Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

K&J

Kb. 2 éve megismerkedtem egy átlagos lánnyal. Mindig nadrágban volt, és diszkréten öltözködött. Néha váltottunk egy-két szót de különösebben nem érdeklődtünk egymás iránt Akkor még nem is gondoltam, hogy ez a csaj egyszer még így meg fogja mozgatni a fantáziámat, főleg hogy férjnél van, családja van, meg annyira nem is igen beszéltünk. Aztán eltelt egy nyár, amikor nem találkoztunk, és már rá sem ismertem. Miniszoknya, hosszú bőrcsizma, szexi , inkább vadító öltözködés és egyben kinézet. Elég izgató látvány volt. Már akkor megfordult a fejemben, hogy ezt nem hagyhatom ki. Nem jellemző rám a hűtlenkedés, de ha ő azt mondja, hogy igen, akkor nem ellenkezek. Tudtam, hogy van férje, meg ugye én is párkapcsolatban élek, de valami miatt ez most nem érdekelt.

Már azt sem tudom, hogy miért, de valahogy idén már közelebb kerültünk egymáshoz, és többet is beszélünk. Persze a miniszoknya a kivillanó combokkal, a bőrcsizma, az izgató megjelenés minden héten húzza a fantáziámat. Aztán karácsony előtt elmentünk egy bulira, ahol egy-két ital mellett mindenről beszéltünk, de a fő téma a szex volt. Örültem a témának, főleg hogy ő is igencsak belemerült. Aztán ezt a társalgást folytattuk is neten keresztül. Már eljutottunk oda, hogy szinte csak azt nem beszéltük meg, hogy mikor és hol. Persze gondoltam, hogy biztos csak osztjuk az észt egymásnak, meg húzzuk egymást a semmiért. De aztán egyszer csak egy sms-t kaptam, hogy egyedül van otthon, ha gondolom, látogassam meg. Sokat nem tétováztam, így beültem a kocsiba és elmentem hozzá.

Nem ért nagy meglepetés, egy szűk felső és miniszoknya volt rajta. Gondoltam is egyből, hogy biztos nem vízvezetéket javítani hívott. Leültünk beszélgetni, aztán egyszer csak a szexre terelődött a szó. Na innen nálam már nem volt megállás. A konyhába ment valami italér, de én utána siettem. Egyik pillanatban már mögötte álltam, szorosan neki feszülve. Örömmel vettem, hogy díjazza a közeledést. Simogatni kezdtem a mellét, először még csak a ruhán keresztül, de aztán a kezem már a felső alá tévedett, ami nagyon jól esett neki. Szerszámom már nagyon merev volt, neki pedig a mellbimbója totál kemény. Ő is elkezdett simogatni, és egyre lejjebb csúsztatta a kezét. Elért a gatyámhoz, és el kezdte simogatni a farkamat. Én egyik kézzel a mellét simogattam, a másikat én is elkezdtem lefele csúsztatni. Elértem a szoknya aljához, majd szépen benyúltam alá. A puncijához nyúltam, és a bugyin keresztül simogatni kezdtem. Szinte érezni lehetett, ahogy ezekre a mozdulatokra elönti a forróság. Nagyon élvezte, és a bugyija is kezdett egyre jobban átnedvesedni.

Egy kis idő múlva szólt, hogy mennyünk be a szobába. Itt megszabadultunk majdnem az összes ruhánktól. Rajtam csak egy alsónadrág maradt, rajta meg a nedvtől átázott bugyi. Ahogy az ágyra ült, magához húzott, és az alsógatyámat lehúzva, már kezelésbe is vette a farkam. Először csak kézzel kezdett kényeztetni, majd nyelvel, mire a végén már a szájában voltam teljesen. Mindenhol éreztem nyelvének apró csapásait, közben óvatosan körkörös mozdulatokkal fokozta egyre növekvő potenciámat. Pár perc után éreztem, hogy nem bírom, ezt ő is észrevette rajtam, és szájából kivéve egyre gyorsabban kezdte verni a farkam. Amikor már teljesen a csúcsnál voltam, a mellére irányította a szerszámom, és nagyot élveztem. A kiáradó sperma mind a mellére lövellt, ami nem volt kis mennyiség, így jutott bőven mindenhova.

Némi pihenés után, rendbe raktuk magunkat, és most én következtem. Hanyatt döntöttem az ágyon, és már téptem is le róla a fehérneműt, és a nyelvem a combokon keresztül a puncit vette célba, mely az izgalomtól már teljesen ki volt tárulkozva. Nyaltam-faltam a punciját, és közben ujjaztam is. Végignyaltam a vájatát a hüvelytől egészen a csiklóig, majd visszatértem. Már közel járt a csúcshoz. Ujjamat ismét puncijába toltam. Másik kezemmel, a csiklóját kezdtem masszírozni. Kezdetben lassan, majd egyre gyorsuló tempóval dörzsölgettem, amit láthatóan nagyon élvezett. Nem telt bele másfél perc, és éreztem, hogy hüvelyizmai összerándulnak, és hirtelen nagyot élvezett. Farkam ekkor már újra kőkeményre dagadt, és arra várt, hogy végre a punci is befogadja. Sokat nem kellett rá várni. Néhány másodperc alatt felhúztam a gumit, és már be is hatoltam.

Nyögdécselve és sóhajtozva fogadott. Láthatólag nagyon szerette a szexet, vagy csak ritkán jutott belőle neki, de én ezt örömmel használtam ki. Ki-be mozogtam, ő nyögdécselt, és velem együtt mozgott. Még jobban szétterpesztette a lábát, hogy még jobban beléhatolhassak. Teljesen magába fogadta a farkamat, és pont a megfelelő tempóban szexeltünk, de lassan aztán pózt váltottunk. Négykézláb helyezkedett el előttem, én pedig hátulról folytattam a dolgom. Egyik kezemmel a fenekén támaszkodtam, a másikkal előrenyúlva a csiklóját izgattam. Egyre gyorsabb tempót kezdtem diktálni, mert éreztem ismét a csúcsra ért, és már én sem voltam messze. Csináltam, ahogy csak tudtam, teljesen önkívületi állapotba kerültünk. Kisvártatva elélvezett. Hüvelye pedig olyan szorítást mért a szerszámomra, hogy én is követtem egyből.

Az esemény végén összenéztünk, és nagyot nevettünk. Tudtuk, hogy nagy bűnt követtünk el, de mindkettőnknek nagy élmény volt. Némi beszélgetés után felöltöztem, és hazamentem, mintha mi sem történt volna. Azóta is minden héten összefutunk, és csak mosolygunk egymásra.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Toothfairy ·
Sztrájk nekem a mennyünk volt a kedvencem. :smile:
Sztrájk ·
Hja, az is erős volt. TeCCett.

Péter1985 ·
Elképzelem, hogy előttem kutyába van a párom. A fütykös benne és éppen aktus után vagyunk. Majd hátrafordul és a képembe röhög.
Mirrmurrka ·
... mire téged is elfogott a röhögés.....?
:DD

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: