Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nagybácsi tanítja az unokahúgát 1. fejezet

1. fejezet, 1. rész

 

Kriszti kissé lüktető fejfájásra ébredt az éjszaka közepén. Az ágya melletti órára pillantva látta, hogy nemrég múlt éjfél. Egy pillanatig a 15 éves tini az ágyban feküdt és a házon kívül erősen fúvó szelet figyelte miközben gondolkodott, felkeljen-e vagy sem. Végül úgy döntött, jó lenne kimenni a konyhába bevenni néhány aszpirint, így vissza tudna feküdni és aludhatna.

Ahogy kibújt az ágyából, Kriszti hallotta a 13 éves öccsét, Eriket amint halkan horkol a szoba másik végében. Miután már évek óta megosztja testvérével a szobáját, megszokta az éjszakai zajait és így már fel sem tűnt neki. A két gyerek gyakran látta egymást a vetkőzések különböző szakaszában is. Nem volt nagy dolog számára látni a 13 éves testvérét fehér alsónadrágban, vagy Erik számára látni őt mindössze melltartóban és bugyiban besétálni a fürdőszobába.

Mivel együtt nőttek fel az egész dolog természetesnek és normálisnak tűnt.  Bár az utóbbi időben feltűnt neki, hogy az öccse titokban kissé jobban figyeli mikor együtt vannak a szobában és nem visel sok ruhát. Azon kívül feltűnt neki az a hosszú kemény dudor, ami szinte állandóan kifelé állt és nyomta a fiú fehér alsónadrágját és úgy tűnt, hogy élvezettel viseli a testvére csak ezt a ruhadarabot a lakásban, az utóbbi időben. Néha esténként mikor csak ketten voltak otthon az öccse még a nappaliban is csak ezt viselte, ahogy a tévét nézte. Az anyja nem szólt érte és Krisztinek fogalma sem volt mit jelent ez az egész dolog.

A tini lány halkan lépett ki a fürdőszoba ajtaján, különösen figyelve arra hogy ne csapjon zajt, és ne keltse fel Ted nagybácsit, aki a nappaliban egy szétnyitható ágyban aludt. A nőtlen utazó üzletember néhány havonta mindig megszáll a lakásukban néhány napra, amikor az üzleti ügyeit a környéken intézi. Magas sötét hajú jóképű férfi mély erőteljes hanggal és kemény feszes izmos testtel.

Lassan lépkedve a szőnyeggel borított folyosóról hangtalanul lépett a nappaliba, a kanapé mögül kitekintve egy kissé meglepődött. A szétnyitható ágy üres volt. Talán egy késő esti sétára ment - gondolta magában Kriszti, a konyhában öntött egy pohár vizet és bevett két aszpirint. A fiatal lány egy pár pillanatig elgondolkodott miközben a mosogató feletti ablakon keresztül a ház mögötti parkolót nézte kétemeletnyi mélységben. A hó már vastag takaróval borította be a parkoló autókat és a szél fehér hullámokban kavarta a havat. Krisztinek eszébe jutott az esti hírekben említett hóvihar.

Jó - gondolta - legalább nem kell holnap iskolába menni.

Mezítláb halkan elindult visszafelé a szobájába. Az anyja szobája mellet elhaladva elfojtott hangokat hallott és megállt egy pillanatra a folyosón. A fülét a vastag fa ajtóra nyomva az anyja halk szavát hallotta majd egy másik ember mély hangját - egy férfiét.

Kriszti tudta, hogy az anyja sokat randevúzott férfiakkal miután elvált az apjától. A gyerekek túl kicsik voltak, így nem emlékeztek a válásra és a háromfős család nagyon normálisnak tűnt, ahogy ő és az öccse nevelkedtek. De emlékezete szerint az anyja sohasem volt férfival a szobájában, soha ezelőtt. Mivel kíváncsi lett a tini lány, lassan és óvatosan mindkét kezével elfordította az ajtó gombját, majd visszaengedve a kilincset lassan nyitotta ki az ajtót. Az ajtó halkan mozdult a pántjain, ahogy Kriszti lassan előrenyomta annyira, hogy benézhessen.

A hálószoba függönye szét volt húzva, és a hátsó parkoló fényes biztonsági lámpái furcsa sárga világosságot adtak a szobának. A derengésben tisztán látta a két alakot együtt mozdulni az anyja ágyán és a meglepetéstől Kriszti megdermedt. A nagybátyja nagy csupasz férfiteste feküdt az anyja kis vékony alakján, a férfi arca az anyjára nézett. A lány teste megdermedt a látvány meglepetésétől, látta amint az anyja formás vékony lába felemelkedik és átfogja a nagybátyja derekát miközben az lassan fel és le mozgott. Nem volt kétséges mi történik: a nagybátyja szeretkezett a leskelődő lány anyjával, a nagybácsi a saját testvérével.

- Ó, Istenem, Ted olyan jóóóól csinálod... - hallotta anyját Kriszti amint a férfi hirtelen lehanyatlott a nő kis melleire és szopni és nyalni kezdte a keményedő mellbimbókat. Miközben szívta és harapdálta a rózsaszín bimbókat ajkával és nyelvével, az alsó testének a mozgása egy pillanatra sem állt meg, vastag kemény fasza folyamatosan végezte a lassú erotikus behatolását. A fiatal lány tekintete a két alakra tapadt, a lélegzete felgyorsult az erotikus látványtól. A lágy sárga fényben tisztán láthatta nagybátyja faszának sötét körvonalát amint összeköti a két alakot miközben ki és be mozgott a nőben, akinek ajkait halk kéjes nyögések hagyták el. Krisztit a látvány teljesen rabul ejtette, a tekintete a szeretkező párra tapadt.

Nem ez volt az első, amit látott. Carrie, a legjobb barátnője, a tizenötödik születésnapjára adott neki egy példányt a "Playgirl" újságból. A barátnőjével bezárkóztak a szobájába, elterültek az ágyon, és kuncogva nézték a jóképű, csupasz, kemény és puha faszú férfiak képeit. Kriszti tudta, hogy már az összes barátnője elvesztette a szüzességét, és sokan különösek aktívak a szexben, különösen a legjobb barátnője Carrie. Bár elég csinos volt, Kriszti tartózkodó volt a fiúkkal, soha nem randevúzott sokat és még kevesebb szexuális tapasztalata volt.

Később azonban egyre csalódottabb lett, amiért ő volt az egyetlen a baráti körben, aki még szűz és egyre inkább vágyott arra hogy megtanulja és megtapasztalja azt, amiről a többi lány olyan nyíltan és elragadtatottan beszélt. Két hete a legutóbbi randevúján először engedte meg egy fiúnak, hogy megérintse a mellét, miközben nyitott szájjal csókolóztak a parkolójuk sötét sarkában álló kocsi első ülésén. Ahogy a fiú az ujjaival dörzsölte és húzogatta a mellbimbóit az ingen és a melltartón keresztül, egy gyönyörű forró érzés hullámzott az ágyékában, ami nedvessé tette a lába közét. Kezdte egyre gyorsabban elveszíteni az eszét, egyre többet akart, tovább folytatni, valahogy megkönnyebbült, amikor a fiú elhúzódva kijelentette, hogy haza kell mennie.

Most a nagybátyja derekának és fenekének ritmikus lökő mozgását figyelve ugyanaz a kellemes érzés kezdett növekedni az ágyékában, és elkezdett nedvesedni a lába között. Szinte észre sem vette, ahogy a jobb keze becsúszott a pólója alá, amit gyakran viselt alváshoz. Az ujjhegyei rácsúsztak a selyemmel takart dombocskájára és a középső ujja megtalálta a horpadást a puncija elején és kis köröket kezdett formálni a csiklója felett.

A kéj ismerős meleg-érzése kezdett áramlani felfele a lábai közül. Érezte a nyirkosságot a lábai közt a bugyijában növekedni, ahogy a gimnazista lány izgatta magát. A kis körök átváltottak egy előre - hátramozgássá, ahogy egyre erősebben dörzsölte a csiklóját.

Nem ez volt az első alkalom, hogy kézzel elégítette ki magát. Tizenkét éves volt amikor felfedezte az élvezetek e helyét a lába között és felfedezte az önkielégítést. Ahogy a gyakorlattal a technikája fejlődött, Kriszti hogy juthat el az orgazmusig és az elmúlt néhány évben a hét számos éjszakáján feküdt az ágyában az ujjaival a bugyijában nedvessé téve azt miközben elélvezett.

Később a magazinban látott meztelen férfiak élénk képe lebegett előtte miközben érezte az ismerős érzést, és ujjaival dolgozva küldte magát egyre feljebb a csodálatos kielégülés felé. Néha elképzelte magát velük együtt amint azokat a dolgokat teszi, amelyeket a barátnői oly nyíltan elbeszélve tettek a fiúkkal. A keze lecsúszott a bugyija rugalmas derekán és a középső ujja beásta magát a csillogóan nedves puncija ajkai közé. Kriszti gyorsan lejjebb csúsztatta ujját majd ki- és bemozgatta a punci lyukában és azt képzelte a tini lány, hogy egy fiú fasza az, ami behatol a pinájába és így okoz neki élvezetet. A középső ujját ki- bemozgatva a nagyujját használta arra, hogy a csiklóját dörzsölje. A kettő kombinációja hihetetlen volt és gyorsan eljutott az orgazmusig. Néha amikor nem volt elég neki egy, és két ujját mozgatta ki- be a puncija sikamlós ajkai között, azok még inkább szétfeszültek és így az élvezetek még magasabb csúcsaira jutott el.

Miután végül elélvezett, Kriszti gyakran kielégülve feküdt a hasán és a kezét a gyönyörök helyén tartva a bugyijában tartotta. Eközben a tini lány azon ábrándozott, hogy vajon milyen érzés lehetne, ha egy igazi srác dugná ki- be a faszát az ő puncijába.

Most Kriszti lélegzete gyors és felszínes volt, ahogy a résnyire nyitott ajtón leste az erotikus látványt az anyja hálószobájában és maszturbált, a lábai elgyengültek az élvezet közeledtével. Ahogy az ajtótokra támaszkodott hogy megtartsa magát az ajtó még jobban kinyílt és a combjai is még jobban szétnyíltak, így az ujjait még erősebben tudta a puncijába nyomni. A sikamlós puncija átnedvesítette a bugyiját a lába között és a tapintása sikamlóssá vált.

- Ó, Istenem, ez olyan jóóóó... - hallotta a lány az anyja nyögését, miközben megfeszítette a hátát, hogy még inkább befogadja a bátyja vastag, forró, behatoló faszát.

- Hugi, te vagy a legjobb! - válaszolta a nagybácsi mély, lágy hangján, a feneke mozgott fel- le mint egy gép, a fasza behatolt a nőbe újra és újra.

"Gyerekkorom óta te vagy a legjobb..."

- "Azóta!... Istenem!"

Kriszti fejében ennek jelentése keresztül robbant az élvezet homályán.

- Uram, ez azt jelenti, hogy gyerekkoruk óta teszik ezt - gondolta. Annyi idősek lehettek, mint én vagy Erik.

A fehér alsónadrágjában lévő kisöccse képe villant a lány fejébe. Elképzelte az öccsét amint sétál a lakásban és a fiús fasza keményen, és egyenesen állva nyomja ki fehér alsónadrágját. Ahogy az élvezet egyre nőtt a combjai között azt kezdte elképzelni, hogy hogyan nézne ki ha az öccse nem viselne semmilyen alsóneműt, ha meztelen volna.

Csukott szemekkel képzelte el az izgató és tiltott látványt, miközben gyorsabban mozgatta az ujjait a bugyival fedett dombocskán. Kriszti gyakorlatból tudta hol, mekkora erőt használjon. Érezte az élvezet széles, erős folyamának felépülését a lábai között, amely arra várt, hogy keresztül robbanjon a testén. A tizenöt éves lány ujjaival izgatva magát érezte, ahogy a pézsmaillatú nedvesség a puncijából elárasztja a bugyiját, és egyre közeledik a gyönyör érzésének végső elszabadulása.

A két felnőtt testének csapódása egyre hangosabban visszhangzott a hálószobában. Kriszti a félig nyitott ajtón keresztül nagybátyját nézve felvette testének ritmusát és látta, ahogy ágyéka neki csapódik az anyja élesen felhajtott fenekének és puncijának. Az asszony formás lába szemmel láthatóan szorította és vonzotta a férfi testét amint az felette emelkedett, a farok újra és újra behatolt az édes puha lyukba.

- "Csináljuk másként... én akarok lenni felül" - hallotta anyja hangját.

- "Ó ahogy akarod, Uram, mióta gyerekek voltunk azóta ezt a pozíciót szeretted a legjobban"

- "Azért mert így csináltuk legelőször, emlékszel?"

Miközben a két felnőtt beszélt, Ted ráhajolt testvérére, a hosszú merev rúdját benn tartva, a testvére testét magával húzva a hátára fordult. A váltás könnyedén nehézségek nélkül sikerült mintha már sokszor tették volna eddig.

Kriszti anyja így felülre került, és széttárva combját teljesen beleült bátyja faszába. Azonnal előre hajolt, kezeit a férfi felsőtestére téve a combjaival segítve elkezdte mozgatni a testét fel és le. A sárgás fényben Kriszti láthatta amint a férfi vastag fasza, kiterjed felfele a levegőben és eltűnik, amikor anyja beleülve mélyen magába fogadja a meredező rudat.

- " Ó, Uram ez nagyon jó..." - nyögte anyja és fejét hátravetve csukott szemmel lassan élvezettel mozgott a férfi felett.

Ahogy a formás csupasz teste fel- és leszökellt a nagybátyja combjain, Kriszti láthatta anyja kis kerek melleinek mellbimbóit egyenesen kifelé állni miközben a nő lágyan nyögött minden egyes esetben, amikor bátyja fasza felhatolt testébe.

Miközben a lány a két felnőtt testvérpár közötti gátlásoktól mentes szexre figyelt a gerjedelem a tini lány lába között oly nagyra nőtt, mint még sohasem. Végül Kriszti ujjai eszeveszett módon becsúsztak a bugyija alá és a lány azonnal mélyen benyomta a középső ujját a forró átázott lyukába és elkezdte gyorsan előre és hátrafelé dörzsölni a kiálló kemény csiklóját.

A begerjedt 15 éves lány nekidőlt a folyosó falának, a szexuális izgalom élvezettel gyengítette el. Becsukta a szemét miközben az ujjait gyors rövid lökésekkel mozgatta ki és be a rugalmasan szorító puncija ajkai között. Hallhatta a két felnőttnek az élvezetes nyögéseit és sóhajtásait, ahogy az ágyon szeretkeztek, és azt képzelte, hogy Ő is szeretkezik másokkal. Nagyon szabad szeretkezések voltak ezek: dugott a fiúkkal az iskolából, dugott a földszinten lakó tini fiúval... és Ted nagybácsival.

Ez a hirtelen és váratlan fantázia villant az agyába, amikor az orgazmusa kirobbant a lábai között. A lány az alsó ajkába harapott hogy visszafojtsa a nyögéseket, amelyet a testét megrázó hirtelen erőteljes szexuális élvezet okozott. Ez volt a legélvezetesebb élménye, amit valaha is érzett. A teste reszketett és rázkódott miközben élvezett, a nedvesség hihetetlen áradata indult meg a puncijából, ahogy tovább ujjazta magát meghosszabbítva azt a csodálatos finom érzést, amit néhány éve fedezett fel.

Kriszti tudta hogy jusson el a csúcsra és hogyan tartsa fenn a testén végiggördülő orgazmus hullámait. Ahogy az egyik orgazmus csúcsa kezdett elmúlni újra kezdte a kezével az izgatást, hogy elinduljon egy újabb csúcs felé. Az ujja addig végzett gyors, kis erőteljes körzéseket a csiklója felett, amíg egy másik orgazmus nem robbant a testében.

Az erotikus ködön keresztül hallotta nagybátyja nyögését és látta, ahogy megragadja anyja derekát és abbahagyja a fel- lemozgást. Úgy tűnt a férfi a faszán leszorítva tartja a nőt addig, amíg a faszából az összes ondót fel nem pumpálja a nő puncijába. Kriszti nem tudta hogy aznap ez volt a második alkalom, amikor a nagybátyja megtöltötte az anyja punciját. Rájött hogy észrevehetik, így a tini lány halkan ellépett a hálószoba ajtajából és behajtotta maga mögött az ajtót. Nem akarta teljesen becsukni az ajtót, nem akarta hogy a két felnőtt észrevegye, hogy figyelte őket. Kriszti nekidőlt a folyosó falának, a bugyiját a lába között teljesen átitatta a puncija nedve és a lábai is gyengék voltak a többszörös orgazmustól. Ez mindenképpen egy élvezetes és erős élmény volt a tini lány számára. Mindezek után meglepő, ha nem megrázó hír volt számára hogy az anyja és a nagybácsija, akik testvérek szeretkeztek egymással már évek óta.

Most azonban az egész nem tűnt olyan megrázónak. Sőt, miközben a lány halkan ment vissza a hálószobájába, rájött hogy az utóbbi időben mindig különös szexuális vágyakozást érzett a nagybácsijának látogatásai alkalmával. A férfiből erőteljes szexuális kisugárzás áradt feléje, olyan ami egy pillanat alatt megolvasztotta őt a lába között, olyan, ami nedvessé tette valahányszor a férfi teste hozzá ért.

Másnap kora reggel rohanva jött fel Erik a hálószobájukba miközben Kriszti akkor ébredezett a mély álmából.

- Hé Kriszti, képzeld. Múlt éjszaka hóvihar volt és az iskola ma zárva van. Istenem, látnod kéne a havat. - fecsegte a fiú izgatottan, ahogy levette a pizsamáját.

A lány félig csukott álmos szemekkel nézte, ahogy a testvére mindössze egy fehér alsónadrágban keresztül siet a szobában, kivesz egy farmer nadrágot és felhúzza magára. Ahogy a 13 éves fiú elhaladt mellette a tekintete arra a kidudorodásra fókuszált, ami a fiú alsójának az elején emelkedett.

- "Mára átugrok Tomihoz, anya elengedett. Szia vacsorakor."

Kriszti magában mosolygott, ahogy a testvére elment, a pluszalvásra gondolva, amihez így hozzájutott. Ahogy kezdett visszazuhanni az álomba a múlt éjszaka halvány emlékei meleg izgató érzéseket keltettek a lába között és a kezei becsúsztak a combjai közé, ujjai kellemes érzéseket keltve nyomódtak az illatos, bugyival fedett dombocskájára.

 

1. fejezet, 2. rész

 

Jó pár óra telt el mikor újra ébredezni kezdett. Az ágya melletti óra mutatta, hogy már a reggel elmúlt, tíz óra volt. A tini lány nyújtózkodott és felült majd kimászott az ágyból hogy megnézze, mi történik.

Ted nagybácsi a konyhaasztal mellett ülve farmerban és flanelingben töltötte

ki a kávéját.

- "Nos, ideje felkelni álomszuszék" - mondta nevetve.

- "A többiek hol vannak ?" - kérdezte Kriszti, aki még a hosszú pólójában volt, amit az ágyban viselt. Nem érezte szükségét, hogy mást is felvegyen. Hiszen ő a nagybátyja volt.

- "Az egyik doktor eljött anyukádért, hogy felvegye egy öszkerékmeghajtású kocsival, a testvéred átment a szomszédba és csak este jön vissza. Úgyhogy ma azt hiszem, csak mi ketten leszünk gyermekem" - mondta a férfi egy kis mosollyal.

Kriszti a konyhán keresztül a nappaliba sétált. A nagy panorámaablak előtt álló díványra felmászott, a támláján áthajolva nézte kint a havas tájat.

- "Istenem, jó nagy hó esett!" - mondta magában.

A konyha asztalnál ülve Ted látta az unokahúgát, ahogy átnézett a folyosón.

Ahogy a15 éves lány áthajolt a dívány háttámláján a pólója felcsúszott és láthatóvá tette a formás bugyival borított fenekét, amit a nagybácsi már évek óta bámult.

Bár már a negyvenes éveinek elején járt a férfi, erős szexuális vágyat érzett a tini lányok iránt. Olyan izgatóan mohónak és lelkesnek találta őket, ahogy a szexet felfedezik, olyan frissnek, olyan édesnek és sokkal izgatóbbnak, mint a hasonló korú nőket. Tudta hogy valószínűleg ennek a testvérével és a barátaival folytatott korai szexuális kapcsolata az oka és tiniként így nőtt meg az étvágya a fiatal lányokra. Sokat szeretkezett a főiskolán és utána is hasonló korú lányokkal, de azokat közel sem találta olyan izgatónak és érdekesnek. Tudta hogy igazából mit akar, mi izgatja föl: az éppen csak tizenéves lányok úgy 13 és 16 éves kor között, akiknek a teste éppen fejlődésben van, kíváncsiak és vágyakoznak a szexuális dolgok megtanulására és megtapasztalására.

Soha nem volt nős, nem akart letelepedni és mivel ügynöki munkája tökéletes volt arra hogy mindig más városba menjen, megízlelve azon városok fiatal lányait. Tíz éve talált egy orvost, aki végrehajtotta rajta az ondóvezeték elkötést, folyamatosan terméketlenné téve nem kellet aggódnia, hogy teherbe ejtené valamelyik begerjedt fiatal lányt, és így valóban megdughatta mindet. Ez mellett, amikor a lányok megtudták, hogy nem kell aggódniuk a terhesség miatt, az utolsó védőfal is elporladt a férfi bájához vezető úton, nagyon odaadó és boldogan buzgó résztvevői voltak a dolgoknak az ágyában.

Ted megtanulta megtalálni ezeket a tini lányokat a szórakozó helyeken főleg a videojáték termekben, folyamatosan ámulatba esett hogy milyen könnyen tud társalogni velük miközben a szállodai szobája felé tartottak. Miután talált egy városban néhány olyan lányt akik belementek a dolgokba gyakran rábeszélte őket hogy hozzák el barátaikat is hozzá. Későbbiekben, egy kis jegyzetfüzetben vezette ezeknek a lányoknak nevét és telefonszámát és felhívta őket, amikor abban a városban maradt egy pár napig.

Mint a legtöbb tini ők is állandóan szexuális igalomban voltak és általában örömmel hallottak felőle. Gyakran szex partikat tartott egy csoportjuknak, sokszor a szállodai szobájában vagy néha valamelyik fiatal lakásán, akinek a szülei nem voltak otthon. Ted mindig elképedt hogy mennyi szülő hagyja magára a fiatal tini gyerekeket a hétvégeken.

A szexpartikon gyakran több mint tíz tini fiú és lány vett részt, néhányan csak 11 vagy 12 évesek voltak, a fiúk és a lányok között voltak jónéhányan testvérek is. Folyt az ivászat, a dohányzás, a kábítószeres cigaretta szívása és a folyamatos dugás és szopás. Ted biztosította a cigiket, az óvszert és természetesen résztvevője volt mindennek. Először a nagy fasza megijesztett néhány fiatal lányt, de ez csak addig tartott, míg a vastag húsdoronggal megtöltve szűk kis tini puncijukban hatalmas orgazmushoz jutottak a lányok.

A húgánál és családjánál tett ismétlődő látogatásai alkalmával figyelte az unokahúgát amint növekszik és teste fejlődik, a fasza állandóan merev volt a nadrágjában amint az unokahúga közelébe ért és gyönyörűen piszkos gondolatok jártak a fejében. Nem tudta hogy a húga hogyan reagálna, ha megtudná hogy megdugta a lányát, ezért távol tartotta magát és inkább a húgát dugta egész éjjel, amikor náluk volt. De ma minden olyan jól alakul mintha igaz sem lenne, ahogy a fiatal lány gyönyörű hátsóját bámulta, látta amint a bugyijának kis háromszögletű része ráfeszül a tini formás fenekére, és kissé összenyomódik a résben a két csodálatos és gömbölyűen kemény husika felett. Úgy döntött itt az ideje megtudni, hogy ráállna-e a dologra a fiatal unokahúga.

Kriszti lemászott a kanapéról és csatlakozott a nagybátyjához a konyhaasztalnál. Öntött magának egy pohár narancslevet a kancsóból és váltottak néhány szót az iskoláról és az időjárásról. Kissé félénken érezte magát a múlt éjszakán látottakra emlékezve, arra amit akkor érzett, és amit tett magával. Egy kissé kényelmetlenül és kínosan érezte magát, ahogy beszélgettek. Anyjának és a nagybátyjának a képei lebegtek a fejében. Gondolatai elkalandoztak és csak a végét értette nagybátyja utolsó kérdésének, így megkérte ismételje el újra.

- "Azt kérdeztem, hogy állsz a szex-el? Úgy értem, egy ilyen csinos lánynak mint te, ilyen nagyszerű testtel biztosan sok barátja van, akik udvarolnak neki."

- "Nem nagyon voltam még randin, csak néha mentem el egy-két fiúval."

- "Szégyenlős vagy?"

- "Azt hiszem... eléggé."

- "Csókolóztál már fiúval a randin?"

- "Igen eggyel."

- "Próbált mást is tenni, például megérinteni?"

Istenem a kérdései szörnyen személyesek. De volt valami a férfiban, valami a meleg, mély és finom hangjában, ami válaszra késztette.

- "Megfogta a mellemet... mikor megcsókolt."

Ted mosolygott, mint aki tud valamit.

- "És neked tetszett ugye? Szereted ezt az érzést. Szereted, ahogy az ujjai markolásszák a kis melleidet és morzsolgatják az imádnivaló mellbimbóidat?

Visszaemlékezve egy kissé fészkelődött a széken. Csak néhány hete történt és tetszett neki. Nagyon is tetszett neki és nem akarta, hogy a fiú abbahagyja. Ez volt az első alkalom, hogy valaki más hozta létre a bugyijába áramló meleg nedvességet és azt a nagyszerű érzést a lába között. Az valahogy más volt mikor ő csinálta magának: még izgatóbb, még élvezetesebb. A főiskolás fiú mindkét kezét használva finoman masszírozta a kemény, barack nagyságú melleit az ingen és a melltartón keresztül miközben ajkaik összetapadtak és a nyelvük éhesen kavargott egymás szájában. Az egész testét a vágy lángja borította el, ugyanolyan érzés, mint amit tegnap éjszaka érzett miközben az anyja hálószobaajtajában leskelődött.

- "Naaa beszélj már róla valamit." - mondta a nagybácsi kissé bátorítva, a barna szemei tekintetét összekapcsolva a lányéval megfogta a kezét és mélyen a szemébe nézett, egészen le a lába között lévő kéjek forrásáig.

- "Igen... tetszett." Válaszolta Kriszti halkan, képtelenül arra hogy kiszabaduljon nagybátyja buzdítása alól és érezte, hogy melegség sugárzik át újra a testén, és nyirkosodni kezd az ágyéka.

- " Jó érzés volt ugye? Fogadok hogy a puncid is benedvesedett. Biztosan nem igazán akartad hogy abbahagyja. Én is szeretek örömöt okozni ilyen fiatal lányoknak, mint te. Igazán nagy örömöt."

Kriszti teste szinte izzott a furcsa melegségtől és az arca kipirult, úgy érezte, lebeg. Az erotikus szavak és a gondolatok a 15 éves lány fejét megkavarták és a nedvesség a lába között egyre csak gyűlt. Ugyanazt érezte, mint tegnap este, amikor az anyját és Ted bácsit dugni látta és majdnem ugyanolyan jó volt, mint amikor később az ágyában fekve az ujjait a puncijában tartva érezte azt a csodálatosan erős kéjt, ami szinte áramütésként vitte át az orgazmus csúcsán.

Ted elég gyakorlott volt ahhoz hogy lássa az Unokahúgában keltett hatását. Érezte a kettőjük között gyorsan növekvő szexuális energiát.

- "Akarod, hogy úgy csináljam, hogy neked jó legyen?" - mondta egy pár másodperces néma hallgatás után, a válaszban nem is kételkedve.

Egészen messze hallotta saját halk válaszát: - "Igen..."

- "Gyere ide..."

A tini lány felkelt és lassan megkerülve a konyhaasztalt odament az ülő nagybátyjához, megállt előtte és a széke felé fordult. Ahogy a 15 éves lány a nagybácsi előtt mereven állt, az előre emelte a kezét és finoman megérintette a tini lábának a belsejét a térdénél. Lassan fel és lecsúsztatta a kezét, az ujjai a meztelen láb belső felét simogatták, élvezve a tini lány sima bőrének érintését. Egy pillanattal később a férfi keze egyre magasabbra mozgott, az ujjhegyeivel kis körökben simogatta a combot, feljebb, egyre feljebb, míg a keze végül eltűnt a hosszú póló aljánál. Ted a kézfejével megérezte a lány másik combját, és tudta közel van a céljához. Kriszti meg sem moccant, ahogy a nagybácsi ujja a lába és a combjai közé csúsztak. Először egy kicsit csiklandósnak tűnt, de utána azonnal a forróság kezdett szétáramlani a lábai között és egyre forróbb és nedvesebb lett az ágyéka, ahogy a férfi keze mind feljebb jutott a pólója alatt az ágyéka felé. Tudta mit akar a férfi, mit akar érezni. Ö is azt akarta érezni.

Ted az ujjaival a szövet gyűrődését érezte a kis unokahúgának a bugyiján, fel-le mozgatva kezét jobban neki nyomta azt, és az élével érezte a punci dombocskáját. A férfi érezte a kialakuló nevességet, ahogy a tini lány egyre jobban felizgult és lassan mozgatta a kezét a lábak között, miközben a legfelső ujja simogatta a punci hasadékát.

"Már benedvesedtél ugye? Igazán szereted ezt, óh!" - mondta a férfi halkan és érzékien.

"Mmm.." - volt az egyetlen válasz, ez a halk sóhajtás hagyta csak el a lány ajkait. Szerette a férfi erotikus szavait és még jobban tetszett az, amit csinált a testével.

Ted miközben a kezét folyamatosan mozgatta a lány punciján, felnézve a lány arcára látta hogy a szemei csukva vannak. Érezte a kis szexis hasadék ajkait, ahogy a bugyijának az anyaga kezdett egyre belesüppedni a puncija ajkai közé.

A fiatal lányt simogatta még egy percig majd a férfi, leengedte kezét és visszaült a székre.

- "Vedd le a bugyidat" - mondta halkan, de határozottan egy kicsit parancsoló hangnemben.

A 15 éves lány egy pillanatig sem habozott, jó dolognak tűnt, amit csinál. Felemelte a pólója szélét és megragadta a bugyiját a derekánál az ujjaival. Derekánál meghajolva a lány lesodorta a formás derekáról és combjairól a bugyit, majd lábait felemelve kilépett belőle és a konyhaasztalra dobta. Ted érezte az unokahúga puncijából áradó nedvesség csodálatos, még mindig átható illatát, ami a bugyiját is teljesen eláztatta és a fasza megmerevedett a farmerjében. Időpocsékolás nélkül felemelte a kezét vissza az unokahúga finom tini combjai közé hogy tovább izgassa a lány nedvedző punciját.

Ekkor Kriszti lélegzet visszafojtva figyelte nagybátyja kezét, ahogy az, az érzékeny édes pontjához közeledett. A lábait széjjelebb rakta, azt akarta hogy a férfi szabadon hozzáférhessen és izgassa őt. Tetszett neki az, amit a férfi csinált és azt az érzést, ami az ágyékában keletkezett, élvezettel felnyögött a nagybátyja ujjai és a meztelen puncija közötti első édes érintkezéskor. Ez sokkal jobb érzés volt, mint mikor sajátmagának csinálta, sokkal jobb.

A férfi látván, hogy az unokahúga széjjelebb engedi a combjait, elfordította a tenyerét és így teljesen betakarta kezével a punci dombocskáját. Ted mosolygott magában. Istenem gondolta ezek tini lányok mindig annyira be vannak gerjedve, hogy ha felizgulnak, gondolkodás nélkül széttárják a lábukat és ledobják a bugyijukat szinte bárkinek. A lány punciját borító kicsi, puha és bársonyos pihék csiklandozták a férfi simogató tenyerét miközben a középső ujjának a hegyét egyre feljebb dugta be a nedves résbe.

Tudta, hogy Kriszti még szűz, de azt nem, hogy mennyire tág a puncija. Mivel a fiatal lányokat kedvelte így sokszor adódott alkalom arra hogy a szex élvezetébe először Ő vezesse be a lányokat. Szándékukban mindegyik nagy hajlandóságot mutatott, néhányan aggodalmasak voltak és egy kicsit féltek is, míg mások mohók és merészek voltak.

A lányok punciját is gyakran teljesen másnak találta. Néhányuknak szinte teljesen fedett volt a puncija, másoknak pedig teljesen csupasz. Tedet minden egyes lány szűz puncija érdekelte és az unokahúgáról álmodozott. A lány tágnak és nagyon nedvesnek érezte magát, ahogy a férfi középső ujja felfelé behatolt a testébe, készen állt valami másra, mint a férfi ujja.

- "Istenem, nagyszerű puncid van." - morogta a férfi, miközben ujjazta a lányt és töprengett vajon szokott-e a lány maszturbálni.

A férfi ujja beljebb hatolt a meleg és sima nedvességbe, ezzel elsőször ujjal megdugva a 15 éves lányt. A kezének a többi ujja a lány gyönyörűséges kis puncijának gömbölyded, pihével borított ajkaihoz nyomódtak. Miközben az ujjait ki-be nyomkodta lány hüvelyében a tenyerét előre-hátra mozgatva, érezte a puha göndörödő szőrzetet és a belső combok találkozásánál a sima bőrt. Az érzés a lábai között olyan erőteljes volt, hogy Kriszti a kezét az asztalra tette, hogy megtámassza magát. Amit a nagybácsi tett vele az olyan hihetetlen jó érzést keltett benne amelyet még sohasem érzett azelőtt. A 15 éves lány lábai elgyengültek és a térde remegni kezdett.

"Istenem, egy forró kis puncid van."

A nagybátyja egyre merészebb lett nemcsak a szavaival de a kezével is.

- "Te egy forró puncijú kislány vagy, nemde? Olyan nedves. Olyan forró és nedves." - felfelé bámulva az unokahúgára morogta a férfi. Az ujjai egy pillanatra sem hagyták abba az érzéki mozgásukat a puncin. - "Szereted ezt, nemde? Gyerünk, mondd el nekem! Mondd el Ted nagybácsinak, hogy mennyire szereted, ha ujjal megbasz téged!"

- Igen, szeretem." - nyögte a lány halkan. A szemei becsukódtak és a teljes figyelme a lába közére összpontosult.

Ted felnyomta a hüvelybe még egy ujját. A két ujj együtt tartva egy nagyobb és vastagabb rudat képezett és ez még jobban kitágította a lány nyílását.

Kriszti teste kisebb mozgásba kezdett, a dereka vonaglott és csavarodott, ahogy a punciját a férfi ujjain forgatta, míg azok egyre mélyebben hatoltak a lángoló hüvelyébe. Annyira nagyon jó érzés volt.

Néhány másodperc is eltelt, amíg Kriszti észrevette, hogy a csodálatosan gyönyörű érzést okozó dolog megszűnt. A szemeit kinyitva látta amint a nagybátyja feláll és a kezeivel a nadrágja cipzárját húzza lefelé. Lassított filmként látta a tini lány, ahogy az idősebb férfi lehúzza teljesen a cipzárt, benyúl a résen és előveszi a nagy és vastag nemi szervét.

Sokszor látta már öccse faszának körvonalát az alsónadrágjából kidudorodva, de semmi volt az olyan doronghoz képest, mint amilyen a nagybácsi keményen és hosszan kiálló fasza. "Szeretkezni fog velem." - gondolta magában. "És akarom, hogy ő... hogy dugja belém jó mélyen a faszát. Istenem, annyira akarom."

- "Fordulj meg és hajolj az asztalra... igen, ez az!"

A 15 éves lány a ködösen hallható mély parancsoló hangnak engedelmeskedett. Érezte amint a nagybátyja kezei a vállát megfogják és megfordítják a testét. Amikor a dereka a konyhaasztal széléhez nyomódott, a karjait maga előtt összeszorítva a kezeit az asztal tetejére tette.

Ted a kezeit a lány derekára csúsztatta és ezzel a lány pólójának a szélét feltűrte derékig. A férfi a bal lábának külső felével egy kissé megnyomta Kriszti bokáját, amitől a fiatal lány odébb lépett és így a lábai széjjelebb nyíltak.

A férfi felfelé lökve az ágyékát neki nyomta azt az unokahúga szép kemény feszes fenekének, majd a nagy kemény faszát kezdte mozgatni fel - le a mély és keskeny résben, amit a két formás göbölyű fenék alkotott. Lenézve látta a faszát, ahogy előre és hátracsúszik miközben a vége egyre jobban csillogott a kis lyukból szivárgó nedvességtől. Az unokahúga feneke által a faszán okozott remek érzéstől halkan nyögni kezdett. De még további gyönyörök vártak rá.

Ahogy a faszát utoljára visszafelé húzta a fenék hasadékában a fasza hegye lejjebb csúszott, és keresni kezdte a résben a lány puncijának a nyílását. Egyik kezét a lány derekán tartva fogta a pólót, míg Ted a másik kezével lenyúlva megragadta a vastag kemény faszát, céljához segítve azt. Végül a fasza hegyével megérezte a lány punci ajkainak meleg nedvességét, és kissé felfelé nyomta a derekát.

A lány puncijának feszes és rugalmas ajkai teljesen megszorították a férfi faszának hegyét és így mindkét kezét újra a lány vékony dereka köré fonta. Szorosan tartva a lányt még feljebb nyomta a faszát és érezte, amint az beljebb hatol a szűk forró lyukba.

Az unokahúga elakadt lélegzetét hallva Ted egy pillanatra megállt.

- "Fájdalmat okozok neked?"

- "Istenem, nem, ez gyönyörű érzés..."

A férfi elmosolyodott és újra kezdte az erőfeszítéseit. Amikor érezte, hogy a faszának a felét körül öleli a lány selymes szűk lyuka, kijjebb húzta és hagyta, hogy egy kissé kicsússzon belőle. Lassan szinte alig mozgatva a fenekét előre és hátra a fasza egyre mélyebbre hatolt a lány szorító érzéki nedvességébe.

A férfinak egyre inkább kezdett könnyebb lenni a ki - be mozgás. Egy - két perc sem telt bele és a férfi észrevette, hogy a faszának már a háromnegyed részével dugja az unokahúgát és ez egyelőre bőven elégnek is tűnt. A kezeit a lány dereka köré téve egy finom könnyű ritmust vett fel a behatolás ki - be mozgása és így a nadrágjának elejéhez dörzsölődött a lány meleg formás feneke, amint belé hatolt.

- "Istenem, milyen jó őt érezni, milyen kibaszott jó!" gondolta Ted magában. Kissé gyorsított a ritmuson, ahogy ki - be mozgatta a faszát, a tini lány puha forró szűk lyuka szorítva húzódott végig a férfi vastag faszán. A történtek miatt Kriszti teljesen elvesztette a fejét. Nem érzékelte az időt és a teret és semmi mást csak azt a hihetetlen, soha nem tapasztalt érzést, ami kitöltötte őt a combjai között. Érezte a szorítást a derekán, ahogy a nagybátyja erősen fogta azt és érezte a szorosan mögötte álló férfi forró leheletét a nyaka hátulján. Úgy tűnt, nagyon messziről jövőnek hallotta saját nyögéseit, ahogy a lábai közül induló élvezet hullámai végig söpörtek testén és egymásután robbantak a fejében.

A 15 éves lány érezte, ahogy a nagybátyja teste a hátának nyomódik, és még előrébb dönti a felsőtestét. A könyökét az asztalon tartva szemtelenül felkínálta az idősebb férfinak a tini fenekét és punciját. Mozdulatlanul feküdt, a testét teljesen befedte a kimondhatatlan szexuális élvezet, ahogy Ted vastag fasza kitöltötte a pici hüvelyét és a farok minden egyes lökésénél végig dörzsölte a punciját a megduzzadt csiklója felett.

Ahogy még jobban előre hajolt, a nyomás még áthatóbb, még felvillanyozóbb lett. A feszültség gyors növekedését érezte a fiatal lány, az ajkaiba harapva próbálta visszatartani a sikoltását, figyelmeztetés nélkül, minden felrobbanni tűnt a fejében, és az orgazmus élvezetének rázkódásai gördültek végig a testén.

Ted érezte a tini lány testének megfeszülését és remegését, miközben folytatta a dugást hátulról és a tapasztalatai alapján tudta, hogy a lány éppen elélvez. Büszke volt rá, hogy nem sokkal a lány után volt ő is. Az ismerős összehúzódások a golyóiban jelezték, hogy nemsokára kilövell, a férfi lelassított és hátulról néhány hosszú élvezetes lökést tett az unokahúgába, így élvezett bele mélyen a finom puncijába.

Kriszti érezte, hogy a nagybátyja forró spermája megtölti a punciját. Az érzés csak még elmélyítette a hatalmas élvezetet, amit már addig érzett.

Érzett minden egyes kilövellést és a férfi faszának rándulását, amint a sűrű sperma belélövellt. - "Ne hagyd abba!" - gondolta az agyát borító ködön keresztül - "Istenem, ne hagyd abba!"

Ted még pár percig benn tartotta magát a lányban élvezve az orgazmusának lecsendesülését és az unokahúgának puha melegségét. Végül lassan hátra lépett a lánytól, a puhuló fasza halk cuppanással kicsúszott a punci ajkai közül. A férfi fasza a nadrág sliccéből ernyedten lógott kifelé, a nagy makkja a padló felé kókadt.

- "Gyere..." - mondta a lánynak.

A férfi a fürdőszoba felé indult, hogy egy kis meleg vízzel megmossa az ernyedt ragacsos faszát. Kriszti alázatosan követte, miközben a combjai belső felén kezdett lefolyni a nagybátyja sűrű spermája. Nézte, ahogy a férfi megtisztította magát és egy kissé csalódott volt, amikor a férfi a petyhüdt faszát visszatette a nadrágjába, felhúzta a cipzárt és kiment. Elvette a férfitól a mosnivalót, megtisztította magát, de a kezei még mindig remegtek az orgazmus utóhatásától.
Hozzászólások
gyuri0926 ·
Ez az egyik legjobb írás ebben a kategóriában .
porcusdomini ·
Köszönöm a bíztatást, hamarosan jön a folytatás... :grinning:

dion ·
Én olvastam figyelmetlenül,hogy semmi védekezés nem volt?Különben tettszik a családon belüli szex,habár nem volt benne részem.
porcusdomini ·
Valóban figyelmetlenül olvastad, a történet elején szerepelt:

(Ted) Tíz éve talált egy orvost, aki végrehajtotta rajta az ondóvezeték elkötést, folyamatosan terméketlenné téve nem kellet aggódnia, hogy teherbe ejtené valamelyik begerjedt fiatal lányt, és így valóban megdughatta mindet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: