Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Derült égből villámcsapás

Amikor elindult a másik oldalra, észre sem vette, hogy a kanyar előtt, mint valami őrült, jön egy kocsi. Amint meghallotta az autó felbőgő hangját, már nem volt se ideje, se ereje, átfutni azon a kis távolságon, ami a biztonságot jelenthette volna. Hirtelen erős kéz rántotta el, az ijedtében levegőt addig nem is vett nőt. Pont akkor zúgott el mögöttük, megállás, vagy lassítás nélkül egy sportkocsi. Reszketve bújt a megmentőjéhez. Rá sem mert nézni, csak csendesen zokogott a félelemtől. A másik nem akarta megzavarni, sem eltolni magától. A sírás közben egyszer csendesen megszólalt,- köszönöm-, majd hüppögött tovább. A férfi az illattól teljesen megbódulva, szinte részegen, a karjaiban tartott nő csodás testének érzésétől, simogatni kezdte a haját. Így legalább foghatta tovább minden feltűnés nélkül. Körülöttük igen hamar kisebb csoportosulás kezdett kialakulni. Minden jelenlévő sajnálta a síró asszonyt. Sokan az elhajtott autó rendszáma után érdeklődtek.

Ekkor érkezett oda a megmentő felesége. Amint meglátta a férjét, ahogy egy vadidegen nőt szorongat, sőt, még simogatja is, rögtön kiabálni kezdett vele. A férfi eddig meg sem hallotta nejének ezt a sipító, arrogáns, kellemetlen hangját, pedig elég sűrűn veszekedtek. Eddig is ilyen stílusban kiabált vele, ha valami nem tetszett neki, de ő észre sem vette, annyira megszokta. Közben a karjában tartott asszony megnyugodott és csak ekkor nézett fel az őt ölelő, simogató karok tulajdonosára.

A nő szemei még csillogtak a könnytől, de szája már mosolyra húzódott. Gyönyörű mélybarna, szomorúságot és ijedtséget sugárzó tekintettel nézett fel a férfire. Szép, kerek arca, sápadt volt a rémülettől. Hosszú, sötétbarna haja, a derekáig lógott dúsan és fénylőn, ahogy a magas ember fejét kereste, és fekete szemeibe nézve, annak mély tüzében szinte elveszett. Beleborzongott a látványba. A fiú nagyon helyes volt, és amit látott az alakjából, hát nem volt egy utolsó. Valahol egy rettenetes hangot hallott rikácsolni, ami talán a férfihez szólt. A kéz már éppen el akarta engedni őt, amikor minden elfeketedett előtte és semmi többre nem emlékezett. Érezni még érezte a két erős kéz ölelését, de többet nem tudott magáról.

A feketehajú, helyes ember, aki egy szintén fekete, és drága kocsi előtt állt, ölébe kapta a zuhanni készülő testet. Szinte ezzel együtt végigfutott a testén valami csodás érzés, miközben tartotta a nőt. Soha még ilyet nem tapasztalt. Mire észbekapott, amit eddig még soha nem tett, már kiabált is vissza, a hozzá régóta hangosan beszélő, szép, csinos, szőke, hosszú hajú, másik nőhöz.
- Azonnal nyisd ki a hátsó ajtókat. Vedd el innen ezeket a lomokat, amivel teleraktad a hátsó ülést.
- Igen, tisztában vagyok vele, hogy mennyibe kerültek. Tudom, mert én fizettem ki, de vidd innen, vagy kidobom.
- Hogy hova tedd? Mit érdekel engem, kell a hely, hogy letegyem ezt az ájult nőt. Beviszem a kórházba.
- Igen én, nem várok a mentőre.
- Mit tudom én, mi lehet a baja. Majdnem elütötte egy hülye, aki itt hajtott el.
- Igen, láttam. Én húztam ide, különben most holtan feküdne a földön.
- Ne veszekedj! Jössz, vagy maradsz, én indulok. Helyes. Csukd be a mögötted lévő ajtót, mert indulnék.
- Mi az, hogy nem érdekel? Hogy lehetsz ilyen szemérmetlen. Ez egy beteg ember, aki segítségre, orvosi ellátásra szorul.
- Mit beszélsz?! Mi az, hogy biztosan a szeretőm? Hát tudok én melletted tartani még egy másik nőt is?
- Hallgass, beszélni akarok a portással.
- Uram, egy, az utcán összeesett hölgyet hozok, az orvos barátom itt dolgozik, kérem, engedjen be hozzá.
- Igen, hívja fel, amíg odaérek. Csak a rendszámomat mondja be, tudni fogja a többit.

Miközben beszélt, már hajtott is befelé. Alig gördült a bejárat elé, már fékezés közben ugrott ki az első ajtón, kicsapva a hátsót, most nem érdekelte festék, semmi, csak emelte ki a még mindig ájult asszonyt. Magához szorította, legalább addig is érezhesse ezt a gyönyörűséget, és annak illatát, valamint ahogy lüktet a saját vére végig az egész testén. Egy hordágyat már toltak is elé, vették volna el a kezéből a nőt, akit nem adott, csak rohant az orvosi szoba felé, ahol tudta, már várja a barátja. Amikor fél könyökkel benyomta az ajtót, még azt sem várva meg, hogy a mögötte loholó nővér kinyissa azt, azonnal a fehér köpenyes férfi felé fordult.

- Sanyikám, nézd meg gyorsan. Segíts, ha tudsz.
- Nem, nem ütöttem el, sőt elrántottam egy vadszamár elől, aki úgy száguldott el, ha nem ugrok oda, már holtan feküdne.
- Nem, nem ismerem, azt sem tudom, hogy hívják.
- Nem, nem láttam senkit körülötte. Csak jött át az úttesten.
- Igen. Lehet, hogy arra lakik, mert csak egy apró holmi volt nála.
- Igen, itt van. Csinálj már valamit, az Isten áldjon meg, ne csak kérdezgess!
- Jó, megnyugszom, csak tudjam, mi lehet a baja.
- Te tiszta hülye vagy! Mi az, hogy beleszerettem!? Ez egy vadidegen ember. Most láttam először.
- Hogy van ilyen? Öregem, nekem feleségem van, ismered, csodaszép nő, mit akarnék egy ismeretlentől.
- Na, mi a baja? Az ijedtségen kívül semmi? Az jó.
- Bent tartod? Az még jobb. Csak vizsgáld ki alaposan, mindent fizetek.
- Nem, nem őrültem meg. Csak tedd azt, amit kell. Majd jövök holnap és elmondod mit találtatok. Hol lesz majd, melyik szobában? Aha.
- Rendben, kimegyek. Később visszatelefonálok.
- Hogy ügyeletes vagy? Az remek.
- Igen tudom, nekem az, neked nem.
- Pá kislányok, köszi Sanyikám. Szia.

Még egy utolsó pillantást vetett az aléltan fekvő, szép testű, csinos nőre, majd lassan kiment. Leült az ajtó előtti székre, és mint aki hozzátartozója a benti betegnek, csendben várakozott. Nem volt képes elmenni. Valami itt tartotta. Sejteni kezdte, hogy ez az eset szakította el végleg, azt a már egyébként is vékony szálat, a felesége és közte. Talán igaza van a havernek. Szerelmes lett egy idegenbe, az illatába, a szemébe és a mosolyába. Nem ment sehova, megvárta, amíg jön a másik orvos a konzíliumba, aki a vizsgálat után elmondta, sokkot kapott a hölgy. Pár nap és kiheveri. Csak ült ezek után tovább, fejét két kezébe fogva látta maga előtt a beteg lány csodálatos mosolyát, amit a könnyein át küldött felé, a megmentése perceiben.
Hasonló történetek
4433
Éhséggel merült álomba ismét.
Képekért könyörgött, útért – bár imája névtelen volt, s valahogy olyan, mint a fel nem adott fenyegető levelek.
Mindaz, ami ébredéskor megmaradt, forró benyomások izzadtsága volt csupán. Képek, melyek eleve a fikció részei. Olvasta tán őket...
10198
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
További hozzászólások »
jozefa ·
Tetszik, tetszik, de valahogy olyan idealizált, olyan meseszerű...
Ettől aztán, bizonyos távolságtartás alakul ki bennem..., hogy ilyen aztán velem ...soha...
Pedig kár, mert hagynám magam,,, :blush:

Whym ·
A történet szép, de a fogalmazás kicsit művivé teszi 1-2 helyen.
Általában a férfiak (főleg itt, merthogy férfias szereplőt akarsz) máshogy beszélnek mint a nők, ezt a különbséget pedig érdemes érzékeltetni, főleg, ha - mint itt - szerepe is van. Túl kibontottak a párbeszédben a mondatok, a férfi sokszor szó szerint visszaidézi a feleségét, amikor ez inkább vitatkozó nők szokása.

:flushed:
Szentkirályi Katinka ·
Kedves Whym, örülök, hogy elolvastad, és ez mutatja azt is, hogy bizony jó lenne, ha a másiknak az új részét elolvasnád, ha már Te adod hozzá valamilyen formában a nevedet.
Valamit nem értek, itt a feleség egy megveszekedett hangot nem szól, ezért muszáj a férfinek megismételni, hiszen akkor honnan tudjuk, hogy mit beszélnek.
Lehet, hogy igazad van, de én még ahogy ezt egy másik helyen említettem, csak tavasz óta irogatok novellákat, könyvet pedig egy éve lesz jan-ban. Így azután még nincs nagy és hosszú évek óta meglévő tapasztalatom, ezért örülök, ha bárki bírálja, de normálisan, ahogy Te és más is szokta. Remélem előbb-utóbb felnövök majd hozzátok és akkor csak szépeket írtok nekem.
Az a szerencse, hogy van olyan, akinek tetszik. :heart_eyes:
Whym ·
Ok, elmondom miért gondoltam így, ez amúgy is mindig izgalmas szokott lenni.
Szóval az hogy csak a férfit halljuk azt az érzést kelti (legalábbis bennem) mintha a félig ájult lány bőrében lennénk és nem jutna el hozzánk minden hang, csak az övé. Ez jó ötlet, de egyben azt is jelenti, hogy mint a nő, mi sem hallunk, tudunk mindent. A feleségről amúgy is csak annyi az érdekes, hogy ellenkezett, féltékeny, stb, ez így is lejön.

De ez csak vélemény. Kár szabatkozni. szabadkozni? Hogy írják ezt...? prrrrrospektus

:flushed:

Szentkirályi Katinka ·
nem csak neked izgalmas, annak is, aki kapja a véleményt.
Szóval, így nem gondoltam végig, mert az első változatban még a feleség is beszélt, de valamilyen érthetetlen okból, kitöröltem.
Ahogy most olvasom, igazad lehet.
szabadkozni. Jaj, nem akartam rosszat, nehogy te is azzal gyerek, hogy ne oktassalak, mert ugye. Érted? vagy nem?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: