Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy fergeteges délelőtt

Régebben óriásikat szexeltünk , bárhol egymásnak estünk. Mindketten külön családban éltünk, nem volt köztünk más csak szex, de az keményen.
Úgy hozta az élet, hogy egyszer csak vége szakadt, de a farkát nem tudtam feledni. Vagy 4-5 év múlva egy álmom kapcsán felhívtam és kértem: találkozzunk, mert nem bírom már nélküle. Ő igent mondott és összehoztunk egy szabad délelőttöt. Nagyon készültem rá, már a gondolat, hogy vele lehetek úgy felizgatott, hogy mire megérkezett már teljesen kész voltam.

Lenge öltözékben, illatosan vártam. Már az előszobában egymásnak estünk, csókolóztuk és közben vadul a másik intim részeit kerestük. Valahogy elértük a hálószobát, de addigra rólam már lekerült a ruha, és türelmetlenül próbáltam nadrágjából elővarázsolni fegyverét. Végre ott volt a kezemben, azonnal a számba vettem és szívtam, nyaltam, ahogy belefért. Ő is örülhetett a viszontlátásnak, mert nagyon hamar a csúcsra ért.

Magához húzott, miközben számat becézte keze a mellemet masszírozta, majd egyre lejjebb haladva elérte gyönyöröm kelyhét. Lábam remegett a kéjtől, nagyon akartam már érezni pinámnál. Lerogytam az ágyra, lábam szétnyitottam, odaengedve őt ahová való. Ujjait nyelve váltotta fel, lassan, finoman nyalt, s ezzel az őrületbe kergetett.
"Dugd belém az ujjad!" - kértem , amit ő azonnal meg is tett. Hörögtem, sikítottam a gyönyörtől.

Aztán rámkúszott, gondolta eljött az idő, hogy dorongját is befogadjam, de én kitértem előle. Hanyatt fektettem, ráfeküdtem, izgatón ringattam magam rajta, farkát szeméremdombomhoz érintve. Ő újra kész volt a csatára, de én még kínozni akartam egy kicsit, száját, fülét izgattam, majd a melle következett. Lejjebb csúsztam, combját lábaim közé véve, így ringtam tovább, és elértem újra a varázspálcát. Nagy volt, vastag, izzott a vágytól. Finoman számba vettem, nyelvemmel ingereltem a hegyét, közben golyóit simogattam - tudom ezt nagyon szereti!

Mikor már kellően elhomályosult a tekintete visszamásztam, farkát lukamhoz igazítottam, de még mindig nem engedtem be, hanem simogattam vele a csiklóm.
"Tedd már be, hagy basszalak meg jól végre" - lihegte, és én lassan - mivel öt éve nem járt bennem ekkora farok!
Ráereszkedtem, majd egyre gyorsuló mozgásba kezdtem. Nagyon jó volt, ahogy betöltött az egész, minden apró mozdulatot erősen éreztem. Ő eközben a melleimet gyúrta és a csiklómat simogatta. Hatalmasat élveztünk szinte egyszerre.

A konyhában ittunk egy üdítőt, beszélgettünk a régi szép időkről, közben folyamatosan megérintettük egymást. Elhatároztuk, hogy leborotváljuk a szőrt a puncusomról, így a fürdőszobában folytattuk. A kádban kölcsönösen megfürdettük egymást, amitől én már újra odavoltam, de ő is, állt a dákója mint a cövek!
Míg borotvált folyamatosan kényeztette a drágám, de a törölközés már elmaradt, mert én a mosógépen találtam magam, és vadul kefélte lecsupaszított pinám. Miután belémspriccelt egy jó adagot visszatértünk a hálóba, hátulról hozzám simult, melleimet gyúrta, közben obszcén szavakat suttogott a fülembe, amitől vágyam újra elöntött.

Egyik lábam felraktam az ágy szélére, felkínálva neki az utat. Ő élt is vele és elsőre betalált a résbe. Később pózt váltva én az ágyra könyököltem, s fenekem megemelve segítettem, hogy minél jobban elérje a barlangomat. Ma már ki tudja hányadszor élveztem el .
Az ágyon pihegtünk amikor eszembe jutott, hogy van egy doboz tejszínhab a hűtőben, behoztam és farkát beborítottam vastagon habbal, majd alaposan lenyalogattam róla. Ő is ezt tette velem és persze kefélés lett a vége.

Sajnos a délelőttnek lassan vége lett, neki mennie kellett, de megbeszéltük, hogy újra összehozunk valamit. Együtt készültünk nyaralni, így biztosan lesz alkalmunk egy jó kis dugásra a tilosban!

Majd arról is beszámolok!
Hozzászólások
További hozzászólások »
geminigirl ·
Engem egy kicsit zavar, hogy hol „egymás intim részei”-ről és a „gyönyör kelyhéről” és „szeméremdomb”-ról írsz, hol meg „lecsupaszított pina” és „farok” fogadja az olvasót, és ezek a gyakori és kiszámíthatatlan stílusváltások elég kiábrándítóak voltak, legalábbis nekem. Mintha nem tudtad volna eldönteni, hogy erotikus vagy inkább pornográf történetet írj.
Az előttem szólókkal egyetértek, kamaszoknál még csak hagyján, hogy egyik menet jöhet a másik után, de ez az idő elmúlik idővel. Ha ez mégis igaz, és a kedvesed ilyen teljesítményre képes, akkor vigyázz rá nagyon!

Whym ·
Azért nem olyan nagyon lehetetlen ez.

De az írás nem is tetszett.

:flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: