Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fenntartás nélkül

A férfi lélekben tudta, hogy semmi sem csábítóbb annál, mint amit Laurel felkínál, s amit iránta érez. Laurel a szemébe nézett, büszkén, szégyenkezés nélkül, majd hozzásimult. Aztán hátralépett, lehúzta cipzárját, ruháját a földre engedte, és kilépett belőle. Lélegzetelállítóan szép volt, amint ott állt selyem melltartóban, apró bugyiban, fehér szandálban, vállára omló aranyszínű hajjal.

Christian kinyitotta a melltartót, a kezébe vette Laurel mellét, és áhítattal megcsókolta. A lánynak az az érzése támadt, hogy a valóság kisiklik a lába alól, ő pedig egybeolvad a férfival, miközben folyékony tűz száguld az ereiben.
Christian a szájára tapasztotta az ajkát, nyelve a nyelvét kereste. Hüvelykujjával megsímogatta Laurel felágaskodó mellbimbóját, majd lehúzta fehér bugyiját, s gyönyörködve nézte az eléje táruló látványt. Aztán kezével is követte a szeme álltal kijelölt utat.
- Várj! - suttogta Laurel. -Szeretnélek levetkőztetni. - Megoldotta a férfi nadrágjának övét, kigombolta az ingét, lefejtette róla, és félrehajította. Aztán reszkető ujjakkal lehúzta a nadrág cipzárját.

A férfi hamarosan már csak egy fekete alsónadrágban állt előtte. Laurel ujjai olyan forróak voltak, hogy Christian összerázkódott tőle, de nyugalmat erőltetett magára, s megvárta, míg az utolsó ruhadarabja is a földre hull. A lány megbabonázva nézte a tökéletes férfitestet, amely erőteljesebb, és szebb nem is lehetett volna. Christian ismét magához húzta és megcsókolta. Fölkapta, az ágyra fektette, s mellé feküdt.
- Egészen lassan akartam csinálni - mondta. - Minden pillanatot szerettem volna kiélvezni, de nem bírom, Laurel! Nem bírom...
Rácsúszott, ajkát az ajkára tapasztotta, és halk nyögéssel az ölébe hatolt. Laurel befogadta, nekifeszítette a csípőjét, fogva tartotta és élvezte, hogy magában érezheti a férfitestet, amely lassan mozogni kezdett benne.
- Nagyon finom vagy, kicsi Laurelem - dadogta remegve Christian - nagyon finom.
Ujjait a férfi hátába mélyesztette, s csókkal borította el a nyakát. Egyre szenvedélyesebben fogadta a férfi rohamait, aki még gyorsabb ritmusba kezdett.
- Gyere, gyere! - követelte a férfitól. - Még, még, még...

Christian megfogta a tarkóját, maga felé fordította a fejét, és szájával mohón a szájára tapadt. Laurel gyönyöre a tetőfokára hágott, és szájával a férfi száján, torokhangon felkiáltott, amitől Christian egész testében megremegett, s szinte belerobbant kedvesébe.
Laurel még soha nem élt át hasonlót, még csak nem is sejtette, milyen az, ha valaki tökéletesen elveszti az uralmát a teste fölött, hogy egy másik ember részévé váljon.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Kriiszti21 ·
Sziasztok!
Öszintén szólva nem érdekel hogy tetszik-e neked a történet, nem kell elolvasni és kész. Miért mindig azok a történetek "jók" amik tele vannak szopással, meg szimpla dugással, és nincs bennük semmi izgató?
Próbáltam olyan történetet írni ami esetleg elgondolkottatja az embert, olyat ami megfog kicsit.
Nem vagyok profi író, de itt nem is ez a lényeg. Nekem ezek az igazán erotikus dolgok.
Azésr is írtam meg ez a történetet mert ez már hogy ugy fogalmazzak kellett ide. Lehet hogy nem jó, meg rövid, de elsőre sztem elfogadható.
Ma már egyre kevesebb értéke van az ilyesfajta szenvedélynek.
Nekem sem tetszik itt minden történet, de az írók azt írják itt le ami számukra szenvedélyes, és izgató. Én ezzel a történettel fejeztem ki magam. Nem kell hogy mindenkinek tetszedjen, itt nem az a lényeg. Olyan történet nincs ami mindenkinek bejön, és ez a normális. De tanulj meg barátom kultúráltan véleményt mondani, mert így magadat alacsonyítod le!
A többieknek köszönöm a pozitív hozzászólást.

Phoebe ·
hehe, hülyén hangzik, ha egy ilyen kis szösszenetre, azt mondom, h "jópofa"? :D
nekem mondjuk azért vmi hiányzott... lehet, h rövid... nem tom...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: