Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy furcsa éjszaka Erikánál

Egy eléggé forró nyári napon történt meg ez a dolog amire egyébként sohasem számítottam volna. Erika az egyik barátnőm átjött és közölte, hoy elromlott a számítógépe de sajna rajtam kívül nem ismer mást akitől segítséget kérhetne, de ő csak este lesz otthon mert családi bevásárlásra indulnak. Nagy nehezen belementem a dologba mivel aznap este amúgy is csak itthon unatkoztam volna a tévé előtt. Este 8óra felé csörgött a telóm és hát ki más lett volna, mint Erika..? Felvettem és mondta, hogy ha akarok, már indulhatok ugyanis hazaért, de azt még közölte, hogy csak ketten leszünk, mert a szülei valamit elintéznek még aznap este a nyaralójuknál. Felkaptam egy tiszta pólót (előzőleg épp a kocsit szereltem) és elindultam.

Mikor odaértem ő pont a kapuban állt és elbúcsúzott az egyik barátnőjétől így csengetnem sem kellett csak köszöntem gyorsan, és amíg még búcsúzkodtak bementem a házba. Volt az asztalon egy üveg kóla és mivel meleg is volt meg szomjas is voltam gondoltam kiszolgálom magam, közben Erika is beért és felmentünk a szobájába. Mellesleg nem is csodálom, hogy elromlott a gép állandóan zongorázik a billentyűzeten.. Gondoltam ráérünk addig feldobok egy új rendszert mert menthetetlen volt az állapot. Azt mondta, mindjárt jön csak hoz fel pár szendvicset mert nagyon éhes lett és kérdezte kérek-e én is. Amíg ő lent volt, én csináltam egy kis helyet magamnak és arrébb pakolásztam a cuccait, reméltem nem haragszik majd meg érte, de ahogy pakolásztam egyszer csak a kezem közé akadt egy fekete tanga. Elképzeltem vajon milyen lehet rajta, hát nem kellett sokáig gondolkodnom ugyanis belépett egy pont ugyanolyanban és egy kis fehér topban szendvicsekkel a kezében. \"nagyon meleg van\" csak ennyit mondott aztán leült mellém és a kezembe nyomta a kaját.

Én csak ültem és néztem. Aztán megkérdezte, hogy amúgy mit keres a kezemben a tangája, persze én rögtön elkezdtem magyarázkodni, hogy csak pakoltam és ne haragudjon de ő csak rám mosolygott és adott egy puszit majd megkérdezte sokáig tart e még amíg készen lesz a gép. Mondtam neki, hogy nem és közben nem tehettem róla.. le-le pillantgattam. Tetszett neki a helyzet, hogy ennyire kíváncsi vagyok rá és hát őis tudta magáról, elég csinos csajszi és most ezzel hogy egy szál bugyiban ül mellettem kicsit zavarba hozott.

Egy darabig megszólalni sem nagyon tudtam, és ekkor ő megkérdezte szerintem jól áll e neki. Csak bólogattam, hogy nekem tetszik bár ezt ő is nagyon jól tudta. Aztán valami olyan kérdés következett, ami eléggé megdöbbentett: Szeretném e megnézni ezek nélkül is. Próbáltam menteni a helyzetet, mégse fajuljon el ez a dolog, hiszen az egyik legjobb barátnőmről van szó, de az volt a helyzet hogy kíváncsi voltam rá. \"Aha, miért is ne\" mondtam. Felállt és levette a tangát, aztán a toppot és ott állt előttem teljesen meztelenül. Ekkor valami megmozdult odalent. Csak néztem rá, ő meg beleült az ölembe és azt kérdezte \"tetszem?\". Igen, mondtam halkan aztán adott egy puszit az arcomra és az igazan meglepő ezután következett: kaptam egy puszit a számra is, aztán megfogta az egyik kezem és a combjára tette. Egyre keményebb lettem, ő is érezte.. Elkezdtem simogatni combját szép lassan haladtam fel a puncija felé. Megcsókolt aztán a fülembe súgta, hogy már nagyon rég várt erre a pillanatra, régóta kíván engem.

A hátára fektettem, és vad csókolózásba kezdtünk, közben én végig a combját és a melleit simogattam. 16 éves kora ellenére nem panaszkodhat nem túl nagy de nem is kicsi ám annál formásabb mellei vannak. Végig csókoltam a testét, játszadoztam a melleivel gyengéden harapdáltam szívogattam a bimbóit aztán elindultam egyre lejjebb. Puszilgattam a hasát és elértem a puncijához. Csillogott a nedvességtől és az az illat.. Belepusziltam ő erre halkan felsóhajtott. Nyelvemmel szánkáztam az ajkak között, egyre hangosabban és gyorsabban vette a levegőt. Aztán becsúsztattam az egyik ujjam, felnyögött majd hamarosan társítottam hozzá még egy ujjamat. Kb. 5percig ment ez így aztán megfeszült a teste és egy halk sikollyal elélvezett.

Pár percig csak feküdt sóhajtozott, remegett a teste aztán azt mondta most ő következik. Levette a nadrágom és a boxerem, majd a szájába vette akkorra már igencsak felizgult farkam. Nyelve körkörösen járt a makkomon közben a keze a heréimmel játszott. Iszonyatosan jól csinálta. Aztán felállt, megcsókolt, lefeküdt az ágyra és intett, hogy menjek oda. Fölé feküdtem és csókolóztunk, aztán halkan a fülembe súgta, hogy még szűz. Félénk hangon kérdezte, hogy ugye nagyon fogok rá vigyázni. Válaszul csak mosolyogtam és egy forró csókot nyomtam a szájára. Farkam a bejárathoz igazítottam, de nem hatoltam be, csak játszottam a csiklójával, simogattam az ajkait. Nagyon nedves volt. Láttam az arcán, hogy már nagyon szeretné, ha betenném.

Adtam egy puszit a szájára és szép lassan becsúsztattam, miközben végig a szemébe néztem. Felszisszent és arca picit eltorzult a fájdalomtól. Szorosan ölelt, csókolt aztán úgy tűnt alábbhagy a fájdalom. Óvatosan mozogtam benne, aztán éreztem, hogy már nem fogom sokáig bírni és pár perc múlva elélveztem. Egymás mellett feküdtünk az ágyon, hozzámbújt, megcsókolt és csak annyit mondott: köszönöm. Én is mondtam aztán mindketten elaludtunk.

Azóta még egyszer történt köztünk ilyesmi, de azt hiszem nem az volt az utolsó.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Darken26 ·
Nekem tetszet megkapod tőlem a 3*10 pontot
Andreas6 ·
Talán van valami összefüggés: a 3 10-es, meg hogy neked "tetszet". Nekem nem tetszetT.

Mirrmurrka ·
Nannnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: