Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szép péntek

A kettőnk közötti kapcsolat egy kiránduláson kezdődött, kb. négy évvel ezelőtt. Munkatársak voltunk, de egy idő után a kapcsolatunk több lett némi munkakapcsolatnál. Az eddigi legszebb élményünk két hete történt. A munkatársam (nevezzük csak vadmacskának) egy közeli városba ment osztálytalálkozót szervezni. Az eredeti programunk egy séta, beszélgetés, városnézés lett volna, de amikor a buszról leszállva megpillantottuk egymást, tudtam, eltérünk a tervezett programtól.

A Vadmacskám beült mellém a kocsiba, adtunk egymásnak egy forró csókot, majd megkérdeztem hova menjünk. Ő azt mondta, keressünk egy motelt. Találtunk is egy nagyon hangulatosat a város szélén. Felmentünk a szobába, ahol egy franciaágy várt minket. Forró csókolózásba kezdtünk, csak kis idő múlva jutottunk szóhoz. Lassan lekerültek a felső ruhadarabok a Cicámról, ott állt előttem egy nagyon csinos melltartóba és picike tangába. Ekkor én nekiláttam ismét csókolni, majd ledöntöttem az ágyra. A nyakától indulva végigpusziltam minden négyzetcentiméterét, kihagyva a melleit és a punciját, melyet még takartak a ruhadarabok. Vigyáztam, ne siessek el semmit. Ő halkan nyögdécselt, nagyon élvezte a kényeztetést. Hasra fordítottam és a gerince mentén haladva szintén puszilgattam, az utamba kerülő melltartó pántját kioldottam, majd haladtam lefelé egészen a bokájáig, majd a másik lábán vissza a kerek popsiig.

Ekkor már nem bírtam tovább, a tangát félrehúzva nyaltam bele hátulról a nedvtől már csillogó résbe. A hangos felszisszenést követően mozgatni kezdte csípőjét, így adta tudtomra, hogy nagyon szereti, a dolgot. Erre én felbátorodva vadabbul kezdtem nyalni, meg-megnyalva a reszkető kis popólyukat is.

Hirtelen megfordult, már vetette is le rólam a pólóm, a rövidnacit meg már ketten vetettük le. Hanyatt lökött, majd csókolózni kezdtünk. Meglepően ízlett neki a saját íze, majd végigcsókolta a mellkasom, és haladt le a már megkeményedett farkamhoz, de nem kapta be rögtön, először végignyalta, majd a golyóimmal kezdett játszadozni. Azt hittem szétrobbanok, olyan jól csinálta, és ekkor bekapta, szívni kezdte. Sokszor csinált már ilyet, de ez most a legfantasztikusabb volt. Miközben vadul cumizott, az egyik kezével a golyóimat simogatta, a másikkal fogta a farkam tövét. Nem akartam így elmenni, ezért kértem, hogy franciázzunk egy kicsit, s pár pillanat múlva már a fejem fölött is volt a lucskos punci. Én nyaltam, csiklóját szopogattam, és egy vagy két újjal folyamatosan simogattam a hüvelye belsejét.

Nagyon jó érzés volt, de az igazi akkor jött, mikor egészen a torkáig engedte a szerszámom, és szívni kezdte, ekkor elértem a maximális méretet, ezt Ő kihasználva gyorsan fogott egy gumit, felhúzta, majd helyet cserélve fölé feküdtem. Nagyon szűk puncijához illesztettem a férfiasságom, majd csókolózás közbe szép lassan hatoltam belé. Minden úszott a nedvességtől, a vadmacskám vagdalta a fejét, mire én még gyorsabban mozogtam. Amikor közel értem a csúcshoz, lassítottam, majd újra hosszú lökések, jajgatott a gyönyörtől. Mikor már nem bírtam mozogni, hanyatt feküdtem, a Cicusom fölém guggolt, és lovagolni kezdett. Nagyon jó volt látni, ahogy hatalmas mellei himbálóznak, Ő fejét hátraszegve élvezi a lovaglást. Amikor pihentünk az ölembe ültettem, és én is felülve a melleit csókolgattam, szopogattam.

Ismét pózt váltottunk, Ő háttal térdelt nekem, ekkor én hátulról igazítottam be a farkam. A popóját széthúzva olyan izgalomba jöttem, hogy vadul mozogni kezdtem. Ő igazi vadmacska módjára dobálta magát, sikongatott, remegni kezdett, majd megfeszült testtel adta át magát a gyönyörnek. Ekkor én sem bírtam tovább, hosszú lökések közepette elélveztem. Mikor mindketten magunkhoz tértünk, összebújtunk és csókolózni kezdtünk. Kb. egy órás pihenő után lezuhanyoztunk, és elhagytuk a motelt. Sajnos haza nem együtt mentünk, de egész úton rajta járt az eszem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ransmayr ·
"... ott állt előttem egy nagyon csinos melltartóba és picike tangába."

Általános iskola, alsó tagozat! Bakker!!!

Mirrmurrka ·
Hát, ha engem lecicázna a hapsim, a tökeit a fülére aggatnám. akkor már inkább mirrmurrkázzon, bár ez se az én nevem hanem a macskámé. :)))
Elég silány, viszont nem erotikai hanem fogalmazási szempontból. ha egy kicsit még izzad a szerző, akár tizest is kaphatott volna, mert az alap nagyon jó. kár hogy összecsapta. viszont itt a nemes feladat, van miből jót irni. :)) Csak gyorsan!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: