Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én történetem 1

Április volt.Pontosabban 2013. április 2.-a.
Bambán ,unottan böngésztem az interneten, más dolgom amúgy sem volt.Videó videót követett,próbáltam elfoglalni magamat,mikor is a FB jól ismert üzenetjelző hangja szakitotta meg a véget nem érő tehetetlenségemet.Izgatottan kattingattam, "végre történik valami " jelmondattal.Egy általam igen csak helyesnek tartott fiú bókjait olvashattam.2 héten át,amikor csak időm volt rá vele chat-elgettem,megbeszéltük az első találkát,majd a 2. , 3. . A negyedik találkozásunkkor csattant el az első csókunk. Mivel a szűk baráti köröm tudja, hogy a faszt nem vetem meg,türelmetlenül vártam mikor érünk el arra a bizonyos pontra. Sokat nem is kellett várnom....
Április 26. kb. 20:00
A tükör előtt bibelődtem.A hajam semmi pénzért sem akart értelmes formát felvenni.Idegesen pillantgattam a telefonomra,szinte percenként ellenőrizve,hogy nem  kések-e el az újabb "randinkról".Amikor már kezdtem belenyugodni,hogy jobban már nem tudom a megjelenésemet fokozni,vibrálni ,majd zenélni kezdett a telefonom.Gyorsan fel is vettem ,egy sietős -már indulok- kijelentéssel,miközben a lábamat belecsúsztattam a cipőbe,és a szabad kezemmel próbáltam belebújni a kabátkámba.
-Oké, én már a kaputok előtt vagyok-jött a válasz Tomitól.
Sietősen felkaptam a retikülömet,hátam mögött becsaptam az ajtót,és már kint is voltam a kapunál. Tomi mosolyogva fogadott,csókot lehelt az arcomra,és kezem benyomott egy almás nyalókát.Tudta ,hogy szeretem,minden egyes találkánknál hozott egyet-kettőt.
-Szóóóval,merre lesz az út?-kérdezte tanácstalanul.
-Először is a benzinkút,cigit kell vennem,aztán rád bizom.
Benzinkútnál megegyeztünk ,hogy elnézünk a kocsmába,de csak 1-2 órácskát töltöttünk ott,mivel nem volt nagyon forgalom,hamar bezártak .Igy ötlet hiján belopóztunk a focipályára ,pokrócot teritettünk a  pálya kellős közepére,és ott foglaltunk helyet.Nem sok idő telt el és már egymás száját kutattuk nyelvünkkel.Minden egyes csókjától benedvesedtem,és ez akkor sem volt másképp.Egyik keze a seggemet markolászta,mig a másik a hátamat simogatta.Óvatosan lefektetett,és az ajkaimtól lassan távolodni kezdtek ajkai.Az állam és a nyakam végig csókolgatása után eltolva a kabátom és pólómat a vállam felé vette az irányt.Mindvégig markolásztam a fenekét,majd amikor megéreztem meredező falloszát,tudtam hogy ennek az éjszakának más végkimenetele nem is lehet , igy belenyúltam a nadrágjába,lassan előre csúsztatva kezeimet megmarkoltam,majd simogatni kezdtem férfiasságát.Először csak az alsóneműjén keresztül,majd abba is behatoltam.Persze ő sem volt rest ,időközben a vállaimról áttért a mellbimbómhoz,ami még jobban fokozta a kúrniakarás érzését,nem is beszélve arról,amikor már ő  is a bugyimba turkált.Vadul,egymásról szaggattuk le a ruhákat,nem törődve azzal ,hogy hol érnek földet.  Pillanatokon bévül a fontos testrészeink csupaszon simultak egymáshoz.A szivem egyre hevesebben vert,halkan ziháltam és türelmetlenül vártam a behatolás pillanatára.Persze Tomi semmit sem sietett el.Nem hatolt be egyből mint egy vad sexéhes tini,ő ennél sokkal érettebb volt . Még akkor,ott a focipályán ,ahol bármelyik pillanatban megláthattak volna képes volt az időt egy apró előjátékkal „húzni”. Péniszének kupak ja ,lassan,de céltudatosan simitgatta nőiességem minden egyes szegletét,kezével megdörzsölgette klitoriszomat .Csipőmet megemeltem,óvatosan,nem feltűnően célozva arra ,hogy jó ez meg minden,de most már rakd belém.
Szerencsémre vette is a lapot ,és kiméletlenül belém is hatolt.Imádom a vadságot.És ő valahogy megérezte mindig,hogy mikor s mit akarok.
Soha el nem feledem azt az estét.Ahogyan lassan,de keményen ki s be hatolgatott,ajkait harapdálta,elvette az eszemet,valósággal megigézett.Ritmusosan mozgolódtunk,testem meg-meg feszült minden egyes döfésnél.Vállamba kapaszkodva nyomott,hogy még jobban bennem lehessen,hogy még jobban érezhessem.Én a seggébe kapaszkodtam,ajkaimat erősen összeszoritottam,szégyeltem bármiféle hangot is kiadni,féltem hogy a hangom annyira elcsuklik egyes pillanatoknál,hogy az majd máskor,ha ez a kapcsolat nem folytatódik,nevetség tárgya lesz.
Elengedte a vállaimat,már nem kapaszkodott belém. Fejem fölött lévő fűcsomókba mélyisztette bele ujjait,de minden egyes erőfeszitésnél a fűszálak elszakadtak,és Tomi kezébe maradtak.De egyáltalán nem zavart a repedező hangjuk .Nem érdekelt más,csak a kéj ,az élvezet,és az ,hogy végre magamban tudhatom ezt a tökéletes férfit.Mikor láttam rajta ,hogy már nem birja sokáig ,én is jobban elengedtem magamat,hogy a lehető legszinkronosabban jussunk el a csúcsig.Ám amikor már csak pár pillanat hiányzott volna,a telefonom ismét megcsörrent.Fel kellett vennem ,mert ez a csengőhang csak két ember hivásakor szólal meg,ha az anyám,vagy ha a nevelőapám hiv.Bosszankodva nyúltam a telefon után,aminek megkeresése picit problémás volt,mivel azt se tudtam,hogy hova dobtam a ridikült.Felvettem,visszafolytott hangal szóltam bele,ne hogy észrevegyék hangomon a zihálást.
-Hugi.-szólt bele nevelőapám, Peti.
-Mondjad.
-Figyelj megbeszéltük anyáddal,hogy ma kint maradhatsz picit tovább.Ráérsz egy óramúlva haza jönni.
Egy óra múlva????Ezekbe meg mi lelt-gondoltam magamban-hisz soha sem lehettem tovább a megadott időpontnál.Persze nem kérdezősködtem,csak megköszöntem,visszafeküdtem a pokrócra Tomi mellé,és folytattuk onnan ahol abbahagytuk.
Hozzászólások
Andreas69 ·
Miért csaptad így össze? Jó lenne, de bosszant, hogy következetesen kihagyod a szóközt, ha írásjelet teszel.Így.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: