Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Múzeumok éjszakája

A munkatársam Anna elhívott, hogy menjünk el a múzeumok éjszakájára, és nézzünk meg egy, két kiállítást, előadást. Örültem neki, pont aznap a barátja és az én barátom is dolgozott. Így azt beszéltük meg, hogy szombaton még egyeztettünk, hogy hol és mikor találkozzunk. Megbeszéltük, hogy hétkor talizunk. Még délután eszembe jutott, milyen pajzánul mesélte egy múltkori lányos buli után Anna, hogy a pasija arra kérte, ha köztünk bármi is történik ő egyet kér, ne hagyjuk ki. Jót mosolyogtam ezen és tovább készülődtem, de valahogy sehogy sem ment ki a fejemből, az, hogy mi lesz ma éjszaka… Sosem voltam még lánnyal, bár a gondolat mindig izgatott. Tudtam, hogy Annának nem vagyok közömbös és ő is tudta, hogy nagyon jó nőnek tartom. Addig szőttem a gondolataimat, míg az ágyamban kedvenc dongom társaságában, folytattam az ábrándozást. Majd minden erőmet összeszedve, elhessegettem a gondolataimat, és tovább folytattam a készülődést.

Előbb értem oda a találkozóra, ráadásul üzent, hogy 10-15 percet késik. Nem bántam addig nézegettem a kirakatokat, de újra előbújt belőlem a kisördög. Mi van, ha megint előjön ez a téma, jót nevetünk rajta, vagy tovább lépünk… Megjött. Sportosan, fiatalosan, frissen. Könnyű vacsora, aztán indulás.

Az első kitalált program füstbe bent, hosszú sor, de minket igazából egy erotika előadás érdekelt nagyon, hát arra vettük az irányt. Lassan már sötétedett, végig jártuk az aktuális munkahelyi pletykákat, minden általános dolgot. Jöttek a pasi témák. Viccesen megjegyezte, hogy emlékszem e múltkor mit mondott a pasija, hát most is így indította útnak. Egyre kavargott bennem minden. Aztán a tárlatvezetőt hallgatva kicsit „lehiggadtam”. Feltette a kérdést, hogy mi lenne, ha kicsit elkalandoznánk a túráról, és ő mutatná be a helyet. Ez az egyik kedvenc múzeuma így kívülről ismeri minden zegét zugát. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy már senki sincs körülöttünk, és ő csak mesél, érdekesebbnél, érdekesebb dolgokat. Finoman hozzám ér a karjával, és figyelmeztet, nézzek a lábam elé, és mintha természetes lenne, a sötétben kéz a kézben folytatjuk utunkat. Egyre hevesebben vert a szívem szólni sem mertem. Szinte hallottam, ahogy levegőt vesz, apró kis simogatásokkal jeleztük egymás felé, hogy mindkettőnknek jól esik ez az érintkezés. Tudtam, hogy volt már lánnyal, így hagytam, hogy ő irányítson.

Amikor egy olyan részre érkeztünk, ahol kellő távolságra álltak a csoportok, lassan mutatott valamit mögém állva. Éreztem, hogy forróság árad a testéből és kicsit gyorsabban szedi a levegőt. Én is abba az irányba emeltem a kezem, mire ő hátulról átkarolva finoman megsimogatta a mellem. Lágyan, hosszan, majd várt, lassan megfordultam és magamhoz húztam, éreztem, hogy tetszik neki, és izgatja, hogy bárki arra jöhet, bár a sötétben két egybe fonódó test még nem ok az aggodalomra. Olyat tettem, amit még sosem mertem, megcsókoltam, féltem és izgatott voltam egyszerre. Mindent értett és segített, megfogta a karom, és a saját mellére helyezte. Csókja egyszerre volt vad és lágy. A nyelvünk szinte eggyé forrt. Megőrültem a vágytól, kívántam őt. Érezni akartam a testét. Csókolni, simogatni és kényeztetni ezeregy aprósággal.

Közeledett egy csoport kuncogtunk és csatlakoztunk hozzájuk, egy fergeteges előadást láttunk, ami szintén csak tovább csigázott mindkettőnket, ez érezhető volt az apróbb egymáshoz érésekből. Lassan úgy döntöttünk elindulunk hazafelé. Zavarban voltam és nem tudtam, mit tegyek, úgy csináltam, mintha mi sem történt volna, azt hittem sosem érünk oda hozzájuk, gondoltam gyors búcsú aztán, minden megy tovább, mintha mi sem történt volna. Befordultunk az utcájukba és ő finoman megsimogatta a combon, megkérdezte, hogy van e kedvem felmenni egy kicsit még beszélgetni. Nem kellett kétszer hívnia, mentem. Ő poharakat hozott és hellyel kínált.

Újra éreztem, hogy hozzá kell érnem, de nem mertem lépni, ő látta rajtam ezt és játszani kezdett magával. A jéggel teli poharat lassan a melleihez dörzsölte, majd gombolni kezdte a nadrágját. Azt hittem ilyen érzés nem is létezhet. Éreztem, ahogy a vaginám egyre nedvesebb lesz és szinte sajog, a fájdalomtól, annyira duzzad. Mellém állt, és anélkül hogy kézzel hozzám ért volna nekem dőlt. Vonaglott a teste, éreztem, hogy hozzá kell érnem, ő is ezt akarja. A pólóját felhúzva, félve apró csókokat lehelve éreztem a forróságot, és a jég érintette területek hidegségét. Beleborzongtam. Mellbimbóm befeszült és teljes pompájában várt, volt mire. Kivágott pólóm mellrészén becsúsztatva kezét kényeztette a melleimet. Nem bírtam tovább éreztem, hogy elmegyek…

Mikor már nem bírtam tovább, Anna, mint aki minden rezdülésemet érzi a nadrágomon keresztül, érintette vénusz dombomat. Éreztem, viszonoznom kell, és figyelve mozdulatait és reakcióit jutattam el a csúcsra. Mikor mindketten ernyedten feküdtünk egymás mellett, halkan így szólt: „egy közös zuhany a folytatás előtt…”.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
HAVASI GYOPÁR WAZZ... AMÚGY ÁLLAT. IMÁDOM A LESZBIKET. :rage: :angry:

feri1231 ·
Nem olyan rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: