Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az életem

Az én történetem egyszerű és szomorú. Minden, amit ide leírok igaz.
25 éves vagyok. Mivel nincs senkim, aki meghallgatná gondjaimat, gondolataimat és már nem bírom magamban tartani, ezért döntöttem úgy, hogy kiírok magamból mindent, ami a szívemet nyomja.
Teljesen normális, hétköznapi életem volt mindaddig, amíg az Édesapám tavaly októberben elhunyt. Ketten maradtunk Édesanyámmal, és nagyon nehéz lett az életünk. A mai napig nincs olyan nap, hogy ne jutna eszünkbe, milyen jó is volt, amikor még hárman voltunk. Egymásban tartjuk a lelket, még az a "szerencse", hogy mi itt vagyunk egymásnak, különben nem tudom, mi lenne velem. Édesanyámra mindenben számíthatok, de minden gondomat neki sem mondok el, mert ezek nélkül is van elég baja.
Mostanában egyre inkább úgy érzem, hogy a depresszió a hatalmába kerít, és nem tudok szabadulni tőle, akárhogy is szeretném. Bármit csinálok, nem tudok 100%-ig arra koncentrálni, mert folyamatosan a problémáim járnak a fejemben, és egyszerűen már nem tudok mit tenni ez ellen. Rendszeresen sírógörcsöt kapok, ha például filmet nézek, és abban van egy szomorú jelenet, máris azt érzem, hogy sírnom kell. Nem tudok olyan életvidám lenni, mint régen, egyszerűen nem megy. Sokszor érzem, hogy szeretnék más lenni, más életet élni. Kialakítottam magamnak egy sajátos álomvilágot, amiben gondtalan az életem és bármit megtehetek, anélkül, hogy gondolkodnék, mielőtt cselekszem. A munkában sokszor itt járok, és ettől egy kicsit jobban érzem magam, de sokáig ez sem segít. Tudom, hogy ez csak egy képzelt világ és soha nem fog valóra válni.
Szeretnék változtatni az életemen, csak azt nem tudom, hogy fogjak hozzá, tanácstalan vagyok teljesen.
25 éves vagyok és eddig 2 komoly kapcsolatom volt, de egyik sem tartott sokáig. Magányos vagyok, szeretném, ha lenne mellettem egy férfi, de senkit nem találok, lehet hogy velem baj, nem tudom.
Fogalmam sincs, mit kellene tennem.
Azt szeretném, ha lenne mellettem valaki, akinek csak én számítok, és engem szeret. Ez olyan nagy kérés?
Hasonló történetek
18048
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
26065
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Chrystina ·
Kedvesem!
Az élet nem könnyü. Felfogni is nehéz, milyen elveszíteni egy rokont, főként, ha ennyire közel áll az emberhez. De nagyon fontos, hogy ilyenkor, támaszra lelj, de nem feltétlenül egy párkapcsolat az ami meg ment. szerintem, egy barátnő, ilyenkor többet tud segíteni. Hiszen, ha most sétálnál bele egy kapcsolatba, akkor nem biztos, hogy úgy a legjobb, ha rögtön mankót keresel benne. Elképzelhető, hogy megijedne, és csak elijesztenéd, és azt a lányt aki valójában vagy, talán sosem ismerné meg. Olyan ember társaságára aki, segíteni tudna, abban, hogy feldolgozd. Mert a lépéseket, neked kell megtenned. Helyetted sajnos, nem lehet új életet kezdeni. Egy társ akkor lehet igazi segítség, ha a szomorú köd eltünt a szemed elöl, és kész vagy új dolgokba bele fogni. Számtalan ilyen lehetőség van, csak tartsd nyitva a szemed:)
Arven ·
Kedves Chrystina!
Neked is köszönöm a véleményedet!
Igazad lehet!Talán tényleg nem most kellene belekezdenem egy kapcsolatba, ezt végig sem gondoltam, és egyetértek azzal, amit írtál!

geminigirl ·
Kedves Arven!

Szerintem nézz szét magad körül és próbáld felfedezni azokat a dolgokat, amik szépek és gyönyörködtetni tudnak. A gyászod és a kilátástalanságod amúgy is érzékeli a környezeted, ilyen negatív hangulattal nem lehet bevonzani egy pasit sem, olyat meg, aki arra érdemes, főleg nem.
AMint képes leszel meglátni a szépet és jót magad körül és önfeledten nevetni, meg fogod találni azt a fiút, aki érdemes arra, hogy vigyázhasson rád!

üdv,
Gem
Arven ·
Kedves Geminigirl!

Köszönöm szépen!
Mivel mindannyian, akik írtatok nekem, szinte ugyanazt írtátok csak mégis másképp megfogalmazva, azt hiszem tényleg itt az ideje, hogy magam körül rendet tegyek végre és megpróbáljak pozitívan hozzáállni az élethez!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: