Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy álbetörés margójára 1. - 2.

1.
Laci egyedül bérelte a nagy házat, fiatalkora ellenére igen jól keresett, és nem tagadott meg magától semmit. Egy transzvesztita bár ünnepelt fellépőjeként kiélhette minden hajlamát, imádott lányruhában lenni, sminkelni, és nőiesen öltözni, ahogy azt is szerette, ha a neki tetsző partner megalázza, ribancnak nevezi.
Munka után kissé fáradtan hazatért, nem jött álom a szemére, épp kibámult az ablakon, amikor két magas alak közeledett a bejárathoz. A kicsi udvar előtt ácsorogtak egy darabig, majd az egyikük határozottan félretolta a reteszt a vaskapun. Ekkor Laci  egy pillanatra arra gondolt azonnal tárcsázza a rendőrséget, de nem akart zsarukat, és a fiúk igen csak tetszettek neki, legalábbis az, amennyit a halványan pislákoló, utcai lámpa megvilágított. Régi fantáziája látszott megvalósulni, bízott a megérzésében, hogy nem történik baja.
- Megbolondultam - motyogta, amikor, hogy megkönnyítse a bejutást a betörőknek, leakasztotta a biztonsági láncot, és elfordította a kulcsot a zárban, majd felsietett az emeletre, hogy átöltözzön. A vágya legyőzte a józanságát, már régóta arról fantáziált, hogy betörnek hozzá, a jóképű tolvajok pedig "megerőszakolják." Míg ő kiszolgáltatottan élvezi az erős tapizást, csókokat és minden egyebet.
*
Nem igazi tolvajok, csak fiatalok a felnőttkor küszöbén, akik a hecc kedvéért próbára tették magukat. Találomra választottak egy kedves házat a kertvárosi negyedben, ha már arra vezetett el az útjuk a bulizás után. A diószín bejárati ajtót nyitva találták, csak le kellett nyomniuk a kilincset, mintha egy baráthoz térnének be, aztán nesztelen léptekkel lopóztak az általuk üresnek hitt lakásba.
- Nem viszünk el semmit, csak úgy csinálunk, mintha tolvajok lennénk - nyugtatta magukat Gábor.
- Persze, kinek kell a másé. Nem vagyok benne biztos, hogy jól léptünk, talán ez a pont nem szükségeltetik a felnőtté válásunkhoz.
Tibor kékes tekintetéből alig látszott valami, kétségek gyötörték, és ezt Gábor is érzékelte, eléggé, jól kicsengett a halk mormolásból is.
- Megbántad?
A két barát közül mindig is Gábor kezdeményezett, Tibor pedig követte őt, így egészítették ki egymást a középiskola alatt, és egy évvel ezután is, amikor még mindig ugyanolyan barátoknak tudhatták a másikat.
- Nem - mentegetőzött Tibor a fejét rázva, aki nem akart barátja szemében gyávának tűnni.
Gábor kulcstartója igen jól felszerelt, a farzsebéből megpróbálta úgy elővenni, hogy a csilingelő mütyürök ne üssenek hangot, majd leoldotta az erős, kis lámpát róla, és bevilágította a teret.
Rendezett, egybenyitott, lambériázott nappaliban álltak a falnak támaszkodva, elegáns, fiatalos berendezés fogadta őket, a sok nagy méretű zöld növény remek hangulatot árasztott. Amerikai típusú konyha, bárpult, és egy lépcső felfelé, a lambéria fája köszönt vissza fokain. A teret belengte egy enyhe gyanta illat, a párologtatóból felszálló aroma, ami a hegyekben fekvő téli menedék képét hozta elő az ember fejében. Odakint  szemerkélt az eső, az Április megmutatta bolondozását, jól esett a két fiúnak az a légkör ahová betörtek.
- Klassz mi?
- Az, szívesen laknék itt. - felelte Tibor.
- Én pedig kíváncsi vagyok, kik élhetnek itt. A galambszürke ülőgarnitúra olyan nőies, azokkal az Ikea-zöld párnákkal.
- Meglehet, hogy nőuralom van - vigyorgott Tibor. Szőke haja, éles ellentétet alkotott a tőle alig harminc centire lévő fekete fürtöktől.
- Ha tolvajok lennénk igazából, mit vinnél el? - kérdezte Gábor szemét legeltetve a tárgyakon.
- Hát a plazmatévé nem férne a zsebembe, úgy hogy nem is tudom, nem értek az ilyesmihez.
Ekkor hallották meg a motozást, Gábor azonnal leoltotta a zseblámpát, lélegzetét visszafojtva várakozott a két fiú. Világosság támadt, sejtelmes fény, a lépcső legtetején pedig fekete csipkébe öltözött lány nézett körül. Haja platinaszőke loknikban, arca szépségesnek tűnő, karcsú alakján egy kombidressz, hosszú lába meztelen. A két fiú fantáziája azonnal meglódult, a lány fiatal és csábos, akár egy szexmagazinban pózoló díva. Ugyan a melle túl lapos, nem is látszott domborulat, de az összhatás kellemes. Mandulavágású a lány kék szeme, amit hosszú szempillák kereteztek, orra finom vonalú, szája vaskos, csókra termett.
A csipkecsoda a hűtőhöz sétált egy üdítőt vett ki, majd belekortyolt, aztán egy fiókot húzott ki, amihez igencsak be kellett hajolnia. Gáborék le sem bírták venni a selymes bőrű, kerek popsiról a tekintetüket. Olyan izgató feneket már régen nem láttak, a tanga feketéje a félgömbök közé vágott, mindkét fiúnak azonnal a lába közé szökött a vére.
A lány egy újságot vett elő, majd felfelé igyekezett a lépcsőn, ám mielőtt felért volna, az egyik lépcsőfokra huppant, kényelmesen széttette a lábát és elkezdett lapozgatni.
Gábor idegesen szorította össze öklét, Tibor pedig mozdulatlanságában egészen elzsibbadt. Nem lehetett látni miben merül el a szőkeség lapozgatva, meg-megállva egy oldalnál, pedig mindkét fiú kíváncsian meresztette a szemét. Semmi nem takarta őket, bár kicsit távol estek a látószögből, de bármelyik pillanatban lelepleződhettek. Az adrenalin és a stressz az egekig szökött bennünk, olyan pillanatokat ritkán éltek meg, ám amikor a lányt bámulták, egy cseppet sem bánták.
Gábor arra gondolt, egy védtelen szépség nekik nem ellenség, várta a megfelelő alkalmat, hogy előre lépjen, és ha már ott van, közelebbi ismeretséget köthessen a ház lakójával. Hasonló gondolatok játszódtak le a másik fiúban is, de ő nem tervezte a megjelenést, a karcsú alakkal azonban szívesen játszadozott volna.
Amikor Gábor előrelépett és határozottan a lépcsőhöz sétált Tibor azt hitte sikoltani fog, várta, hogy a lány majd milyen nagyon megijed, azonban az fel sem emelte a fejét, ami hihetetlennek tűnt, vagy…annak, hogy pontosan tudja, ott vannak.
- Mi a neved szivi? - Gábor nem szokott lekezelő hangnemben beszélni a nőkkel, de úgy érezte az adott helyzetben meg kell mutatnia mekkora macsó.
- Milyen kis szépség, ugye Tibi? - nézett ekkor hátra halálsápadt barátjára, aki még mindig a falnál ácsorgott. - Gyere te is közelebb, nagyon finom illata van a kicsikének, nemrég tusolhatott.
Tibor lába előrelendült, nemsokára a lány előtt – aki felpillantott-, két magas, izmos, jóképű idegen álldogált. Majdnem elmosolyodott, de megpróbálta megőrizni a hidegvérét, a fiúk sokkal helyesebben néztek ki, mint hitte.
- Nocsak, hát nem vagy ijedős, azt látom, de hadd nézem, mit olvasgatsz? - vette ki Gábor a lány kezéből a pornómagazint. - Csak nem ilyesmire izgulsz? Erre nem lesz szükséged, én és a barátom mindenben rendelkezésedre állunk, csak adj egy kis helyet!
Gábor arrébb lökte a ház lakóját majd mellé ült, szorosan préselődtek össze a szűkös helyen.
-  Mi neved? - kérdezte közvetlen közelről, míg végre a másik ráemelte ibolyaszín tekintetét.
- Laci. De hívhattok Mirjamnak is.
Gábor megmerevedett, a lány, azaz Laci hangja nem túl mély, de egyértelműen fiúsan csengett.
- Egy meleg! - fakadt ki, majd megragadta a lányt vállánál fogva, és úgy bámult az arcát vizslatva. Laci megnyalta a száját, szeme kicsit megrebbent.
- Már nem tetszem, fogadjunk, hogy amikor a seggem bámultátok bekeményedtetek mindketten.
Tibi a száját rágcsálta, hihetetlennek találta, hogy egy olyan szépség, nem is nő.
- Csináltátok már travival? - nézett egyikükről a másikra Laci. - Isteni vagyok orálbani, és megengedem, hogy megdugjatok,  próbáljatok ki.
Gábor elengedte a vállát mintha darázs csípte volna, majd felugrott, és lejjebb állt, Tiborral egymás mellett ácsorogtak.
- Na mi lesz, ennyire nem lehettek gyávák. Vagy mégis? - Ekkor Laci felállt, megnyalta újra a száját, hogy biztosan csillogjon, majd keze a mellkasára csúszott, kissé megsimogatta lapos mellét, egyik vállpántját a csipkés felsőnek leejtette szexin a válláról. Csábítóan mosolygott, szeme tele ígérettel, majd Gábor mellé lépett, kezét bátran a péniszére szorította. A fiú teljesen ledermedt, nem tudta hogy reagáljon, ám a férfiassága kezdett keményedni, aminek nem tudta örül-e egyáltalán.Lefelé bámult, nézte Laci kezét, aki le-föl simította a férfiasságát egyre keményebbre. Laci közben szemkontaktust teremtett Tiborral, aki nagyokat nyelt, és moccanni sem bírt, mintha odaszögezték volna, ahol áll.
- Te is nagyon tetszel - mondta neki Laci, majd a tarkója mögé nyúlt, és arcát Tiborhoz közelítette. Tibi először nem akarta kinyitni a száját, de a vágyhullámok, amik szorosan mellette álló barátját átjárták, őhozzá is elértek, a közelítő testet és arcot pedig képtelen volt fiúnak tekinteni. Érzékei is, mindinkább élvezték a közelségét, ellenállása gyengült.
Laci addig próbálkozott míg a végén egy vad csók következett, így hárman szorosan egymáshoz préselődve kerültek mind jobban izgalmi állapotba.
- Gyertek föl a szobámba - invitálta őket Laci - táncolok nektek egy kicsit. És hívjatok majd Mirjamnak. Legyetek kicsit erőszakosak, és vegyétek el, amit tudtok!
Laci előre ment és bízott benne, a másik kettő majd követi.
- Én nem tudom Gabi, szerintem nem kéne.
- Én sem tudom - suttogta a másik rekedten. - De miért vesszük ilyen komolyan? Olyan, mint egy lány, attól még semmi közünk nem lesz a melegekhez, ha lekezeli a farkunkat. Ráverném a seggére - nézett a semmibe Gábor.
- Hát arra én is - felelte Tibor őszintén.
Kis hezitálás után a barátok Laci után mentek, kíváncsiság űzte őket, és megtapasztalni valami újat.
2.
Gábor ment elöl, Tibor pedig követe őt hű csatlósként az újdonság küszöbére, ahol a rózsaszín és kék kettőse uralkodott, első pillantásra lányszobának tűnt a javából a helyiség. Gábor lába belesüppedt a puha, hosszú szőrű szőnyegbe, aki csak egy pillantást vetett az ablak előtt, nekik háttal ácsorgó alakra, majd azonnal kibújt a cipőjéből, nehogy összemocskolja a szőnyeget. Tibor követte példáját, ekkor fordult meg Laci, csábos és nyílt tekintettel nézve rájuk. Egy halvány mosoly bujkált a szája sarkában, két apróbb lépéssel az ezüstszín rúdhoz sétált, ami csak akkor tűnt fel a fiúknak.
Fejében zengő dallamra Laci elkezdett lágyan ringatózni, hullámzott a teste akár a gyors szaladások a vízen, keze a felsőtestét simogatta, lassan kényeztetve magát. Vádliját meg-megfeszítette, hol egyik lábát, hol másikat emelte fel, kitárulkozva. Fiú létére hosszú combokkal áldotta meg a sors, lábfeje is nőies, körme halvány rózsaszínűre lakkozott. A két fiú le sem bírta venni róla a szemét, Gábor zsebre tett kézzel figyelte, míg Tibor kereste a helyét, egyik lábáról a másikra állt.
Laci kicsit gyorsabb mozdulatokra váltott, sőt felkapaszkodott a rúdra, hogy látványosan  lepörögjön, de addigra Gábor már ott állt – akinek a pénisze már fájón nyomta az alsóját -, Laci egyenesen a kezei közé huppant. Tibor is közelebb merészkedett, egy méterre lehetett a két másiktól, ismét megcsapta az orrát a nőies, kellemes virágillat. Már rég elfelejtette, hogyan is kerültek oda, miért nyitották be a ház ajtaját, és azt is szerette volna, ha Laci valóban Mirjam lenne. Régóta vágyott egy háromszög kipróbálására, bár ő két lányt képzelt mindig is maga mellé.
Laci mélyen belenézette a barna tekintetbe, Gábor pedig csodálta a csillogást, ami rávetül, benne izzás és kihívás.
- Szóval durván szereted? - állította talpra Lacit.
- Csak szavak legyenek durvák, de ti ne annyira.
- Értem kis ribi, kedvedre teszünk! Mostantól két betörő vagyunk, a barátommal, ne várj kegyelmet drága. - Gábor a kívánatos fenékbe markolt végre, éppen olyan izmosan fogadta, mint képzelte.
- Ha nem viselkedsz rendesen meg fogod bánni, kiraboljuk teljesen a lakást, minden mozdíthatót elviszünk, és ha mersz szólni a rendőrségnek, hát nagyon megbánod!
Tibor eltátotta kissé a száját, de amikor Laci mosolyát látta, rájött, elkezdődött a játék. Laci életében nem látott olyan csábító fiút, mint Gábor, a fekete hajjal keretezett helyes arc, a barna, nyílt tekintet, a karcsú izmos alak, mind-mind örömmel töltötte el, pillangók költöztek buta módon a gyomrába. Az ilyen fiúkért tudott bomlani igazán, életében kevésszer fordult vele elő, hogy ennyire kedvére tetsző fiúval szexelhessen.
- Vetkőztess le mindkettőnket. - lepte meg a két másukat Tibor.
- És, ha nem akarom? - évődött Laci.
- Ó, akarni fogod, azután a fenekelés után, amit most kapsz! - Gábor ezzel az ágyhoz rántotta a másikat, majd Lacit hassal lefelé fordította ölében. Tibor megérintette azonnal a két gyönyörű félgömböt, nem tudott neki ellenállni, a másik fiú sem, ketten simogatták, Laci pedig nyöszörögni kezdett a finom és izgató érintésektől. A kezek kínosan ügyeltek arra, nehogy lejjebb nyúljanak, a tökéletesen simára borotvált bőrt nehogy ott érintsék, ahol a here kitüremkedése jól látható. Gábor életében először érezte, hogy egy nagyon kemény fallosz nyomódik a combjának, majdnem lázadozott ellene, de olyan körülmények kapcsolódtak a dologhoz, hogy sokkal jobban hajtotta a kíváncsiság annál, hogy törődjön vele. Talán csak tudni akarta milyen egy fiú-lány, ráadásul egy olyan, aki a barátjának is ugyanúgy tetszik, mint ő magának.
Gábor virgoncan Tibire mosolygott, tekintetük pajkosan villant össze, nagyon is jól értették egymást, Gabi nem túl erősen rácsapott egyet a fenékre, majd röviden várakozott, és jött a következő ütés. Felváltva paskolták Laci hátsóját, kíméletesen ugyan, ám a fehér bőr nemsokára vöröslött, Laci pedig sikkantgatott édesen és bájosan.
- Most pedig gyerünk, tedd magad hasznossá, vetkőztess! - a két fiú egymás mellett ült az ágy szélén. Laci eléjük térdelve kezdte kigombolni Gábor fehér ingét, nagyokat nyelve, mindhárom szempár a gombokra meredt. Amikor a meztelen felsőtestre hintett apró puszikat a fiú derekát átölelve, és az egyik mellbimbót szopogatva, Tibor maga felé rántotta őt.
- Rólam se feledkezz meg, foglalkozz velünk egyformán, különben megbánod!
Így a karcsú ujjak Tibor pólóját áthúzták a fején, keze simogatta a meztelen részt, a másik kéz pedig Gábor kemény falloszára fogott, aki felnyögött a mozdulat hatására. A három test egyforma magasan járt a vágyakozásban, Gábor  arra gondolt, Laci kérését teljesíteni akarja, be kell durvítania, hogy azt kapja, amit kért.
- Na kis kurva – állt fel - elég a kesztyűs bánásmódból, ide elém!
Laci odafordult, Gábor cipzárja leszaladt nadrágján, erős fallosza szemet gyönyörködtetőn vastagon, közepesen hosszún, és kívánatosan bukkant elő.
- Vedd kezelésbe! – morogta Gabi, Laci pedig másra sem vágyott, jobban. Először szemével falta, marokra szorítva hátrahúzta a bőrt, hogy a makkot a lehető legnagyobb felületen nyalogathassa, miközben keze fel-le mozgott. Laci nemsokára felnézett, Gábor szuszogva figyelte minden mozdulatát, hajába túrt, vállát simogatta. Tibor kigyúlt arccal nézte őket,  keze a lába közén, óvatosan simogatta péniszét, nehogy idő előtt túlizgassa magát.
- Kapd be! - szólt rekedten Gabi hangja, a másik fiú ekkor állt fel és Laci oldala mellé helyezkedett. Nadrágját gyorsan levette,  szürke alsója is a szőnyegre került, majd amikor Laci elkezdett bólogatni barátja péniszén, odanyomta a szerszámát ő is.
- Felváltva szopd kicsi Mirjam! - húzta meg a platinaszőke hajat.
- Igen, igen Mirjam vagyok, a ti kis szukátok, leszoplak mindkettőtöket fiúkák.
Felváltva fordult a szép fej, hol egyik farkat nyalogatta, szopogatta, hol a másikat, a két fiatal lihegett, a péniszek már keményebbek nem lehettek volna. Nyögések töltötték be a teret, a két fiút felajzotta egymás élvezte is, és az extrém történés, ha eszükbe jutott ki is kényezteti őket tulajdonképpen.
- Jövök - nyögött fel Gábor, amikor Laci, egy kicsit tovább időzve játszott az ő szerszámán - a csinos kis pofikádra verem, és elkenem majd rajta, megjelöllek vele bébi!
Még Tibor is felnyögött, amint Gábor élvezni kezdett, még sosem látta barátját ilyen helyzetben. Gábor valóban minden ondót a lányos fiú arcára locsolt, még reszketett és össze-összerándult a teste, ahogy nézte élvezésének nyoma miként folyik lefelé a bársonyos bőrön. Laci az ujjaival törölte le a spermát, majd a szájához emelte és mielőtt lenyalta volna, mindkét hímnek a szemébe belenézett.
- Nem is rossz - ízlelgette csillogó szemmel és perverzül, majd a még keményen várakozó fallosz felé hajolt és gyors tempóban kezdte megdolgozni azt is. A szőke fiú szerszáma is kívánatos, kicsit vékonyabb mint Gabié, világosabb bőr borította selymesen, de ép olyan lüktetően keményen tolult a szájába akár a barátjáé előtte. A szőke fanszőrzetért nem rajongott Laci, a sötét izgatta igazán, de ez ekkor kicsit sem számított. Boldogan szopott, nem is képzelte, hogy aznap éjjel micsoda örömöket fog majd adni. Bár neki is sajgott a pénisze, elő cseppjei tangája anyagán átszivárogtak, de tudta, a két fiúnak ez is sok és új, így nem is mert arra gondolni, hogy azok ott érjenek hozzá.
Tibort is nemsokára bólogatva a csúcsra vitte, Gábor közben pihegve figyelt, leplezetlenül és kíváncsian, hogy élvez el a legjobb barátja.
- A szádba, nyeld le mind, ribanc! - kiáltott szenvedélyesen Tibor, és Laci minden cseppet le is nyelt, különösebb hezitálás nélkül.
- Jó volt? - kérdezte nőiesen finoman, arcát törölgetve Laci.
- Istenien szopsz bébi - válaszolta Gabi, a másik fiú pedig csak bólintott.
- Nem voltatok elég durvák - biggyesztette le ekkor az ajkát Laci, egy kis fenekelés, más semmi.
- Nem vagyunk állatok - vetette közbe Tibor - mi nem szoktunk ilyesmiket csinálni. Én azt hiszem ennyi pont elég volt, menjünk - ragadta meg Gabi karját. De az Lacira nézett, szerette volna látni meztelenül, hogy néz ki teljes valójában. Izgatta az egész jelenség, de nem merte kimondani, az, hogy farka van a nőies teremtésnek, mennyire nagyon felajzó hatással van rá.
- Nem is tudom - vonta meg a vállát.
- Maradhattok egész hétvégén, holnap Vasárnap, gondolom, ha megeresztetek egy-egy telefont és megmondjátok, hogy hétvégi partin vagytok, megoldható hogy együtt maradjunk még egy kicsit.
Tibor felhúzva a szemöldökét bámult barátjára, akinek nagyon is ínyére volt a felkínált lehetőség.
- Szerintem nem olyan rossz ötlet.
- Nem tudom — vakargatta  fejét Tibor – de, ha te maradsz, ám legyen, én is maradok.
Ezzel kezdetét vette egy furcsa szex-kapcsolat, ahol egyik fél sem tudta még mit hoznak a következő órák, de éppen ugyanolyan izgalommal töltötte el őket.
Folyt. köv.
Hozzászólások
Pusheen ·
Nagyon ötletesen kifundált történet! Jól megírva! Tetszett!:)

Marokfegyver ·
Meglepő történet egy "idegen" világból, tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: