Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Don’t Fear The Reaper/Omen/ 4.

4. The Heartless

„Can’tyou see she’s the Heartless?
You pain is not love
She’s taking it to far
Don’t you know it is wrong”

- A nagyköveti tisztséget magának szánom Damien, de az ENSZ ifjúsági igazgatóságát már odaígértem Dennis Pritchardnak. - mondta az elnök.
De, nekem mindenképp szükségem van erre a posztra. Máskülönben a nagykövetséget sem vállalom.- fedte fel a kártyáit Damien, majd hozzátette: Elnök úr, gondoljon az asszuáni helyzetről nehezen megszerzett információkra.
Az ovális iroda csak úgy fürdött a napfényben. A drága bőr-mahagóni bútorok és bársonykötésű könyvek nagy gazdagságról árulkodtak. De az íróasztal mögött lógó csillagos- csíkos amerikai zászló figyelmeztette az embert, hol is van.
Az elnök lassan az íróasztala mögé lépett és leült kényelmes székébe. Lenyomta a személyi rádió hívógombját és beleszólt.
- Craig, most neveztem ki Mr. Damien Thorn-t angliai nagykövetnek.
Vetett egy pillantást Damienre.

Damien kissé oldalra billentett fejjel, égkék szemeit az elnökre szegezte.
Az elnök sóhajtott egyet majd ismét a készülékhez fordult:- Craig, Mr. Thorn-t neveztem ki az ENSZ ifjúsági igazgatójának..
- De uram, nem úgy volt hogy…
- Ne törődj vele! Máshogy döntöttem. Csak jelentsd be!
- Igenis uram.
Azzal az elnök felállt és Damien elé lépett.
- Az apja rendkívül büszke lenne magára, Damien
- Köszönöm, elnök úr.

***

Damien nagyon jól érezte magát újdonsült tisztségében, mikor kiszállt fényes, fekete limuzinjából a nagykövetség épülete előtt. Miután sikerült áthatolni a lelkes újságírók hadán, azonnal az irodája felé vette az irányt. „Jó napot, nagykövet úr” visszhangozta az öreg épület. Miután belépett becsukta a háta mögött a nehéz ajtót. Egy pillanatra lehunyta a szemét: áldott csend. Érezte, nincs egyedül.
Lily zöld szemei csak úgy világítottak éjfekete tincsei közül. Az asztalon ült, keresztbe tett lábbal és arca előtt egy fekete legyezővel.
- Elismerésem, ez gyorsan ment. –jegyezte meg
Damien átvágott a szobán és leült az íróasztal mögé.
- Mióta vársz itt?- kérdezte szinte már szenvtelenül, és fellapozott egy köteg iratot.
- Csak röpke 3 órája. - felelt a hátát mutatva.
Nagy csend.
- Holnap Londonba utazom.- jelentette ki Lily hátának- A brit kormány nagy bált rendez, jelen lesz az egész angol elit, ott a helyem
Lily eltűnt az asztalról, hogy egy pillanattal később egy karosszékben tűnjön fel.
- Értem. Gondolom te leszel a díszvendég az angol sznobok között.- hangjában halvány gúny bujkált.
- Velem jössz? - engedte el a füle mellett Damien.
- Ha annyira akarod

***

Szép, bútorok, jó zene, rengeteg drága étel és London krémje: a bálon minden és mindenki ott volt, aki számít. Az emberek élvezettel fecsegtek, táncoltak fogyott a bor és a wishkey. Az egyik hátsó szobában fojtott hangulatban nagy kártyaparti folyt. Egyszóval mindenki nagyon élvezte.
Lily viszont halálra unta magát. Az a sok piperkőc hajbókoló sznob… Inkább láthatatlan maradt és csent magának egy pohár bort. Egy erkélyajtó vörös függönye előtt állva szemlélte az embereket.

A vörösbort ízlelgetve a szeme sarkából Damient figyelte, aki egy rakás csodálója/talpnyalója gyűrűjében állt és felöltötte legszebb mosolyát. Nem egy nő is állt körülötte de ő észre sem vette őket. Mindig furcsa volt látni, hogy viselkedik emberek, idegenek között, olyankor annyira más volt. Lily élvezettel olvasott minden apró mozdulatában.
Pete és a felesége is ott volt valahol, a férfi tar koponyáját hamar megtalálta. Éppen egy 40-es, szőkésbarna hajú kék szemű, egyszerű ruhát viselő nővel beszélgetett. A nő nem volt különösen szép, de volt benne valami, ami kíváncsivá teszi az embert. Csinos kontyban hordta a haját amely kiemelte kecses nyakát. Mikor megpillantotta Damient felcsillant a szeme.
- Áá, szóval ő az új nagykövet, Damien Thorn. Valóban igaz hogy még csak 33 éves?- kérdezte Pete-től
- Igen Miss Reynolds. Szeretné ha bemutatnám önnek?
- Nagyon örülnék neki!
Pete odavezette Damienhez és bemutatta őket egymásnak.
- Damien a hölgy Kate Reynolds, híre riporternő a BBC-nél.
- Igazán örülök, hogy megismerhetem.

Damien kezet csókolt a nőnek. Soha nem tett még ilyet, gondolta Lily. Mindig nagyon udvarias, a nőkkel különösen, de soha senkinek nem csókolt kezet. Ahogy egymásra néztek volt abban valami, amitől Lilynek borsódzott a háta. Ki ez a nő?
Közben elkezdtek táncolni. Ahogy kecsesen libbentek tova a parketten csak úgy vibrált körülöttük a levegő. Többen is őket figyelték.
Lily kezében kicsit megrepedt a borospohár.

***

Felhős, csillagtalan és bágyadt éjszaka volt. Csak a Telihold bukkant néha-néha elő. Lily a halvány holdfényben a sötét szoba padlóján térdelt. Markában tucatnyi apró üveggolyó csillant a kába fényben, majd lassan a padlóra szórta őket. Koppanva, pattogva szerte-szét gurultak, Lily csak meredt a sötétbe. „Az emberek mindig is féltek a sötétségtől, mert nem ismerik. És amit nem ismernek, attól félnek, majd később rémálmaikban köszön majd vissza. Végül az ismeretlen pusztulását kívánják és meg el is pusztítják azt”
Diablo békésen, farkát csóválva elősomfordált és kérdőn meredt a lányra. Aztán kedélyesen megnyalta a kezét és lefeküdt a lábai elé.

Damien megint éjszakába nyúlóan dolgozott az irodájában. Vagy talán már rég elaludt a lámpa pislákoló fényénél az asztalra hajtva a fejét. Csillogó kék szemei lehunyva. Milyen szép mikor arcára kiül a tökéletes, fáradt nyugalom. Álmában olyan végtelenül békés. Vajon miről álmodhat?
Lily azt remélte találkozhat még vele. Egyszer csak kitárul az ajtó és sötét alakja belép a holdfénybe.
Szinte mát ülve elaludt, mikor tényleg kinyílt az ajtó és feltűnt Damien. A homályos fényben szemei csillagoknak tűntek.
Nem kapcsolt villanyt, egyenesen az ágyhoz ment és leült rá. Lily eltűnt majd mögötte bukkant fel. Kíváncsian meredt a férfi hátára.
-Olyan fáradt vagyok… dünnyögte Damien. Egy pillanattal később érezte hogy az apró, gyöngéd kezek lassan a vállára kúsztak. A masszírozás nagyon kellemes volt.
-Valóban olyan sok a munkád?- suttogta a fülébe a lány.
-Igen…- Damien testén jóleső bizsergés futott végig.- Holnap délelőtt interjút adok Kate Reynoldsnak. Azt mondta nagyon megdobná a műsora nézettségét egy ilyen „Jeles közéleti személyiség”.
Lily keze egy pillanatra megállt. Habozott.
-Miféle nő ez a Kate?- kérdezte végül.
-Független, nagyon szimpatikus és erős személyiségű. Van egy fia, Dean aki egyenesen csodálatosnak tart.
-Téged ki nem tart csodálatosnak?- suttogta lágyan
-Lily…
-Én mindig melletted leszek, történjék bármi.- susogta sejtelmesen. Orra hegye súrolta a férfi arcát. Damien úgy érezte, felforr a vére. Kellemes melegség járta át.
De mire hátranézett már egyedül volt.
Lily otthagyta őt Morpheus karjaiban.*

*Aki Morpheus karjaiban van, alszik
Hasonló történetek
29938
Bezárta az ajtót és a kis polóját már vette is le, de már azon keresztül is jól látszott a melle, mert melltartó nem volt rajta. Olyan édes feszes mellei voltak, kis barna mellbimbói, csak az ölembe ült és már a nyelve a számba volt, ahogy elkezdtem masszírozni a kis mellet, a kis bimbója már olyan kemény volt, hogy már szúrt, hehe.
25081
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

moon-sun ·
tetszik nagyon ez a rész is..de amugy lily nem gyengél lett féltékeny..ő közöttük lessz valami?
keyko ·
majd meglátod! :wink:
moon-sun ·
hidd el kiváncsian várom...:D

Attys75 ·
Oh jeah!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: