Történetek
a a
2003.04.01 | Keresi_gazdajat | Hetero | Megtekintések száma: 7937
Fantázia
Kedves Tündér!

Az álmaimban folyton jelen vagy, úgy, mint egy megtestesült Tündér! Egyszerűen fenomenális szeretkezéseket művelünk és nincs tabu számunkra! Egyszerűen csak tépjük egymásról a ruhát, hogy minél előbb a lényeghez jussunk. Lélegzetvételnyi időt se akarunk elvesztegetni a gyönyörök fellegvárában! Mikor találkozunk és összeölelkezünk, kezünk felfedezőútra indul egymás domborulatain és úgy fogdossuk simogatjuk egymást mintha évtizedeken át nélkülöztük volna egymás testét! Míg te a péniszem duzzanatával játszol én a vénuszdombod csodás hajlatát simogatom és bekukkantok a szép szeméremajkaid közé, hogy vajon az ízletes csiklód alszik-e? De nem alszik, csak gyönyörűségében a levét ontogatja és a nyelvem után sóhajtozik! A te kezed is érzékeli, hogy az én vesszőm is meg megremeg izgalmában, vajon hol az a csodálatosan forró száj mely oly jól el tudja kényeztetni, s oly jól csókolózik vele, hogy szinte egy perc alatt felrobbanna! De én nagyon kíváncsi természet lévén a popsikád lyukacskájára is kíváncsi vagyok és a nyelvemmel birizgálom míg nyiladozni nem kezd és nem áhítozik a péniszem után!

Te közben a vesszőmet kényezteted a csodás száddal, csókolgatod, puszilgatod, be-beveszed a finom ajkaid közé s kíváncsian leengeded a szád mélyére vajon meddig ér le? Mikor már nem bírom tovább és közeleg a perc, hogy magom már majdnem kitör eltolom a fejed de csak azért, hogy ne rontsam el a játékot és le tudjak higgadni mert én tovább akarok játszani. Ezért a combjaidat gyengéden széthúzom, hogy végre a csiklódat megízlelhesse nyelvem. Játszik vele, körbe-körbe járja be-bekukkantva hüvelyedbe míg csak be tud érni, majd játékosan elkalandozik a popsidhoz, hogy a piciny lyukacskád se maradjon ki semmiből. De eljön a perc mikor végre a hüvelyébe kerül a kard! Csodálatos érzés ami megborzongat, kiizzaszt, s ugyanakkor a mennyekbe röpít ez az összetett érzés, hát mikor elkezdi játékát a jövevény!!! Először csak aprókat rándul, majd mikor már kigyönyörködte magát mozgásba lendül, ismerős a mozgás de mégis valami más. Egy kicsit kicsúszik de máris jön vissza nehogy hiányérzeted legyen de most úgy érzed meg sem akar állni csak jön és jön egyre beljebb. De hirtelen megtorpan és már kifelé iparkodik, egy kis hiányérzetet hagy maga után!

Ezt gyorsan felváltja a befelé irányuló mozgás csak azért, hogy a hiányérzeted megszűnjön és ne legyen hiányérzeted. Ez a játék eltart egy darabig, de mielőtt megunnád ezt a játékot egy hirtelen elhatározással átteszem a székhelyet egy másik szűk nyílásodba mely örömmel fogadja a behatolásomat! A popsid készségesen nyílik meg a péniszemnek és eltünteti azt magába, kezdve a ki-be játékot nagy igyekezettel! A magom már igen csak ki akar törni börtönéből és az egyik pillanatban utat tör magának!

Remélem tetszik az írásom.

Puszi: Imre.
Hasonló írások
Hozzászólások
Első Előző 12 Következő Utolsó
(15) Livica
2003-06-13 19:15:44
Tele van szóismétléssel, talán a kedvenc kifejezésed a: hiányérzet? Nekem speciel nem és elég idegesítö, hogy állandóan ismételgeted.

És teljesen egyetértek Kappával, mivel én is nö vagyok, valóban nem csak a mellünk és a csiklónk létezik. Pl. a hátmasszázs tényleg nagyon kellemes.
(14) Móriczka
2003-04-07 17:27:45
Az én fantáziámat a pina izgatja. Pinát akarok nyalni!
(13) U make me wanna
2003-04-07 17:11:15
Basszátok szopd geci fasz
(12) Dr. Mekkelek
2003-04-07 16:53:17
Hát, eltekinte a seggnyalós résztöl, meg maga a cimtöl, hogy ez csak egy fantázia, meg attól, hogy tényleg sok benne a szóismétlés, ezektöl eltekinte egy nagyon jó 2 pontos történet:)
(11) HuHa
2003-04-03 16:28:38
Próbálkozz versekkel! prózában nagyon gyenge vagy. Ez csak egy jótanács:)
(10) D2
2003-04-03 15:39:42
Rólad is csak azt kell mondjam, hogy egy BUZI GENNYES FASZPÖRGETTYŰ vagy.
(9) Marvin
2003-04-03 12:19:07
A történetet elolvasva egy kis hiányérzetem támadt. Vagyis hiányérzetem volt elötte, hogy eddig még nem olvastam el, de miután elolvastam, hiányérzetet hagyott maga után. Ettöl van hiányérzetem. Miután elolvastam. De elötte is volt hiányérzetem, mielött elolvastam, de most már végképp, mert......és így tovább, és így tovább.
(8) Mad
2003-04-02 08:34:16
Mi lenne,ha nem azonnal írnád le, amit szeretnél, hanem egy kicsit átgondolva?
(7) kolape
2003-04-01 20:52:35
Imrécske, ez gyengécske!
(6) Kappa
2003-04-01 11:11:47
Kedvencem: "csak azért, hogy a hiányérzeted megszunjön és ne legyen hiányérzeted. "Ez általában így szokott lenni.Szerintem ezek az írások azért egysíkúak egy picit. Mindenki ugyanazt írja, akkor is ha a barátnojével, akkor is ha egy egyéjszakás kaland: kibugyanó melleire rábuktam, csaj nyalogatott közben, morzsolgattam ágaskodó csiklóját, elorol, hátulról, sikít, megfeszül a gerince, dol belole a lé...Én igazából a barátnoket sajnálom. Ha csak ennyi jut nekik. Komoly felfedezéseket lehet tenni egy no testén! (Nem a fenekére gondolok). Van más erogén zónája is mint a mell meg a csikló.

Szereti, ha

a hátát masszírozod?

talpát simogatod?

térdhajlatát, könyékhajlatát puszilgatod?

nyakát csikized?

hónalját cirógatod?Ha ezekre nem tudod a választ, akkor gondolkodj el egy kicsit. Lehet, hogy nem a pornófilmekbol kellene tanulni.
Első Előző 12 Következő Utolsó
Nem vagy bejelentkezve! A hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be!
Hasonló írások
Ajánlott oldalak