Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Chris Teller és a vörös hajú nő

Ültem. A klubomban mindenki ugrált az electro zenékre, és a pénzt termelték nekem. Szokásos módon én az emeletről figyeltem egy tükrön keresztül az eseményeket, fekete ingben és fekete farmernadrágban, ami a vádlimnál simult rá a lábamra. Ezüst nyakláncomra pillantottam, ami egy sast szimbolizált, majd vissza a színpadon táncoló lányokra, utána a táncparkettre. A szemem azonnal megakadt egy sötétvörös hajú nőn, aki a táncparkettről lépett ki a bárpulthoz. Felsője egy csillogó, fekete lenge póló volt; farmernadrágja feszült gyönyörű lábain és emelte ki formáit. Kellett nekem. Nem tudtam neki ellent mondani.
Hirtelen úgy éreztem, mintha érezné, hogy nézem és fel is pillantott hozzám. Az ablakon keresztül engem nem láthatnak, de mégis olyan bizsergés futott végig rajtam, ami sugallta, hogy ő bizony érzi a tekintetem. Hátra könyökölve a pultnak nézett fel hozzám, mikor is felemelte a jobb kezét és ujjával mutatta, hogy menjek oda hozzá.
Mivel veszélyes lett volna lemennem, így Mót küldtem le a lányért, akit bekísért az egyik V.I.P szobába. Én egy titkos átjárón mentem le oda és vártam a lányra. Mikor Mo behozta a lányt csábítóbb volt, a lépteivel sugározta határozottságát, közben szemeivel és szájtartásával mozgást indított a nadrágomban. Nem adtam semmi jelet arra, hogy történt volna valami más azon kívül, hogy bejött volna.
- Hogy hívnak? - kérdezte, miközben leültem az ágyra.
- Az miért fontos? - tett egy lépést felém.
- Nem az?
- A név csak néhány betű, amit a szüleim adtak nekem. - letérdelt, majd rátette kezeit a combjaimra. - Te milyen nevet adnál nekem?
Kezeit lassan csúsztatta fel a derekamhoz, közben felsőtestéve behatolt a lábaim közé és már majdnem elérte az energiától és vértől duzzadt péniszem. A levegőt kezdtem gyorsabban venni, de próbáltam nem feltűnően csinálni.
- Jayden. - mondtam ki a nevet.
A nő hirtelen a bal keze és a feje közé szorította arcomat, majd gyengéden megcsókolta a nyakam és azt suttogta:
- Szép név.
Ajkait a számra nyomta és a vadságát éreztem a számban, amint járta a körkörös táncot. Bal kezével egyre jobban nyomta a sajátjához, míg a jobbjával körbefogta a péniszem, aztán simogatni kezdte. Teljes a rabjává tett. Nem tudtam semmivel ellenállni, vagy uralkodni rajta.
Rövid időn belül az ágynak dőltünk, majd két oldalamra térdelt és úgy folytattuk. Én a kezeimmel kihúztam a pólóját a nadrágjából, majd felcsúsztattam a testén. Térdre állt, én felültem és levettem róla, miután előbukkantak feszes mellei, azonnal bekaptam kis, közepes bimbóit és szopni kezdtem, miközben a másikat simogattam. Testével kígyózni kezdett, mivel izgatta a péniszem és testem minden porcikáját.
Hirtelen megöleltem és egy gyors mozdulattal az ágyra terítettem. Természetes mellei hullámoztak a mozdulattól, majd mikor föléje emelkedtem azonnal szívni kezdtem az egyiket, a másikat kezemmel masszíroztam.
Megcsókoltam a mellei között, alatt, majd a hasán végig csókoltam. Mielőtt a köldökéhez értem volna Jayden megfogta a fejem és visszahúzta ajkaihoz. Azonnal bedugta nyelveit a számban, közben ágyékomat neki toltam az övéhez és úgy kezdtem izgatni őt. Felnyögött, mikor is kezét a hátamon éreztem, míg a másikkal az övemet húzta maga felé.
Mindeközben a szánk végig össze volt tapadva és az érzés nagyon jó volt. Vártam, hogy végre bedughassam nedves puncijába a farkam. Ismét útra keltem. Puszilgattam a nyakát, majd a melleit. Ekkor a kezét, ami eddig az övemet szorította a saját combjára helyezte és idegesen fel-le simogatta. Megemelte a hasát, mikor csókom odaért. Benyúlt maga alá a fenekéhez, majd egy kis fémhangot hallottam. Abbahagytam azonnal a csókolgatást és mereven néztem Jayden köldökét.
Néhány másodpercre mindketten leálltunk. Hirtelen a kezeimet elrántottam derekáról, mikor ő egy késsel és összeszorított fogakkal nekem támadt. Megragadtam a kést mozgató csuklóját és taszítottam magamtól. Ő a kezével a torkomat ragadtam meg, de olyan helyen, hogy az erőmet azonnal csökkenésnek parancsolta. Láttam, ahogy a kés közeledik felém, ekkor a bal kezemmel belülről kilöktem a jobbját, majd azzal a lendülettel befogtam a lábait és a jobbommal balra rántottam a kezét, utána a ballal olyat ütöttem az alkarjára, hogy zúzódása lett neki és a kést azonnal elengedte.
A fájdalomnak nagy "Á" hangokat adott, és az ágyon mást már nem tudott csinálni. Én kihátráltam és csak néztem, ahogy szenved kezemben a késsel. Jól megnéztem. Egyedi gyártású és élesebb a borotvánál. Megnéztem az élét és már vérezni kezdett az ujjam.
- MO! - kikiáltottam az ajtó felé, de a tekintetem maradt Jaydenen.
Mo benyitott érdeklődő arccal.
- Igen, uram!
- A ketrecbe vele.
Bólintott és felemelte Jaydent, aki Mónak a féltestét tette ki.
Hozzászólások
Andreas69 ·
A közléssel szinte várhattatok volna áprilisig is...

laci1952 ·
Ritka gagyi.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: