Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
... Jeremy ujjai rátalálnak a puncimra és játszadozni kezdenek a combjaim között. A saját...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
...Kate számított erre. Félig meddig remélte is hogy bekövetkezik. A nagybátyja ugyanúgy fel...
1 férfi, 7 biszexuális nő, 1 sziget és végtelen gyönyörök.
Friss hozzászólások
Dávid Juhász: Ez nem lehet igaz! A munkahely...
2018-04-19 14:21
Dávid Juhász: Nagyon jó történet! Szépen öss...
2018-04-19 08:32
AnnaRia: Nekem is extra a klitoriszom.....
2018-04-18 23:56
Erikababa: Igen sajnos a kommunikacio nag...
2018-04-18 17:23
Pumpkin: Szia, Olyan érzésem van mint h...
2018-04-18 13:08
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Kalandok I.rész

Kalandok
I.részMivel most végeztem el a középiskolát, ezért nem kellet volna korán kelnem. De hajnalban izzadtan riadtam fel egy rossz álomból, melynek tartalmára nem emlékszem csak a bennem maradó érzésekre, a mardosó fájdalomra és a mérhetetlen dühre. Mérgesen a telefonom után kutattam a sötétben, tompa puffanás jelezte, hogy sikerült levernem a szőnyegre. Szerencsére esés közben a telefon világítása bekapcsolódott így könnyen a kezeimbe kaparinthattam. A kijelző reggel hatot mutatott. Sóhajtva másztam ki az ágyból, most mindennél jobban esett az a 10 km-es táv, amivel a testem gyötröm mindennap. Mire a zuhany alá álltam, addigra az állom által kiváltott rossz érzéseknek nyoma sem maradt bennem.
Félmeztelenül léptem be a konyhába hogy valami harapni valót készítsek magamnak. A hűtőt kinyitva konstatáltam, hogy a bevásárlást mostanában nagyon elhanyagoltam, csak 5 tojást találtam. Így neki álltam rántottát készíteni magamnak. Miután jó ízűen elfogyasztottam a reggelimet, autóval beugrottam a városba egy pár dolgot vásárolni. Gondoltam veszek egy pár ruhát is egyúttal, hamar végeztem a válogatással és már a sorban álltam, amikor elővettem a pénztárcámat, amibe bele nézve szomorúan konstatáltam, hogy 50 dolláron kívül nincs benne több pénz, mivel a kosaramban több minden volt, ami eleve 50-en felül volt így visszaraktam minden ruhát a helyére. Elindultam a legközelebbi bank automatához, ahol pechemre pont kiürült a bankjegy. Erősen elkezdtem gondolkodni rajta, hogy ilyen kezdés után ne menjek-e inkább haza? De végül úgy döntöttem, még meg próbálkozom a bankkal. Már erősen benne jártam a délelőttben, így a levegő rohamosan forrósodott és ezen az se nagyon segített, hogy az utcán 5 percenként hajtott végig a locsoló kocsi. Mikor a bankhoz értem pont akkor fordult be egy másik az utcára. Már éppen a forgó ajtón léptem befele, amikor a szemem sarkában láttam, hogy a második vizes kocsi megáll a bank előtt és kiszáll belőle 2 öltönyös fickó, egy a volánnál maradt. Egyből beindult a veszélyt jelző hatodik érzékem. Már bent voltam a bankban és beálltam a sorba, a két gyanús fickó beállt mögém. Már csak három ügyfél volt előttem, kezdtem kíváncsi lenni, hogy mikor lépnek akcióba, de amint akcióba lépnek, eljön az én időm is. Készen álltam.
Oda léptem az ablakhoz, közben láttam, hogy az egyik oda sétál a bankban található egyetlen biztonsági őrhöz a másik még mindig mögöttem tartózkodott.  Kedves, csinos arc fogadott az ablak mögött.
- Jó napot kívánok! Miben segíthetek?- kérdezte mosolyogva.
- Hello, pénzt szeretnék kivenni a számlámról.
- Semmi akadálya, csak a személyi okmányára és a bankkártyájára lesz szükségem.
Miközben beszélgettem vele feltűnt, hogy nagyon szép dekoltázsa van, a fehér blúz, amit viselt még jobban kiemelte azt.
- És mennyit szeretne felvenni?- kérdezte, miközben egy előre hulló tincset igazított vissza a füle mögé. A két gyanús fickó ellenére, a hölgyet egyre jobban kívántam.
- Most csak 2000 dollárt szeretnék kivenni Monica - mosolyogtam rá. - Szép neve van.
- Köszönöm- fogadta a bókot, amit szerintem már számtalanszor hallott, bár kicsit azért csak elpirult.
- Önnek elég ritka neve van, Alfred Richards.
- Tudom. Sokan mondták már. Nem is nagyon jegyzik meg sokan elsőre. - Húztam el a számat. Türelmetlen sóhajtást halottam a hátam mögül, az egyik gyanús fickótól. Sokat nem aggódtam rajta, had őrölje kicsit még az idegeit.
- Szerintem megjegyezhető név, és szép is. – mondta Monica enyhe pírrel az arcán. Közben elkezdte lerakni a tálcára a 20db 100 dollárost.
- Köszönöm. Nem tudom Ön, hogy van vele, de én szeretem a fagylaltot. Nem lenne kedve esetleg velem fagyizni valamikor?
- Hmm, miért is ne?
- Meddig dolgozik ma?
- 2-ig, de hagyjuk ezt a magázódást, jó? – kacsintott félszegen.
- Oké. Ezt megbeszéltük, akkor a bank előtt találkozunk, ha végeztél?
- Rendben, itt írd alá – tolta elém az átvételi bizonylatot. Lendületesen aláírtam, majd elraktam a pénzt a tárcámba. Elköszöntem Monicától és a másik gyanús fickó felé indultam.
Közben Monicához lépett a mögöttem álló. Már csak 2 méter választott el a férfitól, mikor akcióba léptek. Az ablaknál álló elő rántotta a fegyverét és ráfogta Monicára, aki egy sikoltást engedet el. A másik addigra a biztonsági őr háta mögé kerülve leütötte azt, mielőtt elő tudta volna rántani a szolgálati fegyverét. Az őrnek esélye sem volt, a férfi rutinosan vágta halántékon a pisztoly tusával. Amint leütötte, levegőbe lőtt. Abban a pillanatban értem oda, érkezésem lendületét kihasználva a pisztolytartó kezét megragadva hátra csavartam a csuklóját. A csuklócsavarást befejezve a földhöz csapódott, majd jobb tenyértővel állon vágtam, aminek hatására elájult, a fegyver kiesett a kezéből, amit én a biztonság kedvérért messzire hajítottam. A másik aki Monicán tartotta a szemét és a fegyverét, meghalván a fegyver földet érésének zaját felém fordult. A fegyverét rám emelte majd lassú, de egyenletes mozdulattal behajlítva mutatóujját, meghúzta a ravaszt. A dörrenés pillanatában két dolog történt, az egyik hogy Monica felsikított, a másik hogy egy villámgyors zempo nagare1-val kitértem a golyó elől.
- Ez képtelenség,- kiáltott fel a férfi döbbenten, amint rám meredt- ilyen gyors reflexek nincsenek.
A férfi újra tüzelt, egyszer, kétszer. háromszor. De minden alkalommal sikerült elvetődnöm a golyó útjából és egyszer-kétszer megpördülve magam körül ismét talpra ugrani. Majd, mikor kiürült a tár, a pisztolyt hajította felém, amit az arcomtól 30 centire elkaptam. Majd a fickó elé lépve, egy-egy ütést mértem a karjaira megbénítva azt, majd befejezésképen a fejét vettem célba a lábammal, ügyelve arra, hogy ne oltsam ki az életét.
Abban a pillanatban hatolt be a rendőrség a bank épületébe, amint a rúgásom a fickó fejét érte, aminek erejétől az elsőnek érkező rendőr mellkasához vágódott. Az utána érkezők nem láttak mást csak, hogy kollégájuk földre kerül, ez után rám célozva felszólítottak, hogy térdeljek le és tegyem a kezemet a tarkómra. Mivel nem akartam a rendőrséggel összeakasztani a bajszot, ezért engedelmeskedtem. Az egyikük mögém lépet és hátra bilincselte a kezeimet, kivezettek egy járőr autóba és bevittek a kapitányságra. Egy kihallgatóba vittek ahol a kezeimet elől bilincselték meg. Türelmesen, bár kicsit kíváncsian vártam, hogy mi következik. Körül belül egy órát várattak, mire bejött hozzám egy nyomozó hölgy, a csinosabbik fajtából.  Barna haja lágyan hullott fehér inggel fedett vállaira, kiemelve arcának finom vonásait, kecses lábát barna testhez simuló nadrág emelte ki, kezében egy laptop volt.
- Hello, a nevem Ohara nyomozó- kezet nem nyújtott, hanem leült a velem szemben lévő székre, így elválasztva magától egy asztallal. A laptopot maga elé helyezte és bekapcsolta, míg a rendszer felállására várt addig elkezdet kérdezősködni a bankrablás körülményeiről.
- Mit keresett a bankban?
- Pénzt vettem fel. Amit természetesen a kollégái lefoglaltak. Megkaphatnám róla az elismervényt?
- Még nem tartunk ott, hogy Ön kérdezzen. Itt most én kérdezek.
Erre elnevettem magam. Miközben nevettem, meghallottam a windows 7 jellegzetes dallamát. Mivel a kérdésére nem feleltem, elkezdet valamit nyomkodni a laptopon majd felém fordította.
- Ezt nézze meg figyelmesen Mr. Richards.
Elindított egy felvételt, amit a bank biztonsági rendszeréről töltöttek le. Ezen jól látszott, hogy hogyan zajlott le az egész. Mit ne mondjak jól esett látni milyen könnyedén intéztem el a két rablót. Figyelmesen néztem, majd mikor vége lett a filmnek, hátra dőltem a székben és karba tettem a kezemet.
- Miért tartanak itt nyomozó? Ebből a felvételből is jól látszik, hogy én csak segítettem.
- Cöh. Ki maga? Ön most érettségizet, de olyan könnyen hatástalanította a rablókat, mint egy hivatásos katona vagy egy képzet ügynök, ezeket a mozdulatokat nem tanítják egyik önvédelmi kurzuson sem. Miért van itt és ki küldte?
- Nem jelentek veszélyt a közbiztonságra. Nem küldött senki, nem dolgozom senkinek. Azért vagyok itt, mert maguk ide hoztak. Egy átlagos srác vagyok.
- Na, igen, átlagos. Én nem nevezném azt átlagosnak, ahogy elugrottál a golyók útjából. - Váltott hirtelen tegezésre.
- Elmehetek vagy kíván ellenem valami vádat emelni?- kérdeztem fölényesen.
- Nem kíván Ön ellen senki vádat emelni, csak szeretném jelezni, hogy figyelni fogom, és ha valami rosszban sántikál, én biztos börtönbe juttatom.
- Örülök neki, hogy élvezhetem a figyelmét- kacsintottam Oharára. Elindultam az ajtó felé majd félúton megálltam és oda hajoltam a füléhez.
- Elárulok Önnek egy titkot: az egész a figyelmen múlik.
- Hogy? Ezt nem értem.
- Tudja, a golyó elől kilehet térni, ha egész idő alatt a fickó arcát és kézmozdulatait figyeli. A reflexmozgások alapján ki tudja számolni minden lövés irányát és idejét.
Majd folytattam az utam a kihallgatóból. Ohara csak nagy soká lépet ki a folyósóra, elgondolkodva a hallottakon. Oda lépet a kihallgató ajtaja mellett álló egyenruháshoz és megszólította.
- Tizedes, mondja miért nem követték az előírásokat?
- Miről beszél Asszonyom?
- Nem bilincselték meg a kihallgatott személyt.
- Sajnálom asszonyom, de mi az előírás szerint jártunk el. Bekísértük az illetőt a szobába majd az addig hátra bilincselt kezét, elől bilincseltük meg. Megkaphatnám a bilincsemet?
- Arra most tizedes várnia kell.
Ohara tárcsázta a portán szolgálatot teljesítő tiszthelyettes számát.
- Hello Mike, itt Ohara - köszönt az ügyeletesnek,- Alfred Richards elhagyta már az épületet?
- Igen 2 perce adtam át neki a személyes tárgyait és hagyott itt Önnek egy bilincset.
- Értem, a bilincsért McNalty tizedes jelentkezni fog.

Kicsit aggódva léptem ki a rendőrség épületéből, nem akartam felhívni a figyelmet a tudásomra. Nem sokan tudják rólam, hogy mire vagyok képes, és ez jól is van így, hirtelen Monica képe ugrott be, ezért a karórámra nézve tapasztaltam, hogy már csak egy fél órám van 14:00-ig. Megszaporázva a lépteimet indultam vissza a bankhoz.  Reménykedtem benne, hogy a rendőrök zöme már elhagyta a bankot., és hogy a lányt nem tartják ott tovább, mint délután kettő.
Megálltam a bank felé vezető lépcsőn, zsebre dugott kézzel és vártam. Szerencsére nem kellet sokat várnom a hölgyre. Mosolyogva jött felém, mintha nem is délelőtt fogtak volna rá fegyvert. Amikor oda ért hozzám, egy-egy lágy puszit kaptam arcom két oldalára, amit meglepve köszöntem meg.
- Szia,- köszöntem neki-köszönöm a puszikat,- minek köszönhetem ezeket a finom puszikat?
- Ezt járt neked, én hősöm.
- Nem vagyok hős, de ha ez jár tőled, akkor az vagyok.- mosolyogtam rá.
- Mehetünk fagyizni, vagy ennél előtte valami finomat?
- Nem is tudom, inkább haza mennék most, a nagy ijedtségre.
- Értem, sajnálom- biggyesztettem le a számat.
- Elkísérsz?- kérdezte mosolyogva.
- Természetesen.
Egymásba karolva, vidáman beszélgetve kísértem haza a lányt. Be kell vallanom, menet közben csak a csodás melleire tudtam gondolni. Teljesen elkábított a természetes bája, és erotikus kisugárzása. Talán ha tíz perce sétálhattunk, mikor olyan érzésem támadt mintha követnének, így miközben folytattam beszélgetésemet Monicával, óvatosan körbe kémleltem, mögöttünk egy anyuka tolta babakocsiját, amiben nem volt semmi különös, jobb oldalunkon parkoló autók sora ált, ami mellet egy mindenféle védőöltözékbe öltözött, görkorcsolyázó nőt vettem észre, haja lófarokba kötve, szemét egy napszemüveg mögé rejtette a napsugarak elől. Kerestem tovább, mi okozhatta ezt a megérzésemet, de egyelőre nem találtam semmi rendkívülit. Mire Monica lakására értünk, teljesen elfelejtettem megérzésemet, és átadtam magam a kellemesnek ígérkező délutánnak.
Belépve a lakás ajtón, Monica kérésére kényelembe helyeztem magamat, amíg ő gyorsan elszaladt lezuhanyozni és valami kényelmesebbet felvenni, mint a munkában viselt ruha. Elhúztam a számat, megérezvén a nappali friss levegőjében, mennyire büdös vagyok, rám is rám férne egy zuhany és persze egy tiszta ing. De ezt csak nem mondhatom egy 3 órás ismeretség után, hogy ugyan hagy zuhanyozzak már le. Mire ezeket végig gondoltam, elkészült Monica. A látványtól, ami elém tárul vad vágyakat ébresztet bennem. Barna haja vizeset tapadt vörös szatén köntösbe bújtatott vállaira. Melleinek csodás és hatalmas halmai tisztán látszottak, a lazán megkötött köntösben. Lejjebb vándorolt szemem, karcsú derekára, gömbölyű csípőjére, és onnan barnára sült formás combjaira, miközben ő csábos mosollyal nyugtázta a látványától enyhén bamba fejemet.
- Nagyon jól esett ez a zuhany, látom, tetszik a látvány.
- Igen, tetszik. Nagyon vadítóan nézel ki.
- Nincs kedved lezuhanyozni? A fürdőben találsz tiszta törölközőt, és egy pólót is ki készítettem neked.
Gyorsan kaptam az alkalmon, nem akartam megvárakoztatni. Szempillantás alatt lezuhanyoztam, majd úgy döntöttem, hogy a pólót nem veszem fel, hanem a törölközőt derekam köré csavarva léptem ki a nappaliba. Monica amíg én zuhanyoztam, készített két limonádét és egy magazint olvasva várt rám. A lépteim hangjára felnézet az újságból megeresztett felém egy csábos mosolyt felém.
- Tetszik az öltözéked. Gyere, koccintsunk egyet a megismerkedésünk örömére.
Ezzel együtt a kezembe nyomta az egyik limonádét. Miután koccintottunk, bele kortyoltunk a hűsítőnkbe, közelebb hajolt az arcomhoz majd lágyan megcsókolt. Csókunk egyre vadabb, egyre szenvedélyesebb lett, közben letettem a poharainkat, felszabaduló kezem, keskeny csípőjénél fogva közelebb húztam magamhoz. Kezeit lassan nyakam köré fonva simult teljesen testemhez, csókunkat nem szakítva meg. Jobb kezem lassan elkezdte követni gerincének vonalát fölfelé, lágyan cirógatva a szatén anyagon keresztül. Ballal mindinkább kerek, kemény popsiját simogattam és markolásztam. Imádom a kerek feneket és az övé pont ilyen volt. Eközben ő is elkezdte mindkét kezével simogatni kidolgozott mellkasomat. Lassan széjjelváltak ajkaink és egy más szemébe nézve dobtuk le magunkról ruhadarabjainkat, majd egyszerre indult lefelé tekintetünk és mindkettőnk örömére meg voltunk elégedve a látvánnyal. Hatalmas mellei hetykén meredtek előre, mellbimbói, mint két szőlőszem, amelyek csak arra várnak, hogy az ember a szájába vegye őket. Hasa feszes, nőiesen izmos, köldökében egy piercinggel, a puncia csupaszra borotvált, a kedvencem. Miután így kigyönyörködtük magunkat egymásban, ajkaink újra heves csókcsatát vívtak egymással. Kezeim melleire téve, körkörösen simogattam egészen addig, amíg bimbói karcolni nem kezdték a tenyeremet, majd mutató és hüvelykujjam közé csípve, elkezdtem morzsolgatni azokat, halk nyögései csókunkba vesztek el. Kezei lassan elindultak lefele mellkasomon keresztül a hasamra, onnan le a farkamhoz. Az egyik kezével a heréimet kezdte cirógatni, másikkal farkamat simogatta, majd elkezdte lassan húzgálni rajta a bőrt, tevékenysége halk nyögéseket csalt ki belőlem, pár perc után kénytelen voltam megszakítani tevékenységét, mert félő volt, hogy előbb élvezek el mint ő.
Lassan a kanapéhoz toltam, majd gyenge erőszakkal leültettem rá, letérdelve elé, még váltottunk egy szenvedélyes csókot, majd elindultam a szájától lefelé, a nyakát az ajkaimmal haraptam, közben kezeim a melleit gyúrták, simogatták, apró nyögések voltak a jutalmak. Amint az ajkam elhagyta a nyakát és az egyik mellbimbó környékét kezdték el kényeztetni, jobb kezem elindult a széjjelnyílt combok felé, végig simítottam a lábát teljes hosszában, kívül le, belül lágyan fel, egészen a combtőig, a punciát egyelőre nem akartam érinteni, nyelveim lassan rátaláltak hegyes bimbójára, azt körbe-körbe nyalogattam, majd ajkaimmal óvatosan csócsáltam, másik kezem a szabadon lévő mellbimbót morzsolgatta cirógatta. Monica egyre hangosabban nyögött, majd egy halk sikoly hagyta el ajkát, mikor a combját simogató kezem hirtelen a nedves puncijára tévedt, egy kis nedvet csempészve a csiklóra, kezdtem el annak izgatását. Majd türelmemet veszte fúrtam fejemet forró, nedves ölébe, elsőnek csak bele nyalintottam, kiélvezve nedveinek ízét és csupaszságának látványát, ennél nagyobb vágyserkentő számomra nem is kell, ekkor egyre jobban nyögött Monica. Nedvének illata átjárta orrom zugait, újra bele nyaltam, de most már nem óvatoskodtam, elsőnek csak az ajkakat nyaloggatam, majd megpróbáltam a nyelvemet minél mélyebbre dugni, több-kevesebb sikerrel. Miután punci levével elteltem, rátértem a csiklóra is ami ekkorára, egész termetes lett. Ezt a kéj áradatot már nem bírta tovább, csípőjét hevesen dobálva, sikítva élvezett el, a puncia csak úgy ontotta magából a nedvet, amit én készségesen nyaltam fel. Pihegve hanyatlott a kanapéra, majd óvatosan mellé bújtam, közben a melleinek völgyét cirógattam, vágyam az egekig ért, de hagyni akartam időt, hogy ki tudja élvezni orgazmusát.
Amint magához tért a kéj okozta mámorból, hanyatt lökött és egyből a szájába vette a farkamat, egyik kezével a tövét markolva, kezdet el bólogatni és hatalmasakat szívni, közben néha a kezével hevesen fejte a farkam tövét. Majd kivéve a szájából, a kezével hátra húzva a bőrt, a nyelvével izgatta a makkomat, majd rengeteg nyálat csorgatva rá, elkezdte a kezével bele dörzsölni azt, ettől a kényeztetéstől majdnem elmentem, mikor ezt közöltem vele, csak mohón rám nézet és egy adag nyálat csorgatott a mellei völgyébe, majd a farkamat tette oda, összenyomta őket, és így verte. Nyelvével a hegyét izgatva, aminek egy idő után az lett az eredménye, hogy vastag sugárban lőttem a kidugott nyelvére és arcár a spermámat. Miután elcsendesedet az orgazmusom, Monica megtörölte arcát a levetett törölközőmbe és szájon csókolt. Még sose csókoltak meg spermás szájjal így egy kicsit fura volt, de hamarosan nem érdekelt, mert a farkam újra ágaskodott.
Ezt látva Monica az ölembe ült és besegítette a punciába a farkamat. Lassan ereszkedet rá, hagytam hagy csinálja a saját tempójába, mikor teljesen benne voltam, halkan felnyögött, majd egy pár pillanatra megállt. Kezeimet a csípőjére tettem, mikor elkezdett lágyan ringatózni, nem mozgott fel-le, csak előre, hátra mozgott. Miközben így haladtunk lassan az orgazmus felé, kezeim elkezdték a melleit simogatni, nem tudtam betelni velük, egyik bimbóját hírtelen megcsíptem, aminek hatására, hirtelen elkezdett vadul lovagolni rajtam, egyre gyorsabban emelgette a csípőjét. Ahogy nőt a tempó, úgy lett egyre hangosabb, körmeit a vállaimba vájta, majd hírtelen megfeszült a teste, ágyékát lefelé nyomva elévezett, körmei véres nyomokat hagytak a testemen. Amint az orgazmusa lecsengett, feltérdelt a kanapéra, fenekét kipucsította felém, válla fölött visszafordult.
- Keféld meg a puncimat rendesen – szólt rám határozottan.
Eme kérésnek nem tudtam ellen állni, igaz nem is akartam. De mielőtt behatoltam volna, nem bírtam megállni, hogy egy kevés figyelmet ne szenteljek kerek popsiának. Így feneke mögé térdeltem, két kézzel lágyan széthúztam a farpofáit, majd bele nyaltam elsőnek a punciába, majd végig a gáton egészen a ráncos lyukig, majd kis nyálat folyattam az ánuszára és nyelvemmel elkezdtem bedolgozni, egyre jobban engedett a nyomásnak, majd lassan egyik ujjamat is sikerült benyomnom, egy kis ideig csak a csiklóját simogattam a másik kezemmel, majd elkezdtem mozgatni az ujjamat ki-be, amit hangos nyögésekkel honorált.
- Most már kefélj meg igazán- szólt rám
Nem húztam tovább az időt, merev farkamat betettem a punciába, nem finomkodtam, egy lendülettel tövig toltam, majd szinte rögtön teljesen ki, kezeim közben csípőjét markolták, hogy még véletlenül se meneküljön, nem mintha akart volna. Teljes erőből keféltem a punciát, a sikolyai egyre hangosabbak lettek, kezdtem érezni, hogy még pár ilyen erőteljes lökés és végem van.
- Hamarosan el fogok élvezni- nyögtem.
- Nem baj, csináld csak.
Nem is kellet sokat várni az orgazmusunkra, elsőnek Monicat érte utol a  vég, nekem még szükségem volt egy pár vadabb lökésre, majd nyögve rántottam ki a  punciból, és élveztem a fenekére, amit meglepetésemre szétkent rajta, majd magához húzott és a farkamról a maradékot leszopogatta. Kezdtem érezni a nap fáradalmait így telefonszám csere után, elbúcsúztunk és haza mentem.
Hozzászólások
vakon ·
valfred folytazsd de ne háromévmúlva írdmeg a következőrészt legyélszives.

valfred ·
Készül a második rész.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: