Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Lakótársból, hálótárs 1.

Már 2 hete,hogy Heni kiköltözött,és még mindig nincs lakótársam,ezt nem hiszem el. Utálok egyedül lenni,ez a csend...borzalmas. Miközben ezen elmélkedem kinyílik a szobám ajtaja és belép rajta egy életvidám,bár a nehéz bőröndje miatt elfáradt lány. Olyan velem egykorú lehet,talán picivel idősebb,de mindenképp szimpatikus jelenség. Szegény teljesen kikészült amit nem is csodálok tekintve,hogy a másodikra cipelte fel a bőröndjét,mert a liftet még mindig nem javították meg. Éppen csak a szemébe nézek,amikor észrevesz és elmosolyodik. Már érzem,hogy jóban leszünk.
- Szia, Rea vagyok- nyújtja felém a kezét,miközben becsukja az ajtót maga után.
- Szia, én pedig Anna,és örülök,hogy lakótársat kaptam. Pakolj le nyugodtan,és utána könnyebben tudunk beszélgetni.
Így is tesz,elhelyezi a táskákat,bőröndöt az ágya mellett,és felém fordulva megint látom a szemében azt a sejtelmes kis mosolyt.
- Szóval mesélj magadról, milyen szakon vagy?- kérdezem én elsőként.
- Most vagyok 3-ad éves anglisztikán. És te?
- Másodéves matematika alapszakon. Szóval ha kell egy kis segítség akkor szólj nyugodtan,bár az angolból elég  rossz vagyok.
- Tényleg? Nyelvvizsgát az tettél már?
- Hűűű dehogyis...pedig lassan kellene,mert 1 év múlva diploma,és nem lenne jó emiatt veszni az egészet.
- Figyelj ha gondolod,én szívesen segítek neked,úgyis kell a gyakorlat a tanításban.
- Köszi,de nem akarom elvenni az idődet,és most az ösztöndíjamból sem igazán futná rá.
- Jaj ne viccelj már,nem kérek érte semmit,csak annyit,hogy segíts eligazodni,mert a suliváltás óta teljesen elvesztem a campuson.
- Rendben,és még egyszer köszi.
Ezután kipakolt,még beszélgettünk néhány óráig,aztán lefeküdtünk aludni. Így ment ez a rutin nálunk jó 6 hónapig,mikor is már igazi barátnők lettünk. Szóba kerültek az exek,és az élet nagy kérdései is. Tanácsot adtunk egymásnak a ruhákban és a sminkben egyaránt. Neki könnyebb volt,mert a kreol bőréhez és a fekete hajához szinte minden jól ment. Ellenben az én fehér bőrömhöz és vörös hajamhoz elég nehéz volt választani. A fazonnal nem volt baj,mert már 10 úsztam,így az alakom elég csinos volt. Az övé is,bár ő inkább a futás szerelmese volt.
Egyik délután mikor egymás mellett feküdtünk az ágyon,és csak bámultunk kifelé az ablakon,megsimogatta az arcomat. Én először nem vettem fel,mert ilyet már máskor is csinált. Aztán viszont már kénytelen voltam figyelni,mikor maga felé húzott,és beleszagolt a nyakamba. Megborzongtam,nem tudom miért és hogyan,mert én mindig is a fiúkat szerettem,de ez most nagy hatással volt rám. Mikor felemelte a fejét, a szemembe nézett és halkan suttogta:
- Anna,van valami amit tudnod kell.
- Igen?
- Én már...- és ekkor megszólalt a telefonja,amit az éjjeliszekrényre tett le. Felvette és kiment vele a fürdőszobába. Nem sokáig beszélt,mert hallottam mikor elköszönt,de egy ideig még nem jött ki. Már éppen aggódni kezdtem,mikor nyílt az ajtó Rea pedig kilibegett egy szál melltartóban és tangában. Köpni nyelni nem tudtam a csodálkozástól és a ténytől,hogy valahol lent a testem erősen reagált rá.
Közelebb jött,négykézláb felmászott felém az ágyra,majd hátradöntött és rámmászott.
- Anna,tudom,hogy nagyon jó barátnők vagyunk,de én már egy ideje többet érzek puszta barátságnál.- mondta,miközben megsimogatta a hajamat.
- Hűha...
- Tudom,lehet,hogy ez most hirtelen jött,de nem tudok tovább várni. Muszáj tudnom,hogy te érzel-e valamit.
- Figyelj Rea,én eddig csak fiúkkal voltam,és nem vagyok leszbikus...de mégis ha együtt vagyunk,érzek valamit.
Erre felcsillant a szeme,és az arcomhoz hajolt. Már a lélegzete csiklandozta az arcomat mikor megkérdezte:
- Megcsókolhatlak?
Bizonytalanul bólintottam,ő pedig lágyan az ajkamhoz érintette a sajátját. Barack íze volt,és még valami különleges,valami olyan amiből többet akartam kapni,így a tarkójánál fogva közelebb húztam és visszacsókoltam. Felnyögött és bátrabban,erősebben csókolt. Ezt csináltuk még egy ideig,mikor éreztem,hogy felfelé húzza a pólómat. Hagytam,mert kíváncsi voltam,hogy mi következik ezután. Lehámozta a felsőt,majd a melltartómat is kikapcsolta és a feje felett a másik ágyra dobta. Nem bírtam magammal és felnevettem ezen a helyzeten,de ez nem tartott sokáig,mert mire feleszméltem,már a nadrágom is lekerült róla. Majd felnézett rém és azt mondta:
- Itt megállhatunk,de ha tovább megyünk akkor tudd,hogy bármikor szólhatsz,hogy hagyjuk abba.
- Hmm...csináljuk tovább.
Szemében felcsillant az a valami amit első nap láttam,és most már mohón,lerántotta rólam a bugyit. A kezével simogatta a puncimat,miközben az egyik mellbimbómat a szájába vette. Előbb csak finoman szopogatta,aztán mikor látta,hogy teljesen ellazultam,erősen megszívta és a fogával megkarcolta. Ezt nem bírtam és homorítottam a hátammal,mikor megéreztem,hogy belémcsúsztatja az egyik ujját. Egy pillanatra megdermedtem,de mikor felnézett elmosolyodtam és bíztattam a folytatásra. Azonnal megértette,mert pillanatokon belül elkezdett mozogni bennem,ezt pedig már nem bírtam ki egy sóhaj nélkül. Ezután az ágyra fektetett,széttárta a lábaimat és közéjük feküdt. Finoman megnyalta a szája szélét és egy gyors nyalással végigsimította akkorra már nedves résemet. Imádtam,és még többet akartam belőle. Értett engem,mert hirtelen 2 ujját belém mélyesztette,miközben vadul nyalta a csiklómat. Éreztem ahogy a nedvem lassan csurog kifelé belőlem,egyenesen az Ő szájában. Folyamatosan lefetyelt,és minden egyes cseppet alaposan megízlelt belőlem. Már a takarót szorongattam mikor,hirtelen megszívta a csiklómat és mélyebbre tolta az ujjait a hüvelyemben. Csillagokat láttam,a lélegzetem elakadt,és ott,akkor,életemben először elélveztem egy lány kezétől és szájától. Mire magamhoz tértem és felültem volna,hogy viszonozzam,már vissza is nyomott a párnák közé,és a fülembe suttogta:
- Kincsem van még időnk,most semmit nem kell tenned. Nekem már az is felért egy orgazmussal,hogy csak néztem ahogy feljutsz a csúcsra. De legközelebb te is bizonyíthatsz,és ha te is akarod,bevethetünk néhány dolgot.
Ezután visszatért a lábaim közé,felnyalogatta a nedveimet,majd betakarózott,mellém feküdt és egy csókot lehelt az ajkamra. Így aludtunk el,egymással szemben,miközben a keze még mindig a szeméremdombomon feküdt és lágyan simogatott.
Hozzászólások
mozgi ·
Egy-két elütést és kihagyást kivéve egész jó, csak rövid.

kateroselyn ·
Igen,azt csak utólag vettem észre. Sorozatnak tervezem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: