Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Edzőtábor

Engem Bélának hívnak, nagyon nem szeretem ezt a nevet, de mivel édesapámat is így hívták, aki 5 éves koromban hunyt el, ezért tiszteletben tartom. Amúgy 15 éves vagyok, és van egy nálam két évvel idősebb bátyám, Tamás. Nem is értem miért nem az elsőszülött fiú kapta Apa nevét, tudtommal így szokott történni. Édesanyánk egyedül nevel minket, mindent megtesz értünk, sokat dolgozik, ápolónő a kórházban, és nagyon sok ügyeletet vállal, hogy mi mindent megkaphassunk. Tomival mindketten kosárlabdázunk a helyi sportiskola csapatában, csak más korosztályban. Igazából ő vitt le egyszer edzésre, és én is ott ragadtam. Nem fogok hazudni, nem én vagyok a csapat legjobbja, alapembernek sem nevezném magam, de egy megbízható csere vagyok, aki olykor be tud segíteni a csapatnak.

Nyáron a változatosság érdekében az egész sportsuli el szokott utazni edzőtáborozni. A két igazán erős szakosztályunk, a fiú kosárcsapat és a lány röplabdacsapat rendszerint egy helyre megy, ezúttal Zalaegerszeg közelébe mentünk egy hétre. A sportiskolában a kosarasoknál két korosztály (15-16 és 17-18 évesek), a röplabdában pénzügyi okok miatt csak 17-18 éves csapatunk van. Ezúttal igen jó elhelyezést kaptunk, kétágyas szobákba, engem természetesen Tomival osztottak egy szobába. A mi buszunk hétfőn kora délután érkezett meg, estig elhelyezkedtünk, felderítettük a környéket, megvacsoráztunk. A röpis lányok csak este fél 8 körül futottak be. Tomi barátnője is röplabdás, Barbinak hívják. Szoktam is húzni, hogy egy barbibabával jár, de ez csak ugratás. Barbi egyáltalán nem egy buta liba, jófej csaj, és persze jól is néz ki, nem véletlenül szúrta ki magának Tomi. Egyébként a gimiben osztálytársak, lassan már egy éve járnak. Mondjuk a röpis lányok mind szépek. Amikor a mi edzésünk korábban befejeződik, Tomi persze megvárja Barbit, ilyenkor be szoktunk ülni az edzésük végére. Én is, mivel szeretek gyönyörködni a látványban, hiszen olyan formásak a csajok. Ráadásul ott az a röpis rövidnadrág, amiben kirajzolódik formás kis fenekük, aki látott már ilyet, tudja miről beszélek. Én is szeretnék közülük egy barátnőt, de nálam 2-3 évvel idősebbek, így csak álmodozhatok róluk. Így talán nem túl meglepő, hogy a röpis busz megérkezése után az egész társaság bezsongott, a laza nyári ruhákban érkező lányoknak nem nagyon kellett a csomagjaik cipelésével foglalkozni. Miután ők is megvacsoráztak, jött Tominak Barbi sms-e, hogy találkozzanak és sétáljanak valamerre.

Már 11 óra is elmúlt, amikor Tomi visszaérkezett, de azonnal be is jelentette, hogy átmegy aludni Barbihoz. Gondoltam, hogy ennek nagyon fog örülni Barbi szobatársa. Kis idő elteltével kopognak az ajtón, úgy látszik, mégsem jött össze a dolog, vagy a folyosón összefutott valamelyik edzővel, aki visszazavarta. De amikor ajtót nyitottam, legnagyobb meglepetésemre nem Tomi állt az ajtóban, hanem Vivien. Ezek szerint ő Barbi szobatársa, és jobbnak látták megkérni, hogy jöjjön át Tomi helyére. Ahogy láttam, Vivit valószínűleg felébresztették, mert szerintem az alvós ruhájában jött át, egy zöld bugyiban és egy hozzá illő pántos felsőben. Tehát ajtót nyitottam, és kicsit lefagytam a látványtól, egy szexi csaj kopogtat az ajtómon, végül csak magamhoz tértem és beinvitáltam. Elmondta, hogy Barbi valóban felébresztette, és felvetette az ötletet, hogy helyet cserélhetnének Tomival, végülis mindegy, hogy hol alszik. Mondtam oké, megmutattam Tomi ágyát, lefeküdt, és lassan én is így tettem.

De nem jött álom a szememre. Elképzeltem, hogy mit csinálhat most Tomi és Barbi. Tudom, hogy már rendszeresen szoktak szexelni. Barbi többször is nálunk alszik, főleg amikor Anya ügyeletben van, az ajtók pedig nem hangszigeteltek. Többször felizgultam már azoktól a hangoktól, amik a szomszéd szobából jönnek, istenien élvez a csaj, ilyenkor irigylem Tomit. Én még tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Magamat persze szoktam kielégíteni, van egy-két szexuális felvilágosító könyvünk, internetes oldalak, Tomi kölcsön szokta adni erotikus magazinjait, filmgyűjteményére pedig egyszer véletlenül akadtam rá a gépén, néhányat le is mentettem magamnak. Ezek a hagyományos maszturbálásaim, de nem egyszer játszottam magammal a hangokat hallva, elképzelve, milyen lenne, ha én dolgoznék Barbin. Nem vagyok ráindulva, meg sem próbálnék a bátyám csajára rámozdulni, ez csak erotikus fantáziálgatás, semmi több. Azt viszont észrevettem, hogy ilyenkor sokkal élvezetesebb az önkielégítés. És be kell valljam, egyszer a fürdőszobában a zuhany alatt izéltek, ott pedig a kulcslyukon keresztül elég jó a belátás, akkor bizony az előszobában nyúltam magamhoz. Biztos voltam tehát, hogy most is egymást simogatják és ölelik, elképzeltem hozzá az erősödő hangokat, és ennek hatására természetesen mereven állt a farkam a boxerem alatt. Hiába volt sötét a szobában, mégis cikinek éreztem a dolgot, ezért próbáltam másra koncentrálni.

Ekkor tévedt a szemem Vivire. A melegben természetesen nem takarózott be, tisztán láthattam lélegzetelállító testének körvonalait. Ráadásul a beszűrődő halvány fényben láttam a bugyiját meg a topját, magam elé képzeltem az érkezésekor belémégett képét. Jó kis gondolatterelés, tőlem két méterre fekszik egy szexi csaj, alig ruhában, én meg be vagyok indulva. Tűrtőztettem magamat, de elaludni nem tudtam. Amikor már úgy gondoltam, hogy biztosan alszik, letoltam a boxerem, biztonság kedvéért a takarót magamra húztam, és egy papírzsepibe kivertem magamnak. Jólesett, némi megnyugvást is hozott. Amikor befejeztem, eligazítottam mindent, akkor vettem észre, hogy Vivi időközben átfordult, és arccal felém alszik. Kicsit megijesztett, de megnyugtattam magam, hogy alszik, a takaró pedig úgyis takart mindent. Az alvás viszont továbbra sem ment, kimerülten, magam elé bámulva feküdtem. Nemsokára megmozdult Vivi keze, benyúlt a bugyijába, és finom körmozgást végzett odabenn. Megállt bennem az ütő, de meg se mertem mozdulni. Egyre gyorsuló ütemben kavart ott az ujjával, a top alját felgyűrte, és másik kezével a melleit kezdte simogatni. Hiába most mentem el pár perce, úgy álltam megint, mint a cövek. Útban lehetett a bugyija, mert térdig letolta, úgy folytatta. Szuszogott, arcát a párnájába fúrta, látszott, hogy lassan elpattan a húr. Ámulva tátottam a számat, ilyet még nem láttam. Pár perc múlva halk nyikkanásokat hallottam, megfeszült, és visszahúzott minden ruhadarabot a helyére. Utána hallottam nyugodttá vált légzését, most már biztosan aludt. Én egy percet sem.

Következő nap az edzésen nem voltam formában, szidott is az edző. Igaza volt, máshol járt az eszem, és hiányzott az alvás is. Tomi megkérdezte, hogy nem baj-e a csere, meg ha nem csak erre az egy éjszakára szólt volna, hanem így maradna a hátralevő napokon is. Megnyugtattam, hogy nem, miközben állati izgatott lettem a hír hallatán. Este 9 körül jött át Vivien. Éjfélig beszélgettünk mindenről, de az éjszakáról egy szót sem. Biztos voltam, hogy csak véletlen egybeesés volt, valószínűleg őt is felizgatta, hogy mit csinálhat a barátnője és a bátyám. Viszont egész este ábrándozva néztem a testét, combjait, a felsője által kihangsúlyozott melleit, az egész csajt. Bár álmos voltam a kialvatlanságtól, nem tudtam aludni, amíg le nem rendezem magamban a dolgokat. 1, fél 2 felé járhatott az idő, amikor úgy gondoltam, hogy itt az idő.

Éppen toltam le a boxert, nyúltam a takaróért, amikor egy halk hang az súgta:
"Mi lenne, ha ma nem takarnád el?" Szóval látta? Hebegtem valamit, hogy "Ööö, hát, jó." Fel sem fogtam, mi történik. Egy nem sürgető, de kedves "Na?" kérdés térített némiképp vissza, és kezdtem húzogatni a bőrt a péniszemen. Azért még máshol kalandoztak a gondolataim, mert rájöttem, hogy ezek szerint látott, és én izgattam fel tegnap. Ez némiképp magabiztossá tett, egy nálam két évvel idősebb lány tőlem izgult be, ez jót tett az erekciómnak is. Vivi megkérdezett, hogy felkapcsolhatja-e a kis lámpát, mert látni szeretné. Jó döntés volt igent mondani, mert ezzel láthatóvá vált az is, hogy bizony már ő is magán matat. Egyelőre még csak bugyin és felsőn keresztül simogatta magát, de így is izgató volt. Ledobtam az atlétámat, és mintha célzásnak vette volna, kezdte felfelé húzni a topját. Előbuggyantak csodaszép mellei, formásabbnak láttam, mint bármelyiket, amit addig újságban vagy filmben láttam. Igen, ezek valódi mellek, nem felpumpált, mégis szép, kerek, a tetején pedig ágaskodott izgató mellbimbója. Ettől majdnem eldurrantam, de elszorítottam farkamat makkom aljánál, ahogyan azt egyedül már jól begyakoroltam, megakadályozva ezzel a kitörni készülő kéjt.

Azért meglepett, hogy az előnedvek sokkal bőségesebbek, mint korábban máskor, de ez a szituáció is sokkal másabb. Kicsit meglepte a dolog, azt mondta, hogy még csak hallott róla, de eddigi pasijai ilyet sosem csináltak. Kicsit rosszul esett, hogy többes számban említette őket. Nem voltak illúzióim, tudtam, hogy már volt valakije, akivel hosszabb ideig járt, és nyilván le is feküdtek, de nem tudtam, hogy többekkel is volt viszonya. Ez nem féltékenység volt, csak féltem, hogy ha ilyen tapasztalt, nevetségesnek tartja tapasztalatlanságomat. Míg én ezen gondolkoztam, a keze már becsusszant bugyijába. Vágyakozva néztem, de képtelen voltam megszólalni. Ő megtette helyettem: "Béci, szeretnél te is látni?" Egy alig hallható "Ühüm" hatására lassan letolta utolsó ruhadarabját, olyan erotikusan, mintha sztriptízelne. De ez az volt, nekem vetkőzött.

Éreztem, hogy már nem bírom sokáig visszafogni magam, kezem észrevétlenül gyorsult is, ő még mindig csak cirógatta magát. Ekkor kész voltam, akkorát spricceltem, hogy mindketten tátott szájjal bámultuk, nem tapasztaltam még magamtól ilyet, de ő se látott még ekkora kitörést. Meg is dicsért érte, hogy "Ezt nevezem." Halk bocsánatkérésemre válaszul csak annyit mondott, hogy neki még van ideje, ha nem sietek sehová, akkor bevár, amíg újra harcképes leszek. És csak nyalta az ujjait, felváltva simogatta melleit, mellbimbóit, hasát, combját, ajkait fenn és lenn. Olyan álomszerű volt, azt hittem, csak álmodom az egészet. A látvány hatására elég gyorsan regenerálódtam, amit hamiskás mosollyal nyugtázott. Egyre inkább szuszogott, mint tegnap, de most nem temetkezett arccal a párnába, hagyta felszakadni a sóhajokat, nyögéseket. Ezek hatására ismét készen álltam, jó lett volna átmászni mellé, de nem mertem. Így aztán egymással szemben masztiztunk, mígnem egy pár sikoly kíséretében megfeszült, hosszan lihegett, elélvezett. Nekem sem kellett több, rövidesen követtem a gyönyörök mezejére. Kimerülten nyúltunk el, egyikőnk sem vett vissza semmit, meztelenül zuhantunk kellemes, mély álomba. Reggel mosolyogva ébredtem, ő pedig megígértette velem, hogy ha nem mesélem el senkinek, akkor következő éjszaka csinálhatnánk egymásnak is.

Lassan telt el a szerda, az edzésen frissnek éreztem magam, de koncentrálni nem tudtam. A hárompontos dobások gyakorlásánál egyet sem dobtam be a mintegy 50 kísérletből, kaptam is egy fejmosást az edzőtől: "Mi van fiam, szerelmes vagy?" Inkább nem válaszoltam, nem éreztem, hogy szerelmes lennék, de nem mondhattam, hogy jófelé tapogatózik. Szerdára volt egy bulizós este engedélyezve, Vivi ott forgott az idősebb korosztály srácai között, velük táncolt, azok gátlástalanul fogdosták fenekét, de nem zavarta. Néha-néha viszont rámkacsintott, jelezve, hogy ezek itt be vannak rá indulva, de csak egy valakinek lesz hozzá ma éjszaka szerencséje, nekem. Hajnali 3 körül tért mindenki nyugovóra. Senkinek fel sem tűnt, hogy Vivivel egyfelé megyünk, mindenki tisztában volt Tomi költözésével, nem ő volt az egyetlen. De senkiben fel sem merült, hogy az így kialakult párosunk is készül valami hasonlóra.

A szobában aztán Vivi előttem öltözött át az "alvós" cuccba. Nem értettem minek vette fel, de azt mondta, hogy jobb lesz, ha én simogatom le róla ezeket. Nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá, de segített. Odatette kezeimet a melleire, máris merev lett a lenti tagom. Észrevehette, mert azt javasolta, hogy akkor vegyünk vissza egy kicsit, simogassam a vállát. Úgy tettem, ő pedig a hátamat simogatva, szinte észrevétlenül megszabadított pólómtól. Ezután mellkasomat járta végig, egyre nagyobb sóhajokat kikényszerítve belőlem, de övvonal alá nem nyúlt. Majd jelezte, hogy ne feledkezzek ebbe bele, ő is hasonlót vár el. Lehajtottam felsője pántjait, most már szabad vállát simogattam, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve, átfogtam a derekára. Innen szépen lassan felfelé indultam, de már a top alatt sikló kezekkel. Egyszer csak elértem melleit, és megfoghattam azokat csupasz valójukban is. Azonnal megértettem, miért szeretik a férfiak kézbevenni, fantasztikus érzés volt. Kezemet felfelé emelve, emelkedett az egész ruha, úgy döntöttem, ez most már felesleges, lehajítottam a földre, és most már láttam is azokat a csodaszép halmokat a kezeim között. Ő kicsatolta farmerom övét, lehúzta sliccemet, éppen hozzáért a farkamhoz, de csak a nadrágot tolta le. Majd odahúzta kezemet a bugyija elejéhez, olyan nedves volt, amire az olvasott történetek alapján várhattam volna, mégis meglepett. Érintésemtől felszisszent, közben lágyan a fülembe harapott, súgva bíztatott, hogy "Most te jössz, tigris." Én is jobbnak tartottam, ha most én foglalkozom vele, mert nem szerettem volna megint hamarabb elsülni, mint tegnap. Bejártam kezemmel és számmal az egész testét, szeméremdombját még csak bugyin keresztül. De amikor már nagyon "szenvedett", akkor megkegyelmeztem, és letoltam ezt a zöld, selymes érintésű anyagot.

Megcsókoltam bejáratát, majd a segítségével két ujjamat a megfelelő helyre merítettem. Mutatta, hogy hol és hogyan jó neki, tanította a női testen való játszást. "Nagyon jó" dicsért, de ha valami nem volt az igazi, akkor gyengéden odébbigazított. Isteni érzés volt a forró kehelyben matatni, egyre szaporábban lélegzett, egyre erősödött izgalmi szintje. Érezte, hogy ha így folytatjuk, akkor most ő hagy ott engem, ami engem nem különösebben bántott volna, de nem akarta. Ezért benyúlt boxerem nyílásán, ráfogott vesszőmre, dörzsölte, masszírozta. Nem sok kellett, hogy azonnal elsüljek, nyúltam is oda az elszorítós módszeremmel. Megkért, hogy ne, inkább tanítsam meg rá. Megmutattam, és ez a késleltetés így még izgalmas is lett. Közben letolta alsómat, én lerugdostam azt lábfejemről, végre meztelen test ért meztelen testhez. Lefeküdtünk egymás mellé az ágyára, és kézzel kölcsönösen izgattuk egymást. Nekem már nem kellett sok, szerencsére már ő is jól be volt melegedve, mert így nem csak én, hanem ő is hamar elment, és alig fél perc különbséggel. Némi pihenő után beszélgettünk, megkérdezte, hogy voltam-e már nővel. Sejtette a válaszom, ezért megígérte, hogy "Akkor holnap férfivá avatunk, lenyúlok egy gumit Barbiéktól." Ezzel az izgalmas ígérettel tértünk nyugovóra, sajnos külön ágyban.

Csütörtökre edzőmeccs volt betervezve a helyi kosarasokkal. Olyan dekoncentrált voltam, hogy csak fél percet játszhattam, mert pályára lépésem után azonnal úgy vesztettem el a labdát, hogy észre sem vettem. Az edző alaposan lehordott, és büntetést kaptam. Délután és este, amíg a többiek pihenőt kaptak, nekem külön edzést vezényelt, és nehezítettet, csomó futás, súlyzózás, minden amit utálok. A végén alig álltam a lábamon, a kihűlt vacsorámat is úgy ettem meg, hogy majdnem lefordultam a székről. Eltámolyogtam a szobáig, bementem. Vivi az ágyán fekve várt vadító fehérneműben, amit Barbi hozott magával Tomi elcsábítására, de náluk nem került rá a sor. Kezében pedig legyezett a beszerzett óvszerrel. Persze, hogy vártam, izgatott is a lehetőség, de látta, hogy kivagyok. Neki is alábbhagyott a lelkesedése, pedig jó programot tervezett éjszakára. "Meghajtott a szemét?" "Meg és meghalok." Azonnal reagált a helyzetre. "Semmi vész, amit terveztem, az pihentető lesz, és van olyan póz, ami neked kényelmes és nem fáraszt." Agyam fel sem fogta, mit mond, de kezdett vetkőztetni. "Előbb le kellene zuhanyoznom, mert csurom izzadt vagyok." "Oké, de gyors legyél." Letusoltam, egy szál törölközőbe csavarva mentem be a szobába. Addigra hangulatvilágítás várt, ágya üresen, mutatta, hogy oda feküdjek. Először hasra lökött, megmasszírozott, a fenekemet is, miután elhajította messzire a törölközőt. Ez jót tett, de mozdulni még mindig nem tudtam. Megfordított, felém térdelt, és kézzel, szájjal, hajjal, melleivel izgatott. Majd bekapta farkamat, ami ismét új érzés volt, de oltári. Mozdulni akartam felé, hogy neki is jó legyen, de egy "Most pihenj" kíséretében visszanyomott, és kiszívta utolsó csepp életerőmet is. Ezután mellémbújt, hálás simogatásokkal jutalmaztam.

A melltartó és csipkés bugyi ilyen közelről még szexibb volt, ő pedig ha lehet, ebben talán még vonzóbb, mint az előző éjszakákon. Ahová elértem, ott simogattam, de egy szál erőm sem volt többet mozdulni. Megoldotta, úgy mozgott, forgott, hogy mindig az legyen kezem ügyében, amit kényeztetni kíván. Így találkoztam melleivel, amiről lekerült a melltartó, formás lábaival, tocsogó tangájával, amit nem engedett még lehúzni. Hosszú ideig folyt a petting, mígnem úgy érezte, itt az idő. Kicsit ügyetlenül, de felöltöztette péniszemet, és megkért, hogy legalább annyira üljek fel, hogy a bugyiját élvezetesen távolítsam el bokáján keresztül. Ennyi kijárt már neki, apró csókok kíséretében a lábszárain, ez is megtörtént, közben a fenekem és heréim környékét izgatva mereven tartotta legbecsesebbnek nevezett testrészemet. "Feküdj vissza a hátadra!" hangzott a parancs, aminek nem volt nehéz engedelmeskedni. Izgatóan átvetette rajtam egyik lábát és lassan ereszkedett rá hívogató árbócomra. Ezután lovagolni kezdett, olyan ritmust diktálva, ami neki megfelelt, de nekem sem volt ellenemre. Egy perc se kellett, teletöltöttem az óvszert, ezt érezve, meg még egy kicsit kézzel rásegítve, ő is megfeszült, üvöltve sikoltott. Olyan volt, mint egy rodeózó cowgirl, csak éppen én voltam az, akin ezt bemutatta. Rámborult, hálásan simogattuk egymást. "Már nem vagy szűz, és ügyes lepedőakrobata lesz belőled. Elsőre lekörözted néhány tapasztaltabb pasimat." "Miért, hányan voltak?" Nem akarta elárulni, csak annyit, hogy 10-nél azért kevesebb, velem együtt, de a velem való affér volt a második leghosszabb kapcsolata. Összebújva aludtunk el, ilyen jó és pihentető alvásban még sosem volt részem.

Reggel mindenki az utolsó edzésre ment. A buszok indulása előtt még megbeszéltük, hogy ennyi volt, nem lesz folytatás, és nem is kell tudnia róla senkinek. Keressek egy hozzám való korú csajt, akinek óriási örömöket tudok majd szerezni, mert "őstehetség" vagyok, meg talán tanultam is tőle valamit a hét során. Búcsúként adott egy csókot. Rájöttem, hogy ez volt életem első csókja, hiszen éjszakánként egyszer sem smároltunk. Hamarabb volt szex az életemben, mint az első csók, de nem baj, hiszen nem szerettem belé, csak kihasználtunk egy lehetőséget, ami adódott előttünk. Hazafelé Tomi azzal húzott, hogy milyen jók voltak a Barbival töltött éjszakák, meg hogy tetszik-e Vivien, és miért nem mozdultam rá, ott voltam egy bombázóval kettesben, sokáig nem lesz ekkora lehetőségem megdugni valakit. Ha tudta volna...
Hozzászólások
További hozzászólások »
carlitasan ·
Nagyon tetsziik!!! Elolvastam a Vivi verzióját is, és imádom!:)) Ha ennyi idősen ilyen tehetséged van az íráshoz..és mindenhez;) te tényleg egy főnyeremény vagy!Szívesen olvasnám még a történeteidet!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: