Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Mosaic Stories: Mikor mindenki nyaral...

Szám szélébe harapva néztem ki a számomra csigalassúsággal haladó combino ablakán. Tudom, hogy iszonyat hülyén néz ki, de nem érdekelt; még ez is jobb, mintha reszkető lábbal toporognék az ajtóban vagy valami tőlem megszokott, polgárpukkasztó dolgot művelnék. Nem bírtam már magammal, ugyanis egy barátommal, Gáborral egy igen jól sikerült erotikus beszélgetés után éppen a munkahelye felé igyekeztem. Türelmetlenül fújtam egy nagyot csak úgy futólag, nyár kellő közepén járva volt vagy negyven fok, de legalább ez biztosította a körülményeket. Ilyenkor mindenki nyaral, ugyebár... Lényeg a lényeg: Gáborral kellőképpen felhúztuk egymást és biztosra vettem, hogy ő sem kevésbé izgatott már, mint én.
Végre megérkeztem és szinte kirobbantam a villamos ajtaján. A forró levegőt lanyha áramlat mozgatta meg: még kiengedett, szőkésbarna hajam meglibbentésére sem volt elég, nemhogy a combközépig érő, barna, szűk szoknya megmozdításához, amit viseltem.  Fikarcnyit sem törődtem vele, rohamtempóban igyekeztem a magas irodaház felé, ahol dolgozott.
Az emeletre érve sunyin elmosolyodva, gyorsan lekaptam a fehér csipkés tangát, ami eddig rajtam volt. (Zárójel: akármilyen meleg van, szerintem nem szexi, hanem igénytelen, ha valaki közterületen fehérnemű nélkül flangál. Nemtől függetlenül természetesen. Zárójel bezárva.)
Szóval amennyire türelmetlen természetemből tellett, halkan Gábor irodájának ajtajához osontam. Óvatosan nyomtam le a kilincset, hogy lehetőleg ne halljon meg, és beléptem.
Háttal, egy hatalmas forgószékben ült. Vasalt ing, irodai minden, már amennyire láttam. Közelebb érve kivehettem, hogy keze a nadrágja elején pihen. Hm... próbált volna lenyugodni?! Vagy már túl volt egy gyönyörhullámon?
Akárhogy is, a még mindig kezemben lévő tangát az ajtó melletti fogason függő zakója zsebébe gyűrtem és a háttal ülő alak mögé lépve vállaira tettem a kezeimet.
Rögtön megfordult: a másodperc törtrésze alatt végigmértem (hosszabb idő óta akkor láttam újra). Magas termete ültében is látszott; a már említett ing és fekete farmer volt rajta. Fekete, rövidre vágott haja a régi volt; rossz fiús, vásott kölyök-szerű arcán elégedettség terült szét.
- Hello! - mondta, de egy kissé erőlködős mozdulattal visszaforgattam, hogy háttal legyen nekem. A fülébe suttogtam:
-Látod, eljöttem. Ezek után úgysem tudsz ellenállni!
- De te sem maradsz nekem háttal! - mondta, és egyet pördülve az ölébe rántott.
- Szóval igazam volt, hogy nem lesz nehéz  téged rosszra csábítani?  - kérdeztem arcán végigsimítva.
- Ne készíts ki, vagy leteperlek...
Persze továbbra is s fülébe sugdostam:
- De bizony, kikészítelek!
- Visszakapod - mormolta.
Lábaimat széttártam, és kissé már nedves puncimat az ágyékához dörzsöltem:
- Most elszórakozom veled...
Kissé beleszorult a levegő, de hamarosan lehúzta a sliccét és megéreztem ágaskodó, kemény farkát a puncimhoz érni. Megremegtem. Ujjaimmal végigsimítottam elnyílt ajkain, majd ajkaimat finoman a szájához érintettem, hogy épp érezze. Csípőmet előrelökve makkjához érintettem a puncimat...
- Ahj.. annyira imádom, mikor ilyen érzéki vagy. - mondta, miközben megrándult a puncim a forró, lüktető makk érintésére... belesóhajtottam a szájába és mozgatni kezdtem a csípőm.
Ő sem maradt tétlen: a fenekembe markolt. Nyakát átkarolva a fülébe suttogtam:
- Vigyázz, Gábor!
- Hm.. mire?
Nem válaszoltam, csak őrjítő lassan puszilgattam a fülét és a nyakát, belekapaszkodtam a vállába...
- Kívánlak - hallottam rekedtes hangján.
Felnyögtem, miközben ott remegett alattam a popsimat szorongatva, lüktető, álló farokkal a nedvesedő, szűk puncim bejáratánál. Azt hittem, mindjárt megveszek a vágytól.
- Akkor örülök, hogy sikerült lenyugodnod - mondtam az ilyen állapotban tőlem telhető legkimértebb hangon.
Szótlanul simogatni kezdte a puncimat a farkával, egy milliméterrel mindig mélyebben, erősebben nyomva. Azt akarta, hogy kikészítsen a vágy.
Eltökéltem, hogy addig maradok ebben a pozícióban, míg el nem veszti a fejét.. fogamat összeszorítva vártam, mert éreztem, hogy nem a töketlenkedés lesz a vége ennek a sztorinak...
Mikor legkevésbé sem számítottam rá, de már tocsogtam a nedvességtől, egy mozdulattal hirtelen magára rántott.. elakadt a lélegzetem. Majd felsóhajtottam, és ebben a pozícióban maradva hagytam, hogy átjárjon az érzés és engedtem, hogy Gábor is elvesszen benne[m]. A szemébe néztem.
Beletúrt a hajamba és a tarkómnál fogva hátrahúzta a fejemet, hogy beleharaphasson a nyakamba... az ajkaimba is finoman. Masszírozni kezdte a melleimet, miközben tövig bennem volt. Teljesen átjárt a fantasztikus érzés: kicsit még mozgatta is a csípőjét, hogy intenzívebb legyen.
Erre hangosan felsikkantottam és ellenállást nem tűrve megcsókoltam: beszívtam alsó ajkát, úgy simogattam az ajkaimmal.
- Istennő vagy - nyögte, miközben felállt velem a forgószékből, a lehető legjobban bennem maradva. Rátett az asztalra, ahol ösztönszerűen hanyatt dőltem. Lábaimat a nyakába vette és először finoman, majd egyre gyorsabb tempóban, keményen kezdett dugni. Kezei a melleimmel játszottak, vagy csiklómat kényeztették.
Néha megállt és lassan, nagyon lassan kihúzta belőlem a farkát, csak a makkja maradt és azzal masszírozta kicsit a puncim, csak hogy aztán egy hirtelen mozdulattal tövig tolja megint.
Csípőm rögtön mozdult és követte a férfi tempóját. Körkörösen élvezkedtem rajta, de hamarosan felültem: annyira eszméletlenül jó érzés volt, hogy át akartam karolni, hogy érezzem testének minél nagyobb részét az enyémnek feszülni. Így könnyebben tartottam magam. Mikor tövig bennem volt, megcsókoltam és éreztem, hogy kezei a melleimet szorítják.
Ajkaival és nyelvével nyakamat kényeztette, majd ismét a fenekembe markolt; rá is csapott.
- Ohh, nagyon jól csinálod - ziláltam lábaimat csípőjére kulcsolva. Így tényleg tövig bennem volt.
Erős lökéséből és elégedett mordulásából tudtam, hogy tetszik neki.
Visszatett az asztalra, csókolta a nyakamat, kulcscsontomat, melleimet. Nyelve sok nyállal érzékien csókolta, simogatta a mellbimbóimat. Picit meg is harapta, míg másik kezével a másik mellemet masszírozta. Haladni kezdett lefelé, puszilgatta a hasamat, a combomat- belső oldalán is. Mindenhol, csak a puncimat nem. A kis galád olyan közel ért hozzá, amennyire csak tudott: a szeméremdombomnál és körben mindenhol csókolgatott, csak pont ott nem. Mikor már lassan szétrobbantam a vágytól, mélyen belenyalt a forró puncimba.
Nem bírtam magamban tartani a nyögéseimet:
- Nem így akarok e..elélvezni, hanem veled a..a puncimban - suttogtam szaggatottan. - Kérlek!
Felállított és megfordított, hogy mögém kerüljön és a derekamnál fogva egy erős mozdulattal magához húzott. Arccal előre rádöntött az asztalra és keményen belém hatolt. Most tetszett ez a durvaság: puncimból olyan kéj hullámai indultak, amiket kevés partnerrel él át az ember. Gábor megfogta a csípőm és keményen, gyorsan mozogva dugott. Előredőlve markolta a melleimet, elkapta a hajamat és összekulcsolta hátul a kezeimet. Szorosan tartotta és ez a félreérthetetlen érzés, hogy az övé vagyok, a végletekig felizgatott. Csípőm őrült tempóban mozgott vele és nem tudtam visszatartani a kéj hangjait. Tudtam, hogy meghallhatnak, de nem érdekelt. Hamarosan éreztem a közelgő orgazmus első jeleit és a nevét sikítottam, egyre hangosabban...
Előrehajolt, és befogta a számat. Másik kezével a nyakamat ragadta meg, így dugott egyre gyorsulva, az asztalon már nem maradt semmi..a csípőmet megemelte, szinte alig ért le a lábam a földre és rá-rácsapott a fenekemre...
Már csak fojtottan, de jólesően tudtam nyöszörögni, és a puncim összerándult, ritmikus rezzenésekkel szorongatva Gábor farkát. Az egész testem reszketett és még mindig, még mindig lüktetett a puncim...
Ő is érezte ezt, de nem lassított: azt akarta, hogy elájuljak az élvezettől, csak dugott, míg sikoltva el nem mentem. Kezeimmel erőtlenül próbáltam markolni az asztalt, a fejemet sem bírtam már tartani.. Átadtam magam a gyönyörnek, ahogy szűk puncim minden rezdülése masszírozta azt az isteni, vastag farkat.
Végül összerogytam az átélt kéjtől és csak pihegtem az asztalon. Eszméletlenül izzott a puncim. Gábor finoman magához húzott, felállított és kihúzta belőlem ezer fokon égő farkát. Megcsókolt, mire picit magamhoz tértem és rámarkoltam a szerszámára. Mélyen a szemébe néztem.
Kicsit üresnek éreztem magam a farka nélkül, de ilyenkor nagyon érzékeny az altestem. Hozzábújtam, rámarkoltam pulzáló faszára és élveztem, ahogy lüktet a tenyeremben, ahogy belesimul és rámkenődik mindkettőnk kevert kéjnedve.
Megcsókoltam, most már teljesen, vadul szívtam számba a nyelvét, miközben hüvelykujjammal elkentem a síkos anyagot forró makkja felszínén.  Egy pillanatra megszakítottam a csókot, hogy a szájába sóhajtsam:
- Sokáig bírod még, édesem?
- Ha így folytatod, nem.. hogyan szeretnél elvinni? - kérdezte. Szótlanságomat látva beszélt tovább:
- Kívánom a szádat.. az ajkaid...
- Azt szeretnéd, hogy lepippantsalak, édes?
- Csak ha te is kívánod.
- Hát jó. Meg fogod bánni.
- Azt nem hiszem - vigyorgott.
Kibontakoztam az ölelésből és az asztalhoz vezettem, hogy rá tudjon támaszkodni. Eléje térdeltem és rámarkoltam a szerszámára. A nyelvem hegyével finoman megnyalogattam a makkját, majd bekaptam (de csak a makkot). Imádtam, ahogy lüktet bennem.
Közben mély, mormogó élvezethangok törtek elő belőle. Éreztem, hogy a puncim is hamarosan kész egy újabb menetre.
Szabad kezemmel közben a heréit simogattam és belenyaltam a kis lyukba a makkja közepén. Erre egy még elégedettebb sóhaj hagyta el ajkait.
- Uhh, hogy lehetsz ilyen jó.. ezt sosem csinálják, pedig kikészít.
Végignyaltam a farkát teljes hosszában, majd kinyújtott nyelvemhez ütögettem.
- Ezt abba ne hagyd.. uhh fantasztikus vagy - dicsérgetett. Nagyon jól esett: "mosolyogva" /már amennyire ez ilyen esetben lehetséges xD/ folytattam.
Lassan, nagyon lassan ráhajoltam arra a gyönyörű falloszra és elkezdtem nyelni. Beletúrt a hajamba.
Bekaptam, amíg kényelmes volt [nagyjából 17 centi lehetett neki, 2/3-áig bement] és eleinte nem mozogtam, csak élveztem, ahogy lüktet.
Majd megmozdítottam a fejem és kiengedtem, utána újra bevehessem.
- Imádlak - kapkodott levegőért és nagyon úgy nézett ki, mint aki közeledik az atomrobbanáshoz...
Ekkor hirtelen kiengedtem a számból teljesen. Elengedtem. Magát Gábort is. Hozzá sem értem.
Hátraléptem.
Meghatározhatatlan hangszínen felnyögött; csak néztem rá két lépés távolságról.
Odalépett és a fejem felé nyúlt.. a farkára akart húzni. Nem bírta, hogy így kínoztam.
- Máshogy szeretném - búgtam.
- Hogyan? - kérdezte mohón.
Hátralöktem az asztalra és fölé helyezkedtem. Átvetettem rajta a lábaim és... --nagyon lassan magamba engedtem. Tövig.
- Végem van. - mondta.
Az időközben összeszűkült puncim finoman rácsúszott Gábor lüktető, remegő faszára.
Magához húzott, így rádőltem, megfogta a hajam-mire a nyakába lihegtem és alulról nagyon keményen és gyors tempóban dugni kezdett.
- Ebből nekem nem elég..soha - hörögte.
Ismét ráereszkedtem, megnyílt előtte a puncim. Tövig bennem volt, nagyon mélyen. Megbabonázva bámulta a hasához közelítő, vérvörös csiklómat.
Gondolatomat kitalálva nyögte:
- Ahh.. imádom!
Melleim ott voltak előtte. Ráhúztam a kezeit: - Fogd meg őket, kérlek!
Megtette, masszírozott két kézzel. Mozgatni kezdte a csípőjét: farka újabb és újabb pontjaimat érintette és töltötte el bizsergéssel. A jóleső érzéstől sóhajtozva előre, rádőltem. Együtt mozgattam vele a csípőmet és csókoltam. Simogattam a mellkasát, néha óvatosan megkarmoltam őt és beleharaptam a vállába..
- Kellesz! - mondta keményen. Nagyon kész volt már.   :)
Felkelt (én vele együtt), de nem bírt magával: lefektetett a földre, háttal és fölém helyezkedett. Mélyem belém tolta kéjdorongját, maga alá gyűrt; így fejem nagyjából válla vonalában volt. Lefogta a kezeimet és úgy dugott nagyon lassan, körözve csípőjével... aztán egyre gyorsabban. Keményen kúrt és nem tehettem ellene semmit: csak remegtem az élvezettől.
Már egész testemben reszkettem. Kiszolgáltatottnak éreztem  magam, ahogy satuként szorította a csuklóm. Éreztem magam felett teljes súlyát és azt, ahogy a merev farok kéjes-keményen jár bennem. Megpróbáltam szabadulni, de persze jóval erősebb volt; inkább feladtam. Csak a vaginámba nyomuló falloszra tudtam koncentrálni, minden más megszűnt. Kitöltött.
Nyöszörögtem alatta az érzéstől, csak ennyi volt érthető: mééég!!!
Csak arra koncentrált, hogy minél keményebben és kíméletlenül szétdugjon. Vonaglottam alatta, de lefogott: nem menekülhettem a kéj elől és már nem bírtam, annyira jó volt..összerándult a puncim, feladta. A farka sokkal jobban kezdett lüktetni, mint eddig és éreztem, ahogy valahol mélyen belül belém élvez és teljesen kitöltött a forróság. Felsikoltottam és félig öntudatlanul, de teljesen a farkára toltam magam. A nevét kiáltottam és a puncim szinte rengett, akkora orgazmusom volt.

Még pár percig csókolóztunk így finoman, egybeforrva. A legtökéletesebb lett volna, de még mindig szorította a csuklómat, ezért [óvatosan, forróságát magamban tartva] megfordultam.
- Elengedhetsz - mondtam.
- Nehéz - mosolyodott el.
- Csak a csuklómat, ne engem.
Még mindig a hátamon feküdtem, Gábor kéjnedveivel magamban. Megcsókoltam finoman, lágyan... simogattam az arcát és átöleltem.
- Mennem kell, édes! - súgtam kedvesem fülébe. Sajnos lejárt az idő.
- Egy újabb menetre legfeljebb.
- Mi?!
- Hm? - kérdezte azzal a 'rosszkisfiús' mosollyal.
- Most?!
- Képes lennél rá, hogy kihozd belőlem. Nem tudnék olyan helyzetet, amikor nemet mondanék ezután. Nem tudnék betelni veled.
- Tényleg mennem kell - mondtam szemlesütve.
Gyorsan összekaptuk magunkat. Míg elkészültem, Gábor úgy-ahogy rendet rakott az irodájában. Egy utolsó simítás a szoknyán: mintha nem történt volna semmi.
Mellém lépett és kezét a derekamra tette. Gyengéden megcsókoltam, de már nem hagytam, hogy átkaroljon. Túl hosszúvá és bonyolulttá tette volna a búcsút, amit ilyen értelmetlenül nem akartam.
- Csókollak - intettem az ajtóból és gyorsan kisurrantam.

Az utcára érve boldogan megriszáltam a fenekem a magammal hozott tiszta bugyiban, és az ezelőtt viseltre gondoltam, ami most lassan száradva lapul Gábor zakójának zsebében... mekkorát néz majd, ha megtalálja! De hát neki köszönhető, hogy még az is átnedvesedett: viselje ő a következményeket.  :)
Közben fülhallgatóval elindítottam egyik kedvelt számomat, és a halkan dúdoltam:

"Kiss him goodbye at the door
And leave him wantin' more..moore!"

Ezzel a dallammal a fülemben, alig hallhatóan nevetve szálltam fel a villamosra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Ja, és a zárójeles rész tartalmával semmi baj nincs. Engem csak a forma zavart. De ez is csak gyakorlás kérdése. :)

HBarbara ·
Ez a történet is tetszett.
S hogy kinek mi a felesleges s zárójeles az annyira egyedi dolog.
Számomra igy volt kerek és megfelelő, mondanám egész.
Gratulálok csak igy tovább, s azt tudom mondani ne hagyd abba az írást.

baby

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: