Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

"Kavarósó"

Jó mókának találta, gondolta, tesz egy próbát, ha már az évek óta folytatott hagyományos társkereséssel nem sokra jutott…eddig. No, de majd most!
Sikerült is neki. Egészen a kórházig, mert a neten talált egy különleges, csábító ételt is. Amit okosan először odahaza, saját magán próbált ki!
Úgy látszik, valamelyik összetevőjére allergiás lehetett, mert most már két napja nyomja az ágyat, és szoros barátságot kellett kötnie a mellékhelyiséggel.
Mindezek ellenére érdekes módon mégsem a saját baja aggasztotta, hanem inkább az, hogy elveszik a programra befizetett pénze, ezért nagyvonalúan nekem ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Mondván, hogy én is egyedül élek, és a főzésben is jó vagyok.
Igaz, ami igaz, kavarni én is nagyon szeretek!
De hogy így fogjak magamnak pasit, azt valahogy elképzelni sem tudom! Bár mondják, hogy egy férfihoz a gyomrán át vezet az út…hát, majd meglátjuk!
A többséggel ellentétben, akik valami különleges, egzotikus étellel próbálnak itt szerencsét (ez lett a kolléganőm veszte is), én inkább maradok a saját konyhám jól bevált, hagyományos ízeinél.
A sült csirke mellett döntök, mert nem csak a kavarásban, de a puhításban is kiváló vagyok! Már a sütőben az ízlésesen befűszerezett hús, szépen pirul is, akárcsak én, amikor az egyik kedves úriember a sótartót átvéve tőlem, megfogja a kezem. Közben mélyen a szemembe néz, és én nem tudom eldönteni, hogy a tekintetétől vagy az érintésétől jövök-e nagyobb zavarba.
Nagyon szép, melegbarna szeme van, hosszú, sötét szempillákkal. Kérdőn néz rám:
- Mi készül?
- Ó, csak egy kis sült csirke sörben párolva, azt hiszem, krumplipürét készítek hozzá. Nálad?
- Halat rántok, de lesz hozzá tartármártás is. Inkább az egyszerű ételek híve vagyok, így lehet, betársulok hozzád a pürékészítésben.
Mit mondhatnék erre? Hiszen mégiscsak egy főzős randin vagyok, így igencsak furán venné ki magát a dolog, ha tiltakozni kezdenék, hogy kösz, de én elboldogulok magam is.
Annál is inkább, mivel már lassan mindenkinek sikerül párra találnia, csak mi szerencsétlenkedünk elveszetten, mint akik nem is igazán értik, hogy mit keresnek itt egyáltalán.
Annyira kedvesen néz rám, hogy valósággal megolvadok én is, mint a püréhez előkészített vaj a tálon, és beleegyezem. Így aztán romantikus krumplipucolásba kezdünk. Én hámozok, ő szeletel, és ahogy átvesz tőlem minden egyes darabot, megérinti a kezem, és rám mosolyog.
Mivel ez a munkafolyamat csak a kezünket veszi igénybe, a szánkat ismerkedésre használjuk.
Mint kiderül, ő sem a maga jószántából került ide, valójában az öccse helyett "ugrott be", aki kifejezetten imádja az ilyen kavarósókat, ahol összekötheti a hasznosat a kellemessel. Finomakat ehet-ihat, miközben bájos hölgyek társaságában töltheti az estét.
Csak most egy dilemma miatt nem tudott eljönni. Döntenie kellett, a főzőcske és egy pont most ráérő férjes asszony között. Milyen szerencse, hogy a nőt választotta, hiszen új ismerősöm egyre jobban tetszik!
Miközben én az étellel foglalatoskodom, ő fehér bort tölt mindkettőnknek, mondván, hogy az jó a sült csirkéhez és a halhoz is.
Iszogatunk, beszélgetünk, kóstolgatunk… először csak az ételt, aztán már egymást is. Hogy mit csinálnak a többiek, már kit érdekel? A fő az, hogy a vacsorával együtt lassan egymást is sikerül megfőznünk.
A csirke a sütőben, a hal az olajban, mi pedig egymás karjában.
Annak ellenére, hogy érdekelne a mesterműve, én már csak őt szeretném megkóstolni a fő fogás után, mint valami finom desszertet. Elszopogatni, mint egy tál fagylaltkelyhet sok tejszínhabbal és a tetején egy duzzadó, nagy eperszemmel.
Idáig jutok gondolatban, mikor is váratlanul megcsókol. Édes…ő is és a csókja is. Édesebb, mint a süti, amit otthonról hoztam, és amivel szerettem volna megkínálni.
Megszédülök, elkábulok. Nem tudom, hogy a csóktól vagy inkább a bortól?
Ha a vacsora még nem is, de mi már teljesen készek vagyunk… egymástól! Önfeledt ölelkezésbe kezdünk, egyik keze a blúzom alatt a mellemet simogatja, a másikkal közben kigombolja a farmerem, és a piros tangám alá csúsztatja. Finoman, mégis határozott céltudatossággal mozgatva ujjait, eltalálja a legérzékenyebb pontomat. Én is beindulok, a nyakát átkarolva lehúzom a pult mögé, ahova nem látnak be a többiek. Talán egymáséi is leszünk azon melegében ott, de ebben a pillanatban az időközben szénné égett csirke füstjére a riasztó megszólal… és vijjog, vijjog...
Felkapom a fejem, és hunyorogva nézek körül a félhomályos szobában. Kinyomom a csörömpölő telefonomat, és amíg komótosan kikászálódom az ágyból arra gondolok, hogy talán az előző esti ünnepi vacsorán mégsem kellett volna annyi csirkesültet ennem.
Most aztán sikerült, ha nem is bikákkal, de legalább egy bikával álmodnom.
Ne is legyen soha ettől rosszabb rémálmom,... de a fenébe is! Várhatott volna még legalább öt percet az a fránya ébresztő!
Hasonló történetek
3639
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
5294
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
További hozzászólások »
hörcsög00 ·
Valóban zagyva. Ha álom, akkor nem eléggé zagyva,de akkor sem jó,mert olyan, mint a valóság,csak életszerűtlenül tálalva.
Kezdetben jó ideig nem is tudjuk kiről beszélsz. Ez roppant bosszantó, még akkor is, ha utólag megmagyarázod. Nem kerül bemutatásra senki...sem te, mint főszereplő,sem a kollégád, se még a pasi sem,akivel összeismerkedtél. Csak úgy ukk mukk fukk történnek a dolgok...
Aztán számtalan ilyen kis... nem is tudom,bosszantó szóvicc/klisé van benne, mint,hogy nem is tudod a bortól szédülsz-e vagy tőle. Készek vagytok mint az étel...megfőztétek..egymást. Nekem ebből egy kettő is kellőképpen elveszi a kedvemet, ebben a rövidkeírásban pedig csakúgy todbzódnak ezek az elemek. Szerintem egyáltalán nemszellemesek, inkább idegesítőek.
A végén az álommal kapcsolatos kifejtetlen fordulat csak még jobban odacsapja az egészet.
Sajnálom,nem tetszett.

szerenella ·
Főzős randi lenne? Kimaradtak a fűszerek, ízetlen, élvezhetetlen, nem tetszett! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: