Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Munkatársnővel az irodában...megtörtént eset

Tehát délután 18 óra körül járt amikor ketten voltunk az irodában, és segítségemet kérte egy levél megírásában. Ő a forgós székben ült,én pedig mögötte álltam és diktáltam neki az adatokat a levélhez. Hosszú szőkés göndör haja volt és nagyon kellemes illata, már ez izgatóan hatott rám, nem is beszélve a dekoltázsáról amit felülnézetből csodálhattam...


 


Észrevettem hogy a nyakát néha megfogja és megnyomja mint ha fájna neki, ekkor magamtól rátettem a kezem és elkezdtem finoman megmasszírozni.Rögtön rám kérdezett hogy mit csinálok, de csak annyit mondtam hogy fáradtnak tűnsz és gondoltam jól fog esni.Letette a kezét a combjaira és átadta magát a rögtönzött masszázsomnak...


Próbáltam erősen de lassan érzéssel csinálni, és azt vettem észre hogy nagyon élvezi ezt (nagy sóhajokból), és a libabőrös tarkója is elég árulkodó volt hogy ez több mint masszázs számára.


 


Ekkor nem várt meglepetés ért,mert az egyik kezét rátette a kezemre, és lassan simogatva elkezdte lefelé húzni a melleire, és becsúsztatta a ruhája alá, én pedig már a másik kezemet is a mellére tettem, finomat érintve csak a bőrét.


Mivel már teljesen a nyakához voltam hajolva, belesóhajtottam a nyakába és ő tartva a nyakát elkezdtem a nyelvem hegyével simogatni egész a füléig..


Az ujjaimmal a mellbimbóit cirógattam körkörösen, és az ujjaim alatt keményedtek meg azok a fantasztikus bimbók.Ekkor belém hasított hogy az ajtót nem zártuk be, és bárki megláthat minket ebben a helyzetben, így gyorsan az ajtóhoz léptem ami csak egy méterre volt és rázártam. Visszatérve gyorsan a mellek simogatásához.


 


Egyszer csak kivette a kezeim egy hirtelen mozdulattal,már azt gondolva hogy leszid hogy mit képzelek, de nem várt fordulat történt szó szerint, mert megfordult a székével, megfogta az övemet és maga elé húzott. Kigombolta a nadrágom, ami már megtelt a lüktető farkammal, amit meg is jegyzett hogy ilyen méretűre már nagyon vágyott.


 


Letolta a nadrágom és elkezdte masszírozni két kézzel, majd a zacskómat bekapva a nyelvével körözött a golyómon.Már ettől majd el élveztem, és akkor csak a nyelve hegyével elkezdte a körözést a makkom körül, és éreztem ahogy már robbanásig feszülve lüktet a forró szájában. Elengedte az ujjaival megmarkolta a fenekem és egyre mélyebbre tolta ezután a szájába. Ezt csinálta kb. fél percig mikor már éreztem hogy tennem kell valamit,nehogy ideje korán a torkába élvezzek. Mivel éreztem a perverzitást az eddigiekben, belemarkoltam a hajába egy kézzel, hátrahúztam a fejét, a másik kezemmel a farkam szorítva simogattam és ütögettem az ajkait,amit csukott szemmel nyitott szájjal élvezett, talán azt várva hogy ráélvezek az arcára. Ekkor mondtam neki hogy szét akarom dugni a punciját,amit egy gyors " dugj szét" válasszal le is reagált.


 


Felállítottam,és nekitámasztva az íróasztalnak lehúztam a szoknyáját már bugyival harisnyával együtt, és megéreztem a fantasztikus illatát a puncijának ami nagyon beindított.


Ő ekkor szólalt meg ismét, és arra kért hogy szopogassam és nyaljam ki keményen.


Ilyen szavakhoz nem voltam eddigi kapcsolataim alapján hozzászokva, és nagyon beindított a dolog.


Na szóval megfordítottam és ráhasaltattam az asztalra, és lassan betoltam a nyelvem a puncijába, majd kihúzva körözve nyaltam,és szopogattam az ízletes nedvességtől tocsogó punciját, ő az egyik kezével a fejemet belenyomta hogy a nyelvemmel minél mélyebben megdughassam.


Gyönyörű csupasz puncija és popója volt,néha elvettem a fejem hogy láthassam, egyszer viszont már nem a puncijához tértem vissza hanem a popsiját kezdte izgatni, a hüvelykujjammal pedig a csiklóját izgattam közben. A végén már erősen dugtam a fenekét a nyelvemmel,és ő egyre erősebben tolta bele magát, szó szerint szét kellett hogy dugjam a nyelvemmel.


 


Hirtelen felálltam és a farkammal a csiklóját izgattam,néha a makkom belefeszítve csak épphogy betettem és dörzsöltem vele, ő pedig már könyörgött hogy dugjam...Lassan betoltam neki egészen tövig,amit ő egy hangos szisszenéssel jelzett hogy ne toljam be teljesen mert nem bírja, lehetne kicsivel rövidebb is, hozzáteszem hogy átlagosnak gondolom, de hát ő így akarta. Megfogtam marokra a farkam és úgy kezdtem egyre erősebben gyorsabban dugni, legalább könnyebb volt visszatartanom az élvezésem hogy szorítottam a szerszámom.:) Többször elment egymás után amikor megkérdeztem hogy próbálta-e már lassan, mire azt válaszolta hogy sosem,mindig csak dugott.


Így elkezdtem kicsi körzésekkel nagyon lassan ki és be tolni neki a makkommal az egész puncija belsejét végig masszírozva, és éreztem ahogyan egyre erősebben szorul rám és bent tartva végignéztem ahogyan remegő testtel legalább egy percig csak szorít, néha ellazulva nagy nyögésekkel, közben pedig az egyik kezével a herém markolja a lába között átnyúlva.Alig bírtam ki hogy ne élvezzek bele,de tudta ő is hogy nem védekeztünk semmilyen formában így nem lehet.


Amikor ellazult és lassan kihúztam belőle,ő megfordult letérdelt, és azt mondta hogy nem szokott ilyet mondani mert nem szereti ha a szájába élveznek, de nekem megengedi ha akarom.


Bekapva mélyen a farkam a zacskót csikizve elkezdte a fantasztikus nyelvjátékos szopását, és közben az egyik benedvesített ujjával a fenekem is elkezdte izgatni.Ilyen élményben még sosem volt részem, gyorsan kis is végzett,amikor már érezte hogy lassan elmegyek akkor felhúzta a bőrt teljesen a farkamon és csak a makkom bekapva a nyelvével simogatva és szívogatva kiszívta az összes csepp spermámat.


Alig bírtam megállni hogy ne üvöltsek akkora orgazmusom volt.A végén megfogta még kézzel és a szájában tartva facsarta ki az utolsó cseppet,minden lüktetésnél pillanatra megállva...


Ezek után gyorsan rendbe szedtük magunkat, és folytattuk a munkát.Később szóba került ez a dolog és elárulta hogy napokig a hatása alatt volt...


Később persze még sok kaland várt ránk ilyen téren,talán ha lesz rá igény elmesélek párat! :)


 


 


 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szabadka ·
Nekem bejött a történeted
Guard ·
Köszi!

Beabubus ·
Azt írtad valós történet? Akkor nem értem az előttem szólókat ha igy történt nincs mit rajta javítani. Nekem tetszett és tudtam vele azonosulni, őszintén végig az izgatott milyen lehet a ....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: