Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az a baj, hogy nem emlékszem, hol vagyok, hogy vagyok, vagy mi vagyok... Talán író, de lehet,...
-Én is nagyon boldog lennék tőle Yosonava!-azzal sírva átölelte a fiút. A fiú érezte, hogy...
kortárs, epika, próza, kispróza, novella, elbeszélés
-Mit csinál?-kérdezte Sanyi. <br /> Bence hátrafordult a vízen és a mellkasához húzta a lábát....
-Méltóságos polgármester úr, követ az árnyékom!-panaszolta zihálva, fehérre vált arccal Dobráter...
Friss hozzászólások
eliksz13: Nagyon szép leírás. Élő. Erzem...
2019-05-17 23:19
Gábor Szilágyi: Elrontottad a feltöltést! Volt...
2019-05-15 15:19
Mordred12: Folytatást!
2019-05-14 14:57
Mordred12: Azta! Ez baromi jó!
2019-05-14 14:38
kamilla10: Kicsit lehetne még aprózni. Sz...
2019-05-11 16:19
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Berta szórakozni indul!

Egy gyönyörű forró nyári éjszakán történt meg velem, amikor két jó barátommal készültem szórakozni. Nagyon kívánatosak voltak, azt hiszem minden nőnek beindult volna a fantáziája tőlük.

A szobámban voltam, kenegettem a vágytól izzó testemet, maszíroztam puha bőrömet, amikor beléptek a szobámba. Vetkőzni kezdtek, nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy kényeztessenek engem. Farkaik már teljes pompájukat hozták, amikor utolsó ruhadarabjuk is a földre került.

Először Roland kezdett csókolni, közben Norbi benyúlt tűzpiros selyembugyim alá és kezével forrósította a már lüktető puncimat. Közben Roland keményre duzzadt farka már az ajkamat érintette, mohó vággyal bűvöltem át. Norbi hirtelen a nyelvével a puncimba kalandozott, gyakran megérintette érzékeny csiklómat. Puncimról csöpögött a nedvesség, nem győztem várni kemény farkaikat.

Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban. Csodálatos élvezettel párosult hogy két nagy farkat érezhettem. Nem tartott túl régóta a dolog amikor éreztem, hogy Norbi a puncimba engedte forró spermáját, miközben még a popsim munkára volt fogva. Hallottam, hogy Roland is közel jár a gyönyörhöz és nemsokára az Ő spermáját éreztem a popsimon.

Mind a hárman éreztük, hogy csodálatos volt az együttlét. A gyönyörtől felforrósodott testünkkel nemsokat pihentünk. A srácok ismét becézgetni kezdtek, nyalogatták remegő csiklómat. Ismét felált nekik és könyörtelen módon folytatták a szendvicselést. A következő ejakulációt az arcom kapta, alig bírtam felfalni a forró nedüt. Ez volt életem legkellemesebb bulija.

Gyakran még álmomban is visszatér ez az emlék, és ettől teljesen nedves bugyiban ébredek.
Hasonló történetek
18583
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
21995
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
zoee ·
Ha jól olvastam te egyszer sem mentél el? Vagy az neked nem is lényeg? Már bocs, de ez szörnyű volt...

Reactor ·
Ratyi.

Fekete Rózsa ·
pfffff...ritkaszar

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: