Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nehéz kezdeni

Nagyon régen ismertük egymást. Tudta, hogy tabu vagyok, és azt is, hogy soha nem lehet köztünk semmi, ameddig a haverja barátnője vagyok. De mégis valahol mindig ott motoszkált mindkettőnk szemében a tűz, és éreztük, hogy ennek egyszer meg kell történnie. Már szakítottam Bartival, és már lassan fél éve csak barátok voltunk egymásnak. Peti ezt persze már tudta... Valakinek segíteni kellett, hogy eljussunk a nyaralóba, és nem volt más, csak Peti. Persze nem én hívtam, hanem Barti. Aztán csak a kezembe vettem az irányítást, és fel kellett hívnom... Végül csak értünk jött Peti, Bartival, mert sokan voltunk. Egész úton látni akartam Petit, hiába ültem Barti mellett, nem érdekelt. Peti már a nyaralóba is olyan furcsán nézett rám... Aztán, úgy alakult a dolog, hogy Petinek nálunk lett projektje, így fel kellett, hogy hívjon. Előadtam magam, hogy majd megfizetem neki a segítségét, és hálás leszek, mind a fuvarért, mind a projektért. Végül el kezdtünk smsezni. Hogy csak kíváncsi volt rá, hogy mennyire sikerült jól a munkája, és majd meghálálja a válaszom. Nekem sem kellett több. Egész addig majd meghaltam volna, ha csak felhív, vagy ha nem az embereivel intézteti a munkát. Végülis az sms annyira leegyszerűsítettük, hogy csak konkretizálni kellett az időpontot.

És 2hét után végre, elérkezett az a pont, hogy mind a ketten szabaddá tudtuk tenni magunkat. "Mind a kettőnknek van törleszteni valója, csak a helyet, az időt és a fegyvernemet kell megválasztani" Erre a válasz: " Fegyver van, használni talán tudja" Az a két hét, életem egyik leghoszabb két hete volt. Minden nap magamhoz nyúltam. Vagy csak bemelegítettem, vagy csak izgatott már a gondolat is, hogy mi lesz. Már kigondoltam mindent. Veszek pezsgőt, kicsit becsicsentünk, és élvezzük egymást,csak az a nap akart nagyon lassan eljönni. Végül megérkezett az este. Kint vártam őt az ajtónál, ahogyan kell. Előre teljes szőrtelenítés, ki kenve-fenve. Beállt a kocsival, és én azonnal ott termettem az ajtajánál. Csak köszönt, és mosolygott. Már remegtem, a szívem a torkomban dobogott. Soha nem csináltam még ilyet, de nem akartam megvárni mi lesz a vége. Elé álltam, mosolyogva köszöntem neki, megvártam, míg kiszáll az autóból, becsukja az ajtaját, és abban a pillanatban megcsókoltam. Igyekeztem tudatni csókommal mennyire kivagyok rá éhezve, testem minden porcikája őt kívánja. Végig futott rajtam a hideg, közben forrtam. De nem hagytam, hogy a gondolataim, és az elmém gátat szabjon testem óhajainak.

Forrón csókolóztunk. Megfogta a nyakam, és úgy csókolt vissza, mintha egy pillanat lenne csak még az életéből. Végig simogattam a karját, a mellét. Nagyon kívántam, és akkor magamhoz húztam. Megfogtam az övét, nem érdekelt, hogyan reagált, kellett nekem. Abban a percben nem kellett más, csak az, hogy végre hozzá érhessem, ő pedig hozzám. Egyre hevesebben csókolóztunk, majd végre mint egy felvillanás eszébe jutott, hogy hozzám érhetne. Nekem sem kellett több, kigomboltam ingén a gombokat, simogattam, csókolgattam a mellkasát. A bugyim teljesen átázott annyira kiéheztem rá. Kicsatoltam övét, nem érdekelt ki lát, ki nem, még ez az öt perc is óráknak telt, annyira nem láttam a szürke ködtől, amit a testem a szemem elé húzott. Amikor elkezdtem simogatni a boxerért, mintha kicsit meghőkölt volna, meglepődött, de ez sem érdekelt. Én elveszem, amit akarok, és nem érdekel milyen áron. Simogattam a hasát, a farkát, ami úgy ágaskodott, mintha ő is a végét járná. Végre elkezdett simogatni. Csak a szeméremdombomat, majd a bugyimhoz érve, újabb meghőkölés után, végre belémnyúlt. Csak a csiklómmal játszadozott,de már az is úszott, és a nyelvéért kiálltott. Közben a hüvelyem meg a farkát kívánta. Kivettem a boxeréből a farkát. Nagy és kemény farkát már el sem tudta volna senki elől sem rejteni. A kocsinak döntöttem, és lehúztam a nadrágját.

Megint csak a testem szabályait követtem, nem az eszemét. Elkezdtem nyalogatni. Először csak a golyóit, majd a makkját. De nem bírtam én sem tovább, bekaptam. Elkezdtem szopni, de mint még soha senkit. Nem tudom mi történt velem, mintha egy pornófilm forgatásán lettem volna, annyira látványos és izgató volt, amit csináltam, még saját magamnak is, hogy egyszerűen nem emlékszem rá ki látott és ki nem. Peti csak a hajam fogta, és élvezte számnak a melegét. Nem engedtem, hogy elmenjen. Nem akartam, hogy ő hamarabb jusson oda a számtól, mint ahová én is tartok, és szeretnék még sokszor eljutni. Felsimultam az arcához. Hálásan és kicsit szemrehányóan rám nézett. Tudtam, hogy ő a számba akart élvezni, de ha tovább szopom, megbolondulok. Újabb csókcsaták következtek, csak ujjazott, de már folyt a lábamon a kéjcsöpp, annyira készen voltam. Végre megfordult a kör, és most ő nyomott a kocsihoz. A külvilág megszűnt mindkettőnk számára. Azt hittem végre egy hálás pillanat következik, végre kinyal. Már magamban készültem is a nyelvére, hogy hogyan hatol belém, mivel fogja kezdeni. Hogy mennyire jó lesz, ha belenyal a csiklómba, és utána a hüvelyembe, aztán az ujjaival eljuttat a csúcsra. De sajnos nem történt meg, csak simogatott, kacérkodott Peti. Letoltam a bugyim, hogy vegye a lapot, és végre kezdjen valamit a helyzettel. Ő csak állt ott mereven és izgatottan, hogy milyen meglepetés van még a tarsolyomban. De magamhoz húztam, felraktam a lábam a csípőjére, és mint valami tüzelő szuka magamba raktam a farkát. Olyan mennyei érzést, nagyon ritkán éltem még így át a szexelést. Teljesen kitöltött. Nem volt rest, már rájött, hogy nem kell sokat csinálni, nem kell sokat löknie, elmegyek. De visszakaptam az előzőt, és csak kicsiket, és lassan hatolt be, amikor már szorítottam a fenekét, és húztam magamba. Harapdált, csókolt, ezek csak mind jobban felizgattak, és már a lábamat sem bírtam egyenesen tartani, el-el botlottam, de Peti tartott. A puncim mind jobban lüktetett, szorított, remegett, dobogott, mindent csinált, csak végre végezzék ki. Nem kellett sok,de az a pár pillanat is időtlen időnek tűnt. Elmentem, és vele együtt. Nem érdekelt semmi, és senki. Meg akartam tenni, amit megtettem, és nagyon jól esett.

Miután végeztünk, és rendbe raktuk magunkat, és leültünk a hintaágyra. Felbontottuk a pezsgőt,d e mindezt egy szó nélkül. Csak mosolyogtunk, éreztük még a másik rezdüléseit, nem kellett mondani semmit. Koccintottunk, majd megint megcsókoltam, egyszerűen a testem győzedelmeskedett az eszem felett. És az ölébe ültem...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: