Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A takarítónő 8

Előzmény címe:  A takarítónő 7 ……  és ugyanezen a weblapon található.

Előző rész vége:
István már régen végzett az evéssel, lefőzött három adag kávét és a hálószoba ajtajában állva csendesen „gyönyörködött”  az ágyon vonagló testek ritmusos mozgásában, miközben újra felpiszkálta magát.
*************************************
Márta hetedik érzékére vall, hogy megérezte István jelenlétét. Félig felemelte a fejét és az ajtó irányába fordította.  Tekintetük összetalálkozott. Amikor meglátta István kezében álló farkát felsóhajtott. „Oh jaj ne...” Farkasszemet néztek egy ideig miközben én fejemmel intettem, hogy menjen oda a lány fejéhez. István bizonytalan lépésekkel elindult az ágy felé. Megemelte Márta fejét és keményen meredő farkát a szájához tartotta. Amint a feszülő farok a lány szája elé került, az megadással nyílott meg és fogadta be a meredt faszt. Én szorítottam a mellein és halkan, de határozottan utasítottam „Szopd le...” Tudtam, hogy nem akarja, de ez volt a biztosíték arra, hogy itt nem szerelmeskedés történik, hanem csak és kizárólag szex. Lassú nyálazó mozgással kezdett a szopásba. István alányúlt egyik kezével Márta állának, másik kezével a lány vállát lejjebb nyomta. Ebben a testhelyzetben a száj nyílása és a nyelőcső egy vonalba került és István akadálymentesen teljes hosszában betolta a farkát melynek vége a lány nyelőcsövébe fúródott.  Némi fuldoklás után Márta megszokta az idegen test jelenlétét a torkában és öklendezése abba maradt.  Lassú, ütemes mozgású szájbabaszás következett, én pedig folytattam a pinája dugattyúzását. Életében először mindkét szex-lyuk betömíttetett és két kemény fasz vette művelésbe a testét egyidőben.  A kezdeti ellenállás alábbhagyott és felváltotta az együttműködés, majd a teljes odaadás. Mintha egy másik G pont lenne a torkában a lány egyre jobban élvezte István mélytorokra tolt farkát és rövid idő alatt hatalmas rándulások kíséretében elélvezett.  A farkak azonban nem adták alább, mindkét lyuk kegyetlen döngetés áldozatává vált, és Márta egész testében hamarosan ismét rángatózás hullámok futottak végig. Sikoltani csak azért nem tudott, mert hang nem jött ki a betömött száján, de artikulálatlan nyöszörgése egyértelműsítette, hogy megállás nélkül fordult egyik orgazmusból a másikba.

Szakadt róla a víz, és pinája folyamatosan levedzett. Ájulás kerülgette, szemeit behunyva tűrte az ostromot.  Ostrom pedig volt. Ahogy összehangolódtunk Istvánnal, azonos ütemben toltuk és vontuk aminek következtében teste mozdulatlanul nyugodott miközben torka és hüvelye rettenetes döféseknek volt kitéve.  Mindketten közel voltunk a bevégeztetéshez, ezért odaszóltam Istvánnak:”Pisti húzd ki, ne élvezz a szájába”.  Ö csak bólintott, azonnal „visszavonult” és kiment a fürdőszobába „befejezni” az aktust.  Nekem is a löveg már csőre volt töltve, és amint éreztem hogy robbanni fog a lányt kőkemény melleinél fogva erőteljesen magamra húztam, a farkamat teljes hosszában benyomtam a méhnyakhoz, majd egy rándulás közepette belelőttem a mélységbe. Márta érzékelte a becsapódó „lövedéket” megremegett és felsikoltott, majd lerogyott az ágyra. Élete legkeményebb pillanatait élte át. Hosszú percekig ájultan feküdt, a lélegzetét is alig lehetett hallani. Amikor végre kinyitotta a szemeit valami átszellemült élvezetféle sugárzott belőlük.  A végtelen szexuális kielégültség ült az arcán.  Mellé heveredtem, átöleltem és szenvedélyesen megcsókoltam a száját amiben néhány perccel előbb még a barátom kemény farka járt ki-be.  Meglepődött, de nem szólt semmit.  Csak a szemei kérdezték „nem zavar hogy az előbb még szoptam, most meg csókolódzol velem”.  Választ soha sem kapott erre a ki nem mondott kérdésre.

A nap továbbiakban különös esemény nélkül telt.  Mindhárman meztelenül maradtunk, István kigyönyörködhette magát a legtökéletesebb női testben amit valaha is látott, és időnként megtapizta Márta melleit és seggét.  A lány csak nevetett ezen, és amikor István közel hajolt hozzá egy hirtelen mozdulattal beletolta mellbimbóját a szájába és ráröffentett „szopd, elvégre tartozol vele” és elnevette magát.  Barátomnak nem kellett kétszer mondani, úgy cumizta a duzzadt bimbót mint egy kisded.  Jókedvűen telt az idő, ettünk, kávéztunk, borozgattunk egy kicsit és felszabadultan cseverésztünk. 

Ahogy kezdett esteledni István kecmelődött a hazamenetelhez.  Márta rámemelte hatalmas szemeit és majdhogynem félve megkérdezte „én itt maradhatok éjszakára” és mint aki a végítéletre vár úgy szegezte rám félszeg tekintetét. „Igen”, mondtam, „de a vendégszobában fogsz aludni”.  Márta arcán egy huncut mosoly futott át és pajkosan visszakérdezett „miért Te ma éjjel aludni akarsz” amin mindhárman elnevettük magunkat.

István visszanézett az ajtóból és odabökte „reggel rádcsörgök.  Biztosan akarom tudni, hogy túlélted az éjszakát”, majd becsukta maga mögött az ajtót.  Márta odafordult hozzám, rámszegezte nagy bogár szemeit és annyit mondott hogy „köszönöm”, majd megragadta a kezemet és megcsókolta.  Én magamhoz húztam a lányt, belemélyesztettem a tekintetemet örömtől fénylő szemeibe és komolyan mondtam „ne feledd mit ígértél.  Szex és semmi más. A családodat nem tesszük tönkre”.  „Igen, tudom, és megtartom amit ígértem”.

.... folyt köv .....
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: