Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy vidéki élet (2.)

Klárika orvosnak készült, ezért a Kossuth Zsuzsa Egészségügyi Technikumba ment tanulni.
1954-ben Klárika apai nagyszülei elérték a nyugdíjas kort, és Miskolcról Mártonfalvára jöttek, a lakásukért szép lelépési díjat kaptak. Így többszörös lakáscserével ők is egy ONCSA házba költöztek, a ház más beosztása miatt Klárikának nem tudtak saját szobát, csak egy alkóvot elkülöníteni. Apámnak, mint minden vezető postásnak, beköltözéskor már beszerelték a telefont. Mivel csak néhány háznyi távolságba laktunk, én egy szovjet háborús regény ötlete alapján játéktelefonnal kapcsoltam össze a lakásainkat. Az ONCSA tervezője a telkek udvari végén nyitott egy közt (végein kapukkal), hogy az itt felépített fás- és szeneskamrákat, lomtárakat kiszolgálják, ne a lakáson vigyük át a szenet, salakot. Ezen a belső úton, a kert alatt is átmehettünk egymáshoz, nem kellett kimenni az utcára.
Mostmár szinte sosem tudtunk hosszabb időre kettesben maradni. Klárikáéknál ott voltak a nagyszülők, nálunk a testvéreim. Ha becsuktuk az ajtót, az rögtön szemetszúrt. Legfeljebb a félig behajtott ajtó takarásában tudtuk például a matematika példa megoldása közben Klárika blúzában ellenőriztem a kúpok deformálhatóságát, vagy Klárika kezecskéi ellenőrizték a keménységemet. Amíg anyáink a konyhában beszélgettek, vagy hallgatták a rádiót, Klárika az ölembe ült, simogattuk-csókolgattuk egymást. A legnehezebb az volt, hogy közben szüleink ne vegyék észre.

Anyám és Juci néni a régi szabásminták segítségével vart, nemcsak gyermekruhákat, hanem mindent, még télikabátot is. Viszonylag jó érzékünk volt a szabászat iránt, és városkánk ruhagyárából is sok szabási textilhulladékot gyűjtöttünk az úttörőkkel. A nagyobb darabokat külön tettük, és varrtunk belőle. Mivel együtt varrtunk, és a próbáknál én segítettem, ez is alkalom volt a kettesben maradásunkra, mint a fényképek kidolgozása a szobámban. Ma már tudjuk, hogy a két család hallgatólagos jóváhagyásával tehettük. Már régen szerettük volna beteljesíteni a szerelmünket, de nem volt rá alkalom.
Ha egyetemre akart valaki menni, nagyon nagy súllyal vették figyelembe a DISZ-ben végzett politikai munkát. Ezért jelentkeztünk mindketten úttörővezetőnek. 1955-ben, a nyári szünetben egy hónapra a Gönc-Telkibánya-Mogyoróska-Komlóska-Bodrogolaszi körzetében szervezett a város vándortábort. A sátrakat mi, ifivezetők állítottuk fel, néhány üzem DISZ szervezete segítségével. A gönci táborba egy fiatal tanár volt a táborvezető, felesége vezette a konyhát, a diák-táborvezetők mi voltunk Klárikával. Csak mi, négyen voltunk állandóan a táborban. A régi téglaépületben volt a raktár, két szoba, az iroda, és a kazán. A mosdó, a konyha és az ebédlő sátorban volt berendezve. A hónap alatt hat-nyolc olyan este volt, amikor csak négyesben voltunk.

A csapatokat Gönc vasútállomáson fogadtuk, majd átsétáltunk a táborba, egy régi erdészeti telepre. Itt töltöttek három éjszakát, a negyedik napon mentek tovább. Első nap elhelyezkedés, rövid kirándulás volt. Második és harmadik napon kirándultunk és játszottunk az erdőben. Mindegyik este tábortűz is volt. A negyedik nap a rönkváraknál tartott számháború után (hideg ebéd az erdőben) délután átgyalogoltak a telkibányai táborba, onnan tovább, majd Bodrogolasziban fejezték be a táborozást.
Az úttörőmentes estéken nagyokat beszélgettünk, majd ki-ki párjával elment lefeküdni. Első esténken nagyon fáradtak voltunk, a bátorság fokozására közösen elfogyasztottunk egy kis bort, egymás karjaiban aludtuk végig meztelenül az éjszakát. Amikor hajnalban felébredtünk, meghallottuk a szomszédból a hangokat, Klárikát zavarta az a tudat, hogy Zsoltiék is hallhatják, amit teszünk. Reggel, mosdásnál láttam meg, hogy Zsolti a használt óvszert mossa ki, majd egy drótvázra teszi fel száradni. Megkérdeztem honnan szerzett óvszer receptet, hiszen akkoriban nem lehetett csak orvosi rendelvényre vásárolni a patikában (mi Juci néni egy régi receptje alapján készítetett spermicidkrémet akartunk használni). Elmondta, hogy Edit bátyja a szülőotthonban nőgyógyász orvos, tőle kapja. Még aznap kaptunk egy óvszert tőlük, és különböző védekezési tanácsokat. Először Klárikát nagyon zavarta, hiszen tanáraik voltak, de néhány nap múlva már úgy éreztük, mintha megtaláltuk volna hiányzó idősebb testvérünket. Ekkor alakult ki, a máig tartó –szinte testvéri– barátság köztünk.

Este vonattal beutaztuk Hidasnémetibe, moziba, éjfél után értünk vissza. Tanulva az előzményekből most éppen csak megízleltük a bort, majd elvonultunk a fürdőbe, hogy közösen zuhanyoztunk. Egymás mosdatása közben már többször eljutottunk a csúcsra. Nemsokára egy lepedőbe takartam, és átvittem a szobánkba. Az ágyon kezdtem csókolgatni –közel egy éve nem láttam így, teljesen mezítelenül– ajkait csókolgatva testemmel takartam be, majd lejjebb haladva elértem szemérmét, megnyitotta és minden pontját csókjaimmal borítottam. Az első csókjaim alig érték szeméremajkait, máris combjaival szorított magához. Nyelvemmel próbálgattam kitágítani hüvelybemenetét, egy óriási orgazmussal válaszolt. Miután kicsit megpihentünk, szétnyitott lábai közzé térdeltem, megpróbálta feladni „munkaruhát”, de orgazmusom még használat előtt összekente a védőeszközt. A rekuperációm alatt nagyokat nevettünk, csókolóztunk.

Amikor ismét kellően megkeményedtem, rámadta a közben megmosott és megsíkosított óvszert. Lábai közzé térdeltem, szemérmünket összeillesztve megpróbáltam a résébe dugott szerszámommal mozogni. Ahogy elkezdtem előre-hátramozgást, szerszámom hegye minden előrehaladásnál hozzáütődött a hüvely első falához, majd kis nyomás után a kisajkak között elérte a csiklót. Percekig mozogtam így, miközben nyelves csókunk forrasztotta egybe az arcunkat. Egyik előremozgásnál a már tocsogó hüvelyébe csúsztam, olyan könnyen, hogy csak a hüvelyén végigszaladó ritmikus összehúzódás szorító érzése, kezdődő orgazmusa és a szűzhártya, mint akadály elérése jelezte, hogy immár részben bent vagyok. Megálltam, Klárika annyira magához szorított, hogy mozdulni sem tudtam, ezért a nyelvemmel kezdtem „dugni” a száját. A ritmikus mozgás hatására –így félig behatolva– megéreztem a párom orgazmusát, amire képtelen voltam megállítani az enyémet. Igaz, hogy csak félig behatolva, de közös orgazmusunk lett. Összebújva aludtunk el, és amikor a hajnali fényben megláttam meztelen kedvesem kitárt ölét, szerettem volna behatolni, de nem volt tiszta gumink. A csókjaim ébresztették fel Klárikát, aki megfogta a farkam, néhányat simított rajta, és már nem bírtam magammal, a magommal telefröcsköltem. Nagyokat nevettünk, mert valami mindig közbejött, a szeretkezést nem tudtuk végig vinni, mert a gyönyört hamarabb éltük át, mint ahogy a behatolásunk teljes lett. Hatalmas orgazmusokat éltünk így is át, minden együtt töltött éjjel újabb módját találtuk meg gyönyörök adásának.

Haza érkezésünk után felkerestük Edit bátyját, ő elmondta, az akkoriban hozzáférhető módszereket, és havonta felírt egy csomag (3 db) kotont. Úgy döntöttünk, hogy az óvszerrel kombinált naptármódszert választjuk, ezért Klárika elkezdte a hőmérőzést. Az advent idején, egyik reggel Juci néni meglátta Klárika hőmérőzését, betegségre gyanakodott. Kezdte Klárit faggatni, dadogására, telefonon áthívott, és elénk tette a grafikont. Magamhoz öleltem páromat, és egymás szívdobbanásaitól felbátorodva elmondtunk mindent. Amikor megtudta, hogy még csak készülünk a teljes nemiéletre láthatóan megnyugodott. Kaptunk egy-egy puszit és elzavart az iskolába bennünket.
Szüleink négyesben is megbeszélhették, mert aranyvasárnap este, a kanasztaparti után kezdtünk elpakolni, leültettek bennünket. Anyám kezdte el, hogy látják, és tudják a köztünk egyre nagyobb a szerelmet. Nem szeretnék, ha hazudnánk, bujkálnánk ezért úgy döntöttek, hogy közös karácsonyi ajándékként szombatonként (csak szombatonként) aludhatunk együtt a szobámban. Kérték, hogy vigyázzunk egymásra, ne romoljon a tanulmányi eredményűnk, és a lehetőségek szerint védekezzünk. Azért szóltak, hogy legyen időnk felkészülni az első nyugodt együttlétre.
Ettől kezdve szombatonként legálisan aludtunk együtt. Azzal, hogy nyíltan, felszabadultan lehettünk együtt hétvégeken, hét közben kevesebb időt ábrándoztunk el. Nyíltan felvállaltuk egymást, szüleink párként vontak be a családok életébe.

A kitűnő eredménnyel letett érettségim után a bankettet gyorsan otthagytam, siettem haza, hiszen tudtam, a szobámba, az ágyamban Klárika várt. Nagyon boldogok voltunk (a következő menzeszig csak két nap volt, ezért nem vettem fel gumit), annyiszor és olyan mértékben felszabadultan szerettük egymást, hogy nem jutott el a tudatunkig, hogy mikor vált teljessé az összeolvadásunk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
KicCica ·
Én még kicsi vagyok, soka nem mondhatok... Naon- naon-naon tetszett!!! :) :wink:

No0oB ·
Agreed, #Tűzmadár.

Semmit sem tudunk a lánykáról, csak azt, hogy azelőtt kened meg fröcskölöd össze, mielőtt beletennéd a brét.
Viszont a család fiatalkori szexhez való hozzáállása és az óvszerhiány (:D) nagy hangsúlyt kap -de sótlanul.

Egy igazán jó gondolat van benne: amelyik párral egy partin együtt dugsz, azokkal könnyen alakulnak ki sokáig tartó barátságok ;~)

(nem személyes tapasztalat; nem vagyok a szexuális exhibicionizmus híve)
laci bácsi ·
Tudod az akkori helyzetről nagyszüleid mesélhetnének.
Ez a Ratkó korszak volt. Családtervezési könyvek nem voltak, abortusz csak az anya életének védelmére volt megengedve, gumi óvszert csak három gyermekes családokba írták fel, havi két dobozt (hat darabot).
A jegyesek esküvő előtti együttalvását ugyan elnézték, de csóválták a fejüket.
A lányról, fiatalasszonyról évtizedekig suttogták, ha az esküvő és a szülés között nyolc hónapnál kevesebb volt.

A pornográfia ábrázolását pedig keresd másutt!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: