Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az én kis szeretőm 5. rész

A reggeli nap sugarai ébresztettek. Hosszú évek óta először ébredtem úgy hogy ki voltam elégülve. Elégedetten néztem a mellettem alvó ifjú kis szeretőmre, aki történetesen a fiam volt. Mélyen aludt még mellettem. Nem is csoda, szegény kicsikém egy maratoni éjszakán volt, túl mely alatt többször sütötte el élete nőjét, mint addig bárki. Igaz nem voltak olyan sokan előtte, de akkor is, büszkén néztem az én alvó kincsem.


Miközben néztem, a hátára fordult, de ahogy fordult a takaró lent maradt és előbukkant az a csodás szerszáma. Ahogy megláttam szinte rögtön beleborzongtam. Finoman végig simítottam a kezem a testén, a hasától a mellkasáig, és láttam, ahogy finoman meg - megrándul a teste és a bőre tiszta libabőrös lesz a kezem után. Odabújtam hozzá, és ő finoman a karomba bújt. Adtam egy csókot a homlokára, és finoman elkezdtem simogatni a fejét. Fáradt volt, mert éreztem, hogy nagyon gyorsan újra mélyen alszik. Ám ahogy a karomba fordult éreztem, ahogy a kis petyhüdt farka a combomhoz ér. Lassan simogatni kezdtem had aludjon még, de mikor már kezdtem volna én is vissza aludni, megéreztem a combomon hogy az a petyhüdt kis kukija, elkezdett magára találni, és egyre jobban keményedik, ahogy hozzá ér a testemhez. Jó érzés, töltött el és finoman megmozdítottam a combom. Éreztem, hogy sikerült még egy kicsit fokoznom a merevedését, majd lassan lenyúltam és megsimogattam azt a fél kemény, azt hiszem, most már nyugodtan mondhatom, farkát. Ahogy a kezem ráfonódott, szinte azonnal éreztem, hogy nőni és keményedni kezdett. Csak pár finom mozdulat kellett és a farka, teljes méretben ott állt forrón és keményen a kezemben.


Finoman elkezdtem mozgatni rajta a kezem, és hallottam amint felsóhajt. – Pihenj kicsim, - súgtam neki halkan. - Anya vigyázz rád. – mondtam lassan és tovább vertem a farkát. Emlékszem rögtön felakartam nyársalni magam vele, de olyan nyugodtan pihent a karomban hogy, nem volt szívem ezért felkelteni. Finoman folytattam a mókát, miközben a másik kezemmel a haját és a fejét simogattam. Éreztem, hogy jól esik neki, ám valami mégse volt az igazi. Egy idő után mintha kicsit elkezdett volna leengedni, és valami miatt meg újra keményedni. Emlékszem nem értettem, a dolgot és csak véletlenül jöttem rá, hogy akkor kezd el keményedni a farka, amikor véletlenül a hasamhoz, a combomhoz, vagy más testrészemhez ér.  – Kis perverz rosszcsont, - mosolyogtam magamban, miközben máris elkezdtem úgy verni a farkát, hogy a csupasz hegye mindig a hasamhoz érjen egy kicsit. A hatás azonnali volt. Éreztem, ahogy a farka minden alkalommal, amikor csak a hasamhoz ért egyre keményebbé vált. Imádtam, ahogy érzetem a levegővételeit, és az izgatottságát, és ahogy a farka egyre nagyobb és keményebb lett, ahogy a hasamhoz ért.


Közben, arra gondoltam, hogy hagyom pihenni is kicsit a szerszámát, és finoman elkezdtem rajzolgatni a hegyével a hasamra. Ám ez csak olaj volt neki a tűzre. Ezután már lassan finoman folytattam tovább, ügyesen kombinálva a kettőt, ügyesen irányítva hogy a hasam aljához is hozzá érjen néha, mert éreztem, hogy ilyenkor még egy kicsit nő és rándul is. Majd kicsit feljebb kúsztam és a farka így már a hasam alját és a puncim érte. Szinte beleremegtem, amikor az a forró feje először hozzá ért a szőrős vénuszdombomhoz. Éreztem, hogy ez neki is tetszik, és már nagyon küzd az elkerülhetetlen ellen. Odahajoltam hát hozzá és finoman a fülébe súgtam. – Gyere kicsim, engedd ki bátran, kend vele össze anya punciját. – Ennyi kellett csak, és a következő pillanatban vastag fehér örömsugarak csapódtak a hasamnak és a puncimnak. Forró fehér gyönyörrel áztatva el őket. Szorosan magamhoz öleltem, és éreztem, ahogy a farkincája még egyet – egyet rándul, ahogy a hasamhoz nyomódik. Hevesen vette a levegőt, ahogy az anyja karjába bujt. Szerető csókkal megcsókoltam a homlokát, majd tovább simogattam a haját, míg újra elaludt.


Kicsit még én is pihentem mellette. Elkezdtem feldolgozni, hogy néha jobb, ha nem vagyok olyan mohó, és nem rohanom le és csavarom ki úgy, mint egy fél narancsot, a facsaró gépben, hanem hagynom kell neki az ilyen játékokat is. Még nekem is meg kell tanulnom bánni a kis lovagommal. Ahogy ezen gondolkodtam és elmélkedtem lassan kezdtem érezni, hogy kezd megszáradni a fehér örömlé a testemen.


Felkeltem és elindultam zuhanyozni. Megnyitottam a csapot és beálltam a zuhany alá. Kicsit magamba merülve álltam a zuhany alatt, Élveztem, ahogy a meleg víz lemossa a testem, mikor láttam, hogy nyílik a fürdőszoba ajtaja. Majd bejött és megállt a WC felett. Csendben maradtam, és úgy csináltam, mint aki nem is vette észre, hogy bejött, és nyugodtan szappanoztam magam tovább. Kíváncsi voltam mit lép. Ha belép, akkor biztosan az enyém, ha nem, akkor nem sikerült megszereznem magamnak. Kicsit izgultam, hogy mi lesz, ha nem lép be mellém, de valami belső hang azt mondta, hogy ez nem fog megtörténni. 1 perccel később már halottam a WC lehúzását. Feszülten figyeltem a függönyön keresztül mit fog csinálni. Majd láttam, hogy a zuhanyhoz jön, álló farka a két zuhanyfüggönyön keresztül, mint valami jégtörő hajó tört utat magának, majd a feje is megjelent és kérdőn rám nézett, én pedig az örömtől és a boldogságtól majdnem berántottam volna magamhoz annál a gyönyörű farkánál fogva. Szerencsére nem kellett, mert látta rajtam, hogy nem ellenkezem, így ő is belépett mellém a zuhanyzóba. Ránéztem és tudtam, hogy immár csak az enyém. Átöleltem és megcsókoltam, de ezúttal nem úgy, mint a fiamat, hanem mint a szerelmemet. Hosszú mély csók volt, ott a zuhany alatt, és a meleg víz csak folyt végig a testünkön. De nem ez volt az egyetlen örömteli dolog ott és akkor.


Ahogy csókoltam, érzetem, ahogy az álló farka hozzám ért. Finoman szétnyitottam kicsit a lábam így pont a két szeméremajkam közé sikerült fognom, majd finoman újra összeszorítottam őket. Ez után rámosolyogtam és átölelve finoman magamhoz húztam. Éreztem, ahogy a farka csúszik a szappanos ajkaim közt. Csodálatos érzés volt. Egy kicsit mozgattam még így a csípőm, aztán finoman hátra nyomtam magam, egészen addig, míg a farka ki nem csusszant az ajkaim közül, és neki nem verődött előbb az ő majd az én hasamnak. Kicsit mosolyogtunk a dolgon, de a kezem máris rajta volt és húzogatni kezdte fel - le a bőrt. Ám neki se kellett már több ennél, gyorsan beszappanozta a kezét és elkezdte a melleim simogatni. Rögtön elkezdtünk sóhajtozni mind a ketten. - Ez az jól csinálod! – nyögtem neki halkan, és tényleg imádtam, ahogy a szappanos kezei előbb a melleim aztán a bimbóim kényeztetik. Szinte remegtem a gyönyörtől, olyan finoman és odaadással csinálta. Éreztem a kezemben lévő farkán, hogy neki is nagyon tetszik a dolog. Imádtam benne, hogy élvezi és szereti a testem. Imádtam a tudatot hogy az a csodálatos farka miattam, az egész lényemtől, pusztán attól, hogy a testemhez ér, már annak az érintésemtől, egyre keményebb lesz. Majd éreztem, ahogy az egyik keze elindult lefelé a mellemről, át a hasamon, egészen a vénuszdombomig, ahol finoman izgatni kezdi a csiklóm, majd lassan besiklik a már nedves ajkaim közt a forró puncimba, és ott megérinti azt, bizonyos pontom.


Abban a pillanatban elélveztem a gyönyörtől. Egyik kezemmel a vállát a másikkal meg a farkát szorítottam, nehogy elessek a gyönyörtől, amit sikerült neki okoznia bennem. Annyira fantasztikus és örömteli érzés volt, hogy azt elmondani sem lehet. Agyam szikrákat szórt, mintha egy egész augusztus 20-ai tűzijátékot egyszerre robbantottak volna fel az agyamba, a puncim forrón remeget a térdeim megrogytak, egész testem beleremeget az orgazmusomba.


De éreztem, hogy az ő farka még mindig kemény a kezemben. Kicsit meglepődtem, ha tovább nem is, de egy pillanatig mégis, aztán eszembe jutott, hogy mitől is ment volna el, hiszen nem rég élvezett egy hatalmasat az anyja puncijára és hasára, ráadásul az anyja túl elfoglalt volt a saját orgazmusával, ahhoz, hogy közben őt is a csúcsra tudja juttatni. Kicsit el is szégyelltem magam.


Úgyhogy finoman újra verni kezdtem a farkát, majd elé térdelve a számba vettem a már így is beton kemény szerszámát és elkezdtem szopni, de úgy mintha az életem függne tőle. Imádtam kényeztetni, érezni a számban lüktető forró farkát, hatalmas beleéléssel csináltam, hadd robbanjon ő is egy hatalmasat. Ahogy kényeztettem, neki dőlt a csempének, és úgy hagyta magát. Én pedig csak folytattam, amit csináltam, hadd élvezzen az a gyerek. Ám éreztem, hogy lenyúlt és megfogta a vállaim és finoman fölfelé húzott. Engedtem, hadd vezessen ő, és lassan felálltam. Kezeivel finoman hátra fordított, és Én megfordultam, tudtam mit akar – Gyere, rakd be anyának! – mondtam és széthúztam a fenekem megmutatva neki a már izzó tüzes puncim, ami csak rá vár. Ő mögém lépett, és odaillesztette a farkát a bejáratomhoz, majd finoman benyomta. Felnyögtem, ahogy a farka belém hatolt, és teljesen kitöltött, majd éreztem a hasát a fenekemnél. Teljesen bennem volt. Ezután lassan elkezdtünk mozogni a zuhany alatt. Sokat tanult a tegnapból, egyre jobban élveztem már én is a dolgot. Tudtam, hogy a szex, ami elsőre is frenetikus volt köztünk, az egyre jobb és jobb lesz. Így hát, hátravetve a fejem, hagytam, hogy előre nyúlva a melleimet kényeztesse. Nagyon jól csinálta, és éreztem, hogy nem fog most egy könnyen elélvezni, úgyhogy átadtam magam az önfeledt kéjmámornak és hagytam, hogy a kis lovagom újra elsüsse a testem, benne azzal a nagy és forró farkával, amit úgy imádtam. Immár kitudja hányadszor. És sikerült is neki.


Hatalmas hullámokban tőrt rám az orgazmus, elsodorva mindent körülöttem. Farkát tövig nyomta az anyja forró lüktető puncijába és ott is tartotta, amíg csak tartott a gyönyöröm. Éreztem, ahogy a puncim szinte ráfonódik a farkára és sok kis apró rángásokkal újabb és újabb hullámokat gerjeszt a testemben. Ziháltunk a zuhany alatt és lecsurgó víz csak fokozta az örömöm. A testemről dőlt az izzadság és remegtem a boldogságtól.


Aztán lassan elkezdtünk letérdelni. A zuhanytálcán ültünk mindketten és pihegtünk. Ránéztem az én egyetlenemre. – Akarod még folytatni? – kérdeztem tőle, de felesleges volt, hiszen láttam a még mindig álló farkán, hogy kész folytatni. – Mit szólnál, ha anya most beleülne abba a szép nagy farkincádba? – kérdeztem tőle játékosan, és közben végig simítottam a puncimon, bár nem voltam biztos benne hogy a térdeim bírni fogják a tempót. Ő rá nézett majd egy pillanatra fel, és ahogy utána néztem láttam, hogy a borotvámat nézi. – Szeretnéd csupaszra borotválni anya punciját? – kérdeztem felnyúlva a borotvámért. Oda adtam neki majd szép nagy terpeszbe feküdtem a zuhanytálcára és hagytam, hogy a kis drágám csupaszra borotválja a puncim. Mikor végzett, kezeivel finoman végig simított rajta, mire én megfogtam és ellöktem.  – Ilyenkor nem kézzel ellenőrizzük a munkánk. – mondtam neki kicsit letoló hangon – Mire ő odahajolt és finoman belenyalt a puncimba. Mennyei érzés volt, ahogy a nyelve végig szántotta a barázdám, gondosan körbe járva csiklóm. – Erről beszéltem! – Sóhajtottam fel neki. - Mit gondolsz? – kérdeztem, elég tiszta vagy még kell egy kis ellenőrzés neki? – Erre ő újra odahajolt és újra elkezdte nyalogatni a puncim. – Én is így gondoltam. – nyögtem neki. Nagyon jól csinálta, majd amikor már elég tisztának éreztem magam – felhúztam a fejét. – Most már jó lesz drágám, most anya jön! – mondtam neki egy forró csók kíséretében és lefektettem a zuhany tálcára ahol az előbb még én feküdtem, majd finoman fölé térdeltem és magamba vezettem azt a csodás farkát.


A következő pillanatban már vadul lovagoltam is az én kis hercegemen, és ahogy egyre hevesebben és gyorsabban lifteztem rajta a külvilág is úgy kezdett egyre jobban elhalványulni és távolibbnak tűnni, míg már egy ponton teljesen meg is szűnt létezni. És akkor, ott voltam én, és ő abban a nagy vakító fehérségben és csendben, a világ megszűnt, és mi abban a pillanatban óriásit robbantunk.


Óriási nyögések és zihálások közepette szakadt ki belőlünk az orgazmus, mely mindent elsöprő és elpusztító volt. A tűzijátékból atomvillanás lett, mindenem vitt magával. És amikor már azt hittem, hogy nem lehet jobb és nagyobb, kezei megmarkolták a mellem, ujjai a bimbóim szorították, és abban a pillanatban újra élveztünk egy hatalmasat. Nyögtünk sóhajtoztunk lihegtünk, vonaglottunk, ahogy az orgazmus kilőve minket egészen a Plútóig repített, és vissza.  Ám ahogy tisztult a világ lenéztem rá, és láttam a szemeiben ugyanazt a mérhetetlen nagy boldogságot, gyönyört, és csodálatot, amit tegnap éjszaka is. Boldogok voltunk, ott és akkor a zuhany alatt. Szerelmes voltam a fiamba.


Fáradtan, pihegtünk a zuhany tálcán, egy centit se mozdulva egymásról. Láttam, rajta hogy nagyon ki van már merülve, de gondoltam teszek még egy próbát vele. Felnyúltam, és levettem a folyékony szappant és a mosdószivacsot és elkezdtem előbb őt majd magamat is beszappanozni. Hamar éreztem a hatást és nagyon örültem is neki. – Gyere, mosd meg szépen a hátam! – mondtam neki, - majd hozzá, tettem, - De jó keményem ám, mert nagyon mocskos! - És négykézlábra álltam. Nem kellett sokat várnom, mert egy pillanattal később már éreztem a megint kemény farkát a puncimban ki be járni. Nagyon szorgos kis diákom volt, mert ebben a pózban 2-szer is elélveztem tőle, de hát pont ezért csináltam. Ez az egyik kedvenc pózom, mert ilyenkor sokkal mélyebbre hatol belém, és sokkal durvábban nyársal fel, mint, máskor. Persze közben a habos szivaccsal dörzsölte a hátam, minden lökésével egyre tisztább és tisztább lett a hátam, és el kellett telnie jó pár percnek mire megértetem, hogy szegény még egyszer nem fog tudni már így elmenni.


Ám ahogy ez lesett megjött a harmadik és egyben legnagyobb orgazmusom ebből a háromból. És én már megint a mennyekben jártam tőle. Ám ezután már kiszálltam belőle finoman leültettem és elkezdtem lassan kényeztetve szopni és verni a farkát. Közben a melleim közé raktam és úgy csináltam tovább. Láttam, hogy ez nagyon tetszik is neki. Ám szegényemnek így is belekerült jó néhány percébe mire nyögve nyelve el tudott élvezni a melleim közt. Nyögött vergődött, és élvezett, de már csak egy pár csepp édes nedű jött ki belőle, amit én mohón le is nyaltam róla.


Ezután, már nem volt erőnk többre. Befejeztük a fürdést, megcsókoltuk egymást immár sokadszor, és megígértem neki hogy mostantól az övé vagyok, és akkor elégítem ki ahol, és amikor csak akarja, de csak, ha a húga nem látja. Ezt követően lezuhanyoztunk, megreggeliztünk. Én elmentem a boltba és a piacra Ő pedig vissza a szobájába gondolom pihenni vagy játszani. Ebédre hazaért a lányom is a barátnőitől, persze azt is sikerült emlékezetessé tennem a fiam számára, de az már a következő történet!


Vége!
Előző részek
Hozzászólások
mindigmama ·
Fantasztikus történet! Én 14 évesen lestem meg anyámat, amikor zuhanyozott, és kívántam meg őrületesen.De 20 éves koromig kellett várnom a beteljesülésre. Szerelmi ámokfutásunk azonban immár több mint két évtizede tart. Minden nap szeretkezünk, gyakran többször is. Én elhiszem, hogy a fiúnak folyton áll a farka a mamájára - ez enyém is! Lehet bennünket irigyelni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: