Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Priap69: Várom a folytatást.
2024-05-02 22:20
laci78: Nem tudom eldönteni, hogy sok...
2024-05-02 16:17
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy álbetörés margójára 4. - még mindig hárman

- Amit láttam az nem normális! - Gabi enyhén elpirult.
- Mi a gondod?
- Tudod te, megfogtad a farkát!
Nem lehet eldönteni melyikük vörösödött jobban, Gabi szeme szikrázott a haragtól.
- Hát fogd meg te is!
- Biszexuális hajlamaid vannak. - Ekkor a fiú keze megállt egy pillanatra, a fürdőben vitatkoztak, Tibi előtte alig tudta beérni barátját, aki nagy léptekkel haladt, mintha menekülne.
- Jó - nézett Gabi a másik szemébe. – Lehet, és akkor most mi van, lecserélsz? Lappang bennem esetleg, de biztosan, hogy nem komoly, nem volt dolgom még soha fiúval!
- Jézusom - sápadt el Tibor, aki végig reménykedett, hogy barátja majd ellenkezni fog, kifogásokat keres, és megnyugtatja; véletlenül történt. Nem is tudta pontosan milyen választ várt.
- Nem gondolkodtam, nem kell hüledezned, sem úgy bámulni, mintha most vennéd észre, a Holdról jöttem. Valamit vissza kellett adnom, Laci tegnap sem kapott tőlünk semmit, és nem akartam, hogy ma is úgy legyen. Nálam a szexben is fontos az egyenlőség, valahol egyensúly kell. Mi csak kapjunk, őneki meg semmi nem jár? Ismersz már, tudsz minden titkomat, vagy nem?
- Erre akkor se számítottam - vonta meg a vállát Tibi.
Gabi már meztelenül állt, a víz a zuhanyrózsán keresztül csorogni kezdett a kissé hátra döntött felsőtestére. Mellkasa, bordás hasa, mindig kiváltotta Tibi elismerését, ahogy a barátja szálkás izomzata, feszes feneke, s más részei is. Nem izompacsirta, de formás, mindenkinek tetsző, és felettébb férfias.
Szemét végigjáratta tetőtől-talpig akkor is barátján, jólesőn legeltette rajta a szemét, és nem értette, egy annyira férfias egyénnek, hogy tetszhet bármilyen szinten egy másik fiú.
- Nem jössz? – nézett rá kihívóan Gabi.
- Majd később, ha lesz nekem is mit lemosnom.
- Gyere már, vagy félsz, hogy rád mászom?
Tibor elsápadt, eszébe sem jutott olyasmi, Gabi viszont kihívta, ő pedig nem a gyávaságáról híresült el. Bármilyen óvatos és megfontol természettel áldotta meg a sors, többször verekedett, mint Gabi, és sokkal több összeütközésbe került már. Tibi is lemeztelenítette magát, nem akart gyávának látszani, sem meghátrálni, tétje volt ennek a közös zuhanyozásnak, talán a barátságuk egy újabb bizonyítéka, nem mintha szükséges lett volna igazából rá.
Magasságban szinte egyformák voltak Gáborral, izomzatuk is nagyjából hasonló, de Tibi fehér bőrével, kese hajával egy másik férfitípust testesítette meg, ami szerinte, fele annyira sem szexis, mint Gabi bronzos, olaszos kinézete.
- Mint a gyerekek, ugye? - nézett kihívóan a kékszemű a barnába.
- Csakis – huncut villanás a pupillában és már fröcskölt is Gabi, az elsőre dühös arc tulajdonosára, igen hamar mosolyra váltott. Tibi visszalocsolta haverját, majdnem elcsúszott a két fiú a végére, annyi hab képződött mindenhol.
- Elég lesz - zárta el a csapot a fekete hajú - nézd meg mit csináltunk! – A kis csaj, vagyis Laci mérges  lesz, ha nem takarítunk össze magunk után.
Tibi eltátotta a száját, valóban jól körbe locsolták a területet, egészen a kádig ért a víz, ami a  tágas helyiség ellentétes oldalán feküdt. Egy törölköző volt felakasztva a krómozott fogasra, bizonyára többet is rejtettek a fehér, tejüvegre emlékeztető szekrény fiókjai, de nem akartak keresgélni, a fiúk közösen használták ami volt.
Gabi elkezdte törölni Tibi hátát, és majdnem leejtette a kezéből a nagyméretű fehér anyagot, amikor is Tibi minden bátorságát és vagányságát összeszedve egyszerűen végigsimított a farkán. A fiú nem szexualitásból tette, tesztnek szánta, három simítás után azonban rájött saját csapdájába esett, az érintés megborzongatta, villámlás-szerű cikákat húzott belsejében.
- Mit csinálsz? - Gabi szerszáma már majdnem egészen merevvé vált.
- Kíváncsi voltam, hogy megtudom-e tenni, amit te, és bocs, hogy veled, de Lacihoz így nem hiszem, hogy sikerült volna hozzáérnem.
- Aha - lélegzett fel Gabi - már azt hittem szerzel nekem te is néhány kellemes percet.
Tibi elvörösödött, pofákat vágott - Jó furán jött ki, de tényleg kíváncsi voltam, és arra is, hogy milyen érzés. Bocs.- Ekkor Gabi szemében megvillant valami vad fény, maga felé perdítette a barátját és szemébe nézett.
- Ne szórakozz velem, nem vagyok kísérleti nyúl.
- Jól van, igazad van, és…- Gabi megragadta Tibi kezét és az akkor már erősen meredező fakára tette.
- Simogass tovább, ha már elkezdted, ne hagyd abba, fejezd is be. Mi lesz, gyerünk!
- Még mit nem! - kapta el a kezét a másik riadt tekintettel - Nem érted az egészet, ne már, hogy komolyan vedd!Gabi elkapta Tibi farkát, ami keménységben nem sokkal maradt el az övétől. Ujjai közé szorította a vastag rudat, gyakorlott mozdulattal húzta egészen hátra a bőrt, nézve a kissé lilás, vékonyka eret, ami a nagyfejű makkon keresztül futott. Tibi ajka elnyílt, szíve dobogását fülében is hallani vélte. Félig lehunyt szemmel hallgatta, s fátyolos tekintetéből látszott, hogy az sem tudja mi tévő legyen.
A levegő párás, trópusi éghajlatot idézett a helyiségbe, Tibor kezdte azt hinni, részeg, mert Gabi arca egyre közeledett felé.
- Fogd meg már te is nekem – hallotta, bőrén érezve barátja leheletét. Aki vállára hajtotta  fejét, onnan kukucskált lefelé, az ő tétova mozdulataira, amikor a farkánál szerencsétlenkedett. Addigra az ő férfiasságát már ütemesen verte Gabi.
- Rendesen csináld, mint magadnak szoktad. - Kis ideig verték egymásnak, fejükben ezernyi gondolattal, de aztán valahogy elmúlt a varázs, mindketten abbahagyták a dolgot szinte egyszerre. Gabi távolabb ált, már bánta a válaszreakcióját, Tibi azonnal öltözni kezdett kapkodta magára a ruhákat.
- Nem menne ez nekünk – morogta közben - de azt hiszem, vagyunk olyan jó barátok, hogy ennyi beleférjen. A kis transzvesztita az oka. Látod? Nem mindegy kivel ismerkedünk össze, és mit próbál ki az ember!
- Én is azt hiszem, de remélem ebből tanultál, mindennek vannak következményei - öltözött Gabi is.
- Szóval szívattál - sóhajtott fel Tibi.
- Na ná, mi hittél? - karolta át legjobb barátja, akivel úgy összekapaszkodva léptek ki a folyosóra.

*

Lentről mennyei illatok szálltak felfelé, Laci a főzőlap előtt álldogált egy krómozott lábas, és két serpenyőben is rotyogott az étel. Ki akart tenni magáért, finom ebédet tervezett. Lányos teste csak tűz volt a két felhergelt fiúnak, akik a fekete vaskorláthoz támaszkodva hívták fel magukra a figyelmet.
- Hé Mirjam drága, nagyon cukin festesz.
Laci villantott vendégeire egy szédületes mosolyt, haját is megigazította.
- Jól áll neked a fakanál - folytatta Tibi. – De a farkam jobban állna!- Laci szeme csillogóvá vált, felnézett a szőkére, ujjai hívogatták őt.
Tibi lesietett, Gabi fent maradt nézőnek, most barátja volt a soros. Lacin kis remegések futottak keresztül, ahogy a másik mellé ért, és csak remélte, Gabi végignézi majd a jeleneteket. Egészen feltüzelte a gondolat.
Tibi a pultnak támaszkodott, Lacit magához vonta, majd elkezdtek finoman csókolózni, nyelvük a szájukon kívül simogatta egymást, incselkedve. Fönt Gabi úgy helyezkedett, hogy mindent pontosan lásson, amikor hirtelen Tibi mozdulatától összeértek az ajkak, és rendes csók kezdődött akaratlanul is felnyögött. Tibi keze elkezdte simogatni a lapos mellet, Laci pedig hálásan nyöszörgött, kicsiny mellbimbói kezdtek megmerevedni, érzékenyen reagált minden simításra. Halk reccsenés, Tibi pedig a meztelenné vált felsőtestre tapasztotta száját, míg Laci beharapta a sajátját és egy elveszett pillantást vetett Gabi felé, akivel pár pillanatig szemeztek.
- Te is meg akarsz dugni? - fejtette le melléről a fiút Laci.
- Meg, nagyon is.
- Oké, addig elzárom az ételt, nehogy odakapjon.
- Gondos vagy, akár egy kis nőci. Eredj, és gyorsan hozd, ami kell, de siess.
- Nem kell mennem sehová, idekészítettem a polcra – intett a fejével - az óvszert, be vagyok kenve, minden eshetőségre felkészültem.
Laci megsimogatta Tibi haját, miközben azt mormolta, inkább Tibi siessen a vetkőzéssel.
- Felesleges ennyire felöltöznötök, egy alsóban vagy meztelenül kellene járnotok, elvégre szexért maradtatok, vagy nem?
- De bébi, nagyon is. - Tibi levetkőzött az egyik bárszékre vetette ruháit. Gabi odafönt lassan simogatta magát, már beindult annyitól, amit látott, bár nadrágja anyagán keresztül siklottak egyelőre ujjai, ki akarta élvezni a pillanatokat, nehogy ideje korán elsüljön.
- Szopd egy kicsit – Laci csak ráhajolt Tibi ágyékára, közben feneke peremierplánba került Gabinak, aki szívta a fogát, mert egyre nehezebben esett neki türtőztetnie magát. Épphogy eszébe ötlött, némiképp közreműködhetne odalent ő is, a következő percben meg már lent is volt, érezte a szex illatát, közben összemosolygott Tibivel.
A fakanálra véletlenül pillantott Gabi, de a következő pillanatban már játékosan csapkodta vele Laci alfelét, akit még inkább beindított. A pirosra paskolt feneket aztán Laci újra a nagy tenyerével simogatta, farkát közben kiszabadította nadrágjából, és cserét kért a másik kettőtől. Laci mohón kapott farka után, azonmód nyalni kezdet makkját, míg Tibi a vörösre csapkodott hátsót puszilgatta térdre ereszkedve, majd a kis bugyi vékony pántját egyetlen mozdulattal letépte amitől Laci megmerevedett.
- Jaj ezt miért kellett? - állt le a farok kényeztetésével. Tibi csak bámulta a szőrtelen golyókat, és Laci alá nézve, az álló dákót is.
- Nem zavar a farkad egyáltalán - morogta, amitől Laci elpirult ugyan, de meg is nyugodott.
Tibi bedöntötte Lacit, megpróbált nem a lógó herékre nézni, mutató ujját a krémezett lyukba vezette. Laci tekintetébe beleköltözött a kéj, akár egy felhő, Gabi csak csodálni tudta, ugyanis a szép arc, még szebben tündökölt miatta. Gabi fogta, tartotta a farkát, hogy a transzvesztita szépség minél jobban tudja szopni, aki félig be-benyelte rúdját, kissé meg is szívta olykor, egyik kezével pedig támaszkodott, mert Tibi elkezdet a vesszejét bele vezetni. A szőke fiú iszonyatosan szűknek találta elsőre a hátsót, lassan haladt, óvatosan és igazán felajzott állapotához képest, igen finoman.
- Nem fáj? - tolult a szájára, míg Laci azt válaszolta - De igen, de ez ezzel jár, bassz! - így Tibi lassúbb ütemben elkezdte pumpálni, Gabi pedig érezte, Laci már nem tudja a szopás ritmusát megtartani.
- Oké, most magadra figyelj - lovagiaskodott, majd kicsusszant a pult mellől, Laci így behajolva két kézzel támaszkodhatott, ami szükségessé is vált, mert Tibi gyors tempóra váltott addigra, csípőjét szorítva, egy-egy trágár szóval illetve őt…
Gabi nézte a kefélő párt, Laci vesszejére is odasandított, olyan vad gondolata támadt, hogy saját maga előtt is elszégyellte magát. Arra vágyott, hogy fallosza Laciéhoz érjen, hogy összedörzsölve őket izzanak, miközben csókolóznak. Persze, nem mert előhozakodni vele barátja előtt ezért csak maszturbált, közvetlen közelében a párosnak, néha megsimogatta az aranyló, göndörödő fürtöket, néha nyálért esedezve, péniszét Laci szája alá tartotva, aki bőságesen csurgatott neki. Amikor véletlenül Laci arcához ért, az egy puszit lehelt a kezére, ami Gabinak egészen fájt….Fájt, mert Laci olyan érzéseket ébresztett benne, aminek nem lehetett talaja.

A végén Laci levetette szégyenét, amint erősebben megfeszült mögötte a test, péniszéhez nyúlt és szinte egyszerre élvezett el Tibivel, Gabi pedig kicsivel előtte. A sperma illata terjengett a légben, Tibi lihegve gördítette le férfiasságáról a kókuszillatú, vékony hártyát, amiből majd kifolyt a sok ondó, míg Laci a fenekére húzta a derekára pöndörödött kis szoknyát. Meg sem mozdult, egész felsőteste a konyha pulton, szeme sarkában ott rezgett egy-két könnycsepp, a világért sem akarta, hogy meglássák vendégei. Fájt neki az aktus, amennyire élvezte annyira fájdalmas is volt, hiszen csupán pár alkalommal tette magáévá valaki, meg tudta számolni két kezén hányszor hatolt belé fallosz…De ezt a világért sem akarta a fiúk orrára kötni…



Folyt. köv.

Sea Miller 2012 05. 21.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
"A szexben fontos az egyenlőség" - Ezt tanultam, s csak azért emeltem ki, mert minden írásodban találok valami egyedit, valami pluszt. Tetszett.

elvetemült69 ·
Tetszik az összes rész. Nagyon jók. :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: