Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emi és Ricsi 1.rész

Nem bírtam tovább. Ez lesz az első alkalom kettőnk közt. Ő azt mondja vár rám, bármeddig. Tudom, hogy szeret. Nemcsak úgy mondja, hanem érezteti is. Sosem voltam még ilyen boldog. Olyan furcsa érzés. Szerelmes vagyok. Annyira leírhatatlan, amit érzek.
Karácsony előtt történt egy héttel. Péntek reggel felhívott, hogy elém jön a sulihoz, elvisz a karácsonyi vásárra, majd moziba, utána vacsorázni.

Ahogy kiléptem az iskola kapuján, rögtön észrevettem. Ott állt, mosolygott, forróság öntött el, alig bírtam kivárni, hogy végre megcsókolhassam. Egyre gyorsuló léptekkel közeledtem felé és mikor odaértem csak egy kis puszi csattant el. Semmi csók. Eléggé meglepődtem, nem értettem miért. Leszedte hátamról a táskám, majd minden tiltakozásom ellenére ő vette a vállára. A karácsonyi vásár felé tartva, egyszer csak Ricsi behúzott egy fa árnyékába, ahol senki sem láthatott meg és megcsókolt. Váratlanul ért a dolog, de nem ellenkeztem. Miért is ellenkeztem volna? Olyan finoman, gyengéden csókolt. Valahogy mindig tudta milyen csókra vágyom. Egyszerre azon kaptam magam, hogy már a vásárban sétálunk. Ricsi elmondta, hogy mért nem csókolt meg az iskolánál. Szerinte nem örültem volna neki, hogyha az osztálytársaim meglátják, hogy én egy nálam 8évvel idősebb férfivel vagyok együtt. Ilyen figyelmes srác nincs még egy. Ennek ellenére megmondtam neki, hogy engem egyáltalán nem zavarna ha meglátnának, nem érdekel mások véleménye.

A vásárban sétálgatva elmondta, hogy a szülei este színházba mennek egy késői darabra, testvére Attila pedig a barátnőjénél alszik. Tudtam, hogy ez egyáltalán nem célzás volt arra, hogy esetleg maradjak vele éjszakára, csak azt szerette volna, hogy nézzünk meg együtt egy filmet, házimozizzunk. De nekem eszemben sem volt házimozizni. Ott maradok nála éjszakára.

Ricsi megmutatta az összes mozifilmet, amit ma játszanak és kérte, hogy válasszak. A Harry Potter hetedik, egyben befejező részét választottam. Eddig még nem tudtam megnézni, de nagyon szerettem volna. Dehát ma se sokat láttam belőle a moziban, ugyanis jobban el voltunk foglalva egymással, mint a filmmel. A leghátsó sor a kedvencem, ha tehetem, mindig oda ülök. Ahogy elkezdődött a film, mi is beindultunk. Ricsi felémfordult, jobb kezével előröl átkarolta derekam, a ballal pedig finoman simogatott ahol csak ért. Felsőmön keresztül melleimet, nadrágomon keresztül szeméremdombom simogatta. Annyira belemerültünk, hogy azt vettem észre, blúzom kigombolta, melltartómat levette és melleimet immár szabadon ingerelte. Nem bírtam tovább. Kirángattam a moziból, felszálltunk az első buszra és hazamentünk hozzájuk. Nem értette, mit szeretnék…

Szülei autója nem volt a garázsban, így azt hittük már elmentek. Tévedtünk. Anyukája még fürdött apukája pedig csak elvitte lemosatni az autót. Leültünk a nagyszobai bőrkanapéra. Az egész házban sötét volt. Folytattuk a dolgot, amit a moziban elkezdtünk. Ricsi anyukája, Anna kihívott a konyhába és elárulta, hogy majd ráveszi férjét, minél később érjenek haza, hogy legyen időnk. Kérdeztem, mire gondol, mire kell nekünk idő, de ő tudta, nagyon jól tudta, mi a szándékom a ma estével. Így hát, úgy gondoltam ideje elmondanom a Ricsinek mik a terveim mára.

Mikor kiléptek a szülők a házból, Ricsi becsukta az ajtót, megfordult és szinte nekem esett. Derekamat átkarolta, száját az enyémhez tapasztotta, nyelveink találkoztak, Ricsi egész testével neki nyomott a falnak. Erőteljesen, vadul, szenvedélyesen csókolt, simogatott, érintett. . . igyekezett ismét kigombolni a blúzomat, de megállt, amikor azt vette észre, hogy én derekánál fogva kicsit eltolom magamtól és megmarkolom eddig nekem nyomuló férfiasságát, ami már elég régóta áll. .
Ekkor úgy éreztem megőrülök. Egyik lábam felemeltem a csípőjéig, ő megfogott, felemelte a másik lábam is és ismét a falnak döntött . Így széttárt lábakkal tökéletesen éreztem a nadrágon át puncimnak feszülő falloszát. Nem bírtam tovább, teljesen elöntött a vágy, úgy, mint még soha. Ricsi felemelt és úgy vitt fel a lépcsőn. Leültetett az ágya szélére, míg ő becsukta az ajtót és behúzta a függönyt. Olyan sötét lett, hogy egymást se láttuk, így felkapcsoltam asztali lámpáját, melynek fénye egész hangulatossá tette a szobát.

Felálltam. Odaléptem Ricsihez, megcsókoltam és hagytam hogy lassan kigombolja a blúzomat. Mindennap, mikor előre tudom, hogy Ricsivel találkozom, igyekszem valami szexis fehérneműt felvenni. Ma egy bordó-fekete csipkés melltartó és bugyi volt rajtam. Nem szeretem a tangát, így nem is nagyon hordok. Most sem az volt rajtam. Ahogy láttam, Ricsinek nagyon tetszett a melltartóm, nem is vette le egyből, inkább a nadrágomra koncentrált. Lassan kigombolta a gombot, lehúzta a cipzárt és levette a nadrágom. Mostmár egészen láthatott fehérneműben. Átkarolt, és megcsókolt. Ágaskodó férfiassága ismét nekem nyomult. Nem bírtam.

Kénytelen voltam kicsatolni övét és lehámozni róla a nadrágját. Alsónadrágja volt. Pont, mint egy bő rövidnadrág. Miután fallosza kiszabadult a szűk farmer fogságából, teljes életnagyságában láthattam, bár még mindig csak alsónadrágon keresztül. Mielőtt levehettem volna róla azt is, felhúzott magához, átkarolt és kicsatolta a melltartóm. Immár szabat melleimet simogatta, csókolta. Egyszerre felkapott és ledöntött az ágyára. Rámfeküdt aholcsak ért, ott simogatott. Eltért a számtól és a nyakam csókolgatta, a vállamat. . majd rá a melleimre. Először csak a bimbók körül simogatott, csókolgatott, majd bekapta az egyik bimbót is. Itt elidőzött egy ideig, majd a hasam következett. Köldököm csókolgatta.

Ezután szeméremdombom következett volna, de azt kihagyta és a talpamtól haladt felfelé. Végigpuszilta az összes lábujjam, simogatta lábszáramat, majd a belső combomon folytatta ugyanezt, azzal a különbséggel, hogy bevette száját is, így nemcsak simogatta, csókolgatta is a combom. Egyre közeledett puncimhoz, alig vártam, hogy hozzáérjen, remegtem, annyira vártam. Csakhogy a bugyim még útban volt. De ez neki nem okozott akadályt. Egy gyors mozdulattal lehúzta, majd eldobta. Kérdően rámnézett, hogy biztosan akarom-e , majd miután látta rajtam, hogy másra sem vágyom, széttárta lábaim és behajolt az ölembe. Belenyalt forró puncimba.

Úgy éreztem mindjárt teljesül minden vágyam. Ő is élvezte. Nemcsak a helyzetet, hanem hogy örömet okozhat. Lassan nyalt, néha bevetett nyelvével egyfajta csavar mozdulatokat, ilyenkor majdnem mindig elélveztem, de nem, nem hagyta. Nyelvével csiklómat kezdte el izgatni, majd ujjával is. Először egy, kettő, három, majd négy ujját dugta be puncimba. Azt akarta, hogy nyelvétől és ne ujjaitól élvezzek el, így kivette ujjait és újra nyelvéé volt a főszerep. Még néhány nyelvcsapás és már kiabáltam, hogy hadd élvezzek el. Megértette, és néhány másodperc múlva a ház orgazmusom hangjától zengett. . Nagyon megköszöntem neki.

Ricsi mellémbújt, álkarolt és a fülembe súgta, hogy ma éjjel még el fogok élvezni egy párszor úgy készüljek fel. De egyenlőre visszaakartam adni neki azt az élményt, amit az előbb ő adott nekem. Főlékerültem, simogattam, csókolgattam mellkasát. Elértem alsónadrágjához, kiszabadítottam kőkemény falloszát.

FOLYT. KÖV.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Fille ·
Nem volt rossz. Így tovább. Jó stílusban írsz, és még realitása is van. Habár a mozis részt kissé furcsáltam. :)
A lábujjak végigcsókolgatását is... De tetszett, így tovább.

Claucica ·
Jó lesz, jó lesz:)
Egyébként a HP-nek még nincs 7. része...még 6. sincs:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: