Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás lányok (2. fejezet: A kocsiban)

-------------------------------------

Írta: Tabitha Briton
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. december

*************************************

Julie gyorsan felkapta a nadrágját, de a bugyiját a földön hagyta. Elmosolyodott, aztán felemelte, és ideadta nekem.
- Tartsd meg - mondta. - Emlékbe.
Aztán felvette a kabátját. Gyönyörű mellein ott csillogott az izzadtság, a geci és a testápoló. Nem zipzározta be a kabátot, így a mellei majdnem teljesen kilátszottak. A pólóját a zsebébe dugta, s közben én is felöltöztem.
- Menjünk el hozzád - mondta, és megcsókolt. - Nagyon vágyok egy újabb baszásra, de ezúttal egy ágyban.
Bólintottam, és kezembe kaptam a cipőmet. Visszasétáltunk a kocsihoz.

Rich Mustang-ja még mindig a parkolóban állt, a lányok Volkswagen-e mellett. Bekukucskáltam a Mustang-ba, és a lélegzetem is elállt a látványtól. Az ablakok bepárásodtak, de azért elég jól ráláttam a hátsó ülésre, ahol April éppen Richie-t lovagolta. Jól láttam, ahogy a lány gyönyörű feneke fel-le mozog. És azt is jól láttam, ahogy a barátom hosszú farka April puncijában csúszkál. A nyögésüket még kívül is hallani lehetett. Persze egyikük sem nézett rám. Csak bámultam őket, April segge teljesen lenyűgözött. Lendületesen mozgott fel-le a srác farkán, és még volt annyi helye, hogy a melleit is simogassa.

Julie odajött mellém, és a fülembe dugta a nyelvét. Én csak April-t bámultam. Nagyon izgató volt. Azt hiszem, ekkor tudatosult bennem, hogy ugyanúgy meg akarom dugni April-t, mint Julie-t -- és biztos voltam benne, hogy erre nemsokára sor is kerül.
- Aranyosak így együtt, nem igaz? - kérdezte Julie. - April-nek nagyon szép segge van - kuncogott, és maga felé fordította a fejem, hogy megcsókolhasson.
- Gyere - mondta. - Menjünk a kocsinkba, és mulassunk egy kicsit, mielőtt elvinnél magadhoz, és jól megkefélnél.
Ilyen ajánlatot nem utasíthattam vissza. Igaz, hogy April éppen kezdett begyorsítani a barátomon, de otthagytam őket, és beszálltam a lányok autójába.

Julie a sofőrülésbe ült, és szórakozottan dörzsölgette a gecimet a mellén. Némán néztem, ahogy szétnyílik a kabátja, és ahogy a lány önfeledten játszik a melleivel, ahogy nyalogatja a spermát a bimbóiról. Aztán odahajoltam, és megcsókoltam. April meztelen fenekének látványa nagyon felizgatott. A farkam keményen ágaskodott, készen álltam egy újabb menetre. Nyelvem éhesen csusszant a lány szájába, közben a mellét simogattam, és segítettem belemasszírozni a gecimet.
Összecsippentettem a bimbóit, kicsit meghúzogattam. Julie halkan sikoltott egyet, megcsókolt, és nekikezdett, hogy kibontsa a sliccemet.

Nem volt túl sok helyünk, de arra elég, hogy megcsináljuk, amiket akartunk. Egyik kezemet végighúztam Julie meztelen hasán, aztán becsúsztam a nadrágjába.
Búgni kezdett a számban, ahogy az ujjam a puncijába nyomult, ami persze már jó nedvesen várt. Elkezdtem ujjazni. Előbb csak egy ujjal, aztán kettővel. Julie háta megfeszült, és egész teste remegett az izgalomtól. Keményebbre kapcsoltam, ő meg szétnyitotta a farmerem, és ő is benyúlt, megfogta a kőkemény farkamat.

Elkezdte verni, ugyanolyan ütemben, ahogy én őt ujjaztam. Izgett-mozgott az ülésben, próbálta magát minél jobban ráhúzni az ujjamra, amitől csak még keményebb lett a farkam. A hüvelykujjammal a csiklóját simogattam, a punciját meg közben igyekeztem egyre jobban tágítgatni. Mikor a harmadik ujjam is belecsúszott, Julie hangosan felnyögött, és hozzámsimult. Szenvedélyesen csókolóztunk, közben meg vadul kézimunkáztunk. Éreztem, hogy gyűlik már a következő adag spermám, és tudtam, hogy Julie-nak sem kell már sok.

Kinéztem az ablakon. April és Rich még mindig a másik kocsiban voltak. April segge olyan nagyokat mozgott, hogy még innen is látszott. Majdnem ugyanolyan ütemben mozgott fel és le, mint Julie keze a farkamon. Annyira felizgultam, hogy azt hittem, ott helyben elélvezek. De azért tartottam magam, sőt, még keményebben ujjaztam Julie-t, és teljesen előrehajoltam, hogy jobban lássak.

Rich belemarkolt April fenekébe, úgyhogy a két szép félgömb kissé szétnyílt. A srác óvatosan simogatta a husit, még a két gömb közé is bemerészkedett. De a segglyukba már nem volt mersze belenyomni az ujját, pedig attól már tényleg kész lettem volna.

Mire sikerült nagy nehezen elfordulnom a látványtól, Julie csukott szemmel csókolgatta a nyakamat, és már nyöszörgött az élvezettől. Folyamatosan ujjaztam tovább, közben meg odapillantgattam a másik kocsiba. A lány nedvei ráfolytak a kezemre és az ülésre.

A lány beleharapott a nyakamba, és szívogatta, nyalogatta. Előrehajoltam, és rácuppantam a mellére, finoman harapdáltam és nyalogattam. Julie egyre nagyobbakat sóhajtott, aztán felkiáltott:
- Elélvezek! Most... Ez az! Ujjazzál tovább!

Közben a másik kocsiban April is egyre hangosabban nyögdécselt. A két lány orgazmusközeli állapotától még erősebben ujjaztam Julie-t -- és ettől el is
élvezett!
- Óóóó... igggennn... - búgta, és mélyen az ülésbe süllyedt, de közben tovább verte a farkamat. Az egész teste ellazult, de a puncija teljesen görcsbe
rándult. Ügyes kézzel kergetett egyre közelebb az orgazmushoz, pedig úgy tűnt, alig van magánál.

A csípője ide-oda mozgott a kormány alatt, a nadrágja meg már annyira lecsúszott, hogy simán ujjazhattam továbbra is lüktető punciját. Pár nedvecskecsöpp is érkezett a kezemre, de nem zavartattam magamat. Julie továbbra is vadul nyögdécselt, viszont April már rég lecsillapodott, a fenekét sem láttam fel-le mozogni már. Így hát Julie-ra koncentráltam, csókolgattam a mellét és ujjaztam még egy kicsit. A lány annyira belesüppedt az ülésbe, hogy a térdei a műszerfalnak szorultak. Csak hozzám kellett hajoljon egy kicsit, és már előtte is volt a farkam. És Julie persze oda is hajolt.

Kihúztam az ujjaimat a puncijából, és elégedetten dőltem hátra. Remek érzés volt, ahogy ajkai a makkomra tapadtak. Félig a szájába nyomta a rudamat, a vége már Julie forró torkához ért. Aztán visszaengedte, és csak a makkomat szopogatta.

Elkezdte fel-le simogatni a rudamat. Jó nagy mozdulatokkal dolgozott, mint egy igazi profi. Ajka teljesen körbefogta a makkomat, és jó erősen fejte, még pár csepp előváladékot is kiszívott belőle. Egyre nehezebben tartottam a frontot. Egyre nehezebben. Julie mellei egyszerre mozogtak a fejével és a karjával. A bimbóin kis izzadtságcseppek jelentek meg, feloldották a rászáradt gecit és olajat. Egy izzadságcsöppet rákent a farkamra, én meg belemarkoltam a hajába.
Nagyon élveztem a dolgot.
- Ez az, Julie... Ez nagyon jó... Keményebben csináld! Mindjárt spriccolok... Nyeld le!

Hátraengedtem a fejem, testem nekifeszült a széknek. Julie marka jó erősen szorult a farkamra. A testemen végigszántott a gyönyör, a farkamból friss, forró geci spriccolt Julie szájába. Csak úgy szívta, nyelte, nem akart egy cseppet sem elvesztegetni. Keményen szopott, a kezével meg verte a farkamat. Még kisajtolt belőlem pár cseppet, aztán amikor a farkam lelanyhult, finom kis mozdulatokkal nyalta végig. A golyóimat sem hagyta figyelmen kívül, nyalogatta, majd a szájába vette őket. Ajkaival finoman és gyöngéden masszírozta a bőrömet. Hihetetlenül jó volt. Mindenhol végignyalta a zsákomat, még ott is, ahol érzékeny volt. Nem kellett sok hozzá, hogy ilyen kezeléssel megint kőkeményen ágaskodjon a farkam a kezében.

A lány végignyalta a farkamat, és egy lendülettel felemelte a pólómat a mellkasomról. Elkezdte csókolgatni a mellemet, ajkai a bimbókra cuppantak, úgy szopogatta őket. Óvatosan beléjük is harapott, és ugyanúgy játszott velük a nyelvével, mint én az előbb az ő mellén. Aztán felfelé mozdult, végigment a nyakamon, s végül hosszan, szenvedélyesen szájoncsókolt.
- Együtt laksz Rich-csel? - kérdezte a lány lihegve.
Bólintottam. Kissé kimerültem, de azért a farkam készenállt egy újabb menetre. Sőt, ha Julie pompás melleire néztem, egyenesen kötelezőnek éreztem egy újabb menetet.
- Akkor menjünk mind hozzátok - mondta. - Szeretnék még dugni veled egyet. Ugye még nem fáradtál el?
- Ha így mutogatod nekem a gyönyörű melleidet, akkor sosem fáradok el - válaszoltam.
Julie kuncogott. A melleit a farkam köré engedte, amitől nagyot nyögtem. Egy párszor még megemelgette a melleit a farkam körül, aztán felegyenesedett, és
megint megcsókolt.
- Te kis butus - mondta. - Nemcsak mutogatni fogom ám neked.

Felsóhajtott, aztán lazán magára dobta a pólóját. Nem sokat takart, de Julie nem zavartatta magát, kiszállt a kocsiból, és odament a párás ablakú Mustang-hoz.
A nadrágja nem volt rendesen felhúzva, felül kilátszott belőle a popsija. Mosolyogva néztem, ahogy Julie lehajol és bekopog a kocsi ablakán.

Megjelent April arca. Letekerte az ablakot, Julie pedig behajolt. Aztán olyasmi történt, amire nem számítottam. Julie lazán szájoncsókolta April-t!
A farkam rándult erre egyet. Nem vitték túlzásba, de innen úgy látszott, hogy még nyelveztek is egy kicsit. Erre persze még keményebbé váltam. Felhúztam a sliccem, becsatoltam az övemet, és azon gondolkodtam, hogy vajon gyakran csinálják-e ezt. Nem hallottam, hogy miről tárgyalnak, de azt láttam, hogy April mellét Rich pólója fedte.

Julie visszajött, és beszállt a kocsiba. Behajolt, megcsókolt, még a nyelvét is a számba nyomta. Pajkosan megpaskolta az ágyékomat, aztán kivette a
táskájából a kulcsait.
- Mehetünk? - kérdezte. - Ha nálad tölthetem az éjszakát...
Nem fejezte be a mondatot, de tudtam, hogy mire gondol.
- Nálam töltheted az éjszakát, ha... - és ugyanúgy elhallgattam.
A lány nevetni kezdett, és megint az ágyékomra csapott.
- Tetszik az észjárásod, Mick. Egyszer erről még beszélgetünk majd. De nem ma, jó?
- Én is inkább másra használnám a számat - bólogattam.
- Rendben. Elég nagy az ágyad?
- Elég nagy - válaszoltam.

* * *

Julie mosolyogva nézett, miközben végighajtott az autópályán. Édes, aromás illata megtöltötte a kocsit. Kinézett az ablakon, de aztán megint rámmosolygott.
- Szerinted rosszvérű kis ribanc vagyok? - kérdezte.
- Ezt honnan veszed?
- Én kérdeztem előbb. Szerinted az vagyok?
- Őszintén?
- Persze!
- Szerintem egy ribanc nem is lehet rosszvérű - nevettem, és a combjára tettem a kezét.
Julie elgondolkozott.
- Szeretek ribanckodni - vallotta be, és megigazította a pólóját. - Annyi szexben lehet részem, amennyit csak akarok. A pasim épp most dobott. Az a köcsög!
De egész éjjel veled fogok kefélni. Hajnalra már telel lesz a puncim. Hát nem izgató ez az egész?
- De - mondtam, és a melleire néztem.
- April még nálam is nagyobb ribanc. De örülök, hogy legalább elvette a barátod szüzességét.
- Honnan tudtad, hogy szűz? - kérdeztem.
- Csak rá kellett nézni. Látszott rajta, hogy élete legszebb percét élte át, amikor April puncijába élvezett. Szeretek szüzikékkel kefélni.
- Bocs, hogy ebben nem segíthetek - mondtam.
A lány felnevetett.
- A tapasztaltakat is szeretem ám - mondta, és finoman végigsimított a farkamon. - Tudjátok, hogy mit kell csinálni. És persze bírjátok a kiképzést.
- Hát igen - mondtam. - De én sem csak a szüzeket szeretem ám...

Lorelei-ra gondoltam: na ő aztán szexi kis szüzike! Persze nem tudhattam biztosra, hogy nem feküdt-e már le valakivel, de úgy viselkedett, mint akinek még nincs tapasztalata az ilyesmiben. Egy érzékeny, gyönyörű, fiatal, tizenkilenc éves kis főiskolás lány volt. A popsija egyszerűen tökéletes, alig vártam, hogy megtapinthassam. De olyan idegesen, és olyan dögösen viselkedett. Éreztem, hogy nehéz eset, de azért kitartottam. Túl jó csaj volt ahhoz, hogy ne próbáljam megfektetni. Úgy volt, hogy a nyári egyetem másnapi óráján találkozunk majd, de éreztem, hogy hosszú lesz ez az éjjel Julie-val, aki épp a térdemet simogatta. Ahogy a pályán haladtunk, egyre feljebb csúszott a keze.

Megmutattam Julie-nak a lejáratot, és ő be is kanyarodott. Megmutattam, hogy hol kell megállni.
- Na végre nálad vagyunk - sóhajtotta.
Miközben ki akart szállni, megfogtam a melleit.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

Pavlov ·
Örömmel jelentem: a teljes sztori ingyen elérhető ebookban!
https://www.smashwords.com/books/view/722375

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: