Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Istenek és szörnyek földjén

Félálomban dörömbölök az ágyam melletti falon. Nem nagyon hallhatóan, szimplán jelzésértékűen, hogy a másik oldalon meghallják, s ha másért nem, de kíváncsiság miatt kijöjjenek.

Keze lassan, s komótosan kúszik fel a pizsama felsőnek használt póló alatt. Ismerős érzés, ismerős kéz. Tudom a menetrendet, megszoktam már, s lassan abba a korba érek, amikor néha  mintha izgatna. Ez teszi elviselhetetlenebbé. Megfogja a nyakam, szorít rajta egyet, majd a hévtől és feszültségtől rekedt hangon suttogja, hogy jobb, ha nem mozdulok. Úgysem hinnének nekem, s azután még rosszabb lenne az életem. Hát ki akar olyat?


Lábam behúzom a takaró alá, míg tehetem, fejben máshova utazok. Csak a testem marad, és ő... Néha sikolyként cikázik a fejembe, hogy MÉG GYEREK VAGYOK, MIÉRT?! De válasz híján elcsendesedek, s mint egy kívülálló figyelem, érzékelem az eseményeket. Apró cicim elkezdi masszírozni, s a nyakamhoz borul. Egyre szaporábban veszi a levegőt, az első verítékcseppek megjelennek a homlokán. Leveszi a felsőm, lehúzza a nadrágom. Ma mintha türelmetlenebb lenne. Szeméremcsontomtól a szegycsontomig végignyal, enyhe undor fut át az arcomon, majd leköpi a tenyerét, és hozzám dörzsöli, a könnyebb behatolás érdekében. Ma nem fáj annyira, nem olyan kemény. Csak ő próbálkozik durvábban. De már nem tud fájdalmat okozni.

Körkörösen mozog rajtam, liheg, és... izgat.. Igen, rohadtul felizgatott. A testem válaszol, még akkor is, ha minden idegszálammal az ellenkezőjét akarom. Ahogy a csiklómon köröz, egyre inkább nedvesedek, s száját mosolyra fakasztja, hogy igen, igazi férfi. Gyengéden megfogta az állam, s végignyalt a fülemig, megpuszilta a szám sarkát, majd felegyenesedett, s teljesen magára húzott. Már nem volt puha. Éreztem minden milliméterét, ahogy egyre mélyebbre furakodik a puncimban, ami egyre lucskosabbá válik, hiába nem akarom. Majd kivette a farkat, lement egy kicsit, kőrözött ott is, közölve, hogy azt is neki adom majd először, és bevágta teljes erőből a farkát vissza, a nedves, és forró lyukba. Most komótosan pumpál, s mint egy felfele tartó spirálon kúszok fel én is. Hüvelykujjával masszírozza a csiklóm, megrándulok a hirtelen mozdulattól, ami bennem mélyen is érződik. Ez feltüzesítette, mert teljesen maga alá csűrt, s hajtott, mint egy versenylovat. Pumpált, mint egy őrült, ki letépte láncát. Majd hirtelen kivette, és a tenyerébe élvezett.

- Jó kislány voltál! - mondja, majd miután megmosta a kezét, ölemhez dugta a fejét, s dörmögő hangon kijelentette, hogy megmutatja milyen érzés teljesen felizgulni.

Elkezdett nyalni. Szépen, finoman. A combomat. Alig ért hozzám, de már mindenhol libabőrös lettem. Lement egészem a combom tövéig a nyelvével, majd a másik lábam vette kezelésbe, hasonló forgatókönyvvel.Önkéntelenül is elkezdtem mozgatni a csípőm, terelve egyre inkább arra az egy kis pontra, ami már megőrült az érintésért. Igaza volt, megmutatta milyen az, mikor az ember lánya eszét vesztetten felizgult...

Rám csorgatta a nyálát, majd felnyalta, és visszanedvesített. Nagyajkaim és kisajkaim közti találkozásnál finoman kőrözött, majd egy hirtelen vezérelt ötlettől belém dugta a nyelvét, aztán a csiklómra tért ki. Fáradhatatlanul mozgott rajta, csípőmet lefogva, hogy ne mozoghassak sokat.

Zajt hallott, felállt, betakart, és a mosogatóhoz ment. Ösztönösen fordultam, és becsuktam a szemem, mintha aludnék. Most bezzeg kijöttök! Amikor szükségem lenne rátok, szartok rám! Tipikus! Kibaszottul tipikus!

Ajtócsapódás, felriadok.. Egy újabb kurva rémálom után, amitől enyhén nedves vagyok.. Kibotorkálok megtudni mi is történt pontosan. Természetesen a macskám újra magára csukta a fürdő ajtaját. Kinyitom, majd visszacsoszogok a hálóba. Lefekszem, lábaim széttárom, s magamhoz nyúlok. Az emlékre is el tudnék élvezni, bármire amiben szex van, de inkább előveszem az iPadem, s keresek egy szimpatikus pornót.

Elcseszett egy nő lett belőlem...
Hozzászólások
NancyCallahan ·
Ez egy tökéletes történet és elképesztően beteg. Repült a kedvencek közé. Meg én is repültem a blogodra. :grinning:
AngyalVoltam ·
Nagyon koszonom!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: