Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ex és szex

- Csillaaaa gyere már,nem várunk rád hajnalig!!!
- Jövööök már..minek kell ordibálni? Komolyan ha nem a legjobb barátnőm lennél már biztos,hogy megfojtalak egy kanál vízben.
- Tudom,hogy nem bírnád nélkülem.
- Valószínű...de most emeld a segged és induljunk,ha már olyan mehetnék vagy.
- Éljeeen,induljunk!!
Ezután beszálltunk a baráti társaság kocsijába és már süvítettünk is a szilveszteri házibuliba. Tudni kell rólam,hogy ezeket mindig jobban szerettem mint a tuc-tuc discókat,így majd kicsattantam az örömtől,hogy a vizsgák között volt időm egy kis bulira. Úgy voltam vele,ha már csináljuk akkor csináljuk tökéletesen. Lejjebb húztam fekete csipkés hát nélküli ruhámat,majd megmozgattam a lábujjaimat a tűzpiros magassarkúmban. Ahhh igen,jó nőnek lenni. Barátnőm tanácsára kiengedtem vörösesbarna göndör hajamat,és megtapogattam a táskámat amiben már ott lapult egy óvszer. Ki tudja alapon tettem bele. Nem ez volt az elsődleges célom,de jobb előre felkészülni. Mire mindent rendben találtam,már oda is értünk a buli helyszínére. Két szintes családi ház,megtömve néhány régi emlékkel, mert ez az exem unokatesójának az otthona. Pont emiatt voltam az elején bizonytalan,de mivel a tulaj (Hajni),bizonygatta,hogy (Peti) az exem most nem itt ünnepel,így már eljöttem.
Mire beléptünk az ajtón,már bent javában dübörgött a zene. Aztán szétszéledt a csapat,én barátnőmmel (Kittivel) maradtam,és azonnal célba vettük a konyhát,kis folyékony jókedvért. A pulton üvegek sorakoztak,és a híres sörpong eszközei. Hmmm... jól indul a buli. Odaléptem a sráchoz aki a versenyzőket egyeztette és engem is felírt a listára,majd elmentünk táncolni. Ahogy a nappali értünk elszabadult egy hihetetlenül szexi,és érzéki zene,mi pedig a jókedvünknek és folyékony bátorságunknak köszönhetően belekezdtünk egy csajos öltáncba. Én felül, barátnőm alul,kezünk a levegőben miközben sóhajtozunk és tekergőzünk egymáson. Kis műsorunk hamar közönséget kapott,és néhány srác is beállt közénk, így a végére már egy többrétegű szendvicsben ringatóztunk.
Kb 10 perc múlva kiszólt a srác a konyhából,hogy én jövök a sörpongban és menjek vissza mert mindjárt kezdődik. Elindultam,hogy lássam szerencsétlen ellenfelemet akit ma laposra verek,mert ebben a sportban én vagyok a legjobb,vagyis a 2. legjobb. A konyhában már ment a fogadás a poharak felállítva és vártam az ellenfelet. Éppen megigazítottam a ruhámat,mikor Péter lépett be az ajtón.
- Mi a jó isten???? Ez hogy kerül ide?
- Nyugi,biztos csak bejött piáért-nyugtatott Kitti.
De nem,ő nem polchoz ment,hanem egyenesen hozzánk és megállt előttem.
- Mi az ellenfél felkészültél?
- Rád? Bármikor.
- Nagyon remélem,hogy nem csak a szád jár,bár régen azt is szerettem.
- Elmész te a francba! Lesöpröm veled a pályát,és 10 perc múlva részegen fogsz kitámolyogni az ajtón,drága.
- Lássuk,mit tudsz.
Bennem erre minden megfagyott,mert az egyetlen ember,aki ebben valaha is meg tudott verni itt állt előttem.
Elindult a meccs. Az elsőket sorra betaláltam,de ő csak mosolygott. Itt valami csapda lesz-gondoltam magamban. És mivel elgondolkodtam így ezt el is hibáztam.
Az első pohár. Majd a 2.és a 3. is lement.
Ez így nem lesz jó,taktikát váltok.
- Mi van kedves,manapság ebben éled ki magad?
- Szeretnéd ha rajtad élném ki?
- Nem vagy akkora élmény,hogy ismételni kellene.
Erre elhibázta és lehúzta ő is az elsőt. Siker,csak hergelnem kell és nyerek.
- Ez gyors volt,igaz te mindent gyorsan csinálsz.
Megint elrontotta,újabb pohár. Ez így ment a 10.-ig amikor egyenlőre álltunk. Már mindketten kicsit spiccesen támasztottuk az asztalt,és a kis veszekedésünk miatt teljesen felpörögtünk.
Az utolsó pohárnál mindketten koncentráltunk,ő kezdett és beletalált. Már csak én voltam,ha sikerül döntetlen. De elrontottam,így ő győzött.
Leroskadva vesztettem. Erre idejött hozzám,felemelte az állam és azt suttogta a fülembe:
- A nyertesé egy tánc. Egy öltánc tőled. A szobában. Az emeleten. 5 perc múlva.
Ezzel elengedett és az emelet felé vette az irányt.
Olyan sokkot kaptam,hogy csak Kitti felrázása térített magához.
- Mi van? Hellóóó hallasz?
- ÖÖÖÖ persze.Vesztettem.
- És akkor? Megesik,nem nyerhetsz mindig. Gyere táncoljunk!
- Nem lehet.
- Miért?
- Ő nyert.
- És?
- Vár az emeleten.
- Na ne,ne legyél hülye, semminek nem tartozol. Főleg nem neki.
- De,ez így tisztességes.
- Mit kell csinálnod?
- Öltánc...kettesben.
- Ezt nem engedem.
- Hagyjál nem vagyok nyuszi,lenyomom és jövök vissza.
Elindultam,a hátam mögé visszanéztem és mutattam,hogy 5 perc múlva itt vagyok.
Ő beletörődve sóhajtott és elindult a nappaliba.Én pedig az emelet felé.
Minden lépcsőfok kész szenvedés volt,de elhatároztam,hogy nem mutatom neki,hogy mennyire félek. Persze,mondani könnyű...
Kinyitottam az ajtót,Ő pedig már az ágyon várt engem,miközben az ölét simogatta.
- Nem gondoltam,hogy feljössz.
- Tudod,azt a 2 percet kibírom.
Erre megvillant a tekintete,és magához intett.
- Nem-nem ide az ölembe.
Belehuppantam,ő pedig elindította a lent hallott erotikus dallamokat.
- És most úgy táncolj,mint lent annak a töketlennek a farkán.
- Pöcs.
- Hogy mi? 2 menetet akarsz? Te tudod,én ráérek.
- Csináld és legyünk túl rajta.
- Hajrá bébi,csak mint régen.
Erre fellobbant bennem a kisördög. Igazi faszfelállítást akar? Tőlem megkaphatja.
Szembe fordultam vele,megráztam a hajam,és előredöntöttem a csípőmet. Felszisszent tehát jó úton járok. Innentől már csak magammal foglalkoztam. Lehunytam a szemem és a testemet a zene mozgásához igazítottam,kizártam mindent csak a dallamokra figyeltem. Ahogy haladt a zene éreztem,hogy egyre nedvesebb leszek,és a mellbimbóim nekifeszültek a kosaraknak. Kiszakadt belőlem egy nyögés,belőle pedig egy állati sóhaj.
Innentől már minden nagyon gyorsan történt.
A kezét éreztem a csípőmön,ahogy magához szorított majd elkezdett simogatni. Először csak finoman,majd elindult a testemen felfelé. Megfogta a mellemet,és ruhán keresztül gyúrni kezdte őket. Erre kipattant a szemem,és elkapva a tarkóját szájon csókoltam. Smárolás közben még mindig a melleimmel foglakozott,amíg el nem indult a keze lefelé. Feltolta a ruhámat,és megsimította akkorra már nedves bugyimat. Mondanom sem kell,teljesen eláztam.
De engem sem kell ám félteni,felálltam és hanyatt döntöttem az ágyon,és rámásztam. Majd ruhán keresztül lovagoltam meg. Eddig bírta úriemberként,és végre szabadjára engedte a már jól ismert vadállati oldalát. Legurított magáról,levette a cipőmet,áthúzta a fejemen a ruhámat,és vágytól izzó szemmel nézett rám. A bugyi nem sokat takart,melltartó meg nem kellett ehhez a ruhához(mivel voltak belevarrva kosarak),szóval egy szál tangában feküdtem. Kéjes megvonaglottam az ágyon,erre felnyögött és rám vetette magát.
Először a melleimet vette kezelésbe. A nyelve mohón csapott le a bimbómra,ami már vörösen ágaskodott. Szívta,nyalta,majd a fogával enyhén megharapta,mire teljesen megborzongtam. Áttért a másikra is,és mire azzal is végzett,felemelte a fejét és csillogó szemmel csodálta a vérvörös,pici gyöngyöket amik az ő nyálától voltak síkosak. Lecsúsztatta a kezét a hasamon,egészen a lábam közé. Először a bugyin át simogatott,majd felmordult és letépte rólam a vékony csipketangát. A ruhadarab valahol a szoba végén landolt,de ez már egyikőnket sem érdekelt. Majd ugyanezt az utat bejárta a nyelvével is,és megállt a lábam között. Szétnyitotta a combjaimat,és figyelte lüktető csiklómat. 1 percig csak csodálta,aztán ráfújt,amitől görcsbe rándult a testem,homorítottam,hogy még többet kapjak és Ő nem volt rest többet adni. Hirtelen nyelvével rátalált a csiklómra és szívogatni kezdte. Eleinte csak kisebb nyalásokkal,majd a fogával is dolgozott. Én már az extázis szélén voltam csak egy kicsi kellett,hogy átlökjön a szakadékon,mikor 2 ujját belém nyomta. És én már repültem is.Az orgazmus közben még hallottam,hogy csúszik lefelé a cipzárja. Fel akartam ülni,hogy én is kényeztessem,de Ő visszanyomott az ágyra,feltépte a gumi csomagolását,és a kondomot a farkára görgette. Mikor elkészült a szemeben nézett,én bólintottam,mire egy határozott mozdulattal belém nyomult. Tudtam,hogy méretes szerszámmal rendelkezik,így először nem mozgott,majd mikor megérezte,hogy hozzáalakultam elkezdett mozogni. Lassan kezdte,majd átcsapott őrült,eszelős tempóba. A szobában csak a lihegésünk és összecsapódó testünk hangja hallatszott. A végén lassított és teljesen kihúzódott,majd visszacsapódott. Ezt csinálta még pár percig,mikor elkezdtem remegni a gyönyörtől. Kihúzódott belőlem a lábamat a vállára vette,és egy mély lökéssel belém csapódott,miközben a csiklómat masszírozta. 3 lökés után elélveztem,és ez magával rántotta őt is. Egy állati nyögés kíséretében eljutott a csúcsra,majd a nyakamba roskadt.
Így feküdtünk pihegve néhány percig,majd rám nézett azzal az ördögi mosolyával és tudtam,hogy az éjszaka itt még nem ért véget.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: