Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

E-stim.

Alison idegesen, de energiával telve ült Rachel-lel szemben a Die Happy Inc. felvételi irodájában. A legtöbb idejövő nőhöz hasonlóan kicsit euforikus állapotban volt.
-Rá kellett jönnöm hogy az életem pocsék, és idővel csak egyre rosszabb lesz. -mondta éppen, amikor Kimberly belépett az irodába. Egy pillantást vetett az érkezőre, majd folytatta:
-Szóval amikor döntésre jutottam úgy éreztem hogy mázsás tehertől szabadulok meg. Nem szoktam tétovázni. Ha egyszer elhatározok valamit, akkor végigviszem. Döntöttem és ezt akarom.
-Értem. És van valami konkrét elgondolásod is?-kérdezte Rachel.
-Végiggondoltam hogy mit szeretek...tudod...szexuális téren. Arra jutottam hogy az elektro-stimuláció a kedvencem. Tudod...árammal kiváltott orgazmus….ez olyan vad és izgató!
-Igen...ezzel tisztában vagyunk…. Már több ügyfelünkön segítettünk ezen a módon. -felelte Rachel kis mosollyal.
-Tényleg? Megvan a szükséges felszerelés?
-De még mennyire. Ha akarod, máris kezdhetem előkészíteni. -kapcsolódott be a társalgásba Kimberly.
-Ohh… Isteni lenne! Hónapokig spóroltam hogy legyen rátok pénzem, de örülök hogy megtettem. Ti vagytok a legjobbak!
Alison és Rachel folytatta a felvételi eljárást: tisztázták a maradványok sorsát, kitöltötték a jogi iratokat, elvégezték az átutalást és videón rögzítették a lány akaratát. Kimberly közben elment hogy előkészítsen egy szobát az eutanáziához. Mire végzett, Alison is készen állt. Visszament a lányért az irodába és magával vitte az előkészítőbe. 
-Szóval valami olyan lesz mint az e-stimulációs szex, csak erősebb? -kérdezte Alison miközben a folyosón lépkedtek.
-Normál feszültséggel kezdünk, idővel kicserélünk néhány elektródát és fokozatosan növeljük a feszültséget, hogy meglegyen a vágyott mindent elsöprő orgazmusod.
-Mennyire viszed fel...úgy értem a végén.
-Hatszáz voltra. -felelte Kimberly és Alison szeme tágra nyílt. A nő folytatta:
-De nem azonnal lesz ennyi. Az utolsó stimulációd olyan 12-ről indul. Fokozatosan növelem amíg az elélvezés határára nem érsz és akkor jön az egész.
-Mind a hatszáz? -kérdezte Alison nagyot nyelve.
-Bizony! Hullámokban fog nőni. Életed legerősebb orgazmusa lesz.
-Elélvezés közben fogok meghalni?
-Igen. De ne aggódj! Minden jól fog menni! -mondta Kimberly és elmosolyodva átkarolta a lányt.
Az előkészítő helyiségben Alison levetkőzött, Kimberly egy gyors beöntést adott neki és segített neki leborotválni a testszőrzetét. Amikor a lány elkészült, a nő kivezette a folyosóra és az eutanázia-szoba felé indultak. Forgalmas este volt és jó pár szoba mellett elmentek, amik foglaltak voltak, de az ügyfél nem kérte a megfigyelőablak elhomályosítását. Kimberly megkérdezte Alison-t hogy nem akarja-e más kliensek eutanáziáját látni, a lány pedig élt a lehetőséggel.
Az első ablak mögött egy vékony, nőies alkatú fiatal fiú lovagolt egy sybian-on, miközben az asszisztense éppen megfojtotta egy nyakára tekert szíjjal. A fiú pénisze merev volt és olyan vörös mint az arca. Szeme félig csukva volt, szemhéja remegett és nyúlós spermalöketek hagyták el hímvesszőjét.
-Szegény fiú! -mondta Alison lágyan.
-Az a szegény fiú utoljára teljes mámort és tökéletes extázist érzett. Ez a munkánk. -felelte Kimberly hasonlóan lágyan.
A második szobában egy nő állt nyakában szoros kötélhurokkal. Az asszisztense kezelte a csörlőt. Alison és Kimberly nézték ahogy a nő előbb lábujjhegyre emelkedik, majd a lábfeje elhagyja a talajt és olyan mozgásba kezd mintha vizet taposna. Lassan előre-hátra kezdte mozgatni az ölét és a hasa hullámzó mozgásából látszott hogy orgazmust él át. Alison önkéntelenül megsimogatta a saját mellbimbóját, amikor a nő combján az utolsó orgazmusa után vizeletcsík jelent meg.
A harmadik szoba megfigyelőablaka homályosra volt állítva -az ügyfél rejtve szeretett volna maradni a kíváncsi szemek elől- de ahogy elhaladtak mellette egy idősebb nő gurgulázó nyögését, majd öklendezését hallották. Alison ijedt tekintettel nézett Kimberly-re, aki tudta hogy az ügyfél Richard-dal van bent, a “nedves ügyek” szakértőjével.
-Ne félj! Bármi is történik bent, ezt akarta. -mondta megnyugtatóan Kimberly és megfogta Alison vállát.
-...ne...hagyd...abba… -hallatszott ki a nő fátyolos hangja.
Alison nagyot nyelt és hallgatózott.
-Ohh..istenem…. -nyögte a nő.
Valami nehéz és nedves esett bent a padlóra, amit hosszú nyögés majd újabb öklendezés követett.
-...nem….rendben vagyok….folytasd….- hörögte a nő.
Kimberly átkarolta Alison-t és magához szorította mielőtt tovább indultak.
-Mindannyian szabadon választjuk meg a módot. -mondta.
-Sok ilyen...brutális kérést kaptok?
-Mi “nedves ügy”-nek hívjuk őket és igen...több ilyen kérésünk van mint gondolnád.
Megérkeztek Alison szobájához és Kimberly bevezette a lányt.
-Zavar ha esetleg kívülről néz valaki közben? Ha igen, akkor homályosra tudom állítani az üveget. -érdeklődött Kimberly.
-Nem zavar...nézhetnek -mondta a lány halkan és a falhoz erősített láncokat tanulmányozta.
Alison állva szeretett volna lenni az eljárás közben, ezért Kimberly csuklóbilincseket választott, amikkel oldalra nyújtva tudta tartani a lány karjait. A szoba közepén álló e-stimulációs modulból vastag kábel vezetett a fali ipari áramos csatlakozóhoz.
-Tényleg készen állsz? -kérdezte Kimberly és a lány arcát tanulmányozta.
Törvényi kötelessége volt ezt a kérdést feltenni, noha egész pályafutása alatt csak kétszer fordult elő hogy az ügyfél visszakozott. Egy héten belül ez a kettő is visszatért és az elsőnél vadabb módszert választott a távozásra. Alison mosolya visszatért és bólintott:
-Teljesen készen állok!
Kimberly a szoba közepére állította, majd lehúzta a láncokat és a végükön levő bilincseket a csuklókra kattintotta. Alison mosolya kicsit elhalványult, amikor a nő a láncok segítségével oldalra felhúzta a karjait. Kimberly nem túlságosan vette szorosra a köteléket - jó néhány e-stimulációt csinált már és tudta hogy jól jön egy kis lazaság az ügyfelek testének vonaglásához. A nő ezután óvatosan puha, tapadó párnákat tett a lány mellbimbóinak mindkét oldalára és vezetékkel az e-stimulációs modulhoz kötötte őket. Hasonló elektródák kerültek Alison hasának alsó részére és combjai belső felére. Alacsony, lüktető feszültséggel kezdett, csak hogy bemelegítse a lányt. Nem telt sok időbe hogy Alison becsukja a szemét és átadja magát az édes érzésnek.
-Kellemes? -kérdezte Kimberly.
-Ah...aha -felelte remegő hangon a lány.
Kimberly emelte a feszültséget és csökkentette az impulzusok gyakoriságát. Nézte ahogy a lány hasa és combjai ütemesen megfeszülnek. Leheletnyit növelte a feszültséget és innen Alison minden impulzusra apró nyögéssel is reagált. Kimberly újra növelte a feszültséget. Most már a lány mellkasa is együtt mozgott a hasával. Alison vállai befelé hajlottak, combjai remegtek. A lány minden kis feszültségnövekedésre egyre aktívabb lett. Lágyan nyögött az impulzusok kezdetén. Egy idő után kinyitotta a szemét és megkereste tekintetével Kimberly-t a fehér helyiségben.
-Már közel van…- zihálta.
Kimberly újra növelte a feszültséget. A lány hasa megfeszült és teste remegni kezdett. A csípőjét előrelökte, Kimberly pedig impulzus-üzemmódról folyamatosra állította az ingerlést. Alison lábujjai begörbültek és vadul elélvezett. Amikor asszisztense úgy ítélte meg hogy elég, akkor visszavitte a feszültséget egy alacsonyabb értékre és újra lassú pulzálást állított be.
-Jézusom….- lihegte a lány amikor újra levegőhöz jutott.
A fejét előrehajtotta és elengedte magát, hogy csak a láncok tartsák állva. Kimberly látta hogy lábai gyengék és remegnek, ezért mögé lépett és a vállát illetve a hátát kezdte masszírozni hogy megnyugtassa.
-Jó volt? -kérdezte.
-Isteni!
-Jobb mint otthon?
-Össze sem lehet hasonlítani! -felelte a lány.
A hangja újra megerősödött és megint lábra állt.
-A végén tízsszer erősebb érzés lesz. -suttogta a fülébe Kimberly és Alison karcsú teste megremegett ennek hallatán.
Még kétszer ismételték meg ezt a folyamatot, mindkétszer újabb édes, elnyújtott gyönyört okozva a lánynak. Ezután Kimberly egy kis pihenést engedélyezett neki, miközben levette az elektródákat a mellbimbók mellől és a combok belsejéről. A hason levőt ott hagyta. Elég erősen volt rögzítve és arra még szüksége volt. Egy kis szekrényből rugalmas, üreges gumigömböt vett elő, amiből hosszú, vékony műanyag cső nyúlt ki. Kicsit széthúzta Alison formás popsiját és óvatosan benyomta a csövet a lány ánuszába.
-Ezt egy kicsit zsírosnak, síkosnak fogod érezni. -mondta, majd a gumigömböt összenyomva megtöltötte a lány végbelét olivaolajjal.
-Uhhh…- kapott először levegő után Alison, majd kuncogott és megkérdezte:
-Ez mire való?
-Szeretnénk ha az áram mélyen a testedbe jutna. -magyarázta Kimberly.
Kihúzta a pumpát, majd elővett egy hosszú fémelektródát és a lány elé tartotta. Alison az eszközre meredt és bájos arcán aggodalom jelent meg.
-Ez belém kerül? -kérdezte.
-Egész mélyre beléd. Ennek köszönheted majd életed legnagyobb orgazmusát. A rajta végigfutó impulzusok miatt úgy fogod érezni mintha dugnának. És egyben ez is fog megölni.
-Ohhhh… -nyögte alig hallhatóan a lány.
Kimberly ezt a pillanatot szerette a legjobban. Amikor az ügyfél szembesül a valósággal.
-Hatszáz volt egyenesen az édes kis hasadba. De ne izgulj! Fokozatosan fog történni. -mondta a nő és letérdelt a lány mellé.
A combok közé nyúlva megkereste az olajozott ánuszt és olyan mélyre tolta Alison végbelébe az elektródát, hogy csak a végéből induló vezeték lógott ki. A lány aranyos kis nyüszítő hangokat hallatott miközben az elektróda a helyére csúszott.
-Azért használjuk a hátsódat, mert a feszültség hatására a záróizmod megfeszül és bent tartja az elektródát. A hüvelyből néha kilökődik és nem szeretjük a szikrákat meg az égéseket. -magyarázta tovább Kimberly.
A nő továbbra is térdelve maradt és a lány szeméremajkaival kezdett játszadozni. Csillogtak és síkosak voltak. A lány hüvelye könnyedén fogadta be a nő két ujját. Három orgazmus után a lány eléggé kitágult és hüvelye a selyemhez hasonlóan puha és síkos volt. Kimberly felnézett rá és megkérdezte:
-Még mindig ezt szeretnéd Alison?
A lány egy pillanatnyi tétovázás után válaszolt:
-Igen...azt ígérted hogy jó lesz és bízom benned.
Kimberly pár percig még masszírozta a lány G-pontját, majd felállt és miközben a vezérlőpulthoz lépett azt mondta:
-Vegyél lassan néhány nagy levegőt! Oxigénnel kell feltöltened a véredet.
Az ígéretének megfelelően lassan és fokozatosan kezdte.
-...oh-h-h-h..- sóhajtotta remegve Alison.
A lány nyitott szemmel, félig csukott szemhéjakkal bámult a semmibe. Kimberly tudta hogy mit érez. A hátsójában levő elektródán végigfutó impulzusok miatt olyan lehetett, mintha mozogna benne. A nő növelte a feszültséget és gyorsította az impulzusok ütemét.
-...olyan...jó…-zihálta Alison láthatóan nehéznek találva a beszédet.
-Még?
-...igen….
Kimberly lassan növelte a feszültséget és figyelte a has ütemes megfeszülését és elengedését. Alison ágyéka mozgásba lendült, majd levegő után kapkodott és megfeszítette láncait.
-Biztosan ezt szeretnéd Alison? A tested erős orgazmusban fog rángatózni egyre görcsösebben és görcsösebben, míg végül fel nem adja. Így akarod befejezni? 
-...iiiiggeeennnn…. csináld...-kiáltotta Alison.
Kimberly leállította a berendezést. A lány felnyögött és összerogyott. Láncain lógott és szipogni kezdett.
-...te….nem...csináltad… 
-Még nem, de mindjárt kezdem. -mondta Kimberly.
A korábbinál vastagabb elektromos kábeleket erősített bimbó-csipeszekhez, amiket előbb a lány bal, majd jobb mellbimbójára csíptetett. A hasi elektródához csatlakozó vékonyabb vezetéket is vastagabbra cserélte majd megkérdezte:
-Kezdődhet a nagy show?
-..igen...kérlek…- nyüszítette a lány.
Kimberly még egyszer ellenőrizte a csatlakozásokat. A terv alapvetően az volt, hogy a lány popsijában levő elektródából a beleken és a nemi szerveken át a hasi elektróda felé folyjon az áram, illetve a két mellbimbó közt is haladjon és a lehető legtovább kerülje el a szívet. Alison lábai még mindig gyengék voltak és csak lógott a láncokon. Kimberly mögé lépett, átkarolta a hasát és megemelte.
-Gyerünk kislány! Állj fel! Ez az...tedd a talpad a padlóra!
Alison remegett, de sikerült magától megállnia. Még mindig szipogott egy kicsit - az  ilyen intenzív orgazmusok érzelmileg lemerítőek voltak. Kimberly masszírozta egy kicsit a lány nyakát, vállát és puszilgatta a fülcimpáját.
-Mindjárt megtörténik Alison! Szeretnél valamit mielőtt elkezdeném? -kérdezte a lány fülébe suttogva.
-...nem...igen...szeretném...ha szeretnének…. -szipogta a lány.
-Szeretlek! Őszintén szeretlek és hiányozni fogsz! -mondta Kimberly és megcsókolt az ügyfele nyakát.
Furcsa módon tényleg szerette ebben a rövid pillanatban. Minden lányt szeretett, akit a túloldalra segített - az utolsó kétségbeesett pillanataikban olyan ártatlanok és elesettek voltak. Megcsókolta Alison-t. A lány becsukta a szemét és felnyögött ahogy a nő nyelve játékba kezdett az ő nyelvével.
-Itt az idő! -suttogta Kimberly amikor ajkaik szétváltak és a vezérlőpulthoz lépett.
-Ohhh..istenem! - nyüszítette Alison.
Kimberly tudta hogy halálra van rémülve, de azt is tudta, hogy ha elkezdik, a félelem semmivé foszlik. Elindította a pulzálást a lány hátsójában levő elektródában.
-...ohhh...igen… -sóhajtotta Alison most már magabiztosabb hangon.
Kimberly növelte a feszültséget és nézte a megfeszülő hátat és az előre lökődő ágyékot. Ezután aktiválta a mellbimbókra csíptetett elektródákat.
-uhhhh….-feszült meg Alsion.
Kimberly a szabályozóval éppen csak a veszélyes szint alá növelte a lány popsijában levő elektróda feszültségét, majd villámgyorsan visszavette az értéket.
-...auuu….ohhhh…. újra! -kiáltotta rekedten Alison.
Kimberly újra és újra eljátszotta ezt. Dugta a lányt az árammal. Alison korábbi fáradtsága eltűnt, de a nő tisztában volt vele hogy a lány utolsó energiáit éli fel. Alison hirtelen felemelte a fejét és szorosan becsukta a szemét.
-...elélvezek…- nyögte.
Kimberly tudta mit kell tennie. 
-nnnggghhh…- hörögte a lány amikor minden korábbinál nagyobb feszültség járta át.
Az arca eltorzult, teste megfeszült. A láncait feszesre húzta, azok pedig csörögtek a remegésétől. Kimberly tovább növelte a feszültséget. Elérte a veszélyességi határt, majd továbbtolta a szabályozót a vörös mezőbe. Alison lábujjai úgy begörbültek, hogy a talpa alá hajlottak. A hüvelyéből nedve folyamatosan folyt. A szemeit csukva tartotta és ajkai megfeszültek összeszorított fogain. Kimberly folyamatosan figyelte a lány testét és fokonkét növelte a feszültséget, ha úgy látta hogy egy kicsit is csökkennek Alison reakcióinak intenzitásai. Nagyjából két percig sikerült neki a kiváltott orgazmust fenntartania, ami a lány számára egy örökkévalóságnak tűnhetett. A nő a szabályozóra pillantott és látta hogy már annyira a vörös zónában vannak, hogy Alison akkor sem maradna életben ha azonnal leállna. Tovább növelte a feszültséget. A lány gyenge fulladozó hangokat kezdett hallatni. Összeszorított fogai közül habos nyál szivárgott, majd hirtelen erős vizeletsugár tört elő belőle. Itt volt az idő. Kimberly előrelökte a szabályozót és Alison-t hatszáz volt járta át.
-ngh…- nyögte a lány hangosan.
Háta hátrafeszült, fejét hátravetette, a combjai erősen összecsapódtak. Lábujjhegyen állva a csuklóira kötött láncok tartották élete legerősebb elektromos orgazmusában keresztre feszítve. Amikor Kimberly leállította a gépet, a lány teste rongybabaként rogyott össze.
Az előtér felé tartva Kimberly benyitott a szobába ahonnan az idősebb nő hangjait hallották Alison-nal. Az ügyfél ernyedten ült egy nőgyógyászati vizsgálószékben. Az egyik lába még mindig a kengyelben volt, a másik pedig olyan szögben lógott, ami biztosan kényelmetlen lett volna, ha a nő még érzett volna valamit. Richard egy rozsdamentes asztalnál állt és késeit tisztogatta.
-Helló Kimberly! -üdvözölte Richard a belépőt.
“A mi formális Richard-unk” -gondolta Kimberly. Ő volt az egyedüli, aki mindig a teljes nevén szólította.
-Helló! Hallottunk benneteket a folyosón menve.
-Igen...elég mozgalmas volt. Soha nem kérte hogy álljunk le és  mentsem meg a szenvedéstől. Végigcsinálta.
-Azt látom - felelte Kimberly az ügyfél egykori hasa helyén levő romokra pillantva, majd megkérdezte:
-Szerinted csak a fájdalomért csinálják vagy valami kéjt is éreznek?
-Csak az extrém mazochisták választják ezt, nekik pedig a fájdalom egyben kéj is. Egyszer kipróbálhatnád. -mondta Richard, majd elvigyorodott és hozzátette:
-Úgy értem egy ügyfélen és nem magadon.
-Nem értek hozzá.
-Megbeszélhetem Rachel-lel hogy a következő ilyenen párban dolgozzunk, ha éppen mindketten műszakban vagyunk.
-Az jó lenne! Köszönöm!
Hasonló történetek
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
6420
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
Hozzászólások
További hozzászólások »
feri1231 ·
Elmegy.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

tenda ·
Ötletes történet.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: