Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nászéjszaka

Ugye, eme esemény a hites pár összeesketése után esik meg. Így hát nálunk is megtörtént, igaz mi csak vendégek voltunk az esküvőn és az azt követő lagzin. A barátom húgának volt az esküvője, szóval természetes volt, hogy elmegyünk. Mind a szertartás, mind a lagzi egy, a hazánk gyönyörű hegyei közt elterülő falucskában volt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele,
de ilyen kellemes környezetben az emberben több lesz a szexuális vágy, amit az "idegen" hely varázsa és a lagzin elfogyasztott alkohol csak tovább fokoz.

Már többször voltunk meglátogatni barátom, Karesz testvérét, és többször is aludtunk már ott. Visszagondolva ott voltak a szeretkezéseink a legvadabbak és a legszenvedélyesebbek. Kareszt is megőrjíti valahogy a hegyi levegő.
Az esküvőn szerencséje volt a párnak, kifogták a vénasszonyok nyarát, így napközben meleg volt, nem volt baj hogy egy ujjatlan ruhában voltam. Éjszaka pedig egy nagy étteremben volt a mulatozás, tehát megint nem volt problémám a hőmérséklettel. Némi alkohol egyfogyasztása után egyre jobban elkalandoztak a gondolataim a vad szex irányába, miközben néztem a barátomat, ahogy táncol (én nem vagyok egy nagy táncos, így inkább kihagytam).

Karesz, mivel hogy a húgocskáját elvették, az enyémnél jelentősebb mennyiségű piát ivott meg. Szeretem, mikor be van csiccsentve, olyankor sokkal vadabb az ágyban. A gondolataim is ekörül jártak, amikor a menyasszony megzavarta a pajzán elmélkedésemet, és szólt, hogy nyugodtan aludhatunk az ő házukban, ők úgyis ott alszanak az étterem szállodájában. Ennek csak örülni tudtam, hisz így nem a Karesz anyukája melletti szobában kell lennünk, ami nem lett volna a legélvezetesebb.

Ide is adta a lakáskulcsot, amit a biztonság kedvéért kivittem a kocsiba. Elkértem Karesztől az autó kulcsait, és elindultam. Kint iszonyúan hideg volt, a benti meleghez képest szinte fájt kinn lenni. A kocsi pedig kb. 100 méterre állt az étteremtől.
Gondoltam, hogy a visszafelé útra inkább felveszek valamit. Behajoltam a csomagtartóba és elkezdtem kutakodni, amikor hirtelen valaki végigsimított a lábaim közt. Ijedtem fordultam meg, de megnyugodva láttam, hogy a barátom az.
Elmondtam neki, hogy mit mondott a testvére, és ő is elég feldobottnak nézett ki a hír hallatán. Megkérdezte, hogy minek mentem ki, és hogy most mit csinálok:
- És mit keresel?
- Egy felsőt, mert hideg van. Mire visszaérek, megfagyok.
- Fázol? Pedig bent nem úgy néztél ki, mint aki annyira fázni fog kinn.
- Ezt honnan veszed?
- Ismerlek már annyira, hogy tudjam, amikor ilyen arcot vágsz, akkor egy kiadós kis dugásra gondolsz. Igazam van?

Nevetve mondtam, hogy igen, mire ő magához húzott és megfogta a mellem. Magához szorított, aminek hatására megéreztem, hogy kőkemény a szerszáma. Elmosolyodtam, és elkezdtem simogatni. Már épp ott tartottam, hogy lehúzom a sliccét, mikor a fülembe súgta:
- Ne itt. Várd meg míg, hazaérünk.
- És az mikor lesz?
- Hát, most egy óra van - mondta, miután megnézte az óráját. Bírj még ki kb két órát.
- De hát még anyukádat is el kell vinnünk.
- Tudom kicsim, de majd sietünk. Pofátlanság lenne pont nekünk lelépni ilyen korán.

Ezután álltunk még kinn egy kicsit, meg kellett várnunk, míg Karesz megnyugszik, hiszen dudorodó nadrággal csak nem mehetett vissza mulatni. Visszamentünk, én pedig leültem egy üveg jóféle bor társaságában, és tovább keringtek az agyamban a perverzebbnél perverzebb gondolatok. Aztán nagy soká megjelent Karesz az anyukájával és mondta hogy indulunk haza. Szinte nem is hittem a fülemnek, annyira megörültem neki. Beültünk a kocsiba és gyorsan hazavittünk barátom anyukáját. Sokáig integetett és kiabált, hogy vigyázzunk magunkra, óvatosan haladjunk, stb. Persze ő nem látta, hogy míg az egyik kezemmel a barátom lábára hajolva bőszen integetek, addig a másikkal már a gatyáját bontogatom.

Aztán végre elindultunk, én pedig nekiálltam kényeztetni Kareszt. Először egy kis nyálat csorgattam a nyelvemről a farkára, majd hátrahúztam rajta bőrt, és bekaptam tövig. Erre egy nagyot sóhajtott, és mondta, hogy csak óvatosan, hisz gondoljak arra, hogy ivott is és így, hogy közben leszopom, igazán nehéz lesz épségben hazavezetnie a kocsit. Így kissé óvatosabban, csak a nyelvemmel játszottam vele. Már hazaértünk, de nem akartam abbahagyni, amit elkezdtem.

Így mikor megállt a kocsi, akkor kapcsoltam rá igazán. Bekaptam a makkját és jó erősen elkezdtem szívni, miközben a nyelvem folyamatosan járt, és a kezem sem tétlenkedett, bőszen járt fel és le. Nem is kellett túl sok idő, és Karesz telelőtte a számat. Élvezettel szívtam ki belőle az utolsó cseppet is. Aztán elraktam szépen, felhúztam a sliccét, kinyitottam az ajtót, és elindultam a ház felé, mintha mi se történt volna. Aztán mikor az ajtóhoz értem, eszembe jutott, hogy milyen ostoba vagyok, ugyanis a kulcsot az autóban hagytam.

Így elindultam visszafelé, és láttam, hogy a barátom a csomagtartóban matat. Odamentem kíváncsiskodni, de azt mondta, hogy menjek be és öltözzek le, csak egy bugyit hagyjak magamon. Bementem. Hálistennek nem kellett megágyazni, az már kész volt. Leöltöztem, és épp feküdtem volna le, amikor eszembe jutott, hogy még a délelőtt adtam Karesz tesójának egy üveg bort, hogy rakja el a hűtőbe.

Kiszaladtam érte, kibontottam, belekortyoltam és visszamentem. Épp bebújtam az ágyba, amikor Karesz bejött. Egy kis csomag volt nála, amit lerakott az ágy melletti asztalra. Hiába kérdeztem a csomag kilétéről, hajthatatlan volt és nem mondta el. Ehelyett ledöntött az ágyra, széttárta a lábaimat és bugyin keresztül elkezdett nyalni. Felsóhajtottam és arra a pillanatra gondoltam, amikor majd a tüzes nyelve hozzáér a csiklómhoz.

Észrevette, hogy mire vágyom, szinte olvasott a fejemben. Ahelyett, hogy levette volna, letépte rólam a bugyit. A csodálkozásra sem hagyott időt, fejét rögtön a lábaim közé fúrta, bekapta a csiklómat és jó erősen megszívta. Remegtem a gyönyörtől. Aztán erős nyelvcsapásokkal kényeztette, miközben szép lassan bevezette az egyik ujját. Amilyen lassan becsúsztatta, olyan lassan húzta ki is, hogy teljes erőből, gyorsan tudja belémnyomni. Éreztem, hogy ha ezt még egyszer-kétszer megcsinálja, nem fogom tovább bírni.

De ehelyett kivette, és belémnyomta a másik ujját. Mikor az is síkos lett a bő nedveimnek köszönhetően, mindkettőt belémnyomta és betolta amíg csak tudta. Aztán várt. A nyelve hegyével apró köröket írt le a csiklóm körül. Azt hittem megőrülök a vágytól, minden porcikám kívánta. Szinte óráknak tűnő másodpercek után hirtelen taktikát váltott. Nagy sebességgel kezdte el pergetni nyelvét a duzzadó csiklómon a kezét pedig nagyon gyorsan járatta bennem.

Szinte nem is volt időm kiélvezni a helyzetet, az orgazmus elemi erővel tört rám. Elélveztem, és szinte sikítva adtam át magam a gyönyörnek. Amint kihúzta az ujjait a még mindig összehúzódó lyukamból és felült, én is felültem és levettem az összes ruháját. Azt gondoltam, hogy ismét meg kell kicsit dolgoznom a farkát, de az már állt. Gyönyörű volt, mint mindig.

Teljesen normál méretű, vastag és eres. A csodálattól mosolyogva húztam végig rajta a kezem. Megcsókoltam, majd lefeküdtem, és vártam, hogy magáévá tegyen. Ám ő felállt, odaadta a borosüveget és mondta, hogy most igyak, mert elég soká lesz rá lehetőségem, és eléggé meg fog izzasztani. A rám váró izgalmakra gondolva jó nagyokat kortyoltam.

Mikor letettem, ő belenyúlt a titokzatos csomagba, és elővett néhány kötelet, amikkel a kezemet odakötözte az ágyhoz a fejem felett. Érzékien megcsókolt, majd elkezdte nyalogatni a fülemet. Aztán szépen haladt egyre lentebb, míg el nem ért a mellemhez. Először körbecsókolta őket, aztán pedig a mellbimbómmal kezdett el játszani. Bevette a szájába és el kezdte harapdálni és szívni. Isteni érzés volt, libabőrös lettem tőle. Amíg a szájával izgatott, a makkjával elkezdte dörzsölni a csiklómat. Nagyon felizgatott, és alig vártam már, hogy jó keményen megdugjon. Hálistennek nem is kellett rá olyan sokáig várni.

Mikor befejezte a mellem izgatását a lábaimat a nyakába rakta, rámhajolt, és szép lassan belémhatolt. Mindketten felnyögtünk a csodás érzéstől. Karesz tövig belémnyomta a kőkemény farkát, és elkezdett körözni a csípőjével. Imádom, amikor tövig bennem van és módszeresen dörzsöli a farkával a hüvelyem falát. Mesterien ért hozzá, hogy valakit a hetedik menyországba repítsen. Egyre gyorsabban dugott és egyre keményebben. Éreztem, hogy a nedveim már a fenekemen folynak. Aztán hirtelen kiszállt belőlem és a farkát a számba adta. A mellkasom felé térdelt és elkezdte megdugni a számat.

Egyre közelebb és közelebb jött, míg be nem tolta tövig. Aztán kivette, és a fejem felé térdelt, miközben a puncimat nyalta. Bevettem a farkát a számba, és vártam, hogy mozogjon. Ő pedig nekiállt, és szó szerint szétkefélte a számat. Úgy nyomta bele, mintha csak a puncimba tenné. Egyre gyorsabban és gyorsabban lökte belém, miközben hevesen nyalt. Egyre inkább hörgött, tudtam, nem bírja már sokáig. És igazam is volt.

Egyszercsak tövig benyomta és nem mozdult, csak rángott, miközben a farkából előtört az isteni nedű. Kissé nehézkesen nyeltem le, mert a farka túl mélyen volt. Ki is folyt a számból. Mikor kivette, még térdelt felettem egy ideig, hogy letisztogathassam. Mikor ez megtörtént, odajött és eloldozott. Mondta, hogy álljak négykézláb. Ő egy kis nyálat csorgatott az ujjára és a fenekemre, majd szép lassan elkezdte benyomni az ujját. Lassan haladt, milliméterről-milliméterre.

Mikor benn volt az egész ujja, elkezdett vele körkörös mozdulatokat leírni, aztán rámhajolt, és a másik kezével a csiklómat kényeztette. Szépen finoman dörzsölgette, hogy a fenekemben folyó dolgokra is tudjak koncentrálni. Aztán mikor úgy gondolta, hogy készenállok, a titokzatos csomagból előkerült egy síkosító. Bekente a farkát, a fenekemhez illesztette, és belémhatolt. Finoman, óvatosan, de mégis határozottan tolta be. Felszisszentem, kicsit kellemetlen volt. De ő belémnyomta és várt. Várt, hogy hozzászokjak. Ismét rámhajolt és ismét a csiklómat kezdete el izgatni. Nagyon élvezetes volt, hiszen éreztem, hogy a farka bennem lüktet, és tudtam, hogy nagyon élvezi a szűk kis lyukamat. Bele is súgta a fülembe:
- Nagyon szűk vagy Kicsim! Nagyon élvezem. És majd te is nagyon fogod élvezni, mikor szétduglak.

Ezután neki is látott, hogy módszeresen megkefélje a seggem. Élveztem, ahogy egyre jobban tágulok és egyre jobban élvezem, ahogy belémlöki a farkát. Élveztem, ahogy nyög és élvez.
Mikor teljesen kitágultam, rákapcsolt. Szinte felnyársalt a farkával, és nagyon kemény mozdulatokkal lökte belém. Majd belemarkolt a hajamba és hátrahúzott. Isteni volt, ugyanis ilyankor nem vetek meg némi fájdalmat sem, csak növeli az élvezeteket. Csak dugott és dugott, és a farka lüktetéséből meg a száját elhagyó hangokból tudtam, nincs már sok. Én is
az orgazmus kapujában álltam bebocsátásra várva. Egyre jobban ziháltunk és élveztük egymás testét. Még kb. öt másodpercig kellett volna folytatnia, mikor kivette belőlem. Nem értettem, és hátrafordultam, de ő csak mosolygott, és elővett a csomagból egy kendőt és bekötötte a szemem.

Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi fog következni, és szinte remegtem az izgalomtól. Annak ellenére, hogy nem mentem el, ritmikusan húzódott össze a lyukam. Szerettem volna, ha szétkefél. Meg is mondtam neki:
- Dugj már szét kérlek! Szeretném, ha teletöltenél a forró geciddel!
- Várj, mindjárt megkaphatod. Sőt, az eddigieknél sokkal jobban fogod élvezni.
Ismét hallottam a csomag papírjának zizegését, tudtam, valami történni fog. És nem is sok idő elteltével éreztem, hogy visszarakja a farkát a fenekembe. Jó volt, de egy kicsit mégis valahogy más. Járatta bennem egy ideig, mikor éreztem, hogy egy farok furakodik a puncimba. Nem értettem a dolgot, levettem a kendőt és kérdőre vontam. Ő pedig elővett a popsimból egy műfarkat és a számba adta. Nagyon jó tapintású volt, és szinte pont olyan, mint az övé.

Egy kis ideig szoptam, majd visszaadtam, és kértem, hogy rakja belém. Így folytatódott minden. A kőkemény, mostmár tényleg vészesen lüktető farka a tüzes puncimban járt, míg a fűfarokkal a seggemben játszott. Egyre hevesebben tolta belém mindkettőt. Egyre inkább élveztem és vonaglottam alatta, és szinte sikítva elélveztem. Vártam, hogy megkapjam az ilyenkor kijáró pár másodperces pihenőmet, de helyette csak még erőteljesebben kefélt. Ágyéka hangosan csapódott a fenekemnek, heréi pedig a csiklómnak. A farka minden mozdulatnál tövig belémhatolt, akárcsak a műfarok a fenekembe.

Ő pedig csak hörgött és nyögött, egyre jobban. Én is élveztem vele, hisz imádtam az érzést ahogy szétkeféli mindkét lyukam. És egyszercsak éreztem, hogy a puncim megtelik forró gecivel. Ő felkiáltott, és csak lökte tovább belém. Ennek eredményeképpen ki is folyt belőlem egy rész, de ez akkor végképp nem érdekelte egyikünket sem. Én még ráfeszítettem, hogy összeszoruljon a puncim és mégjobban élvezze. Bennem is maradt egy ideig, csak akkor vette ki, mikor már elkezdett lankadni. Megfordultam, és letisztogattam a farkát, kimentem a fürdőszobába és rendberaktam magam, majd bebújtam Keresz mellé az ágyba. Ő pedig átölelt és a fülembe súgta:
- Remélem, sikerült valóra váltani az álmod. Tudom, hogy régóta vársz már arra, hogy egyszerre legyen kényeztetve mindkét lyukad. De ha jó kislány leszel, legközelebb mindkettőbe eleven farok jut.
Majd becsukta a szemét és szép lassan elaludt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
utálatos dolog ha valaki csak ugy lehuzza a történetet reakció nélkül...szerintemnem volt rossz de ez nem tul valószinü hogy ennyiszer menjen el és ne pihenjen közöttük egy pisit a srác pár perc kell hozzá.de a leirás nem volt rossz.

Pavlov ·
Ez a történet nagyon bejött nekem! Úgy értem, a sztori nem nagy dobás, de jól fel van építve, kellemesek a szereplők, élvezhető az egész! Izgató, mintha veled élhettük volna át az egészet!

Remélem, lesz folytatás, amiben már tényleg két farok kerül a lányba. De ha nem pont ilyeneket írsz, az se baj, csak írj, mert jól csinálod!

Részemről maxpontok!

dolly1952 ·
Hát, volt már jobb is.de azért nem olyan rossz.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: