Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyaralás

Szüleimmel nyaralásra indultam rokonokhoz, amihez nem sok kedvem volt! Idős házaspár, gyerekek nélkül, egyszóval semmi szórakozás. A férjnek van egy műhelye a ház udvarán, ahol kisegítő embert is találhatunk, egy jóképű, barna bőrű 23 éves fiú személyében. Megérkezésünk napján bemutattak minket egymásnak, amikor is feltűnt, hogy a srác (Tamás) igen erősen megbámult. Elhatároztam azonnal, hogy meg kell szereznem magamnak! Már négy napja ölt az unalom, mindennapi szórakozásom az volt, hogy a nagy melegben bikinire vetkőzve riszáltam magam az udvaron, napoztam és a medencét birtokoltam, miközben Tomi a műhely ablakából leskelődött. Élveztem, mikor feltűnt, hogy figyel, és gyakran jött a hátsó házhoz, az illem helyett meglátogatni, közben meg-megállt, megkérdezte, jól érzem e magam, segíthet e valamiben, egyszóval nagyon figyelt rám a srác.

Egyik nap mikor felébredtem közölték szüleim, hogy ők meglátogatnák egy másik rokonunkat, de ha nincs kedvem menni nyugodtam otthon maradhatok. Mondanom sem kell, hogy mit válaszoltam! Elindult mindenki a dolgára, mire a vendéglátóink is közölték velem, hogy dolguk akadt, nyugodtam maradjak otthon, és ha bármire szükségem lenne, nyugodtan forduljak Tamáshoz, ő biztosan készséggel segíteni fog mindenben. Én is így gondoltam, eljött végre az én időm! Mikor mindenki távozott a házból és csak ketten maradtunk, előkaptam gyorsan a bikinim és elindultam a vadászatra. Egy 10 percet mászkáltam az udvaron, meg-megmártóztam a medencébe, majd a műhely bejáratához léptem. Nem szóltam egy szót sem, háttal állt nekem Tomi, épp valami papír munkát készíthetett, nagyon bele volt merülve. Megköszörültem a torkom, amire felkapta a fejét!
- Szia! Mi a helyzet? - kérdezte.
- Unatkozom – válaszoltam -, gondoltam megnézem mit csinálsz?
- Jól tetted! Nagyon meleg van nem?
- Eléggé, bár itt hűvösebb van, mint kint! És te mit csinálsz?
- Éppen végeztem ezzel a kocsival, csak a papírmunka végét készítem.
- Értem. Bekennéd a hátam?
- Persze.

Kivette a kezemből a naptejet, hátat fordítottam neki, a hajamat előre csaptam, és vártam az érintését. Nagyon gyengéden kezdte masszírozni a hátamat, ami egyre jobban felcsigázott. Nem bírtam tovább lassan hátratoltam a fenekem az ágyékához, és elkezdtem riszálni a fenekem. Hallottam, hogy egyre mélyebb sóhajokkal veszi a levegőt. Tudtam, hogy elérem a célom. Megfordultam a szemébe néztem és tudattam vele, hogy nagyon kívánom, már mióta megérkeztünk, mire ő egy szenvedélyes csókkal válaszolt. Felemelt felültetett az asztalra, csókolta a számat, a nyakamat, a fülemmel játszadozott és közben simogatta a testem. Egyre jobban kívántam, nagyon felizgatott, azt hiszem még így nem is vágytam senkire.

Átkaroltam a lábammal, magamhoz szorítottam, mire ő a mellemet kezdte masszírozni, majd gyengéd csókokkal halmozta el. Én a puncimat dörzsöltem hozzá, majd nadrágon keresztül kezdtem simogatni kezeimmel. A puncimat izgatta a bikini alsón keresztül, simogatta, majd letérdelt és a combomat is simogatta, és puszilgatott a bugyin keresztül. Félrehúzta a bugyimat, és egy határozott mozdulattal belenyalt a barackomba.

Imádtam, ahogy a nyelve újra és újra megérint, egyre jobban élveztem a közelségét, és egyre jobban vágytam, hogy a számba vegyem a farkát. De ő csak hűségesen nyalta a puncimat, egyre hangosabb sikolyok hagyták el a számat, és egy hatalmasat élveztem, ami után még mindig nyalt, és gyengéden dörzsölgetett. Felállt, felém hajolt és megcsókolt, miközben a nedves punimhoz dörzsölte nadrágon keresztül is jól érezhetően kemény faszát. Ami annyira megzavart, hogy hírtelen felálltam, egyre lejjebb haladva csókoltam a testét végig.

A nadrághoz érve néhány puszit leheltem rá, majd kigomboltam a nadrágját, lassan lehúztam róla, mikor felnéztem már láttam rajta, hogy megőrjítem a játszadozásommal, de azért ugyanezt megismételtem a boxerrel is. Néhány puszi úgy is, majd megszabadítottam tőle. Elém tárult merev hímvesszője, amit végig simogattam gyengéden, alulról felfelé, majd ugyanezt megismételtem a nyelvemmel is. Lassan nyalogattam, mintha egy fagyit lenne, majd hirtelen tövig bekaptam és szoptam. Hangosan sóhajtozott, a hajamat simogatta. Megfogta a kezem és felhúzott magához. Egymással szembe álltunk, megcsókolt, és a lábam közé engedte a farkát. A puncim már annyira nedves volt, hogy simán tudott izgatni így is. Szorított magához, egyre gyorsabban mozgott előre hátra, mindketten élveztünk a dolgot, letagadni sem lehetett volna, hogy nem vágyunk egymásra.

Ismét az asztalra ültetett, gyengéden belém hatolt. Semmihez sem fogható érzés volt. Lassan mozgott bennem ki-be, miközben a szememet néztel és a csiklómat simogatta. Ütemesen mozgott bennem, éreztem, hogy mindjárt orgazmusom lesz, amit ő is észrevett és egyre gyorsabban kezdett baszni. Imádtam minden egyes lökését, legfőbbként azokat, amik az orgazmusomkor jöttek. Általában, ha szexeltem, a partneremmel együtt élveztem, de ő még nem ment el, tovább dugott. Az ölébe vett és úgy kefélt tovább. Mélyen belém hatolt minden egyes mozdulatával, és én már a második orgazmusomhoz közeledtem. Leült a betonra, amin egy rongydarab hevert, és hagyta hogy lovagoljak rajta, a mellemet simogatta erősen, közben ami nekem új volt beszélt hozzám. Ez még jobban feltüzelt, és egyre vadabbul mozogtam rakta.

Megemelt és maga alá fordított, és úgy dugta a puncim, miközben erősen szorított magához. Láttam rajta, hogy itt a vég, de számomra is eljött a második orgazmus ideje. Egy pár hatalmas, erős lökéssel elégített ki, szorított magához és csak dugott még tovább, azt hittem elájulok annyira jól csinálta a dolgát, és annyira sokáig bírta, ami nagyon tetszett. Kivette belőlem, de még mindig szorított és csak a csiklómhoz dörzsölte farkát, éreztem, hogy hatalmasat élvezett, de csak tovább mozgott lassan, nagyon lassan, masszírozott a farkával. Megcsókolt és halkan suttogta, hogy imádta a puncimat. Erre csak egy csókkal válaszoltam, és végig simogattam a hátát gyengéden.

Nem sokkal később érkeztek meg a rokonaim is, akik kíváncsian kérdezték, hogy hogy telt az elmúlt másfél óra. Elégedetten közöltem velük, hogy istenien éreztem magam. Közben magamban gondoltam, hogy holnap is elmehetne mindenki intézkedni!
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: