Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák...
Az emberiség létrehozott egy anyahajót ami 20pc/h maximum sebességgel járja a világűr sötétjét...
Egy székhez kötve ébredtem, nem láttam semmit ugyanis egy vászonzsák volt a fejemen. Eltelt...
A suliban indult egy verseny, melynek az első három helyezettje, a tanulmányait egy cserediák...
Az eladó feljegyzett valamit és megszólalt: -Jó választás és nem nehéz elkészíteni. Most pedig...
Friss hozzászólások
83FaNa04: Kezd már nagyon unalmas lenni...
2019-03-25 10:52
cartini: Újabb ötlettelen semmik. Írj i...
2019-03-24 12:03
cartini: Rohadtul unalmas. Most végigmé...
2019-03-24 11:58
anonimguy: Az a fajta, akit idegesítenek...
2019-03-23 17:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Berta szórakozni indul!

Egy gyönyörű forró nyári éjszakán történt meg velem, amikor két jó barátommal készültem szórakozni. Nagyon kívánatosak voltak, azt hiszem minden nőnek beindult volna a fantáziája tőlük.

A szobámban voltam, kenegettem a vágytól izzó testemet, maszíroztam puha bőrömet, amikor beléptek a szobámba. Vetkőzni kezdtek, nem tudtam elhinni, hogy ez igaz lehet. Élveztem a dolgot, hogy mindketten arra készülnek, hogy kényeztessenek engem. Farkaik már teljes pompájukat hozták, amikor utolsó ruhadarabjuk is a földre került.

Először Roland kezdett csókolni, közben Norbi benyúlt tűzpiros selyembugyim alá és kezével forrósította a már lüktető puncimat. Közben Roland keményre duzzadt farka már az ajkamat érintette, mohó vággyal bűvöltem át. Norbi hirtelen a nyelvével a puncimba kalandozott, gyakran megérintette érzékeny csiklómat. Puncimról csöpögött a nedvesség, nem győztem várni kemény farkaikat.

Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban. Csodálatos élvezettel párosult hogy két nagy farkat érezhettem. Nem tartott túl régóta a dolog amikor éreztem, hogy Norbi a puncimba engedte forró spermáját, miközben még a popsim munkára volt fogva. Hallottam, hogy Roland is közel jár a gyönyörhöz és nemsokára az Ő spermáját éreztem a popsimon.

Mind a hárman éreztük, hogy csodálatos volt az együttlét. A gyönyörtől felforrósodott testünkkel nemsokat pihentünk. A srácok ismét becézgetni kezdtek, nyalogatták remegő csiklómat. Ismét felált nekik és könyörtelen módon folytatták a szendvicselést. A következő ejakulációt az arcom kapta, alig bírtam felfalni a forró nedüt. Ez volt életem legkellemesebb bulija.

Gyakran még álmomban is visszatér ez az emlék, és ettől teljesen nedves bugyiban ébredek.
Hasonló történetek
19468
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
26947
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
zoee ·
Ha jól olvastam te egyszer sem mentél el? Vagy az neked nem is lényeg? Már bocs, de ez szörnyű volt...

Reactor ·
Ratyi.

Fekete Rózsa ·
pfffff...ritkaszar

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: