Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bájos Bajkeverő

Első naplóbejegyzés...
A hétvége szuper volt. Ismét átbuliztam a péntek, és szombat éjszakát, és ismét részem volt egy kalandban. Nem tudom miért vagyok ilyen, de odalent állandóan bizsergek. A puncim szüntelenül lüktet, és vágyik egy kis kényeztetésre.
Bogival, a legjobb barátnőmmel járok bulizni. Ó még nem is meséltem magamról. Szóval. Laurának hívnak. 21 éves vagyok. Hosszú, sötétbarna hajam van, a szemeim kékeszöldek, a bőröm halvány barna, bár ilyenkor télen inkább hófehér. A testem szexi. Kb. 170 cm magas vagyok, és úgy 55 kg. A melleim aprók, szép kerek formájúak, a popsim pedig szintén kerek, és feszes. A puncim pedig, máris bizsereg, ahogy rá gondolok. Látszik a fehér, áttetsző tangámon keresztül, és érzem, ahogy elönti a vágy. Imádok masztizni, és most is kedvet kaptam hozzá. Nem bírom megállni. Végül is egy kézzel is lehet írni. Szóval a puncim frissen borotvált -érzem is- és nedves. A kezem már a bugyimban van, és ujjam a vájatom rejtekében kalandozik. Óvatosnak kell lennem, mert odakint a nagybátyám épp reggelizik. Csak pár lépés a konyha, nem szeretném, ha rajta kapna, de nehéz megállni, hogy ne nyögjek... halk szuszogás hagyja el az ajkam, melybe a fogaimmal kapaszkodva igyekszem elfojtani a sikolyt. Nehéz így írni, és koncentrálni, de sietek, és ezt be akarom fejezni. Szóval rólam azt kell még tudni, hogy a nagybátyámmal, anyuval, és a 17 éves öcsémmel élek együtt. Apu már 10 éve elköltözött, és azóta sem láttam. Helyette a nagybátyám atyáskodik felettünk, aki szinte semmit sem tudok. Az élete titkokkal teli, és csak egy dolog biztos, hogy tele van pénzzel, és szinte ő tart el minket, mert anyu alig kap 60 ezer forint fizut... Már nem fogom sokáig bírni, a kezem csattog a bugyimban, mely totál elázott. A csiklóm merev, és megduzzadt, muszáj befejeznem. Csak rá koncentrálok, dörzsölöm, morzsolom, nyomom...... Istenem de jó érzés. Még mindig levegő után kapkodom. A reggeli maszti a legjobb a világon. Tényleg. Ne hagyjátok ki. Jól indul a napotok, és ha valaki elcseszi, akkor ismét nyúljatok magatokhoz. Én mindig ezt teszem. Na, de térjünk is vissza rám. A suliból kicsaptak -rajtakaptak két sráccal a mosdóban- ezért nem fejeztem be. Próbálkoztam utána esti tagozaton leérettségizni, de rájöttem, hogy a tanulás nem nekem való. Dolgoztam is pár hónapot a konzervgyárban, de a kétkezi munka... nos azt inkább meghagyom másnak. Nem tudom mi lesz velem, de nem is érdekel. Fiatal vagyok még ahhoz, hogy ezen rágódjam. A lényeg viszont, hogy ismét egy idegen srác mellett ébredtem. Túl sokat ittam, megint, mert sok mindenre nem emlékszem, de arra igen, hogy úgy kinyalt, mint előtte még senki. A nyelve úgy megdolgozta a puncim, hogy többször is elélveztem. Körbenyalta, szívta, csókolta, megint nyalta... örökkön örökké el tudnám viselni, de nem adtam meg neki a számom. Nem fogom többé látni, és talán sosem fogok ismét olyannal összeakadni, aki ennyire jó lenne. A farka nem volt nagy, és el sem élveztem, mikor bennem járt vele, de az előjáték mindenért kárpótolt. Nem tudom honnan tanulta, de nem is érdekel... csak még egyszer kényeztetne.
Talán úgy gondoljátok, hogy nem vagyok normális, és talán tényleg nem vagyok az. Imádom a szexet, a kalandokat, az érzést, mikor a csúcsra érek.
Most mennem kell, mert Bogival shopingolni megyünk... de ti ne menjetek sehova... nemsokára jön a következő bejegyzés, és talán elmesélem egy másik kalandom is.

2013.12.03.
Rájöttem, hogy nem szeretem a hétfőket. Mindig csalódást okoznak a hétvége pörgős, bulizos éjszakái után, mert tudom, hogy semmi izgalom nem vár rám, és még sokat kell aludnom a következő partiig.
Bogi késett, mint mindig. Már hozzá szoktam, de most nagyon fusztráló volt. Együtt reggeliztem a nagybátyámmal, aki neki állt kötözködni. Általában, nyugodt, és szótlan, de ezen a reggelen nem volt az. Felhozta, hogy ideje lenne már munkát találnom, hogy ő az én koromban már melózott, és eltartotta saját magát. Nagyon idegesítő volt, de nem tudtam mit tenni, csak helyeseltem neki. Olyan könnyű okosnak lenni, és megmondani a tutit. Ez viszont az én életem, és köszönöm, de nem kérek okítást. Dolgoznék, ha lenne rá lehetőség, de nincsen. A környék halott, messzebb pedig nem mehetek, bár Bogi felajánlotta, hogy elmehetek vele, és a pasijával Londonba. Ők oda készülnek költözni, és ott akarnak dolgozni. Jól hangzik, de nem tudok angolul, ezért semmi esélyem sem lenne. Persze lehet, hogy végül mégis bevállalom, mert ha itthon nem javul a helyzet, akkor lépnem kell.
Szóval Bogi késett, de végül megjött. Az egész délelőttöt a plázában töltöttük. Megnéztünk minden boltot, de csak egy csipkés francia bugyit vett, mert a pasija megveszik, ha ilyet hord. És őszintén szólva meg tudom érteni. Nem szokás fehérneműt próbálni, de Bogi hajthatatlan, és csak olyan ruhát vesz meg, amit előtte fel is tudott próbálni. Úgyhogy bementünk a fülkébe, és próbálgattunk. Ha ő válogat, akkor már én is -gondolta. Bár pénzem nincs... szó szerint egy forintom sincs. Az eladó kedves volt, megengedte, hogy magunkkal vigyünk pár fehérneműt. És habár utálom a hétfőket, ezt kifejezetten szerettem. Hamar megszabadultunk a ruháinktól, és ott álltuk meztelenül. Én pedig végig mérhettem Bogi csodaszép testét. Gyönyörű... a kis mellei, kerek popsija, és csupasz puncija. Azon kaptam magam, hogy megkívántam. Félre ne értsetek, nem vagyok leszbikus, de kedvem lett volna kinyalni. Persze nem tehettem semmit. Nagy hiba lett volna. Ezért csak megdicsértem, hogy milyen tökéletes az alakja, és gondolatban érintettem meg, kóstoltam testébe, és már ez is bőven elég volt ahhoz, hogy odalent nedves legyek. El is kellett fordulnom, mert féltem, hogy meglátja rajtam, ahogy odalent gyöngyöződöm. Ám ahogy elfordultam ő poénból a seggemre csapott, és felnevetett, nekem pedig ennyi elég volt, hogy elveszítsem a fejem. Megfordultam, és a hátsójába markoltam, majd csíptem. Játéknak fogta fel a dolgot, legalábbis úgy vettem észre... én azonban totál készen voltam. A puncim annyira lüktetett odalent, hogy úgy tűnt bármelyik pillanatban elélvezhetek. Éreztem, ahogy a combomon végig folyik a nedvem, pár csepp a szőnyeggel borított padlóra csöpögött, és azt hittem menten végem lesz. Zavartan pillantottam Bogira, aki már a második darabot próbálta, és épp nekem háttal állva pucsított. A puncija kidomborodott hátul, és nekem egyből végem lett. Meg akartam érinteni, ujjam végig húzni a vájatában, és bele nyalni. Szerencsére csak egy pillanatig tartott az egész, és ő felegyenesedett. Ha nem teszi meg, akkor tuti neki esek. Ehelyett gyors elfordultam, a tükörből persze figyeltem, ahogy felöltözik. Ő már végzett, és kiment, mert közben hívta a pasija, én pedig egyedül maradtam, és egyből magamnak estem. Kezem a puncimra tapadt, ujjam a vájatom szántotta, majd a csiklóm morzsolta. Féltem, hogy lebukom, hogy ő, vagy az eladó rám nyitnak, de nem tudtam visszafogni magam, és őszintén megvallva még tetszett is a helyzet. Izgatott, hogy lebukhatom. A szabadon lévő kezemmel végig simítottam a testem, majd a melleim markolásztam, Éreztem, hogy pillanatok választanak el a gyönyörtől, ami pár másodperc múlva be is következett. A falnak dőltem, és átadtam magam az érzésnek. Az egész testem megfeszült, a térdeim remegtek a puncim pedig spriccelt. Szó szerint értve. Eláztattam a szőnyeget, de nem érdekelt. Isteni érzés volt, és meg is könnyebbültem...
Bogi végül egy fekete bugyit választott. A shopingolás után meghívott egy üdítőre, majd elköszöntünk egymástól, mert rohant a pasijához. Én pedig haza. Nem várt otthon senki, ja de mégis. A hülye öcsém, meg a haverja, aki egész jól néz ki, és már párszor gondoltam rá ,miközben magamhoz nyúltam. A délután hátra levő részét fekvéssel, tv-nézéssel, és chateléssel töltöttem. Gyorsan eltelt a hétfő. Nem tudom miért kívántam meg Bogit. Egy kicsit zavar a dolog, de csak egy kicsit. Nagyon jó teste van, és remélem láthatom még. Látni akarom... 

2013.12.04.

A keddem ugyanúgy indult, mint a hétfőm. A nagybátyám ismét belém veszett. Nem tudom mi baja lehet, de kezd elég fusztráló lenni. Már békén hagyhatna, és leszállhatna rólam. Az egész délelőttömre hatással volt. Miért nem tudja megérteni, hogy itt nincs munkalehetőség? Ha lenne dolgoznék, de nincs. Már megint ideges lettem, elég csak rá gondolni. Esküszöm ha lenne pénzem, akkor jól beolvasnék neki, mert akkor nem érdekelne ha kirak... de nincs pénzem, csak pár forintom. Anyu ad néha egy-két ezer forintot heti szinten, zsebpénz gyanánt, de az nem sokra elég. Bár megfogadtam, hogy félre rakom, hátha kell majd valamire.
Szóval a napom elcseszetten indult. Miután elment felléptem a chatre, ahol Bogival beszélgettem, na meg a lökött Ákossal, aki egyszerűen egy idióta. De komolyan. Pár hete ismertem meg, és azóta állandóan ír. Randizni akar velem, és nem hagy békén. Ma is el kellett küldenem, de mintha meg se hallaná. Nagyon béna, és idegesítő, persze mikor unatkozom, akkor jobb, mint a semmi. Csak akadna már le rólam. Miért nem képesek a pasik megérteni azt a szót, hogy nem? Olyan nehéz lenne? Szerintem nem. Na, de hagyjuk is. Mert csak miatta is felbaszom az agyam. Ott tartottam, hogy a délelőttöm chateléssel töltöttem, meg persze rendbe raktam a konyhát, mert már két napja meg kellett volna csinálnom, de olyan rohadtul fárasztó. Nem is értem, hogy anyu hogyan képes meló után még ott robotolni? Jobb bele sem gondolni.
A konyha után a fürdőbe mentem, hogy átessem a nagy szőrtelenítésen. Az egy egész délutános program. Bevittem a laptopom, szokásomhoz híven bekapcsoltam rajta egy youtube-os egyveleget, és bömböltettem, már amennyire egy laptopot lehet. Észre sem vettem, hogy közben megjött az öcsém, és a haverja, Márk. Márk az isteni testű pasi. Tizennyolc éves, és olyan teste van, hogy meg lehetne zabálni. Én már éppen majdnem végeztem, mikor az öcsém beszólt, hogy elugrik a barátnőjéért. Ismét egyedül maradtam. Lefürödtem, és mivel nem volt senki más a lakásban, így meztelenül mentem ki a fürdőből. Imádok meztelenkedni, mikor nincs itthon senki, és tudom, hogy nem is jönnek meg egyhamar, akkor le szoktam vetkőzni, és egy szál semmiben flangálni. Egyszerre izgató, és kellemes érzés. Szabadságot ad. Nem is értem miért nem lehet így kimenni az utcára? Szerintem ha engednék, akkor egy csomóan élnének a lehetőséggel. Persze nem ilyenkor, mert most hideg van, de nyáron, kánikulában tuti. Persze a pasiknak tuti felállna. Muris lenne látni azt a sok merev dákót, és persze sasolni, hogy kinek mekkora. A legtöbb csaj állítólag a nagyot szereti. Nos én nem. Én a kisebbért vagyok oda, mert azt tövig be tudom kapni, és szopogatni. Jaj de jó is lenne most egyet kényeztetni, végig nyalni, kifacsarni, és érezni a sperma sós ízét. Kellene egy ágyast tartanom, akit bármikor leszophatok.
A konyhába érve nekiálltam, hogy összedobjak egy szendvicset, gondoltam pont lesz rá időm, és kiélvezhetem a meztelenség szabadságot adó érzését. Imádom a sonkás, sajtos szendvicset, úgyhogy gyors összedobtam egyet, és épp neki álltam falatozni, mikor bejött az öcsém haverja. Én reflexszerűen ijedtem meg, de mivel tele volt a kezem nem tudtam eltakarni magam, ő meg leblokkolt, bámult pár másodpercig, majd elfordult, és zavartan, motyogni kezdte, hogy elnézést akar kérni. Letettem a tányért, és poharat az asztalra, és csak álltam ott. Felizgatott, hogy látott, hogy ebbe a szituációba kerültünk. Mondtam neki, hogy megfordulhat, mert már mindegy, hisz látott. Nem-nagyon akart megfordulni, de végül meggyőztem. Nagy dumás, laza csávónak ismertem, de akkor olyan volt, mint egy kisfiú. Megfordult, és elpirulva nézett rám. -Tettszik, amit látsz?- kérdeztem. Ő némán bólintott, én pedig odasétáltam hozzá. Megálltam előtte, megfogtam a kezét, és a puncimhoz tettem. Kellemes, hűs volt a tapintása. Remegett a keze, de nem tiltakozott. Erősen a puncimhoz nyomtam, és a fülébe súgtam, hogy szeretném, ha megujjazna. Rám nézett, és láttam a félelmet a szemében, de hozzá látott. Ügyetlenül csinálta, tuti én voltam neki az első. A másik kezét végig húztam a melleimen, majd a seggemre vezettem, és ott hagytam. Az egész testem átjárta a bizsergés. Izgatott, hogy ott álltunk, abban a szituációban, és, hogy én voltam neki az első.A keze ügyetlenül dörzsölte a csiklóm. Tudhatta mit kell csinálni, de gyakorlat híján nem sokat ért vele. Mázlija volt, hogy engem totál felizgatott, és pár perc alatt elélveztem. Halk nyögések közt rándult meg a testem, és értem el a csúcsra. Ő nem állt le, ami extra élvezetet nyújtott. Vagy egy percig is eltartott, és remegve bámultam rá, és súgtam a fülébe, hogy köszönöm. Ő halványan elmosolyodott, majd hirtelen kikerekedtek a szemei, mert meglepetés szerűen nyúltam a nadrágjához, és markoltam a farkára. Pillanatok alatt megszabadítottam tőle, és ott ágaskodott előttem. Körülbelül tizenöt centi lehetett. Szép, formás volt. Megfogtam, és rántottam rajta párat. Ő aranyosan remegett, és persze nem tiltakozott. Nem értem, hogy lehetett még szűz, de már nem az... Megfogtam a farkát, és a puncimhoz igazítottam. Ő rám sem mert nézni. Tudtam, hogy akarja. Nem igazán vágytam rá, hogy belém hatoljon, de ennyi járt neki.
- Akarsz egy nyalintást? Egy pillanatra belém márthatod -súgtam a fülébe, majd mielőtt válaszolhatott volna, már magamba is tettem. Éreztem, ahogy lüktet bennem. Ő megfeszült. Mozdulni sem mert. Pár másodpercig köröztem a csípőmmel, majd kiengedtem. Nem akartam, hogy elélvezzen, mert érezni akartam az ízét, a farkát a számban. Elé térdeltem. Végig nyaltam, majd bekaptam, Tövig a számba eresztettem, és cuppogtam rajta... ő persze pár másodperc alatt elélvezett. Esélyem sem volt, hogy megdolgozzam. Viszont elég nagy adagot juttatott kellemes sós spermájából a számba. Lenyeltem, majd még egy-két percig tovább szoptam, míg le nem lankadt. Ekkor felálltam, és megcsókoltam. Akartam, hogy érezze az ízét. A csókja sokkal jobb volt, mint vártam. Persze nem tartott sokáig, mert nem akartam. Elengedtem. Meg volt amire vágytam. Megígértettem vele, hogy nem szólhat senkinek sem. Cserébe lehet, hogy még párszor játszadozom vele. Ő ígéretet tett, én pedig a szobámba vonultam. A délutánt alvással töltöttem, majd mikor anyu megjött, kimentem hozzá a konyhába beszélgetni. Megint húzós napja volt. Vacsira spagettit főzött, majd korán lefeküdt...

2013.12.05.
Bámulatos álmom volt az éjjel. A kedvenc színészem volt benne, és… és nem szexeltük. Arra gondoltatok mi? Kis huncutok. Nos, nem, sajnos, pedig jó lett volna. Ehelyett mást csináltunk, ám az titok.
Ébredéskor úgy döntöttem, hogy kihagyom a reggelit. Nem akartam ismét a nagybátyámmal veszekedni. Az elmúlt kér reggelem már elszúrta, nem volt kedvem még egy rossz indításhoz. Megvártam, míg elmegy, és utána mentem csak ki a konyhába. Megvajaztam egy zsemlét, töltöttem egy hideg bolti kakaót, és nekiláttam falatozni. Kedvem lett volna meztelenkedni is, de mivel szerda volt, az öcsém csak később húzott el itthonról, mert nem volt első két órája. Ilyenkor mindig itt alszik nála a barátnője is, akivel egész éjjel keféltek. Felébredtem párszor a csajszi nyögéseire. Csoda, hogy anyuék nem mentek át hozzájuk. Egyszerűen kibírhatatlan volt… persze, csak mert nem volt kinek nyögdécselnem.
A reggeli elfogyasztása közben megjött Márk is. Én engedtem be, mert a szexi páros még aludt, vagy mit tudom én mit csinált, mert náluk sosem lehet tudni. Persze nem is akarom. Szóval beengedtem a srácot, és visszamentem a konyhába, ő meg jött utánam. Éreztem tekintetét a lágyan ringó csípőmön, melyet a pizsamanadrágom takart el a kíváncsi szemei elől. Nem sokat beszélgettünk, felhörpintettem a kakaóm, és elindultam vissza a szobámba. Ő meg csak nézett. Tudtam, hogy az előző nap eseményein rágódik, és talán kíván is. Én valahogy, valamiért nem kívántam. Nem is tudom, hogy miért, de nem. Ez még nekem is meglepetés volt. Úgyhogy ott hagytam. Biztos jólesett volna neki még egy menet, egy újabb szopás, de nekem nem volt hozzá ihletem. Ehelyett visszafeküdtem az ágyamba, és chatelni kezdtem Bogival, aki részletezte nekem, hogy mekkora élmény volt előző este a pasiját leszopnia a lépcsőházban. A srác extrémebb helyet akart a franciaágynál, ezért este kilenckor kimentek a lépcsőházba, és ő tövig bekapta a farkát –ami elég szép darab. Nem volt hozzá közöm, de a barátos nőm készített róla pár képet, és persze mind megmutatta- cuppogott rajta pár percig, aztán a srác telespriccelte a száját. Neki nagy élmény volt… nekem… nos, még ő sem tud rólam mindent, pedig ha tudna, akkor tudná, hogy mi is az igazán extrém. Egész délelőtt beszélgettünk, majd ő ment melózni, én meg magamra maradtam. A semmittevésen kívül nem volt semmi tervem. Csak untam a banánt, és agyaltam… aztán arra is ráuntam, és azt tettem, mint ilyenkor mindig. Elkezdtem pornót nézni a neten, majd meztelenre vetkőztem és felnéztem egy videóchatelős oldalra. Szétettem a lábam és megmutattam a puncim a sok beteg állatnak, akik sorra élveztek el a látványától. Én csak egyszer mentem el… komolyan nem tudom mi volt velem, de valahogy még a szexet, az orgazmust sem kívántam. Lehet öregszem, vagy csak kezdek kigyógyulni a nimfomániából. Nem tudom. Mindenesetre a magamutogatásra is hamar ráuntam, úgyhogy lefeküdtem aludni, ám alig, hogy elaludtam, csörgött a telóm. Misi volt az. Ezer éve nem beszéltünk. Már meg is feledkeztem róla. Misiről csak azt kell tudni, hogy őt is egy buli alkalmával ismertem meg. Meghívott egy italra, majd még egyre, és még egyre. Nem egy helyes srác, de dumálója az van, és akkor is ledumálta rólam a bugyit… pár ital után, már egymáshoz simulva táncoltunk, az ő keze pedig a combomról a puncimra vándorolt, és a diszkó közepén ujjazott meg. Én a csípőmmel hozzápréselődtem, és a farka a fenekemnek feszült. Izgattuk egymást, egészen addig, míg el nem élveztem. Olyan jól mozgott a keze a bugyimban, hogy percek alatt elöntött a forróság és kéjes nedvemmel eláztattam a táncparkettet. Persze ennyi nem volt neki elég. Kézen ragadott, kivezetett a tömegből, és pillanatokkal később már széttett lábakkal feküdtem a piros Alfa motorháztetőjén. Bugyim a porba dobta, lehúzta a farmerja sliccét, és méretes farkával belém hatolt. Akkora farka volt –és még talán van is- hogy azt hittem szétszakad a puncim. Persze ő sem egy kistermetű ember. 190cm magas, és csupa izom. A teste magáért beszél, csak a feje gázos… de abban a pillanatban nem érdekelt. Úgy kefélt, hogy azt hittem szétesik alattunk az autója. Szó szerint kapkodnom kellett a levegőt, és elég hangosan nyögtem. Akadt is pár nézőnk, akik nem messze tőlünk álltak meg, és nézték, ahogy Misi szétkúrja a puncim, mely rendesen sajgott, de amellett lüktetett is. Fasz még sosem töltötte ki ennyire a lukacskám. Én pedig élveztem, és Misi sem panaszkodott. Egyre gyorsabban kefélt, és rendesen be is vadult. Széttépte a fehér topom, mely alatt nem volt melltartó, és a melleimbe csókolt. Egy pillanatra olyan érzés volt, mintha épp megerőszakolna… még sosem volt olyan vad velem senki sem. A melleim után a számra tapadt, és nyelvét a torkomig tolta, azt hittem megfulladok, és tuti közel is voltam hozzá… ám az utolsó pillanatban megkönyörült. Rám nézett, kicsit megvetően, majd kihúzta megviselt puncimból a farkát. Megfogta a kezem, lerántott az autóról, maga elé térdeltetett, és a számba tömte a szerszámát. Betolta, amíg csak tudta, és ki-be járatta, én pedig fuldokoltam. Vagy fél percig csinálta, mire leállt, és végre kezelésbe vehettem. Rámarkoltam, húzogattam a bőrt, és bekaptam, amíg tudtam. A nyelvemmel körbenyaltam, megszívtam. Hatalmas volt, és bárhogy is igyekeztem nem tudtam tövig bekapni. Ő persze szerette volna. Két kézzel markolt a fejembe, és ráhúzta. Közben már jó páran körbe álltak minket, és bámulták ahogy leszopom. Csak pár pillantást vetettem rájuk. Az egyikük elismerő pacsit adott Misinek, míg a többiek mutogattak, nevetgéltek, én pedig totál zavarba jöttem. Még sosem bámult rám egy embernél több, miközben szoptam, és az is mindig az aktuális farok tulaja volt. Misi a közönségtől még jobban felizgult, és az amúgy sem kicsi farka még nagyobb lett. Éreztem ahogy lüktet. Gyorsabban kezdtem rajta dolgozni, és ő is rásegített csípőmozgással. Már nem sok volt neki hátra, lökött még párat rajtam, majd kihúzta a farkát… időm sem volt reagálni, mert már be is terített. Az egész arcom ragadott, jutott a számba is. Nem volt kellemes íze, de lenyeltem. Ő az utolsó cseppek után eltette a farkát, és ott hagyott. Én pedig csak térdeltem spermával borított arccal, szétkefélt puncival, és szétszakított felsővel. A srácok körbe álltak, lefotóztak… totál megaláztak. Úgy éreztem, hogy végem van, és totál kilátástalan volt a helyzet, mikor Misi visszatért egy haverjával, hogy a srác vigyen haza, mert ő már ivott. Elkérte a számom, megígérte, hogy felhív… de egészen tegnap délutánig nem tette meg. Váltottunk pár szót, és rádumált, hogy csütörtökön talizzunk. Haragudtam rá, és még most is haragszom, de belementem a találkozóba…. A nap többi részét filmnézéssel töltöttem, este pedig palacsintát sütöttünk, majd korán lefeküdtem aludni.

2013.12.06.

Már le sem írom, hogy mi történt reggel. Csak a szokásos. Nem is tudom, hogy miért izgatom fel magam rajta. Ez egy ilyen hét lesz, vagy rosszabb esetben egy ilyen hónap, esetleg a hátralevő életem minden napja.
Délelőtt a városban mászkáltunk Bogival. Egyik üzletből a másikba mentünk, nézelődtünk, felpróbáltunk pár ruhát, aztán úgy döntöttünk, hogy eszünk egy gofrit. Én sima vaníliásat ettem, melyre persze ő hívott meg. Jólesett a kedvessége. Remélem egyszer nekem is lesz munkám, amiből majd pénzem, és akkor én is meg tudom majd hívni őt. Pont betömtem az utolsó falat gofrimat, mikor szembe találtuk magunkat Zsófival, és bájos barátnőjével, Esztivel. Hú de utálom, és persze ő is engem. Tavaly karácsonykor történt, hogy elmentünk bulizni. Már akkoriban sem rajongtunk egymásért. Ő a város ünnepelt szépsége, akiről minden pasi álmodik. Hosszú, szőke haj, közepes mellek, kerek hátsó… mintha egy divatmagazin címoldaláról lépett volna le. Tisztában is van az adottságaival, és talán pont ezért ilyen utálatos. Azt képzeli, hogy minden róla szól, ő a világ közepe, és sajnos nálunk, ebben a kis városkában ez így is van. Szegény, majd talán koppan egyet, mindenesetre én már adtam neki egy pofont, méghozzá kétszer is. Egyszer ezen a bulin, ahol a mosdóban megdugott a pasija, Kevin, aki egy igazi Adonisz. Ő mister tökéj, aki a suli sztárja volt, ők meg a sztár páros. Persze már csak voltak, mert a hercegnő rajtakapott minket, ahogy ő épp belém merítette a varázspálcáját. Mindketten sokat ittunk, én pedig olyankor elég bátor vagyok. Egy ideig szerelmes voltam belé, de sosem figyelt fel rám. Neki csak a Zsófika létezett, de azon az éjszakán rátapadtam, táncoltam vele, hozzá simultam, majd a fülébe súgtam, hogy arra vágyom… ő pedig kapott az alkalmon, és a mellékhelyiségbe vitt. Nem tökölt, felhúzta a fekete estélyim, le a harisnyám, bugyim, és már belém is hatolt. A farka nem volt nagy szám, de abban a pillanatban nem érdekelt. A fal felé fordított, és hátulról hatolt be a nedves puncimban, mely hangosan csattogott minden lökésnél, és már majdnem a csúcsra értem, mikor ez a ribanc megjelent, és nekünk esett. Persze én voltam a célpontja. Félre lökte a pasiját, és megragadta a hajam. Egyik pillanatról, a másikra kerültünk a földre. Küzdenem kellett az életemért, téptük egymás haját, és közben ott ütött, ahol csak bírt, ám hatalmas mázlim volt. Ő került felülre, és épp ütni próbált, mikor én beküldtem neki egy bal egyenest, ő pedig vérző orral dőlt ki. Nem ájult el, de készen lett. Pillanatok alatt zajlott le az egész, és lett nagy tömeg a wc-ben. A buli ezzel véget is ért, és az ő kapcsolatuk is. Azóta utál, pedig szerintem csak sziveséget tettem neki. Megmutattam, hogy a pasija nem hűséges típus. Nem utálnia kellene, hanem megköszönni azt, amit érte tettem. Persze ő egy hülye ribanc, tőle ezt nem várhatom el.
A találkozás sokkoló volt. Álltunk ott, és bámultuk egymást. Végig mért, igazi megvető pillantása volt. Fintorgott egyet, és tovább állt. Én már felkészültem egy újabb bunyóra, de ő tovább állt. Biztos megijedt, hogy ismét kiütöm. Még viccelődtünk is Bogival, akit haza kísértem. Ő aztán ment melózni, én meg találkoztam Misivel. Beültünk az Édes Élet kávézóba. Még mindig jól nézett ki, és mintha egy kicsit helyesebb is lenne. Megkérdezte, hogy vagyok… mizu velem? Aztán egyből a lényegre tért. Most fog nyitni egy nem legális helyet, ahol havi egyszer lesz buli, és keres pár bevállalós lányt, akik a vendégeknek táncolnának. Jövő pénteken lesz a nyitó buli. Egy húszast ad egy éjszakára. Privát táncot kellene lejteni a gazdag, vén bácsiknak. Nem kell velük dugni, persze ha akarok, akkor dughatok. Kikerekedett szemekkel hallgattam, nem is tudtam mit mondjak. Szeretem a szexet, meztelenséget, és munkám sincs. Nagyon jól jönne a pénz, de ez még tőlem is messze áll. Persze azért nem olyan messze. Kedves volt, győzködött picit, én pedig bele mentem. Nem is tudom miért… de igent mondtam. Estére már kezdtem kételkedni a döntésem helyességében, és most sem tudom, hogy jól döntöttem-e, de már nem léphetek vissza.   


2013.12.07.

A nagybátyám ma elutazott, és körülbelül egy hétig távol lesz. Végre nem fog cseszegetni. Teljesen jól indult a napom, és a többi is jól fog. Reggel sokáig lustálkodtam, aztán erőt vettem magamon, és kimásztam az ágyikómból. Rávettem magam, hogy kitakarítsam a szobám, amire már nagyon ráfért egy alapos tisztítás. Az egész délelőttöm elment vele. Délután megnéztem egy filmet, majd este átmentem Bogihoz, mert ismét buliba mentünk. Ez már rutin volt nálunk. Minden péntek, és szombat este, éjszaka a féktelen partizásról szól. Nem is lehetne máshogy, bár a jövő hét pénteket ki fogom hagyni, és még nem tudom, hogy mit is mondhatnék neki.
Hármasban iszogattunk, én, ő, és a pasija. Mindig így volt. Remélem így is marad. Szeretem Bogit. Ő az egyetlen barátnőm, és az egyetlen, akire lehet számtani. A pasijáért nem annyira rajongok, de ha épp nem játssza magát, akkor nincs vele sem gondom.
Megittunk egy üveg vörösbort, és belevetettük magunkat az éjszakába. A discoban megint rengeteg voltak. Megmozdulni alig lehetett, nem hogy táncolni. Persze azért én hoztam a formám, és pillanatok alatt elvegyültem a tömegben, a srácok pedig egymás után hozták a finomabbnál finomabb italokat. Ez a buli legnagyobb előnye. Rájuk mosolyogsz, hozzájuk simulsz, és itatnak is. A sok hülye, de ez az ő bajuk nem az enyém. Én iszom, és jól érzem magam, a többi már az ő gondjuk nem az enyém. Jól szórakozom, ők meg egymást méregetik miközben értem versenyeznek… én meg, nos, nem vagyok egyszerű eset. Nem mindig a legvonzóbbat, legjobbat választom. Iszom, míg bírom, aztán általában azzal jövök össze, aki pont abban a pillanatban kap el, mikor elgyengülök, és beadom a derekam. Ez az éjszaka viszont más volt. Már idejét sem tudom annak, hogy mikor történt meg hasonló, de most ismét úgy jártam, hogy nem volt senkivel semmi. Jól leittam magam, és egyedül mentem haza. Valamikor hat körül értem haza. Anyu már elment melózni. Csak az öcsém volt otthon. Erőt vettem magamon, és bevonszoltam magam a fürdőbe, és beálltam a zuhany alá. Nagyon jó érzés volt ott állni a forró víz alatt, és áztatni a testem. Rohadt hideg volt odakint, és teljesen átfagytam mire haza értem. Körülbelül fél órát álltam a zuhany alatt, aztán törölközőbe csavartam magam, és visszamentem a szobámba. Alig, hogy becsuktam magam mögött az ajtót, kopogtak rajta. Csak az öcsém volt otthon. Nem akartam ajtót nyitni. Minden bajom volt, az alkohol kicsinált, és örültem, hogy élek, de végül oda bandukoltam, és kinyitottam. Márk állt ott. Totál meglepődtem. Ő egyből végig nézett rajtam, majd benyögte, hogy míg zuhanyoztam az öcsém lelépett a csajáért, hogy elvigye a piacra, ő meg nem akart menni, ezért maradt, és megvárja őket, és gondolta, h addig átjön dumálni. Pont akkor… alig bírtam megállni a lábamon, ő meg dumálni akart. Nem tudtam mit mondjak, de végül beengedtem. Láttam rajta, hogy izgatom a fantáziáját. Úgyhogy gondoltam játszadozom vele egy kicsit… leültettem az ágyam melletti székre, én meg elterültem az ágyon, és úgy feküdtem, hogy félig beláthasson a türcsi alá. Totál zavarba jött szegény. Csak pislogott, és alig bírt felém nézni, én persze élveztem a szitut. Mindenféle unalmas dologról beszéltünk, de ez egyikünket sem izgatta. Én el voltam foglalva a szívatásával, ő meg azzal, hogy a puncim lesse. Egyre jobban felizgatott, odalent forró lett a helyzet, és habár készen voltam, kívántam a kényeztetést. Egy mozdulattal megszabadultam a töröl kőzőtől, és széttettem a lábam. Ő kikerekedett szemekkel kapkodta a levegőt.

-          Nyalj ki –vakkantottam oda neki. Ő meg csak zavartan pislogott –mondom, nyalj ki! –szóltam rá ismét. Ö bátortalanul állt fel. Leült az ágy szélére, és a puncim bámulta. Én meg türelmetlenül lüktettem. –Na, mi lesz?! –kérdeztem, majd odanyúltam érte, és a lábam közé húztam a fejét. Félve pillantott rám, majd nedves résemre, és odahajolt. Puszilgatni kezdte. Apró csókokkal halmozta el, majd nyelvével ízlelgette. Láttam rajta, hogy fogalma sincs arról mit kell tennie, de nem zavart. Inkább izgatott. Egyre jobban elmélyült a feladatában, és bennem. A nyelvével végig szántotta a vájatom. Minden nyalintásába beleremegtem, és élveztem esetlen nyelvjátékát. Nem is, mert rám nézni, csak csókolt, én pedig egyre jobban élveztem. Nagyon esetlen volt szegény, de nem érheti panasz, mert végül a csúcsra értem. Puncimban végig futott a kellemes bizsergés, testem görcsbe állt, rándult párat, én pedig elélveztem, bele a szájába. Ő fel sem fogta, hogy mi történik, csak nyalt –Állj le –kapkodtam levegő után. Rám nézett. Láttam rajta, hogy készen van. Felültem, nem szóltam semmit. Kigomboltam a farmerját, egy pillanat alatt levetkőztettem, a hátára fektettem, és ráültem. Kellemes érzés volt, ahogy a farka kitölti forrón lüktető barlangom. Lassú csípőmozgással táncoltam rajta. Ő megfogta a seggem, bele kapaszkodott, és hagyta, hogy én irányítsak, én pedig csak köröztem. Egyre gyorsabban, ő pedig csak szuszogott. Látni lehetett, hogy nagyon élvezi. Az első alkalom, hogy egy nőben lehetett úgy igazán. Hisz pár napja már belém márthatta a farkát, ám az nem volt ugyanaz. Most totál bennem lehetett, én pedig bevezethettem a szex élvezetes világába. Kedvem lett volna ismét leszopni, és élvezni a spermája ízét, de meg akartam ismertetni vele, hogy milyen érzés bele élvezni egy punciba, ezért tovább dolgoztam rajta. Merev farkára szorítottam, elengedtem, ismét szorítottam, és lágyan ringtam, míg végül nem bírta tovább, és elélvezett. Ösztönösen lökött közben párat, és belém ürítette a tárát. Jó érzés volt látni, ahogy elélvez, és átéli élete első olyan orgazmusát, ami közben nem egy képzeletbeli punciba élvez, hanem igaziba. Ringatóztam rajta míg le nem lankadt. Ekkor kiengedtem. A spermája kifolyt belőlem, és a lankadt farkára csöpögött. Odahajoltam, lenyalta… majd elzavartam, én pedig álomba merültem.


2013.12.08.

Nos, mit is írhatnék? Átaludtam az egész napot, és mire felkeltem már késésben is voltam. Megint Bogiéknál volt a tali. Kész rohanás az életem. Buli, alvás, aztán megint buli. Elég fárasztó, de hát ez van. Nem lehet tenni ellene semmit. Persze nem is akarok. Inkább élvezem, míg lehet, mert ha már családom, gyerekem lesz, akkor képtelenség lesz ezt csinálni. Egy gyerek nagy felelősség. És én nagyon szeretnék már egyet. Egy aranyos kisfiút, persze ha lány lesz, annak is fogok örülni, de úgy is fiú lesz. Érzem, sőt tudom. Azok olyan aranyosak. Úgy tervezem, hogy két éven belül szülök egyet. Akkor már huszonhárom leszek, és sokkal tapasztaltabb, érettebb, mint most. Ehhez már csak egy pasit kell találnom, ami nagyon nehéz. Nem állok le mindenkivel. Na, jó, talán mégis. De én most erre a szitura gondoltam. A gyerekem, kisfiam apja legyen jóképű, sok pénzt keressen, és szeressen. Ez nem olyan nagy elvárás szerintem. Persze a legtöbb pasi ennek még sem felel meg. Olyan fogyatékosok. A korosztályom pedig éretlen. Mind hülye. Idősebb pasit kell keresnem, azok már tapasztaltak, elértek egy szintre, és sikeresebbek is. Tudják mit akarnak, hol tartanak, és hova. Két évem van még arra, hogy ilyet találjak.
Felkeltem, ettem, tisztálkodtam, és rohantam. Mire Bogihoz értem már mindenki ott volt. Ákos is. Áthívták, mert állítólag tud munkát Londonban. A szokásos módon adta elő magát, és állandóan beszólogatott, és megjegyzéseket tett, hogy mit tenne velem. Ezt pedig csak úgy bírtam elviselni, hogy ittam. Mire a buliba értünk én matt részeg voltam. Alig bírtam megállni a lábamon, és pont az segített talpon maradnom, aki miatt ittam. Odabent pedig nem volt megállás. Ákos folyton hozta a piát. Számolni sem bírtam őket. Igyekeztem táncolni, de nem ment. Állandóan nekem jöttek, meglöktek, nem tudtam a sok baromtól talpon maradni, ezért végül feladtam, és egy csendesebb sarokba vonultam az én kis pulikutyámmal, Ákossal, akit képtelenség volt levakarni. Úgy tapadt rám, mint rágó a hajba, amit csak kivágni lehet. Próbáltam más srácokhoz csapódni, de nem érdekeltem őket. A meleg pedig totál gallyra vágott. Ki kellett mennem, és ki jött velem? Ő. A kutyusom. A bejárattal szembeni parkba mentünk, és ott leültünk egy padra. Nem nagyon emlékszem, hogy miről dumáltunk, de arra igen, hogy be nem állt a szám. Általában nem beszélek sokat, de ha iszom, akkor lelőni sem lehet. Csak beszéltem, és beszéltem… aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy a keze már a szoknyám alatt jár. Hirtelen nem is tudtam mit tegyek, és mire észbe kaptam, már a puncim simogatta, ami pillanatok alatt nedves lett. Ákos totál átlagos srác. Nem izmos, nem is vékony. Fejre is totál átlagos. Nem egy macsó típus, de nem is ronda. Ugyanakkor semmi olyan sincs rajta, ami miatt rá lehetne gerjedni, én viszont mégis benedvesedtem, és nálam ugyanaz a szitu, mint a srácoknál. A sok pia sok mindent könnyebbé tesz. Én pedig nem tudtam leállítani. Harisnyán, bugyin át izgatott. Másik keze már a melleim markolászta, és a szája, a számra tapadt. Vodka íze volt a nyelvének, mely vadul csapdosott a számban. Nem tehettem semmit. A testem kívánta, ezért megadtam magam. Visszacsókoltam, és hagytam, hogy azt tegye, amit csak akar. Ő pedig nem tétovázott. Lecibálta rólam a harisnyát, és a bugyit. Csupasz seggel ültem a jéghideg padon a tök sötét parkban, ahol rajtunk kívül nem volt senki. Fáztam is egy kicsit, de nem volt lehetőségem dideregni. Ujjaival a csiklóm morzsolta, dörzsölte, én pedig csak pihegtek. Fagyos leheletem olyan volt, mint a tömény füst. Totál felizgultam, és áztattam a padot. Percek alatt elélveztem, de ő nem állt le. Kigombolta a farmerját, elővette a farkát, ami nagyobb volt, mint amit vártam, és bele ültetett.  Kitöltötte a puncim. Én pedig lovagolni kezdtem. Nem voltam valami jó formában. A pia miatt szédültem. Ő két kézzel ragadta meg a derekam, és segített. Mozgatta a csípőm, barlangom egyre forróbb lett. Magához húzott, és vadul lesmárolt. Egyre vadabbak lettünk. Olyan érzés volt, mintha szét akarna szedni. Egymásnak estünk, a vágy uralkodott rajtunk, az ösztönök irányítottak, és féktelen kefélésbe kezdtünk. Nem tudom miért, de nagyon tetszett. Élveztem a helyzetet, teljesen felizgatott, a testem remegett, én pedig a mennyekben jártam. Az idejét sem tudom, hogy mikor volt utoljára annyira jó, és, mikor éltem át utoljára hüvelyi orgazmust, de vele sikerült. Olyan intenzív, erős volt, hogy azt hittem bele halok. Perceken át tartott, és életem eddigi legjobb orgazmusa volt, azzal, akitől a legkevésbé vártam… Ő persze még nem élvezett el. Tovább dugott. A padra fektetett, és olyan gyorsan kefélt, hogy azt hittem felnyársal. Pár perccel később élvezett el. Belém ürítette a tárát, majd felöltöztünk, taxit hívott és hazahozott. Nem mondta, hogy velem akar maradni, azt sem, hogy én menjek vele. Megkúrt és lelépett, én pedig ismét egyedül aludtam el…
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: