Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érzéki strandkaland 3

Marcsi felpillantott.
- Most már úgy látom hangulatba hoztalak. – nevetett fel rám nézve.
Lehúzta a ruhám a csípőmre és felsegített az ágyból.
- Mehetünk! – mondták cinkosan egymásra kacsintva.
- De hát… - habogtam meglepetten.
- Ne izgulj Kata. Dögös vagy, vágytól csillog a szemed. Ha most nem ragadnak rád a pasik, akkor soha. – mondta Anna nevetve.
Még visszanézve belepillantottam a tükörbe és tetszett, amit láttam így indultunk is.
Nem volt messze a klub. Pillanatok alatt a táncparketten találtam magam. Éjfél körül járhatott és már elég sokan voltak. Ismeretlen alakok vonaglottak a zene ritmusára a parketten. Mi is csatlakoztunk a táncolókhoz. Forró volt a levegő. A rengeteg izzadt alak közt hirtelen egy hangra lettem figyelmes.
- A masszőr! – villant belém hirtelen.
Olyan gyorsan fordultam meg, hogy elveszettem az egyensúlyomat. Egyenesen a karjába zuhantam. Eszembe jutott a tegnapi élmény és lángvörös lett az arcom.
- Te masszíroztál! – szólaltam meg hebegve.
- Oh, igen. Te vagy a szexi vörös! – nézett rám szélesen mosolyogva – Remélem tetszett a masszázs. Nem is reméltem, hogy újra látlak.
-  Én sem. – súgtam a fülébe. Szorosam magához húzott és érzékien megcsókolt. Egymás karjában ringatózva táncoltunk egy darabig a zene ritmusára. Újra, meg újra egyre kíváncsiabban kereste ajka az ajkam. Egyre határozottabban és szenvedélyesebben kutatott a nyelve az ajkaim közt felfedezve a szám minden zugát. Kinyitottam a szemem a részegítő csókok közepette. A szemébe néztem és láttam, hogy a tekintetében kiolthatatlan vágy ég irántam. Akárhogy akartam nem tudtam ellenállni neki. Éreztem, hogy forróság önti el a testem és a puncim egyre nedvesebb lesz.
- Nem megyünk inkább egy csendesebb helyre? – kérdeztem huncutkásan. Már a masszázs alkalmával nagyon felizgatott és gondoltam most megkaphatom végre.
Megfogta a kezem és kivezetett a klub mögötti parkos részre. A fák takarásában magához húzott és szenvedélyesem megcsókolt. Isteni érzés volt újra a forró, kutakodó nyelvét érezni az ajkaim közt, kíváncsi kezeit a testem minden porcikáin. Forrt a vérem, mint még soha. Annyira felizgatott már tegnap a masszázs során, hogy azóta is csak arra gondolok. Nem vagyok egy szex éhes típus, de neki egyszerűen nem tudtam ellenállni. Érezni akartam minden porcikáját. Itt és most! Nem érdekelt, hogy egy parkban vagyunk a klub mögött.
Most már nincs visszaút, gondoltam magamban. Rátettem a kezem a sliccére. Éreztem, hogy én sem hagyom őt hidegen. Határozottan kigomboltam a nadrágját, benyúlta és simogatni kezdtem a félkemény szerszámot.
Nemsokára hatalmas doronggá nőtt a kezemben. Kivettem a nadrágból a dagadó férfiasságát leguggoltam és érzékien a számba vettem. Mélyet sóhajtott az éjszaka csöndjében. Halkan hallatszott a dübörgés a klubból, de engem csak a pasi érdekelt. Csak rá, és legfőképpen a finom érzéki farkára koncentráltam. Körbe nyaltam a makkját és egyre mélyebben a számba vettem a finom szerszámát. Nagyon izgató volt egy idegen pasi kőkemény szerszámát a számba érezni. A kellemes nyári szellő a puncimat simogatta, ami annyira felizgatott, hogy vadul szopni kezdtem a pasit. A masszőr sem volt rest, leült a padra és az ölébe ültetett. A lábaim átdugtam az ülőke és a háttámla közt a két combom közé fogva a falloszt előre hátra csúszkáltam a lovagomon. Nem sokáig bírta az izgatást, határozottan megmarkolta a csípőm és a kemény farkára húzott. Szabályszerűen felnyársalta a lucskos puncim a kőkemény farkára. Még mindig szinte fájdalmasan szorítva a csípőmet ütemesen dugni kezdett.
Lehúztam a ruhám a mellemről és a kemény mellbimbóm felkínáltam neki. Éhesen csapott le az ajka a melleimre és felváltva szívta hevesen miközben a dorongja a nedves barlangomat döngette ütemesen. Nem bírtam sokáig én sem. A hajam dobálva, a fejét a mellemre szorítva élveztem minden mozdulatát.
- Ez az! – súgtam a fülébe – Dugj meg! Azt akarom, hogy belém élvezz és a forró spermád betöltse a puncim minden zugát. – nyögtem a fülébe.
Erre nagyon vadul kezdett dugni és igyekeztem halk lenni, de nem tudtam magam korlátozni. A kemény fallosz vad rohamától nyüszítve élveztem el. Összehúzódott a puncim az orgazmus hatására és rászorult a farkára. Annyira beszűkülve pulzált a puncim, hogy a pasi sem bírta tovább és belém ürítette a hihetetlen mennyiségű spermáját, ami a puncimból kifolyva a combjaira szivárgott.
Meg sem bírtunk mozdulni egy darabig, egymást átölelve levegő után kapkodtunk. Lassan valamennyire magunkhoz tértünk, leszálltam az öléből, megigazítottunk a ruháinkat és visszamentünk a klubba.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: