Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kellett egy kis idő, de megérte

Már hosszú hónapok óta randizgattak, és teljesen egymásba voltak bolondulva. A lány és a férfi is érezték, hogy tökéletesen egymásra találtak. A lány azelőtt már együtt volt egy másik férfivel is, de ezerszer is megbánta azt a két hónapot, amit együtt töltöttek, és hogy neki adta oda a szüzességét. Az egy gyökér volt, csakhogy már nem bírt saját vérével sem, és nagyon szerelmes akart lenni. Akkor nem volt – de most végre igazán az.
Csakhogy a férfi nem sietette annyira az első szeretkezést. Mindig a lány tudtára adta, mennyire imádja, bemutatták már egymást a szüleiknek is, minden tökéletesen haladt. Csak még nem feküdtek le.
A lány azt hitte, miatta vár ilyen sokáig, és ezért csak még jobban szerette a férfit. De egy nap, mikor nála aludt, úgy döntött, már megérdemli, hogy az övé lehessen, testestül-lelkestül. Már megvacsoráztak, aztán beültek a kanapéra a tévé elé, megnézni egy akciófilmet. A lány a férfi ölébe rakta lábait, és nekidőlve figyelte a fordulatos történetet, de alig figyelt oda a szálakra, végig az járt az eszébe, hogyan is vezethetné rá szerelmét a dologra.
Mikor aztán reklám következett, lépett:
- Tudod, tegnap nem tudtam aludni otthon, hajnalig kapcsolgattam a csatornák között.
- Ez ismerős. Én is mindig alvászavaros vagyok, ha nem vagy itt mellettem – azzal a férfi mosolyogva megcsókolta a lányt, aki boldogan átölelte annak nyakát.
- És… - szólalt meg ismét, mikor ajkaik elváltak – találtam egy érdekes csatornát.
- Igen? Micsodát?
- Nagyon érdekes filmet adtak éppen… egy férfi és egy nő szerepelt benne. És nem volt rajtuk ruha.
A férfi egyszerre elkomorodott, és némán maga elé meredt. A lány egy ideig kíváncsian nézett az arcára, de aztán megzavarodott; tehát a férfi most sem akarja? De miért? Talán… talán egyszerűen nem vonzódik hozzá?
A gondolat annyira fájt a lánynak, akár egy erős villámcsapás.
- Mi a baj?
- Miért hozol fel ilyeneket? – a férfi lerakta a lány lábait öléből. - Pornót néztél?
- Nem szokásom, csak véletlen… de mi bajod?
- Semmi – a férfi felállt, és útja a konyhába vezetett. A lány azonnal követte.
- Szóval… arra gondoltam, talán mi is…
- Mi is szeretkezhetnénk?
- Nos, igen. Már több mint fél éve együtt vagyunk. Én szeretlek.
- Én is, ezt jól tudod.
- Akkor miért nem akarod? Tudom, hogy nem vagyok egy tipikus bombázó, nem vagyok túl szép, de azért…
- Ilyet ne mondj – a férfi komolyan nézett a lány szemeibe. – Gyönyörű vagy.
- Csak épp nem kívánsz, igaz?
A lány szemei egyszerre könnyekkel teltek meg, mire a férfi felsóhajtva ragadta meg a konyhapultot.
- Nem erről van szó…
- Ugyan már, akkor miről? Nem vagyok elég jó neked. Szeretsz, csak a testemet nem, ez tiszta és világos. Azért ilyen rondának eddig nem hittem magam…
- Nem vagy ronda! Gyönyörű vagy, gyönyörűnek látlak.
- Akkor miért nem akarod? Más férfi már rég… vagy nem? Mi a baj?
- Épp ez az – a férfin látszott, iszonyatosan zavarban van, ráadásul dühös, legszívesebben szétverte volna az egész konyhát. – Más férfiak már rég megtették volna. Elcsábítottak volna, ágyba vittek volna, és rendesen kielégítettek volna. De nem én.
- Nem értelek.
- Nekem van egy kis problémám.
- Ó – a lánynak leesett, és pár pillanat néma csönd múlva a férfi mellé sétált, tőle úgy egy méterre nekidőlt a konyhapultnak. – Szóval ez valami egészségügyi dolog?
- Nem mondanám. Kivizsgáltak, állítólag minden rendben.
- Mi is a bajod pontosan? Figyelj, megértem, ha nem túl vidám téma, de ha szeretsz, akkor megbízol bennem, tehát mindent el tudsz mondani nekem. Ugye tudod, hogy engem nem tudsz kiábrándítani?
- Nem tudom…
- Tudnod kell. Kérlek, mondd el.
- A lényeg annyi… hogy kábé sosem áll fel. Csak nagyon sokára.
- De voltál már nőkkel, nem?
- Sosem volt még olyan kapcsolatom, mint veled. De még régebben is, mikor pár hetes, úgymond komolyabb dolgaim voltak, végül szakítottam mindenkivel, még mielőtt megtörtént volna. Csak egyéjszakás kalandokban voltam együtt úgy nőkkel.
- És úgy ment?
- Komolytalan, becsiccsentett, értéktelen nők voltak, könnyűvérűek is ráadásul. Semmi probléma nem volt velük, könnyen ment.
- Akkor nincs is itt olyan nagy probléma.
- Ugyan már, ezt meg hogy érted? – a férfi idegesen nézett a lányra, aki kedvesen elmosolyodott, és megfogta szerelme kezét.
- Nincs semmi szégyellnivalód. Mivel komolyan gondolsz, stresszelsz. Ha olyan könnyen menne velem, akkor lenne gáz, mert nem is szeretnél igazán.
- De így akkor hogy lesz? Nem nyúlok hozzád, soha az életbe?
- Fenéket nem. Csak megdolgozunk a dologért.
- Ezt meg hogy érted?
- Talán nem vagyok valami tapasztalt, de szeretlek. Vonzódom hozzád, és ez sok dolgot feléleszt bennem. Benned is minden fel fog ébredni, csak kicsit ingerelni kell az alvó medvét.
A férfi kissé értetlenül nézett a lányra, mire az sejtelmesen elmosolyodott, közel ment hozzá, és megcsókolta. Elnyújtotta a lágy csókot, hozzápréselte testét a férfiéhez, de érezhette, hogy nem vált ki belőle semmit. A férfi ideges lett önmaga hidegségétől, el akarta tolni a lányt; szégyen volt ez neki a javából! Nem áll fel, pedig szereti a lányt, komolyan szereti, titokban már gyűrűt keres, eljegyezni akarja. De hogy menne hozzá, ha még rendesen a magáévá sem tudja tenni?
A lány azonban nem gondolta ezt olyan nagy problémának. Egyszer így is, úgyis felébrednek a férfi ösztönei, ha nem egészségügyi problémáról van szó – márpedig nem -, akkor ez elkerülhetetlen lesz.
- Mondd csak, láttál már önkielégítő nőt? – kérdezte hirtelen a lány, mire a férfi döbbenten nézett le rá.
- Micsodát?
- Nőt, aki éppen kielégíti önmagát. Méghozzá élőben. Karnyújtásnyira.
- Nem, ezt nem fogjuk…
- Nyugi – a lány kedves mosollyal csókolta meg ismét a férfit, aki csak egyre idegesebb lett, öklét is összeszorította, de ösztönei még mindig mélyen aludtak. Csak az idegesség volt. – Azt tartsd mindig a fejedben, hogy nem tudsz kiábrándítani magadból. Nem érdekel, ha ma még nem fog összejönni neked. Nem érdekel, ha még sokáig nem fog összejönni neked, ne is érezd magad emiatt feszültnek. Egy férfi sokféleképpen örömet tud okozni egy nőnek. Csak azt akarom, hogy ismerd meg a testemet. Komolyan nem találsz csúnyának?
- Ilyesmit egy percig se higgy. Gyönyörű vagy, ezt még a vak is látja.
- Akkor nincs semmi probléma. Most bemegyünk a hálóba, és megpróbállak elcsábítani. Lehet, hogy ma még nem tudsz rá reagálni, de kit érdekel? Egyszer úgy is sikerülni fog.
A lány meg sem várta a férfi válaszát, aki ellenkezni akart, útja a hálóba vezetett, ahol csak az olvasólámpát kattintotta fel, majd ajkába harapva vezette a férfit az ágyba. Már letusoltak mindketten vacsora után külön-külön, pizsamába voltak. A férfi idegességet érzett, rettegett attól, hogy ismét csalódnia kell saját magában.
A lány lefeküdt, de még hosszú ideig csak szótlanul a könyöklő férfi szemeibe nézett mosolyogva, kicsit el is pirult, majd zavartan nevetve hasra fordult.
- Oké, kicsit zavarban vagyok.
- Nem muszáj…
- De. Én akarom – megcsókolta a férfit, majd hanyattfeküdt az ágyon mellette. – Nem baj, ha ma még nem reagálsz a látottakra, oké? Nem fogok kiábrándulni belőled, csak mert nem vagy egy tesztoszterongép, értesz?
- Igen. És mocskosul szeretlek is.
- Én is – a lány elmosolyodott, majd nagyot nyelt, és a férfi szemeibe nézett.
Le sem vette szerelme arcáról szemeit, miközben saját kezeivel benyúlt pizsama felsője alá, és egészen kebléig kúsztak tenyerei. A férfi odanézett, megpróbált ellazulni, élvezni a látottakat, de nem nagyon ment neki. Benne volt a muszáj; élveznie kell! Az lenne a normális! Beteg, amiért nem merevedik meg azonnal a kerek keblek látványától!
Ugyanis a lány mellei gyönyörűek voltak, fehérek és feszesek, tökéletesen illettek volna a férfi markaiba. Az ő tenyeréhez képest a lányé olyan aprócska volt, hogy bele sem fértek, de nem is masszírozta magának sokáig, amint megmerevedtek rózsaszín mellbimbói, hozzájuk nyúlt, s teste azonnal megremegett, amint hozzájuk ért, s megdörzsölte őket. A lány lehunyta szemeit, és felsóhajtott, ahogy a szép dombocskákat dörzsölgette, gyorsan levette pólóját, majd folytatta a műveletet.
A férfi pedig gyűlölte magát, amiért nem áll fel neki a látványtól. Nem is gondolta volna, hogy létezik akkora szégyen, mint amit abban a percben érzett. Nem volt teljes értékű férfi, csak egy kis selejt, legalábbis ő úgy érezte.
A lány látta, hogy még nem indult be a kémia, és azt is, hogy ezt mennyire gyűlöli a férfi, ezért suttogva, nyögdécselve így szólt:
- Semmi baj… ne feledd, nem érdekel… csak… figyelj.
A lány lassan kibújt nadrágjából és bugyijából, közben a férfire nézett. Nem érdekelte, ha ma még nem fog semmi történni. Ő szereti a férfit, nem fogja ennyitől elhagyni.
Egy ideig még ingerelte mellbimbóit, majd jobb keze lassan lejjebb csúszott, lábait óvatosan széttette, s benyúlt a sötét kunkorok közé, amik olyannyira elütöttek világos bőrének árnyalatától. Milyen gyönyörű volt ruhátlanul a teste! A férfi szája tátva is maradt, de attól a merevedés még nem jött.
Elindult a körkörös mozgás. A lány csípője lassan beindult, ahogyan keze is csiklóján, néha pedig elkente rá saját nedvét.
- Nézz onnan… - nyöszörögte a lány – ahonnan csak akarsz…
A férfi bólintott, de nem mozdult. A lány percekig művelte testével az ingerlést, bal keze hol bal, hol jobb mellbimbójára vándorolt, gyöngéden dörzsölgette őket, jobbja pedig odalent ügyködött. A férfi láthatta, hogy egészen jól telik az idő, attól félt rettenetesen, hogy a lány majd egy-két perc alatt végez. Ha egy olyan tüzes nője lenne, az végképp betenne saját férfiasságának.
Pedig a lány igazán szenvedélyes volt. Szerette a szexualitást, fontosnak tartotta; de nem fog tönkremenni kapcsolata szerelmével csak azért, mert annak egy kis motiválásra van szüksége. Éppenséggel a lány odavolt a hosszú előjátékért, nagyon színes volt a fantáziája ez ügyben. Előző és egyben egyetlen partnere mindig olyan hamar végzett, ráadásul sokszor fel sem izgatta rendesen testét. Ezt pedig egyszerűen utálta.
De most ezt a férfit igazán szereti, vele bátran képes lesz mindent megbeszélni, és ez csodás. És nem érdekli, hogy nem megy neki könnyen a dolog; így csak még hosszabb, még édesebb lesz a móka. A jó dolgokat remek elnyújtani.
Egyre közelebb érezte magát a csúcshoz, már szinte el is feledkezett az érdeklődő szempárról, csak saját élvezetével törődött. Néha nyögdécselt és sóhajtozott, egyre gyorsabban körözött ujjával odalent, s mellbimbóinál is, néha meg-megcsipkedte őket, amitől legszívesebben már-már felsikoltott volna.
A férfi aztán felfogta, hogy a lány milyen közel került az orgazmushoz, így ő is mozogni kezdett – megnézte a lányt, mindenfelől. Érdekes volt, a lány élvezte, rózsaszínes kis puncija csillogott, keblei megduzzadtak. Lábujjait begörbítette, lábát pedig egyre széjjelebb tette, ahogyan csípője is egyre vadabban mozgott. Csak csiklóját ingerelte, úgy akarta eljuttatni magát a csúcsra – a férfi úgy gondolta, ez neki is menne. Ha önmaga nem is tud felizgulni, végső soron majd csak sikerül eljuttatnia kis szerelmét valahogy a csúcsra.
Az idegesség egyre csillapodott benne, s mintha a szobát egyszerre betöltötte volna a lány kéjének illata.
Mintha csak feléledt volna hirtelen. Az illat finom volt és vonzó, felébresztette a férfit. A lány lábai közé térdelt, eltolta puncijától a kezét, mire az nyögdécselt, kétségbeesetten, ugyanis már nagyon közel volt. De a férfi lehajolt, szépen két kezével ügyesen elhajtotta a lány szeméremszőrzetét, és pár másodpercig csak figyelte a nedves, csillogó kis puncit, beszívta az illatát.
A lány nyöszörgött, a férfi pedig tudta, hogy pár nyalintással el is tudja juttatni a csúcsig. Azonnal rávetette hát magát az éhes kis nemi szervre, mire a lány felsikoltott, a férfi hajába túrt.
- Istenem… - suttogta – igen, ez jó… istenem… kérlek…
A férfi jókedvre derült; ki fogja elégíteni a lányt! Hevesen nyalta és csókolta a lány kis punciját, finom volt és illatos, olyan csodás, mint semmi más a világon. A férfi is egészen bevadult tőle – belemarkolt a lány popsijába, amitől az nyöszörgött, majd pár pillanat múlva hangos nyögések közepette jutott el a csúcsra. A férfi minden csöpp kis gyönyört kifacsart szerelméből, s mikor az teljesen végzett, egy pillanat alatt felült, a férfihez kúszott, szorosan hozzábújt, pihegve préselte hozzá testét.
A férfi mosolygott reakcióján; édes kis szerelme hálálkodik neki. A lány pár pillanatig még egészen önkívületi állapotban volt, az orgazmus hihetetlen volt. Arcát a férfi nyakába temette, és így suttogott;
- Hihetetlen… annyira szeretlek!
- Jó volt?
- Soha nem volt még ilyen jó!
- Ugyan már.
- Nem… tényleg – a lány kissé szédülten, de komolyan nézett szerelme szemeibe. – Még sosem.
A férfi szája mosolyra húzódott, de aztán szemöldökeit összevonva jött rá valamire.
Brutális, lüktető erekciója támadt.
Lassan aztán a lány is megérezte, és ajkába harapva, csillogó szemekkel nézett fel a férfire. Mosolyogva csókolta őt meg, s egyik ujját lassan bevezette önmagába, majd így szólt:
- Mondtam én, hogy felébresztelek. Csakhogy most nekem lesz szükségem egy kis motivációra. Nem menne azonnal.
- Azt hiszem – kerekedett a lány felé a férfi -, majd csak összehozom valahogy, kicsikém.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lilywhite12 ·
Köszi, örülök, hogy tetszett, annak meg még jobban, ha újdonságnak számít. : D

Xenia ·
Nekem is nagyon tetszett!
lilywhite12 ·
örülök neki : D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: