Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hotelszoba

Hangos volt a zene, mindenki táncolt, csodálatos esküvő volt összességében. Elvált szülők gyerekeként mindkét szülőm második lakodalmát átélhettem, ez most édesapámé volt. Balatonon voltunk, a polgári esküvő után egy hotelba vonultunk, ahol a lagzit tartották, és ahol mindenki szállást kapott. A barátommal Ákossal érkeztem.  Egész este vibrált köztünk a levegő, ahogy táncoltunk, és annyira közel volt. Éreztem a szívdobogását, a lélegzését...Mintha látta volna, hogy mit is szeretnék, vagy mintha tudta volna, épp mire gondolok, megragadta a karom, és felkísért az emeletre, ahol már átvettük a szobánkat. Szó nélkül nyitotta ki az ajtót a kártyával, majd határozottan becsapta. Gyönyörű kék szemeivel a szemembe nézett, szinte éreztem, ahogy zuhanok a tekintetében, ahogy elveszek, mint mindig...Lassan közelebb lépett, a derekamra csúsztatta kezét, és már csak miliméterek választották el ajkainkat egymástól. Hosszan megcsókolt, először csak gyengéden, közben egyik kezét a derekamról elemelve a nyakamat cirógatta. Tudta, hogy a nyakam a gyengém, így puszilgatni kezdte. Én már ettől ziháltam egy kicsit, átkaroltam a hátát és a tarkóját, majd így húztam még közelebb magamhoz, szorítottam, ahogy csak tudtam. A kis hotelszobában álltunk eddig, de most Ákos egy hirtelen mozdulattal lelökött az ágyra, majd fölém hajolva megcsókolt.Elhúzta a nyakamra omló dús vörös fürtjeimet, és megint a nyakamat puszilgatta. Én addig a pólóját próbáltam levenni róla, legalábbis jelezni akartam, hogy arra nincs szükség. Mindig felizgatott már ha csak ránéztem a szálkás felsőtestére. Erre ő is felbátorodott, majd levette rólam a csinos kis fehér trikómat, és a melleimet izgatta. Nem voltak túl nagyok, inkább átlagos méretekkel rendelkezem, de mindig is figyeltem, hogy feszesek és formásak maradjanak, amit a barátom meg is hálált.levette a melltartómat és a földre dobta majd szájával puszilta körbe mindkét mellem, finoman markolászta én pedig annyira felizgultam, hogy legszívesebben letéptem volna róla a nadrágját. Kicsatoltam az övét, és kigomboltam a farmerját is. Ő felegyenesedett és gyorsan  levette a nadrágját. Végigsimítottam a testét, ő megint a melleimnél időzött. Gyúrogatta, erősen, gyorsan és közben halkan nyögtem.
-Csak ennyi tudsz?-Kérdeztem hátha sikerül kihoznom belőle az állatot.
Lehúzta az amúgy is miniszoknyámat, én pedig beletúrtam szőke, jól beállított hajába. Annyira elkapta a vágy, hogy egy mozdulattal tépte ketté a harisnyám, és így már könnyebben kibújtam belőle. Felém hajolt és a nyakamtól egészen a hasam aljáig érzékien végigpuszilt. Ott megállt majd a fekete falatnyi tangámra is csókot lehelt, majd pajzánul rám mosolygott. Éreztem, hogy nem bírom sokáig az édes kínzást és én fogom leteperni, gondolom ez is volt a célja. Benyúltam az alsója alá, majd úgy kezdtem simogatni, hogy ne érjek a férfiasságához, lassan simítottam meg a heréit, mire ő tűzvörös hajamba túrva halkan felnyögött.
Megint a tangám felé indult és lassan félrehúzta. Mélyen belepuszilt a nedves puncimba, majd lassan kezdte nyalni, a csiklómat izgatva, és néha erősen belém csúsztatva nyelvét. Nyögtem, majd sikolyra nyílt a szám, de a visszatartott levegőtől nem jött ki hang a torkomon. Viszont még a csodás gyönyöröm előtt abbahagyta, és megcsókolt. Éreztem a számban a saját puncim ízét, majd lehúztam az alsónadrágját és megint simogattam. végighúzva szám izmos felsőtestén csúsztam lejjebb, majd megpusziltam a keményen meredező farkát. Ő felült az ágy szélére, én pedig a földre térdelve nyalogattam. Bekaptam a makkját, majd mikor még ennél is keményebb lett, megragadta a fejem, és ráhúzta a hosszú farkára. Engedelmesen szoptam, hagytam, hogy diktálja a tempót és azt, hogy milyen mélyre veszem a számba. Nem tudtam tövig bekapni, mert nagyon hosszú volt, így puncimhoz nyúlva benedvesítettem a kezem, és rásegítettem a szám munkásságára.Nyelvemmel néha körkörös mozdulatokat tettem. Lihegett, és én olyan gyorsan szoptam ahogy csak tudtam.
-Szopj, szopjál keményen...- Zihálta és beleélvezett a számba, majd a melleimre is spriccelt egy keveset, felhúzott majd elkente az édes nedvet a melleimen, nyalogatta őket én pedig teljesen elvesztettem az önuralmam. letepertem volna, ha hagyja magát, de ehelyett a hátamra fektetett.
-Dugj meg, akarlak- Sikítottam ő pedig először csak hozzám dörzsölte óriási farkát, majd olyan keményen és gyorsan rakta belém, hogy óriásit sikoltottam, ami még jobban begerjesztette. Éreztem ahogy mozog bennem a farka, minden lökéssel izgatta a csiklómat. A derekamat fogta, majd a melleimet nyomogatta, játszadozott velük.
-aaaahh megduglak, megdulaaaak- kiabálta és óriásit élvezett belém, erre én is átéltem a sok kínzás utáni hatalmas orgazmust, és a rángatózástól szinte felültem. Szorította a csuklómat, majd hirtelen felkapott és a konyhába cipelt. lelökte az asztalról a terítőt, meg a tányérokat, majd ráültetett. Markolászni kezdte a melleim, én pedig ismét lihegni kezdtem. Megint berakta a farkát, megragadta a derekam, és úgy húzott közelebb, hogy még mélyebben bennem lehessen , szinte már fájt, de nagyon élveztem ahogy a meleg lüktető farka tölt ki teljesen belülről. Ismét orgazmus árasztotta el a testem, sikítottam, szorítottam a lapockáját, ezután nem sokkal ő is elment, majd a zuhanyzóba cipelt, és együtt mostuk meg egymás még mindig remegő testét.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: