Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ági 1

Történetem,egy fiatal házaspárról szól,akik,nagyon szerették egymást,de főleg a sexet.Nem volt köztük tabu téma,mindenről beszámoltak egymásnak,vagyis,hogy ki,mikor,kivel,és hogy s.t.b
Már,a sex terén majdnem mindent kipróbáltak,valami,extrém dologra vágytak.Mivel Áginak,női főnöke volt,a férje,mindig igyekezett cikizni,hogy legyen nyugodt,mert a főnöke,úgysem bassza meg.Holott,tudvalevő,hogy ilyen munkakörben,általában kikezdenek a főnőkők a nők 70-80 százalékával.A többség,hagyja is magát,bízva abban,hogy több fizetést kap,de ez általában csak hiú ábránd.
Ahogy böngészték az internetet,megakadt a szemük egy hírdetésen,ahol bevállalós párokat keresnek,ráadásul,ahogy nézték,tőlük nem messze.
Rögtön jelentkeztek a hírdetésre,amire estefelé meg is jött a válasz.
Szeretettel várják őket holnap,ekkor-és ekkor,s.t.b.
Ági,igyekezett rendesen szőrteleníteni magát,ugyanezt tette Feri,a férje is.Ági,igyekezett kicsinosítani magát,de Feri,elvette a kedvét,mondván;remélem,nincs rajtad bugyi,sem melltartó.
Miért?Mi a bajod velük?.
Csupán csak az,hogy nem fehérnemü bemutatóra kíváncsiak,a pinádra és a csöcseidre,amik szerintem bárhol megállnák a helyüket.
Ági,belátta,hogy amit Feri mond,abban,ha nem is teljes egészében,de van valami igazság.Ígyhát,hallgatott rá,és csak egy szolidan átlátszó blúzt,és alul semmi.Szinte teljesen meztelenül ment el,csak egy vékony kabát volt rajta,mivel meztelenül azért mégsem mehet,így,mivel nagy meleg volt sokan bolondnak nézték,hogy ilyenkor kabátot húz.
A házban,amikor megérkeztek,már javában ment az erotika,a házigazda egy kanapéhoz kisérte őket,nagyjából elmondott mindent,amit tudni kell és otthagyta őket.Leültek a kanapéra és mivel Ágin igencsak mini-mini szoknya volt,ahogy leült,máris látni lehetett a szőrtelen pináját.
Pár perc mulva,egy férfi ült le velük szembe,és stírőlte Ági pináját.
FFeri,ezt látva,megfogta a felesége combját-persze finoman-,és széjjelebb húzta Ági lábát,még jobb belátást nyújtva a kéjbarlangba.A férfi,vette a lapot,és elkezdte símogatni Ági nemi szervét,aki színte mindezt,beleegyezően tűrte,ráadásul,még élvezte is.Most Feri,kigombolta a blúzát,amiből előbukkantak csodálatos mellei.
Pár pillanat múlva,egy újabb férfi lépett mögéje,és marokra fogta melleit.Mivel,érezte,hogy a férfinak igencsak keményen áll,és igyekezik minél jobban hozzá dörgölőzni,és a Feri is otthagyta,hagyta,hadd peregjenek az események.Ez a férfi,mindenáron azt akarta,hogy vegye be a szerszámát,a másik ott lent,meg színte már csuklóig benne volt,ő meg egyre jobban felizgult.Olyannyira,hogy,hagyta,hogy a férfi szopassa.De,a másik azt szerette volna,ha meglovagolja.Finoman lefektették,ő beleült a faszba,még a másik,hátulról a csöcseit morzsolgatta.
Egyszercsak,nem várt dolog tőrtént.Abba maradt a csöcssímogatás,és rövid idő után egy másik kezet érzett a mellein.Ösztönösen hátrafordult,és megleve vette tudomásul,hogy a főnőke símogatja a melleit.Ugy csinált,mintha mindezt természetesnek venné,és hagyott mindent a maga útján menni,kíváncsi volt,hogy mi lesz ebből.
Érezte,amint a férfi beleélvez,majd gyengéden lefektetik.Érezte,amint széthúzzák a lábát,és egy fejet érzett lába közt,ami a pináját nyalja.
Mikor lenézett,meglepve látta,amint a főnökasszony"lafatyolja".
Elakarta húzni a fejét-mivel tisztában volt vele,hogy tiszta geci-,de az nem engedte,sőt,erőteljesebben kezdte nyalni.
Oldalt nézett,ésmegállapította,hogy Feri sem unatkozik,épp egy fiatal csajjal tölti az idejét,aki rendesen szopja.
Természetesen,este mindegyikük beszámolót tartott,legjobban az izgatta,mikor a férje előhozta a kis csajt.
A hapsijáva jött,állítólag már sokszor voltak itt,egyszóval szeretik a sexet.Csak annyit sikerült még megtudnom,hogy jelen pillanatban"foglalt"a pasija,de kinézett magának,megakar dugni.
Másnap,hivatták az irodába.Mikor,meglátta a főnökasszonyát,szinte zavarba jött.Azt meg kell hagyni-gondolta magában-,nagyon csínos.
Látom,zavarba vagy.Ne izgulj.Szeretnélek egy szívességre megkérni.Azzal kézen fogta,és átvezette a másik szobába,ahol egy meztelen fiatal fiú volt.Engedd meg,bemutatom a fiamat,aki sokszor ábrándozott már rólad,szeretném,ha itt és most dugnátok.
Dehát,azt hiszem,itt valami féreértés van.Nem tartom magom olyan nőnek,és különben sem dugok ilyen fiatalokkal.
Nyugi.Már nagyfiú,csak a látszat csal.Azért gondoltam rád,mert úgy vettem észre,hogy elég bevállalós vagy,ő meg meg mégsem dughat örökké az anyjával.Tehát?Dugsz vele?
Nem is tudom.Színte még gyerek.Még a pöcse sem áll fel.Na,jó.De csak azért,mert tegnap örömet okoztál.De,lankadt fasszal mit csináljak?
Hát,állítsd fel.Vedd a szádba és szopogasd.Csak azt ne mond,hogy még ilyet nem csináltál.Volt benne részem látni,milyen ügyesen csinálod.
Letérdelt és hátrahúzva a bőrt,elkezdte nyalogatni a makkot,majd szép lassan az egészet bevette.Érezte,amint a fasz a szájában keményedik.Mikor már úgy gondolta,hogy elég kemény,hanyatt feküdt és átadta magát a szeretkezésnek.A főnökasszonya megelégedve nyugtázta,hogy a kicsi fia egy régóta áhitott nővel kefél.
Pár lökés után,érezte,amint melegség önti el,tudta,hogy most élveztek bele.A főnökökasszonya kikűldte a fiát,és nyalni kezdte a pináját,mondván,családi nedü.Szinte szárazra nyalta,csak azért nem,mert kezdett egyre jobban benedvesdni,már-már az elélvezés határán volt.
Természetesen minderről beszámolt Ferinek is,aki...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rodrigez ·
Végigszenvedtem, de semmi pozitívumot nem tudok írni róla.
Történet kidolgozatlan, még egy "Z" kategóriás pornófilmnek se menne el, és már csak a helyesírás miatt is piros. Nagyon piros.

Sanci73 ·
Nekem nagyon tetszett.
Várom a többi írásodat is.
Az e-mail címemre is küldhetsz, ha gondolod.
sanya730409@freemail.hu :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: