Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 2. fejezet

2. fejezet, 1. rész


Miután megtisztálkodott és megszárította a kezét Kriszti visszament a konyhába. Ted nagybácsi újra az asztalnál szürcsölgette a kávéját. Egy nagy mosollyal fogadta a belépő lányt. Ő is egy mosollyal viszonozta, de ez egy kissé bizonytalan és kínos volt a nem rég történtek miatt.


Ted látta az arcán átvillanó tekintetet.


- "Gyere ide!"


Ahogy Kriszti közeledett a nagybátyja felállt, átkarolta és szorosan magához ölelte. Amikor a férfi teste egy kissé engedett a lány felemelte a fejét és az ajkaik összeforrtak, a felfedező nyelvek keresni kezdtek.


Végül a nyelvek egymás szájában történő néhány perces nyalása és felfedezése után befejezték az ölelkezést.


- "Öltözz fel!" - mondta Ted - "Menjünk vásárolni."


- "Vásárolni? Most?"


- "Igen, akarok venni néhány szép dolgot az én kedvenc unokahúgomnak. A bevásárlóközpontban, ahová szeretek járni van egy bolt, ott szoktam venni ajándékot azoknak a lányoknak, akiket szeretek. Akarok neked adni valamit."


- "Remélem, nyitva van, a sok hó és miegymás ellenére."


- "Menjünk, nézzük meg! Menj! Zuhanyozz, én addig megiszom a kávémat! Van rövid szoknyád?"


- Kriszti bólintott - "Majd azt vedd fel, hadd lássam!"


Kriszti a hálószobából egy fekete mini szoknyával tért vissza és a dereka elé tette. Rövid volt, nagyon rövid, alja csak néhány centivel ért túl a fenekén.


- "Már rég nem hordtam, kezdett egyre rövidebb lenni..."


- "De nem az." - válaszolta a nagybácsija léha mosollyal - "Azt akarom, hogy ezt viseld a bevásárláskor!"


Kriszti vett egy forró fürdőt és felöltözött. A testét szokatlanul vibrálónak és élőnek érezte. Felvette a fekete bugyit és melltartót, sötét piros inget és belecsusszant a Ted által kért miniszoknyába. A 15 éves lány a tükörben szemlélte az eredményt. - "Istenem, ez a mini szoknya tényleg nagyon rövid." - gondolta. - "Jobb, ha nem mozgok túl gyorsan, mert fellebben és az emberek mindent meglátnak. De elég jól néz ki rajtam."


Tednek tetszett a látvány, amit az unokahúga előtte állva a konyhában nyújtott.


- "Istenem, milyen nagyszerű tested van! De azt akarom, hogy menj vissza a szobádba és vedd le a melltartót, soha ne viseld, ha velem vagy! Van valami más felső részed, ami olyan, tudod, olyan szűk? Olyan tapadós? Nagyszerű! Azt akarom, hogy azt viseld. Azt akarom, hogy nagyon szexin nézzél ki, amikor vásárolni megyünk!"


Kriszti visszament a szobájába és megkereste a pántnélküli összekötős felsőt, amit nyáron oly gyakran szokott hordani. Az idei nyár óta nem volt rajta mert egyre kisebbnek, és szűkebbnek kezdte érezni, de ez az, amit a nagybátyja akart és ő mohón ki akarta elégíteni minden kívánságát. Mielőtt belebújt volna a felsőbe, levette a melltartóját és az ágyra dobta.


Ted egy nagy mosollyal válaszolt a végső eredményre. A 15 éves unokahúga hihetetlenül erotikusan nézett ki. A hátul összekötős felsőrész rásimult a kis mellekre, második bőrként összeszorítva a barack méretű hegyes melleket. Még a kis mellbimbó körüli sötétebb fémpénznagyságú terület is alig, de látszódott. A férfi amint a két rózsaszín dudort nézte a mellek csúcsain, azok elkezdtek hosszúra és keményre megduzzadni.


Felvették a kabátjukat és kimentek a parkolóba. Az útkarbantartók már elkezdték eltolni a hókupacokat a parkoló bejárata elől és így a kiállás a nagy luxuskocsival nem okozott Tednek gondot. Az utak nem voltak túl rosszak és így gond nélkül eljutottak a bevásárlóközpontba. Ted behajtott a bevásárlóközponthoz tartozó parkolóházba. Nem volt túl sok jármű ezen a szinten ezért aztán Kriszti meglepődött, amikor a férfi keresztül hajtott az üres helyek között és a következő szint felé vette az irányt. Ez teljesen üres volt. Ted a bevásárlóközpont bejáratától legmesszebb lévő részre hajtott. Mindketten kiszálltak és Ted bezárta az autót.


A bevásárlóközpont szinte teljesen üres volt. A legtöbb üzlet épphogy csak kinyitott. Az eladókon kívül csak néhány ember volt benn. Levették a kabátjukat és Ted vitte tovább azokat. Ahogy a bevásárlóközpontban sétáltak az emberek és a mellette lévő fiatal tini unokahúgát bámulták, magában elégedetten nyugtázta a lány figyelem felkeltését, a feszes testet, a szoknya rövidsége által jól látható formás lábakat és a melltartó nélküli mellbimbók kemény kis köveit, amelyek kifelé nyomódtak a lány topjához.


Kriszti követte a nagybátyját, bár nem volt biztos a férfi céljában. Kissé meglepődött, amikor egy boltnak a kirakata előtt lelassítottak majd megálltak. Ez egy különleges női fehérnemű bolt volt, ami a nagyon szexi fehérneműkre specializálódott. A nagybácsi rávette a lányt, hogy kövesse be a boltba. Az eladó egy attraktív húszas éveiben járó nő volt. Csak ő volt egyedül a boltban.


- "Segíthetek önnek találni valamit mára?" - kérdezte a nő Tedtől. A nő szemei ragyogtak az elragadó férfira.


- "Nem köszönjük, csak nézelődünk." - válaszolta Ted meleg mosollyal.


- "Nos, ha bármit tehetek önökért, - bármit - , csak tudassák velem!"


Kriszti látta az elbűvölő nő tekintetét, amelyet a nagybátyjára szegezett és hallotta a felajánlkozást a hangjában. Titkon büszkén tekintett a férfire, aki miközben barátságos volt, tartózkodó maradt. Ted körüljárta a boltot valami konkrét dolgot keresve. Megállt egy polc előtt, egy pillanatig keresgélt, majd valamit felvéve odahívta az unokahúgát.


- "Mit szólsz ehhez?" - A férfi egy piros bugyit emelt fel, amelynek a combjainál a kivágás egészen a derékig ért és körben vastag fekete szélei voltak. Átadta a gyönyörű tini lánynak.


- "Óh, ezek aranyosak!" - suttogta elismerően.


Kriszti a kezével érezte a gyönyörűen puha anyagot, aztán valamit észrevett és csodálkozó tekintettel felnézett a nagybátyjára. A férfi egy nagy, mindent-tudó mosollyal válaszolt. A lány egy különleges dolgot vett észre a bugyin. A lábak közötti részen egy nyílás volt, amely az elejétől alul végig haladt a feneke felé.


- Ezt a különleges bugyit egy olyan különleges lánynak veszem, mint te." - mondta halkan - "A lányok azt mondják, hogy nagyon szexi érzés, amikor ezt viselik, főleg ha rövid szoknya alatt hordják."


Kriszti a belül lévő címkére pillantott: - "A mérete is az enyém, honnan tudta?"


- "Reggel a bugyidat a konyhaasztalon hagytad, emlékszel?


Kriszti elpirult az emlékektől. Különös meleg és nagyon szexi érzés kezdte elönteni.


Ted még egy bugyit emelt le a polcról, ez tiszta fekete volt és tovább keresgélt. Néhány perc múlva levett egy szatén vörös spagetti pántos kombiné fölsőt és egy ehhez illő női bokszer alsót. A bokszer alsónak ugyanaz a különleges tulajdonsága megvolt, mint a bugyinak, a nyílás a lábak között.


Miközben az idősebb fizetett a vásárlásért, az eladó felfigyelt Krisztire is. A tekintete kettejüket pásztázta és a kettejük kapcsolatáról ábrándozott. Kilépve a bevásárlóközpontba Ted a ruhákkal teli táskát átadta az unokahúgának.


- "Van ott egy mosdó. Menj be és vedd fel az egyik bugyit! Amott az étteremben találkozunk!"


Öt perccel később a lány a nagybátyját az üres étterem egyik asztalánál kávét iszogatva találta.


- "Tetszenek?" - kérdezte, miközben a lány vele szemben leült.


- "Istenem, olyan érzés mintha meztelen lennék ott alul, pedig nem vagyok az. Olyan furcsa érzés... olyan érdekes..."


- "Szeretnél valamit?" - kérdezte a férfi az étteremre gondolva.


- "Igen, szeretnék... baszni."


Krisztit szinte megrázta az, ahogy hallotta a saját szájából ezt a csúnya szót. Ezt még ezelőtt soha nem használta és nem is gondolta, hogy használni fogja. Bár sokszor hallotta az iskolában és tudta, hogy mit jelent. Sok barátja sűrűn használta beszéd közben, sőt majdnem mindig szexuális értelemben. De ez volt a megfelelő szó arra, amit érzett, és amit akart. A szexi ruha, amit viselt folyamatosan felizgatta a lányt és mióta beléptek a bevásárlóközpontba, érezte, ahogy a kemény mellbimbóit erősen dörzsöli a top felsőrész durva kötésű anyaga. A rövid szoknya és a bugyi csak növelte a lábai között kialakuló forróságot és nedvességet.


Ted elmosolyodott a lány merészségén, ezt édesnek és izgatónak találva.


- "Még ne, fiatal hölgy. Egy kicsit jobban nézz körül!"


Ted elégedetten vette észre, hogy az unokahúga újra kezd begerjedni. Tetszett neki a 15 éves kihívóan öltözködött lánnyal való séta. Ez izgatottá és keménnyé is tette. De azt akarta, hogy még jobban erősödjön az érzés, így tovább sétáltak a többi vásárló között, megálltak a kirakatok előtt és néhol be is mentek a boltokba.


Húsz perc múlva mindketten érezték a közöttük kialakuló szexuális feszültséget, amely megállíthatatlanul növekedett. A parkoló felé indultak. Ted kocsija volt még mindig az egyetlen azon a szinten. A férfi kinyitotta az ajtót és a másik ajtót kinyitva, beengedte Krisztit is a kocsiba. A motort elindítva a fűtést a maximumra állította, bekapcsolta a rádiót nem túl hangosra állítva és az unokahúga felé nyúlt. A lány azonnal a karjaiba került, a szájuk kinyílt és egymás nyelvét szopva és nyalogatva izgatták egymást.


A kocsi belseje gyorsan bemelegedett, Ted egy vállmozdulattal levette a kabátját és a hátsó ülésre dobta. Segített Krisztinek is levenni a sajátját és nemsokára a kezeikkel egymást simogatták, markolászták és izgatták.


Volt elég hely a nagy kocsiban, főleg ezért is vette Ted ezt a kocsit. A sötétre színezett ablaküvegek elrejtették őket a kíváncsi tekintetek elől és nagy hely volt a két első ülésen arra a bizonyos "tevékenységre". Néhány hete egy másik városban megismerkedett egy kis sötétbőrű, nagyon szép, 14 éves spanyol lánnyal egy külvárosi bevásárlóközpontban. Az ilyen lányok általában nagyon vonzóak a különböző koruk ellenére is. Ez nem lepte meg Tedet. Már régen észrevette, hogy sok fiatal lány mohón reagált az atyai gondoskodásának és az erős szexuális vonzerejének kombinációjára. Nem kellett sokat győzködni a lányt, hogy szálljon be a kocsiba, és hogy hazavihesse őt.


Amint beszálltak a kocsiba, csókolózni kezdtek és a húsz percig tartó út során végig szorosan a lányt maga mellé ültetve annak meleg lágy testét magához szorítva a kezeivel előre - hátra mozgatva, simogatta a lába között lévő halmot. És ahogy Ted a bal kezével vezetett, a jobbal a lány vállai fölött átnyúlva becsúsztatta a kezét az elöl nyitott télikabát alá. A spanyol lány egy szót sem szólt, amikor a férfi ujjai merészen megmarkolták és megszorították a kemény kis melleit a pólóján és a melltartóján keresztül. Amikor érezte, hogy a tenyerének nyomódnak a mellbimbók keményedő csúcsai, tudta hogy nemsokára elérkezik az ő ideje.


Ted követte az utat a város egyik szegény és lepusztult negyedébe és a lány háza mögötti egyik sötét hátsóudvarban parkolt le. Ahogy leparkolt és lekapcsolta a fényeket percek sem teltek el és a 14 éves lány megengedte a férfinak, hogy lehúzza a szűk farmerét és a kis fekete bugyiját, és ujjazza a begerjedt punciját.


Az egyik szexi cselekedet követte a másikat negyvenöt percen át, a végére jutva többször is megbaszta a lányt az első ülésen. Először mikor megdugta a lányt az négykézláb térdelt az első ülésen és így baszta meg őt hátulról, volt ott elöl elég hely. Ted még most is mosolygott magában, amikor arra a csodálatos érzésre gondolt, ahogy a lány csinos és formás kis feneke finoman nekicsapódott a csupasz ölének, ahogy a vastag fasza ki - be dugattyúzott a lány lába között lévő, szűk kis rózsaszín nyílásban. Istenien szűk volt és nagyon odaadó volt mindenben.


Később a fiatal lány egy kissé ideges lett, amikor meglátta, hogy az apja kijön a házból, hogy elszívjon egy cigarettát a friss éjszakai levegőn. De mivel lejjebb parkoltak egy sötét hátsóudvarban Ted biztosította a lányt, hogy az apja nem láthatja meg őket a besötétített kocsiban. Még azt sem láthatja, hogy vannak-e egyáltalán a kocsiban. Nem tudhatta, hogy a 14 éves lánya a széles első ülésen volt deréktól lefelé meztelenül szétterpesztett combokkal, és eksztázisban szökellt és vonaglott egy férfi vastag lüktető faszán, egy olyan férfién, aki olyan idős, mint ő maga. És nem láthatta, ahogy a kislány felnyög hatalmas élvezetében, majd megrázkódik egy újabb orgazmustól, és ahogy a sötétbőrű, formás, puha teste megvonaglik a harmadik orgazmusban. A nagy mosolyt sem látta a lány arcán amikor a tini érezte, hogy az idős férfi fasza kilövell és megtölti a testét forró gecivel, aznap este már másodszor.


Ted elszakította magát az unokahúga szájának meleg ajkaitól.


- "Nyisd szét a nadrágom!" - mondta halkan a lánynak.


2. fejezet, 2. rész


A férfi a lábait kinyújtva segített a lánynak. A lány, gondolkodás nélkül átnyúlt és kioldotta a férfi övét. A kigombolás és a cipzár lehúzása könnyedén ment. Ahogy a nadrág szétnyílt a nagy férfi nemi szerv előbukkant, keményen és egy kissé pulzálóan ágaskodott, a vöröslő vége csillogott a nevességtől.


Ted általában nem viselt alsónadrágot. Így könnyebben mentek a dolgok és nagyon fel is izgatta őt ez a tény. Az unokahúga lélegzete elakadt a férfi vastag keménysége láttán.


- "Használd az ujjaidat!" - hallotta a férfi halk hangját.


A fiatal tini előre hajolt és az ujjaival megragadta a férfi rúdját. A bőrt bársonyosan simának és lágynak érezte bár az egész rúd meleg és kemény volt.


- "Most egy kicsit az ujjaidat fel és le... Igen ez az. Ó... nagyon jó érzés."


A lány még sohasem tartott faszt addig a kezében, nem volt semmilyen gyakorlata a fiúk ilyesfajta izgatásában. Kriszti tudta, hogy későn kezdte. A legtöbb iskolai barátnője már a középiskolában csinálta ezt a fiúkkal, vagy legkésőbb a főiskola első évében. Az elmondások alapján, már a második vagy harmadik randi alkalmával elvárták a fiúk a lányoktól, hogy játsszanak a faszukkal, akik közül a legtöbben buzgón meg is tették ezt. Manapság a legtöbb gyerek számára ez olyan közönséges dologgá vált, mint a csókolózás, de Krisztinek ez volt az első alkalom, hogy foghatott és érezhetett egy férfi nemi szervet, ami felizgatta, megfélemlítette és megijesztett őt.


Kriszti kísérletezve követte a nagybátyja utasításait, és gyengéden csúsztatta fel és le a kezét a sima forró rúdon. Megrémült a férfi kétségtelen élvezetének hangjaitól, de a tevékenységét különösen izgatónak találta és élvezettel mosolygott azon képességén, hogy a férfinak ilyen kéjt tud okozni. A férfi a nagyujját végig húzta a lány szája felett és nagyon örült, amikor a lány az ajkaival elkapta az ujját, majd nyalni és szopni kezdte.


A nagybátyja ujjának a szája feletti mozgása annyira jó érzés volt, olyan szexi, hogy Kriszti ösztönösen beszopta a szájába. Azonnal, természetesen szopott, a férfi nagyujját az ajkaival körben szorította, és a szájában húzogatta. A szopás még izgatottabbá tette és még nedvesebb lett a lábai között.


Néhány perc múlva Ted halk cuppanással húzta ki nagyujját az unokahúga szívó és szopogató szájából.


- "Most a száddal a faszomon csináld, úgy mintha a nagyujjammal tennéd." - mondta halkan és határozattan a férfi.


Kriszti egy pillanatra megmerevedett, az ujjai a nagybátyja vastag lüktető fasza köré fonódtak. Egy leszopás. Ahogy a lányok az iskolában ezt nevezik. Sokat hallotta őket erről beszélni már a középiskola óta. Azt hallotta, hogy az egy általános dolog volt a gyerekek között a suliban és azt, hogy a farokkal való játékhoz hasonlóan a fiúk ezt is elvárták a lányoktól néhány randi után. Néhány lány, mint például a barátnője, Carrie még dicsekedett is az orális képességeivel és hogy hogyan tudják a fiúkat így az orgazmusig szopni. Ez Krisztit mindig egy kicsit kényelmetlenül érintette és zavarba jött, amikor a barátnői kacarászva, nyíltan beszéltek ilyen dolgokról. Olyan tisztátalannak tűnt, ordenáré dolognak, hogy tud egy lány...?


Most már Kriszti tudta. Az iskolai barátnőihez hasonlóan szexuálisan vágyakozóvá vált. A főkapcsoló bekapcsolódott és a szex egész gyönyörű csodálatos világa megnyílt a 15 éves lány előtt. Abban a pillanatban a kocsi első ülésén, mivel meg akarta tenni, Kriszti felfedezte azt, hogy a lányok hogyan tudják azt a dolgot csinálni, amiről korábban azt gondolta, hogy olyan gusztustalan. Pillanatnyilag vágyott rá, hogy megtegye azt ennek a férfinak, ennek a szexi férfinak.


A lány egy kissé hátrébb csúsztatta a testét a kocsi ülésén, hogy az oldalára tudjon fordulni. A feje lassan hanyatlott a nagy fénylő farokra. A nagybácsi keze leereszkedett és megmutatta a lánynak, hogyan emelje fel és tartsa egyenesen a fejét.


- "Csak nyald körbe a végét egy percre. Igen, jó kislány. Hagyd, hogy a nyelved körbe csússzon, és finom nedvessé tegye."


Kriszti gondolkodás nélkül követte a férfi utasításait. Nyelvén és az ajkain érezte a férfi faszának meleg bársonyos felületét, ahogy körbe nyalta a szobrászi fejet. Néhány csepp átlátszó folyadék buggyant ki a végéből és kissé sós ízűnek érezte amint a nyelve hegyével végigsimította a farok makkját. Oldalra fordítva a fejét a nyelve lefele végigutazott a sima oldalakon, a tövéhez közel lévő erős göndör fekete szőrzet csiklandozta az ajkait mielőtt elindult volna visszafelé.


- "Mmmm... ez finom. Istenem, te tudod, hogy kell csinálnod..." - dörmögte elismerően a férfi a lány felett. Az elismerő szavak kellemes érzéseket keltettek a lányban, különös érzéseket keltettek, forróvá és nedvessé tették a lába között.


- "Most használd a szád a végén, úgy ahogy a nagyujjammal csináltad... A vigyázz a fogaiddal!"


A 15 éves lány, buzgón szélesre nyitotta a száját és elnyelte a nagybátyja vastag sötétvörös makkját. Az ajkait szorosan a vége köré zárta és szorosan tartva nyelvével folyamatosan izgatta a makk végét és annak környékét. Egy perc múlva a lány lejjebb hajtotta a fejét és hagyta, hogy a férfi faszából még több becsússzon a szájába.


Ted zihált az unokahúga forró nedvességű ajkától, amely a faszán volt. Már az elejétől fogva annyira felizgatta az unokahúga szexi öltözéke, hogy úgy érezte, nem bírja ki sokáig, azonnal belelövell a tini szájába.


Csillapodásra kényszerítette magát elterelve figyelmét a közeledő orgazmus jeleiről, majd a kezeit az unokahúga arcának oldalára tette és megmutatta, hogyan mozgassa a száját fel és le a merev hímtagján.


A lány gyorsan tanult, hamarosan a feje fel és lebólogatott a férfi ölében, a megszorított ajkai szopták és húzogatták a férfi faszának felső negyedét.


Kriszti el sem akarta hinni, hogy milyen élvezetesnek és szexinek érezte ezt az intim aktust. Rájött, hogy a többi lány miért szerette ezt csinálni és a nagybátyja nyögéseinek hangjából ítélve a srácok, miért szerették, ha csinálják nekik.


Ted is szórakozni akart az aranyos tini lánnyal. Mivel Kriszti az oldalára fordulva kucorogva feküdt az ülésen könnyen átnyúlt fölötte és becsúsztatta a kezét a rövid szoknya alá. Finoman cirógatta a feneke és a combjai hátulját, ujjaival körözött a lábak hátsórészén lévő puha bőr felszínén. Lépésről lépésre feljebb haladt a lány testén, amíg végül a tenyerével megsimogatta és megmarkolászta a tini lány csodálatosan feszes fenekét. A lány fenekének görbületei abban a szexi szatén bugyiban, amit nemrég vett neki, nagyon szépek és ingerlőek voltak. Az ujjai a lány fenekének vágatában fel és lebarangoltak.


A fenék simogatásának párpercnyi élvezete után az ujjai megkeresték a nyílást az új szexi bugyi alján. Gyorsan megtalálta és az ujjhegyei szétválasztották az anyagot és befurakodtak a megfelelő nyíláson. Azonnal megérezte a 15 éves lány puncijának nyirkos ajkait és elkezdte cirógatni a lány szexi rését, ahogy az ujjai végével kissé behatolt a lány nedves lyukába.


A lány az autó ülésén fekve érezte, hogy a nagybátyja mit próbál csinálni. A felül lévő lábát előre húzta és még szabadabbá tette a lábai között lévő területet, várva a férfira hogy tegye vele azokat a dolgokat, amitől olyan szexisen nedves lesz, és olyan jól érzi magát. A szája már ki volt töltve és a fiatal lány ki volt éhezve arra hogy a másik - oly sok élvezetet adó - nyílása is ki legyen töltve. Krisztinek elakadt a lélegzete, a száját megtöltötte a nagybátyja fasza, a férfi vastag középső ujja hirtelen mélyen felcsúszott a pinájába, a csiklót izgatva elkezdett ki-be mozogni a lányban. Ted a nadrágjával a bokája körül a kocsi első ülésén ült és élvezettel ujjazta az unokahúgát. A tenyerét a bugyival borított hátsóján tartotta miközben az ujja ki-be csúszott a lány szűk puncijának sikamlós ajkai között. - "Istenem, ez nagyszerű" - gondolta magában, miközben kéjesen az ölébe pillantva figyelte a faszán dolgozó lány buzgó munkáját. Tudta hogy nem elég gyakorlott ahhoz hogy eljuttassa őt az orgazmusig, bár néhány hasonló lány képes erre.


Arra a lányra gondolt, akit tavaly ismert meg egy másik városban. Amy éppen csak betöltötte a 13-at, tényleg aranyosnak és ártatlannak tűnt, de bármennyire is próbálta kontrollálni magát, rekordidő alatt a szájába lövette az ondóját. Később rájött, hogy már nyolc éves kora óta leszopja a család összes férfi tagját.


Az anyja hirtelen halt meg rákban nem sokkal Amy nyolcadik születésnapja után és nem sokkal ez után az apja betanította őt, hogy hogyan elégítse ki szexuális vágyait a kezével és a szájával. Először nem igazán érdekelte hogy az apja mire kényszeríti. Valójában az intim cselekedetek közelségét élvezte, és azt hogy az apjának örömet okozhatott, ezzel nélkülözhetetlenné és kívánatossá válva apja számára. Mohó élvezettel várta, hogy apja hetente több éjszakán is bejöjjön a szobájába, kibújjon az alsóneműből és kielégítse felhalmozódott vágyait. A kislány ilyenkor felült az ágy szélére, az előtte ruhátlanul álló férfi előtt a kezével és a szájával egyszerre dolgozott, az apa száját halk, disznó szavak hagyták el, miközben gyengéden cirógatta a lánya fejét. És hamarosan megtanulta felismerni azt az érdekes morgó hangot amit a férfi a faszának a kirobbanása előtt szokott hallatni, ilyenkor Amy felemelte a száját a farokról, csak az ujjait használta a munka befejezéséhez, aminek hatására az ondó sugárban lövellt ki az elvörösödött farok végéből.


Bár valójában nagyon szerette ezt csinálni az apjával, nem igazán szerette ízlelni és érezni a férfi sűrű nedvét a szájában és az apja nem kényszerítette, hogy miközben elélvez, a faszát a lány a szájában tartsa. De a lány boldogan siklatta az ujjait gyorsan fel és le a hosszú merev rúdon, miközben a végéből kilövellt a sűrű meleg sperma, amely lefröcskölődött a kezére.


Amikor Amy 10 vagy 11 éves lehetett, a lány két idősebb bátyja rájött, hogy mit csinált az apjuk az elmúlt néhány évben Amyvel és fenyegetőztek, hogy elmondják a rendőrségnek, ha nem engedi meg az apjuk, hogy ők is ezt tegyék. Az apjuk először nagyon dühös volt, leginkább azért mert nem akart bajba kerülni a rendőrséggel és talán még börtönbe is menni. Elmondta ezt a lányának és kérte, hogy kezdje el a bátyjaival is azt tenni amit vele.


A kislányt az egész egyáltalán nem érdekelte. A tény az, hogy Amy valóban élvezte ezeket az intim szex aktusokat, különösen mostanában ahogy izgalmat kezdett érezni az ölében, és túl boldog volt ahhoz, hogy ellent mondjon nekik.


A fiúk nem dughatták meg a lányt, bár nagyon szerették volna, az apjuk megfenyegette őket, hogy ha csak megpróbálják, agyonveri őket. De alig volt olyan nap, hogy legalább az egyiküket le nem szopta volna. Esténként gyakran az apja és a bátyjai leültek az elsötétített nappaliba és pornó videókat nézve letolt nadrággal nyíltan verték a faszukat. Miközben a szexfilmeket nézték a kis lány a kezével, az ujjaival és a szájával, körbejárva, segített nekik elélvezni és kilövellni az ondójukat.


Később megengedte nekik, hogy miközben az állandóan begerjedt faszukat szopta, a pináját simogassák vagy az ingét kigombolva, játsszanak az alig látható cicijével, ami egyre inkább kellemes érzéseket váltott ki a lányból. Még nem viselt melltartót és ahogy a testvéreinek az ujjai morzsolgatták és dörzsölgették a csupasz kis mellbimbóit, a rése meleg és nedves lett.


Soha nem bántották, nem verték, nem bántak vele rosszul. Valójában nagyon különösen bántak vele, különösen, ha jó munkát végzett, ami egy idő után napi házi rutinná változott. Ted elmesélte a saját, fiatal korukban kezdődött, szexuális kapcsolatát a húgával és a lánnyal különleges közelséget éreztek a korai szexualitásuk ébredését elmesélő történetek után.


Bár még szűz volt és az is akart maradni még egy jó darabig, nagy kedvvel ment el a Ted ott tartózkodása alatt szervezett bulikra. A szája és keze nagyon gyakorlott és ügyes volt, a fiúk valójában nagyon szerették, ha ő is jelen volt. Később Tednek és másoknak megengedte, hogy ők is szájjal izgassák a testét. Istenem, mennyire szerette, és amikor legutóbb a lánnyal találkozott az elmesélte neki, hogy már a bátyjai is csinálják azt vele.


Nem, az unokahúga közel sem volt olyan jó mint az a gyakorlott kislány. De Ted tudta, hogy a lány tovább fog gyakorolni és tanulni. Nagyon szívesen hagyta, hogy a 15 éves lány annyit gyakoroljon rajta, amennyit csak akar.


- "Mmm... Igen, bébi, ez jó... mmm." - suttogta halkan a férfi miközben az unokahúga haját simogatta, akinek a feje lassan fel és le mozgott a férfi öle fölött, s az ajkai mohón tapadtak a férfiasságára. - "Istenem, aranyos puncid van!"


A férfi középsőujja folyamatosan ki-be járt a lány átnedvesedett punci-lyukában. Hallotta a lány nyögéseit, amint a gyönyör érzései gyülekeztek a lába között, s akinek a száját teljesen kitöltötte a férfi fasza.


- "Istenem, újra meg kell dugnom." - gondolta Ted. Kezeit az arcának két oldalára téve felemelte a lány fejét.


- "Azt akarom, hogy ülj fel... Ülj az ölem fölé!"


A szőke lány azonnal megértette, hogy mit akar tenni a férfi. Mosolyogva mászott a férfi fölé, a térdeit a férfi derekának mindkét oldalán az autó ülésére helyezve az öle fölé terpeszkedett.


- "Tegyél be magadba!"


Kriszti a balkezével lenyúlt és megtalálta a férfi nagy, vastag faszát, amely még mindig nagyon nedves és csúszós volt a lány szájának nedveitől.


Egyenesen felfelé irányítva a megduzzadt rudat, széjjelnyitotta a rést a bugyija alján és érezte, amint a vége szétfeszíti a nedves puncija külső ajkait. Kissé lejjebb ereszkedve, a lány érezte ahogy a vége kezd felfelé mozogni a testében, ahogyan lassan bele süllyedt az idősebb férfi keménységébe.


Ted fasza lassan egyre beljebb csúszott az unokahúga ajkai között. A kezeit a fölötte terpeszben álló lány miniszoknyája alatt, annak törékeny dereka körül tartotta. A ujjai alatt a combok bőre sima és forró volt és a tenyerével selymesnek érezte a bugyi anyagát miközben a középiskolás lányt egyre lejjebb és lejjebb vezette a lüktető faszára.


Végül, amikor megérezte, hogy a lány feneke ránehezedik az ölére tudta, hogy teljesen benne van. Nagyon izgatónak tűnt, ahogy a fasza a bugyi nyílását szétfeszítve belemélyedt a csodálatosan szűk kis punciba, bár a lány bugyiját még mindig érezte a csupasz lábaival. Olyan volt mintha a felöltözött unokahúgát dugná meg, akin tényleg minden ruha rajta volt. Ted gyakran vásárolt hasonló szexi ruhákat és alsóneműt néhány különleges fiatal lánynak. Látszott rajtuk, hogy tetszik nekik az ajándék amit kaptak, és buzgón viselték, amikor a férfival voltak. Az alul nyílással rendelkező bugyik különösen alkalmasak voltak a nyilvános helyen való dugásra és a rajtakapás veszélye különösen izgatóan hatott a lányokra illetve Tedre.


Krisztinek tetszett, ami vele történt és gondolkodás nélkül felvett egy ritmust, a szex remek ritmusát. A kezeit a nagybátyja vállaira téve a 15 éves lány felemelte magát, miközben érezte a belőle kicsúszó vastag hímtag gyönyörűen finom érzését. Aztán hagyta, hogy saját testsúlya lehúzza, bele a nagybátyja faszába. A fiatal lány lassan, akarattal mozgott fel és le a férfi öle fölött, a szemeit becsukva a teste és az elméje teljesen elveszett az újonnan felfedezett szex hihetetlen élvezetében.


Érdekesnek tűnt a lánynak is az a tudat, hogy úgy dugott, hogy a legtöbb ruha még rajta volt. Gyönyörűen szexi és disznó gondolatok villantak át az elméjén.


- "Istenem, az iskolában is viselhetném ezeket a bugyikat." - gondolta - "Talán rávehetnék néhány fiút, hogy így csinálja velem a suliban."


Miközben a hirtelen jött hóvihar tombolt odakint, a pár összebújt a meleg elrejtőzködött kocsiban. Ted élvezettel dugta a 15 éves unokahúgát, a keze maga fölött tartotta a kemény formás bugyival borított hátsót, miközben a lány élvezettel lovagolt a férfin és újra meg újra belenyomta magát a férfi csodálatosan vastag faszába. A szőke lány karcsú teste fel-le mozgott a férfi felett, a férfi a rúdját folyamatosan ki és betologatta az olajosan csillogó pinába és a szexuális élvezet hihetetlen tüze kigyulladt az ölében.


Szörnyen közelinek érezte az orgazmust, bele akart élvezni az érzéki kis punciba, amely úgy szívta be a faszát, mint egy forró nedves száj. Érezte, hogy felette az unokahúga mozgása felgyorsul, a lány feneke kemény lefelé ható ütésekkel rácsapódott a férfi faszára, felnyársalva magát a férfi kőkemény faszán.


- "Mmmm..." - nyögte halkan, messziről érkezőnek tűnő hangon.


Ted a lány arcára felnézve látta Kriszti csukott szemeit, a lány összpontosítása teljesen a dugásukra és a lába között növekvő erős kéjérzetre fókuszálódott. Az idős ember kissé mosolyogva figyelte a lány gyönyörű arcát és elégedett volt, hogy ő vezette be a lányt a szexbe. A mosolya önkéntelen nyögésbe ment át, ahogy a lány hüvelyének izmai megragadták és összenyomták a faszát.


- "Istenem, olyan jó érezni téged!" - dörmögte a lánynak. Egy másik nyögés volt a lány egyetlen válasza.


Még gyorsabban kezdett a lány a férfi felett mozogni, a teste szinte fel-le szökellt a férfi ölében. Nem tudta hogy a lány el fog-e élvezni, de ő már nagyon közel volt hozzá. A jellegzetes összerándulások a golyóiban jelezték, hogy még néhány másodperc és beleélvez a lányba.


- "Ó, Isteneeem... bassssszameg...!" - kiáltott fel a lány a férfi felett, a lélegzete keresztül sziszegett az összeszorított fogak között és a feje hátrahanyatlott, ahogy az orgazmus berobbant a combjai között.


Épp időben történt. A férfi szorosan megragadta a lány törékeny derekát és ráhúzta a lányt a kilövellő faszára. A férfi érezte amint a forró geci kispriccel a faszából, pulzálva újra és újra, felfele bele a fiatal lányba, minden egyes összerándulás az élvezet egy újabb hullámát küldte keresztül a férfi testén. Ted meglepődött a kilövellt ondó mennyiségén - az ő korában általában tovább tartott míg összegyűlt ennyi. Rájött, hogy a szexi tini unokahúga miatt gyűlt össze ilyen gyorsan ilyen sok.


A pár több percen át összekapcsolódva maradt, a hatalmas orgazmusuk utóhatása lassan áramlott ki a testükből. Kriszti a nagybátyja testébe csimpaszkodott, a karjaival átölelte a férfi felsőtestét, amint egymásba karoltak és élvezték egymás kölcsönös kielégültségét.


Végül Kriszti felemelkedett és lemászott a nagybátyjáról, megfordult és visszaült az autóülésre a férfi mellé, az "épp most lett megdugva" tekintet messziről látszott a lány tekintetében. Ted mindig hordott tiszta törölközőket a kocsijában hogy a szex után mindent megtisztíthasson, ezzel letörölték magukat, mielőtt visszaigazították volna a ruháikat. Aztán Kriszti előrehajolva egy nagy puszit adott a nagybátyjának és a nyelve szeretettel belenyalt a férfi szájába.


A parkolóból kihajtva érezni kezdték a kiújuló vihar hatását. Az erős szél lökdöste a nagy autót és a felkavarodott hótól alig lehetett látni. Majdnem háromnegyed órába telt míg visszaértek a lakásba. A széltől és hótól korbácsolva szaladtak be mindketten.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: