Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érzéki strandkaland 1

Tavaly nyáron történt meg velem. Két barátnőmmel terveztünk egy csajos hétvégét. Mindhárman sajnos (ill. szerencsére) a nyár legforróbb hétvégéjén értünk rá, így a legjobbnak láttuk egy strandon tölteni mindhárom napot. A legpraktikusabb megoldás az volt, ha bérelünk egy-egy bungalót is. Így gondoltuk kihasználhatjuk akár a forró éjszakákat is és megmártózhatunk a kellemesen hűs vízben.


Repestünk az örömtől, amikor megtudtuk, hogy péntek este strandparti lesz éjfélig, szombaton meg a strand területén fekvő klubba is ingyenes a belépőt kapunk.


Szuper hétvégének indult az egész. Egész nap úszkáltunk, napoztunk. Estefele engedtünk a csábításnak és elmentünk egy kényeztető masszázsra. Külön kis oázisokba vezettek minket. Megkértek vetkőzzünk meztelenre, helyezzük magunkat kényelembe a masszázságyon és deréktájon takarjuk le magunkat egy fehér kendővel.


Így is tettem. Lekaptam a falatnyi bikinimet, hasra feküdtem az ágyon és betakartam a popsim a törcsivel. Egy lágy férfihang köszöntött. Beleborzongtam annyira tetszett, de nem akartam megmozdulni. Gondoltam átengedem magam a kényeztetésnek. Lassan hozzámértek az olajtól illatos és csúszós kezek és határozott, de kellemesen lágy mozdulatokkal kezdték a hátam simogatni. Behunyt szemmel élveztem az idegen minden érintését. Egyszerre volt lazító és izgató.  Meg sem moccantam az egész kényeztető procedúra alatt, csak a lélegzetem lett egyre szaporább. Már rég érintett férfi és a testem önkéntelenül is reagált rá. Amíg a kellemes férfikezek a hátam simogatták addig csak gyorsabban vettem a levegőt, de amikor a lábaimat kezdte átgyúrni az illatos olajjal a bokámtól a combom tövéig akkor már nem tudtam ellenállni és hangosan felnyögtem. Nem láttam, mert a hasamon feküdtem, de szinte éreztem, hogy a pasi elégedetten elmosolyodik. Meg sem mertem moccanni. Csak arra gondoltam nehogy abbahagyja. Az illatos finom kezek egyre közelebb csusszantak masszázs közben a puncimhoz. Már remegtem a vágytól, amikor végre határozottan éreztem, hogy olyan helyen is masszírozni kezd ahol nem szoktak normális esetben. Éreztem, hogy rettenetesen elpirulok, de élvezni akartam minden pillanatát az érzéki érintéseknek.


Lecsúszott a törölköző a csípőmről és a finom kezek óvatosan széttárták a lábaimat és egyre közelebb csúsztak a legérzékenyebb pontomhoz. Amikor végre elérték az ujjak a csiklómat mélyen felsóhajtottam. Erre a kíváncsi ujjacskák határozottan, de érzékien simogatni kezdték először a szeméremajkaimat meg a csiklómat, majd óvatosan becsusszant egy ujj a puncimba és belülről kényeztetett. Már teljesen nedves voltam, így könnyen birtokba vette a barlangomat. Lassan, érzékien simogatott majd becsúsztatta még egy ujját. Nagyot nyögtem a vágytól. Éreztem, hogy kitölt belülről az illatos pasi kéz. Egyre határozottabban ujjazott én meg minden behatolására akaratlanul érzékien felnyögtem. Meg akartam fordulni. A szabad kezét határozottan a hátamra tette.


- Maradj. – szolt rám határozottan.


Egy kissé rekedt volt a hangja a vágytól. Ez még jobban kíváncsivá tett, de szót fogadtam. Nem mozdultam, csak élveztem az érzéki kényeztetést.


Nagyon ügyes volt az biztos, vagy csak én voltam könnyű préda, de elég hamar remegni kezdett minden porcikám és nagyokat sóhajtva elélveztem. A pasi levezetés képen végigsimította a testem, majd megszólalt:


- Remélem legalább olyan örömet okoztam, mint amilyen élményt a te látványod nekem.


- Abban biztos lehetsz. - mondtam.


De mire megfordultam már nem volt a szobába senki. Kicsit bosszantott, hogy nem is láttam kihez tartozik ez az ügyes kéz, meg az érzékien simogató ujjak. De gondoltam legalább ő sem látta az arcomat.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: