Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Első

Kezemet óvatosan a kilincsre csúsztattam. Hideg volt és nyirkos, valószínűleg a zord őszvégi időjárásnak köszönhetően. Nagyon rég óta vágytam már erre és ma reggel végre összeszedtem minden bátorságomat (vagyis reggel óta folyamatosan gyűjtögettem). A kilincset lassan lenyomtam, az ajtó pedig azonnal kitárult. A hangosan dübörgő zene azonnal kicsapott az utcára. Gyorsan beléptem, a menekülés útja egy kattanással zárult be mögöttem.
A helység, ahova beléptem, meglehetősen sötét volt, kellett pár másodperc, míg a szemeim hozzászoktak a fényviszonyokhoz. Leraktam a kabátomat, majd a következő ajtóhoz léptem. Egy nagydarab férfi állta az ajtó mellett, felmutattam neki az ezüstszínű karszalagot. Ő kinyitotta előttem a vastag ajtót. Először a villódzó fények vágtak fejbe, majd a levegő fülledtsége. Örültem, hogy a szürke pólómat vettem fel végül és nem egy inget. Végigsimítottam szőke hajamon, vettem egy nagy levegőt, majd bevetettem magam a tömegbe. Körülöttem rengeteg test vonaglott a zene ritmusára, mintha csak zsinórokon rángatták volna őket. 
A bárpult felé vettem az irányt, közben karok, lábak és ágyékok nyomódtak hozzám, valaki belemarkolt a fenekembe is. Nem volt olyan rossz, mint amilyennek elképzeltem, egyébként meg fel voltam készülve arra, hogy ez is meg fog történni. Igazából ezért is jöttem. A pultnál ledobtam magam az egyetlen üresen árválkodó székre. Egy abszintot rendeltem, általában nem iszom ilyesmit, de most szükségem volt rá. A csapos letette elém az italt, majd rám kacsintott.


- Először vagy itt cicafiú? - kérdezte. Bólintottam, még soha senki sem nevezett ilyesminek. Az italt egy hajtásra lehúztam, nem volt finom, de most jól esett.


- Egyedül vagy?  - erre ismét bólintottam, ő pedig folytatta:


- Akkor jobban teszed, ha iszol még egyet.  - Elém is tolt még egy poharat, amit szintén gyorsan elfogyasztottam. A csapos közben odébb lépett, de még visszaszólt nekem:


- Sok szerencsét kisherceg!


A pultnak támaszkodtam, majd egy gyors mozdulattal löktem magamon egyet a táncoló tömeg felé. Nem táncolok jól, de az ital segített, lassan kezdtem úgy érezni, mintha engem is kötélen rángatnának, a zene minden egyes idegszálamra hatott, miközben egyre beljebb sodródtam. Egy lassabb szám következett, végre körül tudtam nézni. Mellettem több pár egymás karjába bújva lassúzott. Engem nem ők érdekeltek. Megakadta a szemem egy hozzám hasonló fiatal srácon, vörös haja messze kirítt a tömegből, párja egy kissé hájas, alacsony pasi volt. Elgondolkodtam, hogy ők vajon hogyan is kerülhettek össze. Tekintetem tovasiklott róluk. Egy magasabb férfit vettem észre, többen is táncoltak körülötte, láthatóan fel akarták kelteni az érdeklődését, de ő szinte észre sem vette őket. Rövidre nyírt barna hajába időnként bele-bele túrt, fekete ingén fölül kigombolódott két gomb, így láthatóvá vált fantasztikusan sima bőre.


Ekkor valaki hátulról átkarolta a derekamat. Izmos karok tartottak meg. Nem volt kellemetlen, lazán ringatta csípőmet a gyorsuló zene ritmusára. Szememmel továbbra is a vonzó férfit figyeltem. Ezt a mögöttem álló is észrevehette.


- Tetszik?  - kérdezte, közben közelebb húzott magához. Bátortalanul bólintottam válaszul. - Akkor odaviszlek és bemutatlak neki. - tiltakozni akartam, de erősen megragadta a kezemet és maga után húzott.


- De hát te sem ismersz! - próbáltam meg mégis, de meg sem hallotta. A férfi éppen háttal állt nekünk, hirtelen kerekedett vezetőm a vállára tette a kezét, mire az abbahagyta a táncot és felénk fordult. Tetőtől talpig végigjártatta rajtam a tekintetét, arcom erre halovány pírt öltött magára. A barna hajú csak bólintott, majd hirtelen közrefogtak és szorosan nekem simulva táncolni kezdtek. Először ekkor vehettem szemügyre rendesen mindkettejüket. A barna hajú körülbelül 190 centi magas lehetett, így nálam valamivel magasabb. Olyan huszonöt évesnek néztem. Társa erősen kisportolt, fantasztikus testet birtokolt, ő valamivel alacsonyabb volt. Sötét haja rendezetlen hullámokban ölelte körül arcát.


Először óvatosan mozogtam kettejük között, de csípőik mozgása hamar magával ragadott. Fejemet hátrahajtottam egyikük vállára, miközben combjaikat mindketten ágyékomhoz dörzsölték, én szinte ültem rajtuk. Aztán hátam mögül a hullámos hajú lassan elhúzódott. Panaszosan felmordultam a hirtelen hiányérzet hatására. Megmaradt párom óvatosan végigsimított a vállamon.  A szemébe néztem, ő is az arcomat fürkészte. Közelebb hajolt és a fülembe súgott:


- Hogy hívnak szépségem? – közben lehelete kellemes bizsergést keltett a nyakamon.


- Nate. – mondtam, most szólaltam meg először, mióta beléptem a szórakozóhelyre.


- Én Christian vagyok. Van kedved inni valamit? - megráztam a fejem.


- Azt hiszem, már így is túl sokat ittam…


- Akkor csak táncoljunk. – mondta beleegyezőleg. Átfogta a derekam és magához szorított, én a mellkasán nyugtattam a kezemet. Tenyerei bejárták a hátamat, miközben a nyakát karoltam át. A zene ritmusa gyorsulni kezdett, és ő is egyre gyorsult, keze mindenütt volt. Combja továbbra is ágyékomnak dörgölődött, hírtelen megszorította a fenekem és erősen magához húzott. Felnyögtem az érzéstől. Beletúrt a hajamba és hátrahúzta a fejemet, ajkát éhesen tapasztotta az enyémre. Mégsem volt követelőző, pedig nagyon szerettem volna, ha bedugja a nyelvét is, de nem tette. Várt. Azt várta, hogy én tegyem meg. Egy kis nyalintással kezdtem, majd átmentem a szájába amennyire csak tudtam. Ennyi elég volt neki, oldalra hajtotta a fejemet és olyan mélyen csókolt meg, ahogy még soha senki. Hozzáteszem, még soha sem csókolóztam férfival, teljesen más volt, mint az eddigi barátnőim. Pontosan erre vágytam, ezért jöttem el ebbe a meleg buliba, hogy megtehessem, amire már nagyon rég óta vágytam. A csóktól mintha elszabadult volna bennem valami, amit eddig sikerült elrejtenem, de most megállíthatatlanul kitört.


Csókunk egyre hevesebbé vált, közben a zene is őrületes iramba kapcsolt át, testünk teljesen felmelegedett. Kezemet Christian ingének nyitott részéhez érintettem, tenyerem alatt szinte vibrált a bőre. Muszáj volt tőle elhúzódnom egy pillanatra, hogy levegőt vegyek. Közben ő ismét átölelt, kezét a pólóm alá csúsztatta a hátam mögött és egyre feljebb húzta. Érintése nyomán felizzott a bőröm. Felnéztem rá, ő pedig újra megcsókolt, most is éppoly hevesen, mint az előbb. Óvatosan az ajkába haraptam, erre a keze megrándult, majd gondolt egyet és lefele vette az irányt, benyúlt hátul a nadrágomba és felfelé húzott. Elszakítottam a számat tőle, és átkaroltam a nyakát, hogy a füléhez hajolhassak. Először belenyaltam, amire még egyet rántott rajtam felfelé, majd belesuttogtam:


- Akarlak. - erre leengedett. Szemével az arcomat fürkészte.


- Biztos vagy benne? - kérdezte. Persze, még csak az kéne, gondoltam magamban. Arcát kezeim közé fogtam és minden erőmet beleadtam a csókba, hogy lássa, mennyire is akarom őt.


- Akkor menjünk Cicuska!


Megfogta a csuklómat és a kijárat felé vonszolt. Csak most érzetem meg, mennyire erős. Fantasztikus, egy ilyen férfi, velem. Felvettük a kabátjainkat. Majd kiléptünk a jeges éjszakába, november vége volt, ilyenkor már néha fagy. Ráadásul az égből apró hópelyhek hullottak, idén először. Vidáman kaptam el az elsőt, mielőtt földet ért, de ahogy hozzáértem, elolvadt.


- Hívjak taxit? - kérdezte Chris.


- Ha nem megyünk nagyon messze, akkor inkább gyalogolnék. - imádom a havazást és idén akkor esett először.


- Rendben, csak húsz percre lakom innen. - Megfogta a kezemet és szép komótos léptekkel elindult az egyik irányba. A hideg kissé lejjebb hűtötte a vágyamat, de valami különös boldogság járt át, miközben egy gyakorlatilag idegen férfi oldalán sétáltam, miközben a havazás egyre erősebb lett.


- Min gondolkozol? - kérdeztem, mert láttam, hogy ő is elgondolkozva nézegeti a télre fordulás egyértelmű jeleit.


- Rajtad. - Válaszolta egyszerűen. - Azon, hogy miket szeretnék tenni veled most azonnal. Azon, hogy nekidöntelek egy villanyoszlopnak és úgy duglak meg. - Ez készületlenül ért így teljesen fülig vörösödtem. Éppen ekkor értünk egy villanyoszlop mellé. Régi típusú volt, nagy belógó ablakos lámpa –résszel. Nekidőltem, a kabátom közben szétnyílt, mert csak összefogtam elöl. Azonnal rám vetette magát.  Hozzápréselt a mit sem sejtő oszlophoz és hevesen csókolni kezdte a nyakam perzselő nyomokat hagyva maga után. Ágyékomat hozzányomtam az övéhez, kezemmel a csípőjénél fogva magamhoz húztam. Két fiatal lány haladt el mellettünk, először kikerekedett szemekkel meredtek ránk, majd mikor felismerték, mit is látnak, kuncogva Tovább sétáltak. Christian hirtelen elhúzódott, tekintetében mintha dühöt láttam volna.


Nate!  - kiáltotta - Nem engedheted, hogy ezt így tegyem meg!


Megfogta a kezemet és futni kezdett, maga után rántva engem is. Alig bírtam tartani vele a tempót. Öt perc után végre megérkeztünk egy négyemeletes bérházhoz. Ő a harmadikon lakott. Lifttel mentünk föl. A szűk kabinban ismét hevesen csókolózni kezdtünk. Egymás száját egy pillanatra sem elengedve tántorogtunk az ő ajtajához. Kicsit matatott a zárral, de végül betalált a kulccsal, az ajtó pedig feltárult. Most már nem volt semmi, ami visszatartsa. Szinte fájdalmasan vágott neki a falnak. Leszaggatta rólam a kabátot, ami a földön landolt az övé mellett. Cipőinket is lerúgtuk. Újra a falnak nyomott. Mélyen csókolt bele a számba, közben megragadta a fenekem és felfelé húzta. Elemelt a talajtól és átvitt egy helységen, majd a hátammal benyomott egy ajtót. Lámpát mindeközben nem kapcsolt, így fogalmam sem lehetett arról, hogy mi van körülöttem. Egyszer csak ledobott. Először kicsit meg is ijedtem, de egy puha ágyra érkeztem. Christian rám feküdt, egyik kezével a fejem fölé szorította karjaimat, másikkal benyúlt a pólóm alá és a mellbimbómat simogatta. Közben folyamatosan csókolt, levegőt is alig kaptam. A szürke pólót áthúzta a fejemen. Én is meg akartam érinteni. Kis küzdelem után sikerült kiszabadítani a kezem. Ingének gombjait kerestem, szépen, egyenként gomboltam ki őket. Chris a nadrágomhoz nyúlt, egy rántással megszabadított tőle az alsómmal együtt. Szája elhagyta ajkamat és elkezdett lefelé indulni meztelen testemen. Külön megnyalogatta mindkét mellbimbómat, majd a köldökömbe is belenyalt. Erre hangosan felnyögtem. Odalenn kezdtem egyre keményebb lenni. Ajka egyszer csak elhagyta a testemet, majd pár pillanat múlva merevedésemet vette a szájába. Azt hittem elájulok, ilyet egy lány sem csinált velem soha, nem mertem őket megkérni, Chris viszont magától értetődőnek vette, és istenien csinálta. Először csak a makkomat vette a szájába majd hirtelen rábukott és benyelte az egész péniszem. Felkiáltottam, fantasztikus volt.


Látni és érezni akartam őt is. Hajánál fogva magamhoz húztam egy csókra, közben lehúztam a sliccét és benyúltam, hogy rámarkoljak a farkára. Ő készségesen levette a nadrágját, hogy jobban hozzáérhessek. Gyönyörű farka volt, vastagsága nem volt több az enyémnél, de fenségesen hosszúra nőtt. Kezemet elkezdtem húzogatni rajta, néha feszes heréit is megsimítottam, ilyenkor mindig nagyobb levegőket vett. Kemény volt, mit az acél. Arra gondoltam, hogy milyen érzés lesz, amikor tövig bennem van. Már a gondolatra is pillangók milliói kezdtek el repkedni a hasamban.


A hátamon feküdtem, ő pedig megint elkezdett lefelé csúszni rajtam. Farkamat a szájába vette, majd kiengedte. A heréimet is bekapta, majd még lejjebb csusszant. Kezei, melyek a fenekemet tartották, megemeltek egy kicsit. Nyelvével a herém és az ánuszom közti részen járt le-fel. Aztán végre belenyalt a lukamba, először csak picit, aztán megpróbált beljebb nyomakodni, de nem sikerült neki.  Egyik ujját hívta segítségül, egy kicsit kellemetlen volt, de ez az érzés azonnal elmúlt, ahogy elkezdett nyalni. A második ujja már rosszabb volt, kicsit hosszabb időbe telt, mire megszoktam. Közben előkotort valahonnan egy tubust, gondolom síkosító volt. A már kissé kitágult ánuszomba folyatta, hideg volt, de annyira jól esett, hogy felnyögtem. A farkára is folyatott belőle, majd a bejáratomhoz nyomta. Óvatosan rám feküdt és az arcomhoz hajolt. Lágyan csókolt meg, most nyoma sem volt benne követelőzésnek. Mondani akart valamit, de én nem akartam hallani, már biztos voltam benne, hogy akarom őt abban a pillanatban, semennyit nem bírtam volna már várni. Egyik kezemet az ajkára tettem, hogy elhallgattassam, másikkal közénk nyúltam, hímvesszőjét magamhoz igazítottam, fenekemet pedig nekinyomtam. Több sem kellett neki, erősen megfogta a csípőmet, majd egy mozdulattal áttolta makkját a záróizmomon. Rettenetesen feszítő érzés volt, kiáltásomat nem bírtam elfojtani. Hogy enyhítsem a fájdalmat, kezemet a combjára tettem, körmeimet a feszes bőrbe vájtam. Erre ő is felkiáltott, farkát pedig beljebb tolta. Szememben apró könnycsepp jelent meg. Ő is észrevette, mert lehajolt és lenyalta az arcomról, majd szájával elkezdte a nyakamat kényeztetni, míg egyik kezével kissé ellanyhult péniszemet simogatta. Az érintésektől sikerült ellazulnom, a szörnyű fájdalom is alábbhagyott. Innentől nagyon óvatosan, milliméterről milliméterre hatolt belém, közben folyamatosan csókolt. Aztán egyszer csak láttam, hogy tövig eltűnt bennem, el sem tudtam képzelni, hogy az a hosszú gyönyörűség hogyan fért belém, és már nem is fájt.


Christian felhúzott magához, így az ölébe kerültem. Derekamat átkarolta, nyelvével lágyan körözött a számban. Aztán megmozdult bennem, óvatosan kicsusszant egy picit, majd vissza, talán még mélyebbre. Nyögésem beleveszett a csókjába. Szinte teljesen kihúzódott belőlem, majd tövig vissza. Muszáj volt elszakítanom ajkamat tőle, mert a levegő valahogy nagyon kevésnek tűnt körülöttem. Ő felvett egy folyamatos ritmust, én eleinte csak hagytam, majd átkaroltam a vállát és vele ellentétes irányba kezdtem mozogni. Nyelvemmel a fülét cirógattam, néha belesóhajtottam. A gyönyör minden mozdulatára egyre erősebben tört rám. Észrevehette, mert hirtelen olyan tempót kezdett diktálni, hogy alig kaptam levegőt. Leengedett az ágyra, csípőmet viszont keményem szorította. Az őrületes tempót még fokozta, közben hangosan csapódott egymásnak ágyékunk. Nem bírtam tovább, egy kicsit sem férfias kiáltás kíséretében kilövelltem. Ő közben egy pillanatra sem lassított, sőt, ha ez még lehetséges volt, inkább gyorsított.  Hirtelen forróság töltött ki belülről, ő is felkiáltott, majd rám hanyatlott.


Mindketten lihegtünk, én a magam részéről moccanni sem bírtam. Christian pár perc múlva lassan kihúzódott belőlem, és a hátára feküdt. Egy ügyes mozdulattal kirántottam alólunk a takarót és magunkra terítette. Odafordultam hozzá, lágyan megcsókoltam, majd a mellkasára hajtottam a fejemet. Utoljára még belesuttogott a fülembe:


- Elképesztően gyönyörű voltál, Cicuska! – Aztán elaludtam.


Reggel az ő karjaiban ébredtem. Christian még aludt, de álmában automatikusan hozzám dörgölőzött, amikor elkezdtem mocorogni. Visszahajtottam a fejemet rá és légzését figyeltem. Elképzelhetetlenül boldog voltam.
Hozzászólások
Sinara ·
Egyet értek Ael M.-mel. A stílus tetszett. Bár még van rajta csiszolni való, első próbálkozásnak valóban egész kellemes, nem túl elsietett.
A történet nekem kicsit homályos. Nem ártott volna több információt elcsepegtetni már az elején is, de az kifejezetten tetszett, hogy a legtöbb gay történettel ellentétben, amit itt lehet olvasni, a karaktereid nem tesztoszterontól túlfűtött kúrógépek.
Hajrá, és sok sikert a továbbiakhoz!
Inori ·
Kösziszépen :grinning:
hát, azért adtam meg csak viszonylag kevés infót, hogy ne legyen nagyon ömlengős, meg kicsit a meglepetésre is szerettem volna játszani, de legközelebb akkor kicsit többet adok. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: