Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Húgom barátnője

Ez a történet kitalált.
Én Tomi vagyok, 24 éves fiú, van egy húgom, Reni, aki 8 évvel fiatalabb nálam. Történt egyszer, hogy mi ketten és húgom barátnője Fruzsina, aki szintén 16 éves lementünk a strandra fürödni, mert már elviselhetetlen volt a meleg. Mikor mindhárman átöltöztünk, kimentünk a medencékhez, ekkor láttam meg, hogy milyen jó alakja van Fruzsinának: formás kerek popsi, tenyérbeillő cicik, egyszóval szép teste volt. Amíg odaértünk a medencéhez, volt időm alaposan szemügyre venni a fenekét. Aztán bementünk a vízbe, kicsit szokni kellet a vizet, mert hideg volt, de nagyon jól esett mindhármunknak.
Már egy ideje úszkáltunk, meg fröcsköltük egymást vízzel, amikor Fruzsina megkérdezte tőlem, nem lenne-e kedvem dobálni a vízbe. Dehogynem, válaszoltam erre szinte azonnal, így kézbe vehettem formás testét. Leguggoltam a vízben, ő pedig felugrott a nyakamba, és jó szorosan összekulcsolta a lábát. Aztán megfogtam combjának belső felét, közel a fürdőruhájához és hátradobtam. Ezt eljátszottuk még a nap folyamán jó párszor, és én minden egyes feldobás előtt egyre közelebb fogtam meg a combját a puncijához. Aztán vége lett a napnak és hazamentünk.



Alig telt el egy óra, csöngött a telefonom, Fruzsina volt az, azt akarta, hogy menjek át hozzájuk, mondani akar valami fontosat, amit telefonba nem lehet. Fogtam magam biciklire ültem, és áttekertem hozzá. Ő már a kapuban várt, még midig abban a fürdőruhában volt, amiben a strandon, odaértem és kérdeztem miről van szó. De ő csak intett, hogy menjek utána.
Bementünk a házba, fel az emeletre, és elmondta, hogy érezte, hogy a strandon kicsit merészebben fogtam meg a lábát. Hát én hirtelen nem is tudtam volna mit mondani a meglepődéstől, mert ő már hanyatt is döntött az ágyon és megcsókolt.
- Tudom mit szeretnél, és meg is kapod - mondta. - Te is tetszel nekem Tomi! - És szép lassan elkezdtük vetkőztetni egymást csókok közepette.



Végig simítottam feszes mellein a kezem, miközben ő a nadrágom övét oldotta. Benyúltam a fürdő ruhája bugyijába, és megsimítottam fiatal már tocsogós punciját, amit sóhajjal nyugtázott. Felfektettem az ágyra, lehúztam a bikinijét, és megláttam fazonra vágott pinusát, aminek kifejezetten örültem, hogy nem csupasz. Szétnyitotta a lábát, és elkezdtem nyalni. Finom édes volt. Nem tartott sokáig, és már is halk nyögések közepette elélvezett.



Megfogta a fejem, magához húzott és megcsókolt. A farkam éppen hozzáért duzzadt szeméremajkaihoz, amikor eszembe ötlött, hogy nincs rajtam gumi, és épp ki akartam magam szabadítani, amikor mondta, hogy nem kell gumi, szed gyógyszert. Így hát nem kis örömömre folytattuk.
Odaillesztetem férfiasságomat puncikája bejáratához, és szép lassan elkezdetem belehatolni. Mikor tövig benne voltam, megálltam, ő átkulcsolta a lábát a hátamon, és még jobban magába húzott, így izzadt barna bőrünk teljesen egymáshoz simult. Csókokkal borítottam, ahol csak tudtam, és elkezdtem mozogni benne. Éreztem farkamon a szorítását, és szeméremdombján finom szőrének csiklandozását, alig bírtam magammal, míg végül másodszor is elélvezett, ajkaink ismét összeforrtak.
- Most feküdj hanyatt - mondta.
Fölém guggolt, és ráült a hasamra a farkam fölé. Szorosan átölelt, és elkezdet csúszni lefelé, mondanom se kell ez engem nagyon felizgatott, és megragadtam a csípőjét, rátoltam a farkamra. Így egyből benne voltam. Elkezdte emelgetni a fenekét, eleinte csak aprókat, majd egyre erősebben lovagolt rajtam. Hanyatt fekve lenéztem puncijára, és látom, hogy újra és újra ráhúzza magát, és egyre jobban duzzad a farkam.
Megkérdeztem tőle, hová élvezhetek, mire ő csak annyit mondott:
- Belém, kérlek, belém!
Nekem se kellett több, alulról ellenlökésekbe kezdtem, és fogtam szorosan a csípőjét. Míg pár lökés, és utána ismét éreztem puncijának rángatását, miközben elkezdtem belé lövellni spermám sokaságát. Ezt biztos érezte, mert elkezdett kavarni a csípőjével, ami még további lövéseket eredményezett nálam.



Végül rám borult, és szorosan átölelt, farkammal puncijában szundikáltunk el, így nem tudott kifolyni az anyagom.
Mikor felébredtünk, még mindig szorított puncijával. Lassan leszállt rólam, és kicsúsztam belőle a farkam, kiömlött puncijából a sok sperma rá a hasamra, amibe beleült puncijával és kaján mosolyok közepette szétkente rajtam.

Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
„…épp ki akartam magam szabadítani, amikor mondta, hogy nem kell gumi, szed gyógyszert.”

Az aktus közbeni fogamzásgátló módszer taglalása számomra megöli a novella hangulatát.
Ez most többek közt ezért sem tetszett, sajnálom.

zoliapunk ·
kövezzetek meg, de én nyomtam rá egy "tetsziket",... a helyesírása egészen jó :wink:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: