Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hiány

Az orromat lógatom ahelyett, hogy boldog lennék. Itthon ülök ahelyett, hogy elindulnék. Csüggedek, ahelyett, hogy élnék. Délutánonként magamban ülök a kanapén ahelyett, hogy veled ülnék. Ahelyett, hogy itt lennél minden van, csak te nem vagy itt már. Ezernyi mesét mesélhetnék amit ezek alatt a hetek alatt elképzeltem. Annyi helyen jártunk és annyi mindent éltünk át, hogy már egészen más lenne így. A szél vitt minket és bárhová érkeztünk "a viharral jöttünk" - mondtuk és szarka módján kaptam magamhoz a szobakulcsot és futva rohantunk fel az emeletre a kulcshoz tartozó ajtót keresni, talán mindennek a nyitja.

Aztán olyanokkal viccelődtünk, hogy ajtóstól rontottunk a házba... Az ágyra ugráltunk és a másikat csipkedtük telefirkáltunk egymás gondolataival a testünket és a falakat, a tükröket, versenyeztünk ki tud többet... Napról napra éltünk és megválogattuk a szavainkat olykor, hogy úgy tűnjön másoknak nem ide valósiak vagyunk, sőt sehová sem tartozunk, az űrből jöttünk és tesztelésen vagyunk itt. Teszteljük az életet, és majd döntünk érdemes-e élni. Annyira hitelesek voltunk, hogy mindenhol elhitték, a távozásunk végét várták,hogy bejelentsük, hogy érdemes itt a létezés. Mindig az volt, mert velem voltál. Bárhol is jártunk az, hogy te ott vagy és létezel mellettem és te is azt érzed amit én érzek, azt hiszem ezért érdemes élni. Megnyugtattuk az ott élőket, hogy ne aggódjanak felszólunk, hogy ide már nem kell többet jönni, nagyon is hasznos ez az élet és csak így tovább.
Forró csokit ittunk és hidegben kerti székeken ültünk, a jégen csúszkáltunk és átkaroltál, nehogy bajom essen.

Azok az erős kezeid.. mindig olyan biztonságban éreztem magam. A nevemet írtad a hóba és bámultál folyton, és abban a hatalmas fehérségben ragyogott a szemed és akkor azt kívántam, hogy ne múljon el az a pillanat. Nagy földig érő fekete kabátban ültünk a padon és forralt bort ittunk aztán vissza siettünk,hogy a radiátor tövében ülve megmelegedjünk egy kicsit amíg a forró fürdővízzel meg nem telik a kád. Meztelenül ültünk ott egymás mellett mint két kis gyerek, akik a tél legjobb pontját várják, ami mindjárt bekövetkezik. Hatalmas habok, gyertyafény és néma csend. Az elmúlt idők legszebb pillanatai. Bárcsak kibírnám nélküled.
Hasonló történetek
7235
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
10195
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
vyvian ·
Ne is mondd... :(
Gondolni sem akarok rá.

nefelejcs_v ·
Ez nem novella. Nem tudom, csak gondolom, hogy a novella irodalmi alkotás, mely a köznek szól, annak épülése, vagy szórakoztatására. Ez egy magánlevél, valakinek szól, egy valakinek felteszem, aki óvatlanul ráfut, csalódik, hisz semmi köze hozzá.
(a neten százezrével találhatók ilyen írások, amikor önnön érzéseink - persze ki más érzéseit -, öntjük az olvasó elé/nyakába, és nem közölni akarunk valamit a tömegekkel, csak megkönnyebbülni)
Ahogy én is most, elmondtam, mi a jelenségről a rosszalló véleményem, és íme, megkönnyebbültem:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: