Történetek
a a
2012.09.24 | Lunaria | Hetero | Megtekintések száma: 8197
nem kell cím
Helyszín: az irodád
Időpont: valamikor ebédszünet környékén

Álltunk egymással szemben és fogalmam sem volt miről beszél, mert képzeletben messze jártam. Láttam, hogy mozog a szája, de egy hang sem jutott el a fülemig, pláne nem az agyamig. Egyik lábáról a másikra állt, mint aki el akar indulni, de az utolsó pillanatban visszahőköl.

- Szeretnélek megcsókolni!

- Tessék? - kérdezte meglepődve.

Hoppá, ez nem csak egy gondolat volt, ezt ÉN kimondtam. És most hogyan tovább? A Pánikot félretettem, s ki tudja honnan és hogyan, de erőt merítettem ahhoz, hogy odalépjek és szájon csókoljam.  Ez nem semmi művelet, figyelembe véve a közel fél méteres szintkülönbséget.
Egy egész pillanatig nem tudta mi történik s azt sem mit tegyen. A következő percben átölelt és visszacsókolt: lágy, édes ajkát 3 napos borosta szegélyezte, mely érintése bizsergető volt.
Felső ajkát ízlelgettem, kezeim a háta mögött az inge alá igyekeztek, hogy a bőréhez érhessek.
Halkan felsóhajtott, kibontotta a hajam, beletúrt majd tenyerével az arcom, nyakam, vállam, karom simította. Mikor a kezeimhez ért egy lendülettel igyekezett, de lekapni magáról az inget.

- NE! Még ne vedd le, hadd játsszam veled! - kérleltem.

Nem válaszolt, csak elengedte az inget.
Az ajka helyett immár a nyakát csókoltam és gombolgattam az inget, a feltáruló testet csókokkal és gyengéd harapásokkal borítottam. Néha-néha megremegett, de nem hagyott fel a cirógatással és a kedves szavak suttogásával. Már a köldökénél jártam, mikor az utolsó gombbal is végeztem. Újra birtokba vettem az ajkait és az inget lesöpörtem a vállairól. Eltoltam magamtól, hogy jobban szemügyre vehessem:

- Ha csak Rád nézek megkívánlak! – suttogtam félénken, a törékeny varázst féltve.

- Nézz lejjebb is, hogy tudd mit váltasz ki belőlem!- mosolygott sokat sejtetően.

És valóban, az a nadrág ritkán feszül annyira.

Szorosan elém állt és lekapta a pólómat, határozottan, de sietősen kapcsolta ki a melltartómat. Erősen, szinte fájón ölelt, így nem csak a mezítelen bőrét éreztem a bőrömön, de a szívdobogását is hallottam.

- Elég a játékból! – hangja halk volt, mégis ellentmondást nem tűrő.

- De! Még igazából nem is játszom, csak a bemelegítek. – Incselkedtem vele egyre magabiztosabbá váltam.

Megragadta a derekam s felültetett az asztalra, felhajtotta a szoknyám és lehúzta a bugyim. Letérdelt, megcsókolta a tükörsima méz illatú virágom. Nyelvével varázsjeleket rajzolt a kisajkaomra, forgott velem a világ és egész bensőm az ő ritmusára táncolt. Simogattam ahol csak értem és ő nem kegyelmezett nekem egy lélegzetvételnyi szünetet sem engedélyezett sem magának, sem pediglen nekem. A csiklóm szopogatta s két ujja a fodros bársonyban keresett gyönyört okozó pontokat. Sikolyaim nyeldekelve éreztem, hogy testem nektárja csendesen csordogál.
Már csak egy hajszál választott el a tökéletes boldogságtól, ekkor felállt és egyértelművé vált, hogy megszabadult a nadrágjától.

- Mi lenne, ha a szemedbe tudnék nézni miközben elélvezel? – húzta fel a szemöldökét.

- Csináld! – követeltem szinte harciasan.

Minden millimétert kiélvezve hatolt belém, sajgó gyönyör volt ez: imádtam, hogy végre bennem van és szenvedtem, hogy ennyit kell várni arra, hogy mindent kitöltő érzéssel árasszon el. Olyan erősen kapaszkodtam belé, hogy már-már karmoltam. Szédültem, fejem hátra vetettem s azonnal a nyakam csókolta.  Az általa diktált tempó egyre gyorsult, ismét átölelt a kábulat, és mikor a fehér lángok nyaldosták forró testem, átadtam magam az extázis határtalanságának.

- Én mikor kényeztethetlek Téged önzetlenül?

Válaszul felnevetett: akár most is, de inkább egy másik alkalommal, amikor a hely kicsit szerető barátabb és az idő sem sürget.

Fájt felöltözni, s hazamenni. Fájt látni, ahogy csapzott zilált énje újra jól fésült, elegáns és kifogástalan lesz.
Hasonló írások
Hozzászólások
(8) AMADEUS
2012-10-06 07:15:14
Sablon és unalom.
(7) emobaby
2012-10-05 17:28:17
Jó a stílus! Csak hosszabban és több előkészítéssel!
(6) bakos1022
2012-09-24 19:57:13
Egy kicsit hosszabb is lehetne. Amúgy semmi kivetnivalót nem találtam benne. Nekem tetszett, nyomok is egy zöldet.
(5) Lunaria
2012-09-24 15:08:54
Köszönöm az építő kritikát! Igyekezni fogok :)
(4) ade
2012-09-24 14:57:09
Ne haragudj meg rám, de ezt a storyt már sokan megírták. Írj valami sajátot, mert tudsz írni!
(3) Marokfegyver
2012-09-24 11:23:40
De, kellene cím! Tényleg nem mondtál semmi újat, mert amíg munkahely és íróasztal lesz, addig ilyesmi előfordul... de jól írtad meg. Némi lírát is kiéreztem, ami iényességre törekvést jelez, s ha lenne mellé valami körítés is, nem csupán az action, egész jó lehetne!
(2) D.S.
2012-09-24 10:24:43
Nekem tetszett a történeted.
(1) szerenella
2012-09-24 07:36:30
Sokszor leírták előtted, nincs benne semmi újdonság, nem tetszett
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
2016.12.24
2016.05.08
2011.02.15
2007.09.05
2006.04.10
2004.08.27
Ajánlott oldalak