Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Anytime, anywhere 2.

Több alkohol volt benne mint legutóbbi találkozásuk alkalmával, ahogy kinyitotta a kocsi ajtaját, mintha egy négykerekű kocsmából dugta volna ki a fejét.
-Helló ismerős lány! Mi is a neved?!
-Amy.
-Amy!  Elvihetlek egy darabon?! Vagy inkább gyalogolni szeretnél?
-Hát…- Amy csak pár pillanatig habozott.  Joshua részeg volt, ittas vezetés, baleset, halál… de Joshua itt volt egyedül, kihalt útszakasz, hátsó ülés, szex… egyértelmű volt a döntés.
-Veled mennék….
- Pattanj be hátra, elöl nagy a kupi!
A lány inkább bemászott mint bepattant az óriási autó hátsó ülésére. Az anyósülésen tényleg nagy volt a kupi, Joshua turkált egy kicsit aztán hátranyújtott neki egy félig kiürült vodkásüveget. Amy elfogadta és alaposan meg is húzta, bár megint kezdtek felgyorsulni körülötte a dolgok, az agya jelzett neki hogy nem helyes amit tesz, de nem kívánt rá hallgatni. Megint itt volt Josh-sal, csak ez számított, másodszorra nem akarta elszalasztani a lehetőséget.
Elindultak. Egyetlen irányba vezetett az út, a férfi nem kérdezte merre menjen, mivel halkan szólt a rádió, egy szót sem szólt a lányhoz. Kénytelen volt Amy társalgást kezdeményezni ha szeretett volna valamit kihozni a helyzetéből.
-Hiszel a sorsban?- kezdetnek megfelelt ez is.
Hangos büfögés volt a válasz első fele.
-Nem. -Josh a belső tükrön keresztül egyenesen a szemébe nézett, ahogy a lány is az övébe. Kék tekintete szinte perzselte az arcát.
-Tudod… hogy őszinte legyek… kíváncsi lennék azokra a dolgokra…-kicsit gyors volt a témaváltás, de fogyott az idő, ahogy a vodka is.
-Miféle dolgokra?!
-Hát azokra… amiket szívesen csinálnál velem…
Joshua rekedten felnevetett.
-Akarod hogy elmeséljem?!
-Inkább mutasd meg…! - az alkohol beszélt Amy-ből és eléggé rámenőssé tette. Sosem viselkedett még így mert sosem mert még így viselkedni, most meg eljátszotta itt a nagy férfifalót ezzel a harmadrangú pornós dumával.
Joshua, szemei egyre jobban elkerekedtek ahogy hallgatta a lányt. Semmi hátsó szándék nem vezérelte amikor felvette az autójába, de arra nem volt felkészülve hogy ilyen beszélgetésbe keverednek. Mindig is értett a nők nyelvén és szeretett ő irányítani, de kezdett kicsúszni a lába alól a talaj… a karikagyűrűje egyre jobban szorította az ujját, ahogy a farmernadrágja is hasonlóan cselekedett egy másik testrészével.
-Na persze…- köszörülte meg a torkát.- A fiatal lányok, meg az ő nagy szájuk…
-Én komolyan gondolom, Joshua!
Josh hirtelen irányt változtatott, lekanyarodott a földútra, egyenesen be az erdőbe. Nem bírta tovább hallgatni, egészséges férfiember volt akinek voltak igényei amiket mostmár egyre sürgetőbben ki akart elégíteni. Erőszakoskodni nem akart, de a lány lényegében felkínálta magát, nem volt már ezen mit átgondolni.
Amy szíve hevesebben vert amikor megálltak a fák között a semmi közepén. Joshua matatott valamit a kesztyűtartóban, majd sietősen hátrasétált hogy mihamarabb a lány mellett lehessen. Vagy inkább benne...
-Ez az utolsó figyelmeztetés… biztosan akarod? - suttogta mielőtt egy ujjal is hozzáért volna mert tudta hogyha elkezdik, nem tud majd leállni.
-Azt akarom hogy dugj meg!- ez annyira szívből jött vagy inkább kicsit mélyebbről hogy Amy-nek ideje sem volt átgondolni, csak kicsúszott a száján. Josh pontosan ezt akarta hallani, önelégült mosollyal húzta le az egyetlen gyűrűjét az ujjáról, aztán a nadrágja zsebébe mélyesztette.
-Meglessz.- hajolt Amyhez lassan hogy megcsókolja, közben hanyatt döntötte az ülésre. Már az első csókja mély volt és szenvedélyes, vodka és cigaretta ízű, a legfinomabb kombináció amit a lány valaha is érzett a szájában. Ügyes nyelve volt, tudta hogyan kell használni, lényegében úgy varázsolta le a lányról az inget és a melltartót, hogy Amy csak azt vette észre hogy Joshua már a melleit simogatja.
Minden érintésébe beleremegett, amikor a férfi forró ajkai a mellbimbóira vándoroltak, érezte hogy forróság önti el az ölét. Josh mintha megérezte volna ezt, bal kezét a farmernadrágba csúsztatta és fájdalmasan lassan simogatni kezdte a lányt a vékonyka bugyin keresztül.
Amy még sosem élt át ilyen intenzív kínzást, egyetlen fiú jutott el nála idáig, de ő öt perc alatt végzett az egész aktussal… Josh tapasztalt volt, magabiztos mosollyal figyelte ahogy a partnere egyre  szaporábban kapkodja a levegőt. Tudta hogy amint lekerül róla a bugyi, elélvez a keze alatt…
-Vegyük le a felesleges dolgokat…- lassított kicsit, nehogy az alkalmi partnere légzéselégtelenségben idő előtt meghaljon alatta. Elsőként a magassarkúk repültek az anyósülésre, majd a rövidnadrág is ott landolt. - Akarod hogy levegyem az ingem?
Amy bólintott. Persze hogy akarta.
-Jó.- Josh pillanatok alatt kibújt az ingéből. Nem volt igazán szőrös és ahhoz képest hogy sokat volt a napon, meglepően fehér maradt a bőre. Az a fajta megtermett pasas volt, akitől nem szívesen kap pofont az ember.
Amy felé nyújtotta a karjait hogy jelezze, szeretné megérinteni, Josh felültette és engedte hogy simogassa kicsit, aztán visszanyomta a lányt az ülésre, nem ért rá ilyesmire. Meghúzta a vodkásüveget, kajánul elmosolyodott majd óvatosan lehúzta a lassan teljesen átázott apró fekete franciabugyit. A lány kishijján fejbetérdelte amikor finoman végighúzta a belső combján borostás állát, nem tehetett róla, kezdtek a mozdulatai kontrollálhatatlanná válni. Úgy érezte, nem fogja ép ésszel kibírni Josh nyelvét, igaza is lett… a férfi alig kezdte el finoman nyalni csupaszra borotvált punciját, már dobálta is magát félig öntudatlan állapotban.
-Ha nem lennék ennyire beindulva, órákig tudnálak nyalni…- duruzsolta a férfi amikor tartott egy szusszanásnyi szünetet. Amy abba bele is halt volna, így is közel járt a teljes megsemmisüléshez. Nedve patakokban folyt a combján és csak remegett és remegett…
Josh persze folytatta bár kezdte elveszíteni a viszonylag józan eszét. Próbált egyre mélyebbre jutni, két ujjával óvatosan szétnyitotta a szeméremajkakat hogy még jobban be tudja dugni a nyelvét a szűk nyílásba. Amy sikoltozott és a hajába markolt de nem érdekelte, azt viszont már nem tudta figyelmen kívül hagyni hogy rettenetesen szorította a nadrágja, meg kellett állnia hogy kigombolja a sliccét. Pár pillanatra szakadt csak el a lány édes ölétől amely már fénylett a nyáltól. A látványa és az illata is megőrjítette, bekapta a saját mutaatóujját majd először lassan majd egyre gyorsabban ujjazni kezdte. Elégedetten nézte ahogy Amy próbál uralkodni magán, eredménytelenül. Meg akarta adni neki a kegyelemdöfést, a középső ujját is a lányba csúsztatta, a csiklóját újra kényeztetni kezdte az ajkaival… ezzel a kombóval elérte hogy Amy hatalmasat élvezzen a lába közt a fejével. Ő is szeretett volna már eljutni erre a pontra.
-Nem bírom tovább, bébi…- nyögte vágytól rekedt hangon. Enyhén remegő kézzel tolta le az alsónadrágját , közben a fogával tépte fel az óvszereszacskót amit gondosan a zsebébe készített mielőtt beszállt hátra, hogy aztán gyakorlott mozdulattal felhúzza magára a vékony gumit. Már most folyt róla a víz.  könnyedén feszítette szét a még mindig pihegő Amy lábait és dobta őket a vállai fölé hogy egy forró csók közben végre behatolhasson a lányba. Félig lelógott az ülésről de ez most nem zavarta különösebben. Egyszerre nyögtek fel, mindkettejüknél felmerült egy kis kellemetlenség. Amy úgy érezte mintha újra elveszítené a szüzességét Josh hatalmas volt neki és rettenetesen feszítette pedig még félig sem merült el benne, Josh pedig azzal szembesült, hogy Amy szűkebb, mint bármelyik nő akivel valaha is lefeküdt, pedig volt egy pár. Tocsogott a nedvességben, mégis szabályosan úgy kellett belegyömöszölnie magát. Valószínűleg valami lelki dologgal állt szemben, erre nem számított. Ennél jobban már nem tudta szétfeszíteni a lábait, ráadásul az ülés is csúszott a lánnyal együtt, keményen meg kellett ragadnia a csipőjét, hogy valahogy centiről centire beljebb tudjon csúszni.
Látta Amyn, hogy mennyire szenved, de azt is tudta, hogy csak az eleje ilyen gyötrelmes, ha ezen túljutnak, onnan már sikítva élvezős… ha nekiáll finomkodni, annál tovább húzódik, az ajkába harapott majd elkezdte teljes erőből előre nyomni magát a lányt pedig erősen húzta magára. Persze a hüvely szorítása folyamatos remegéseket indukált a testében, azt sem tartotta kizártnak hogy félúton fog elélvezni, lényegében beszorulva egy pihegő fiatal lány hamvas testébe. Nagyon izgató volt Amy ahogy mindenféle nedvektől fénylőn vonaglik alatta, behunyta a szemét mert ez a látvány nem segített az állapotán…
Amy pont fordítva csinálta. Kénytelen volt a legdurvább dolgokra gondolni hogy enyhítsen a görcsén és végre magába fogadja a férfit akit mindenkinél jobban kívánt a lábai közé.
Josh teljes életnagyságban magasodott fölé, szabályosan belepaszírozta a Ford műbőrülésébe. Moccani sem tudott, nem volt szabad akarata, teljes mértékben a férfire volt utalva aki éppen azon mesterkedett hogy megdugja, megkúrja, keményen megbassza, kikefélje belőle a szart is, aztán beleélvezzen mint aki jólvégezte dolgát. Persze tudta hogy húzott gumit, de a fantáziájában gyakran elképzelte milyen lehet érezni ahogy Josh telelövi forró spermával vagy ráélvez a combjára miközben hangosan liheg és a nevét zihálja. Zihálás volt most is, de ez inkább nyöszörgés volt, a küszködés hangja…
-Dugj meg keményen Josh! Szeretnélek mélyen magamban érezni… csináld olyan durván ahogyan csak tudod!
Josh próbálta, minden idegszálával rajta volt.  Érezte hogy Amy szorítása engedett valamicskét, kihasználta a lehetőséget és egy erőteljes lökéssel majdnem teljesen betolta magát. Amy most aztán mélyen magában érezhette, bele is mart a karjába viszonzásul. A férfi észre sem vette, megmámorosította a tudat hogy végre tud mozogni előre hátra, örömében a fenekénél fogva megemelte a lányt majd  körözött párat a csípőjével anélkül hogy kihúzta volna magát belőle. Könnyedén mozgatta kénye-kedve szerint, nyakatekertebb figurákat is bevetett volna ha éppen egy cabrióban csinálják, de a Ford nem engedte teljesen kibontakozni. Visszafektette Amyt az ülésre és apró lökésekkel pumpálni kezdte. A rádióban megszólalt Selena Gomez lovesong-os nótája, nem éppen az alkalomhoz illően, Josh már nem hallotta, Amy is alig. A lány megpróbált felegyenesedni hogy megcsókolja, Josh lehajolt hozzá, közben mindkét karját a feje fölé szorította és úgy tolta be nyelvét a szájába. A feneke ütemesen mozgott, a nyelve is átvette ezt a ritmust. Minden egyes mozdulatával egyre jobb lett a lánynak is, egyre sűrűbben és egyre hangosabban nyögdécselt ahogy Joshua fokozta a tempót. A vállairól lehúzta a lábakat a derekára, (Amy automatikusan rákulcsolta őket) és teljes súlyával a lányra feküdt. Erőteljesebb mozgásba kezdett, minden lökésével mélyebbre és mélyebbre akart kerülni, mostmár tényleg durva volt és Amy a gyönyörtől visított a fülébe miközben véresre karmolta a hátát.
A kocsi is megmozdult alattuk, enyhén nyikorgó kíséretet adva különös szimfóniájuknak, amelyben Joshua lihegett és fújtatott, Amy visított és nyögött (Selena meg csak énekelt). Csak néhány pillanattal hamarabb élvezett el mint Joshua, a saját sikolyától nem hallotta Josh morgásszerű hangját ami három orbitális lökés és egy „kurvaéletbe” után előtört belőle intenzív remegéssel kísérve. A férfi óvatosan ránehezedett és hosszú másodpercekig benne maradt még, Amy végigszántotta ujjaival a haját, a tarkóját simogatta és úgy ölelte mintha soha nem akarná visszaadni a feleségének.
-Biztosan voltál már férfival?- tért magához először Josh. A használt gumit kihajította a lehúzott ablakon, nagyjából felöltözött majd rágyújtott.
-Persze. - Amy nyálas volt, izzadt volt, mégis fantasztikusan érezte magát. - Többel is. De veled volt a legjobb…
Ez hatott mert Joshua önelégülten elmosolyodott.
-Pedig hátulról vagyok csak igazán király…
A lány elképzelte a jelenetet, át is akarta élni. Ez az éjszaka annyira valószínűtlen volt hogy ez is símán belefért volna.
-Kíváncsivá tettél…- búgta a férfi fülébe, de legnagyobb döbbenetére az kiszállt mellőle és visszaült a kormányhoz.
-Cica, szívem szerint hajnalig kefélnélek, de haza kell mennem.- kezdte el hátradobálni Amy cuccait.- Már így is késöre jár és én nem vagyok elég részeg ahhoz hogy ne legyek gyanús. Brandy elég rosszul alszik… sietnem kell.
-Értem…- Amy elszomorodott.
Újra elindultak, útközben Amy felöltözött. Egy szót sem szóltak egymáshoz, mindkettejüknek járt az agya.
Josh ,ahogy kérte, a buszmegállónál tette ki. Nem akarta hogy tudja hogy hol lakik.
Sosem bukott volna le ha kiszállás közben nem esik ki a táskájából az igazolványa és ha a férfi nem kíváncsi típus. Dobogó szívvel nyúlt az okmányáért miután Josh felvette és belenézett, az arc amit vágott azonnal elárulta hogy valami nagyon elromlott. Azt hitte, a címe szúrt szemet neki mivel már járt ott néhányszor, de valami egészen más döbbentette le. A születési dátuma.
-Te nem is vagy húsz éves…- suttogta letaglózva.- Tizenhét… csak tizenhét…
-De azért jól érezted magad, ugye?- Amy hangja remegett mert látta hogy Josh forrni kezdett a dühtől. A válasz egy pofon volt. Nem teljes erőből, de ahhoz elég nagy hogy a lány sírva fakadjon.
Joshua belülről bevágta az ajtót majd szó nélkül lépett a gázba hatalmas porfelhőt hagyva maga után. Amy égő arccal és vérző szívvel nézett utána, de úgy érezte, a férfi számára sem teljesen közömbös, ezért akadt ki ennyire. Tudta hogy látják még egymást ha rajta múlik….
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Megspóroltál egy maréknyi vessző nevű (,) írásjelet, de túlzottan nem zavart. Tetszett a vadsága, s mert ezt sikerült is ábrázolnod, de szívesen megismertem volna kicsivel többet a szereplők gondolataiból.

Pavlov ·
Őszinte, vad hangvételű... Kíváncsi vagyok, meddig mész el az írásaidban.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: