Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az osztályfőnök utolsó húzása

Az utolsó 3 óra osztályfőnöki óra volt összevonva , lerövidítve. Amikor belépett az ajtón nem csak én, de szerintem mind azt hittük, rosszul látunk. Fekete melltartó volt rajta és e felett egy horgolt nagy lyukacsos  nem is tudom minek nevezzem póló vagy pulóver volt rajta. De konkrétan minden átlátszódott rajta, mert a lyukacsos rész kb. olyan volt, amibe 3 ujjam belefér és nagyon sűrűn volt. 3 órán keresztül az első padban ülve azt bámultam amint a vékony melltartón keresztül a mellbimbója átütve megakadt rajta horgolt minta. Ahogy bámultam, de most úgy visszagondolva olyan igazi pofátlan módon, észre vettem, hogy időnként megkeményedett a bimbója egyszer elernyedt. Ezt a szép lüktetést néztem óraszám amely lüktetés a gatyámba átsugározva egy maratoni merevedést okozott! Majd amikor szólt, hogy vége az órának lassan pakoltam, mert a farkam úgy állt, hogy a rövid gatyámból sátrat varázsolt. Ekkor elhatároztam magam, hogy utoljára maradok és kérdezek tőle valami, hogy mit azt még én sem tudtam. De eljött az idő csak toporogtam és amikor elé kerültem csak annyit mondtam: "Tanárnő szeretnék kérdezni valamit" és közben álló farokkal ott álltam előtte. De zavaromba nem a szemébe néztem hanem meredten bámultam a mellbimbóját és ennél többet nem is tudtam kinyögni, közben láttam amint megint hegyesedni kezd a mellbimbó. Isten tudja meddig álltunk a terem ajtajában így, nekem egy örökkévalóságnak tűnt. Majd azt mondta üljek le és kiment szólni a takarítónak, hogy itt még nem kell takarítani, mert meg kell beszélnünk az érettségi illetve az évégi tennivalókat. A takarítón kívül senki nem volt már azon a részen mert rövidített órák miatt mindenki elszelelt. Majd amikor visszafelé jött megijedtem, hogy jó nagy fejmosást kapok mert ekkora paraszt voltam, hogy a  didkóit bámultam. A gatyámban is megnyugodott minden és szorongás lett úrrá rajtam. Majd visszajött és leült velem szemben a tanári asztalnál.

Nézett rám én ő rá és most nem mertem a ciciket bámulni csak néha-néha odapillantottam de a ott végbement dolgok mindent elárultak a drága tanárnénim lelki állapotáról. Azon csodálkoztam, hogy a bimbók nem bökték ki a  melltartót. Majd csak annyit kérdezett tőlem, hogy tetszik? Kicsit megjátszva megkérdeztem tőle, hogy mire tetszik gondolni. Azt mondta ne nézzem hülyének mert ő bizony észrevette, hogy éveken át a ciciket bámulom és biza nem egyszer észrevette, hogy csak úgy meredezik a dákóm a látványra. Mivel ő itt már többet nem tanít felvette ezt  a felsőt, hogy megnézze van-e bátorságom legalább így utoljára megszólítani. Hát megtettem de ott le is fagytam. Megkérdezte még egyszer. A torkom elszorult remegtem, izzadtam és elcsukló hangon annyit tudtam kibökni, hogy igen. Erre felállt az ajtóhoz lépett elfordította  kulcsot közben hallottam, hogy valaki gondolom a takarítónő battyog le  a lépcsőn. Visszafordult az ajtótól és levette a  felsőt majd felült a  a tanári asztalra. Szólt, hogy hámozzam ki a cickókat. Szemből közelítettem ahogyan a pornófilmekben láttam, átöleltem és kissé ügyetlenül babrálva de valahogyan kinyitottam a csatot. Amikor kinyílt a szájon csókolt és ekkor éreztem ő is remeg az izgalomtól. Szép lassan levettem a melltartót és a mellei szépen felvették az eredeti pozíciót. Megereszkedett de túlzottan. Gyönyörű volt amit láttam. Hirtelen annyit tudtam csinálni, hogy átöleltem, hogy minél közelebb legyen hozzám, hozzám simuljon közel érezzen magamhoz  a csodás ciciket. ÉS a számat  a szájához tapasztottam szép óvatosan átdugtam a nyelvem a szájába, majd ő is viszonozta. Lassan a kezem elkezdett egyre lejjebb vándorolt és vadul markolászni kezdtem a fenekét a mi szép nagy volt de nem az a óriási, de olyan jó asszonyos.

Ezt megérezve a csókot egy pillanatra sem abbahagyva felállt, így teljes egészében birtokba vettem a  fenekét. Majd belenyúltam a nadrágjába és egyre beljebb simogattam. Éreztem, hallottam, hogy csók közben halkan nyögdécsel és egyre vadabbul forog a nyelve. Majd a kezem visszahúzva belepusziltam a nyakába és csókokkal borítva haladtam lefelé a mellén, majd amikor elértem a bimbóig nyalogattam majd úgy elkezdtem szopni mint egy kisded. Erre már kissé hangosabban nyögdécselt és hullámzó mozdulatokat végzet. majd elengedtem a mellét a számmal és elindultam lefelé. Szépen kigomboltam a nadrágját, közben nyalogattam, csókolgattam  a hasát a köldöke körül. Majd amikor sikerült kigombolni a nacit letoltam a bugyiját is. Ő ekkor már teljesen meztelen volt rajtam még mindig ruha volt a rövidnadrágom majd szétdurrant. Szépen haladtam lefelé a szépen rendezett formára nyírt hancúrpázsiton, miközben éreztem hogy a lábait  a vállamon átrakta, tehát gondoltam itt elfogok időzni. Elértem közben a csiklójáig, gyönyörű látvány tárult elém. kissé széthúzva megnyalintottam a számba vettem meg-meg szívtam nagyon óvatosan lágyan, közben jól nyálazva mert kissé száraz volt odalenn, de ezt nálam ellensúlyozódott. Nyalogatás közben az egyik kezemmel megpróbáltam a hüvelyébe nyúlni jól megujjazni mielőtt a szerszámot beillesztem. Mivel nem igazán volt nedves lenyúltam a gatyámba letoltam, és két ujjamat bekentem jó bőven előváladékkal. És így megsíkosítva az ujjaimat már könnyedén szaladt bele először az egyik majd mindkét ujjam. Ezeket a mozdulatokat halk nyögdécseléssel nyugtázta majd éreztem megrázkódik ritmikusan össze-össze rándult a hüvelye. Innen tudtam, hogy elélvezett. Majd miután a vonaglása abba maradt elkezdte cirógatni a fejemet és olyan mosoly volt az arcán mintha újra 20 éves lenne. Ekkor abbahagytam az egészet és teljesen letoltam a gatyámat alsógatyámat, lerúgtam. Felálltam majd szépen hanyatt feküdt az asztalon, a lábait felhajtottam megfogtam a két kezemmel és az asztal magasságának köszönhetően pont a farkam magasságában volt a  puncija. Szépen odaillesztettem a makkom hegyét  a bejárathoz és óvatosan betoltam.

Bár azt hittem könnyebben megy be, mert  a két ujjam szánkázott könnyedén ki és be, de a farkam azért vastagabb mint a két ujjam. Úgy ölelte körül a farkam, úgy szorított, gyűrűzött hogy azt hittem azonnal elmegyek, ezért meg is álltam amikor teljesen elmerültem benne. Rá néztem és olyan mámoros köd homályosította el a szemét, hogy az szinte földöntúli. Majd szép óvatosan elkezdtem ütemesen pumpálni. Ettől a  ritmikus tolásoktól szaggatottan nyögött. Csak toltam húztam már egy jó ideje mikor éreztem itt  a vég, bár én több menetet is bírok megszakítás nélkül gondoltam kihúzom, nem élvezek bele. Ezt ő érezte és elcsukló hangon csak annyit mondott nyugodtam lőjem bele. Pár ritmikus  megfeszülő tolással végem lett, de nem húztam ki majd pár másodperccel később már pumpáltam is tovább, erre ő nagyon elcsodálkozott. Még kétszer élveztem bele és őt nem is számoltam, de  a folyamatos hörgés és nyögdécseléssel jelezte, hogy jó neki. Az időt nem tudom mióta lehettünk így együtt, de már szakadt rólam a víz zsibbadt a farkam és lüktetett a makkom, a lábaim remegtek. Végignéztem rajta is aléltan feküdt az asztalon teljesen összeizzadta magát. Majd a lüktető félig ernyedt szerszámomat kihúztam belőle, és lerogytam egy székre. Nem tudom mennyi ideig pihegtem ott lógó fasszal de addig a tanárnéni feltápászkodott kitörölgette magából az nedvemet felöltözködött. Majd én is felöltöztem, de a lábam még mindig remegett. Ő kinyitotta az ajtót kiment a mosdóba rendbe szedni magát. Visszajött majd megkérdezte minden rendben van-e. Odajött majd megcsókolt és megköszönte, erre mondtam neki, hogy én tartozok köszönettel. Majd összeszedve minden erőmet elindultam kifelé az iskolából az osztályfőnökömmel, beszélgetve. Addigra már senki nem volt az iskolában, csak talán egy két ember meg a portás. A terem aznap nem lett kitakarítva.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
valamiért "tanítónéni" foglalkozik a gyerekekkel...
Ha ezeket értelmezni próbálom, akkor egy alsós kisgyerek ábrándozik arról, hogy középiskolás lesz, stb...
Nekem nem tetszett. (De az sem, hogy a komment felénél önállósodott a mondat első fele, mintha nem érdemelne több szót az írás.)

zero-eco86 ·
Na igen mondattanilag lehetett volna jobb de a magam művei se arról híresek, :-D szóval ettől eltekintve nem volt rossz és sikerült is összerakni a történetet. Tetszett

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: