Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A kislány és én

Ez a történet 2010-ben játszódik..
Amikor 25 éves voltam egy kiszállító cégnél dolgoztam. Amikor ez a történet játszódik egy vibrátort szállítottam ki egy 19 éves lánynak. Minden rendben ment, de amikor ajtót nyitott elámultam mert ez a lány fantasztikus volt.
Szép barna haj szép (nem olyan nagy) mell minden. Amikor átvette és aláírta, épp menni akartam amikor megszólított: - nem akarod ki próbálni rajtam? Persze én elpirultam, de kaptam a helyzeten és igent mondtam. Behívott és már csókolóztunk is, gondoltam: ez nem csak vibrizés lesz.
Lassan levetkőztettük egymást. Ledobtam az ágyra levettem a bugyiját és szép látvány tárult elém, semmi szőr a punciján, szép piros. Elkezdtem a csiklóját nyalni ami erre persze keményebb lett. Amikor már elélvezett lassan elkezdte elővenni a farkam és lassú mozdulatokkal verni kezdtem. Kicsit láttam, hogy meglepődött mert elég nagy a farkam (22 cm). Egyszer csak mondta: - dugd bele a popsimba! Én nem ellenkeztem, át fordítottam és hoztam egy kisebb kötelet és kikötöttem az ágyhoz a kezét meg a lábát négykézláb. Nem sokat vártam, kocsit még ujjaztam a popsiját, (ami már jól kitágult) az ujjazás után belenyomtam húsos farkamat amire ő egy jó nagyot kiáltott. Egyre gyorsabban kezdtem lökni amikor rám jött a vizelési inger. Kérdeztem tőle, hogy bele mehet-e ? És ő igent mondott bele hugyoztam a popsijába. Ezt ,, megunva " következett a puncija, hasra fordítottam és lassan bele igazítottam a farkamat a pucibejárathoz. Erre ő felkiáltott, hogy ő még szűz!! De megengedi hogy elvegyem. Eloldoztam és most kétszer olyan erősen kötöttem oda, hogy ne rúgkapáljon ha fáj neki. Lassan elkezdtem nyomni. Ő erre kiabálni kezdett de én nem törődtem vele csak nyomtam befele, egyszer csak becsusszant amire én nyögtem egy jó nagyot ő sikoltott egyet. Elkezdtem mozogni benne talán 10-15 perc telt el amikor elment, és én is már majdnem, kérdeztem tőle hogy punciba vagy arcra és ő puncit mondott egyszerre hatalmasat döftem rajta és bele élveztem, majd olyan 3-4 perc múlva még mindig álló faszomat újra beletettem de csak belepisiltem. Ennyi :) Vége.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas69 ·
Ha tetszett volna, most tiltakoznék a rövidsége miatt. Így azt mondom: Hála Istennek, hogy nem hosszabb, ebből ennyi még sok is volt.

Rodrigez ·
Pár észrevételt leírnék:
Gondolom nem egy szál vibrátorral a kezedben mentél kézbesíteni, mert jelzés nélküli csomagban szokták ezeket kézbesíteni. Innen már borul a történet. Az, hogy egy 19 éves szűz lány behív egy szégyenlős, vadidegen kézbesítőt erotikus játszadozásra, aki annyira levetkőzi félénkségét, hogy kikötözi az ismeretlen futárban teljesen megbízó érintetlen lányt, a pontosan lemért, álló szerszámmal seggbedugja és belehugyozik, majd mindenféle higiénikus és íratlan popószex szabályokat semmibe véve a lány puncijába dugja a hugyos-szaros farkát, hogy elvegye a természetesen azonnal felkínált ártatlanságot már abszurd. Egyértelmű, hogy ezek után mindenféle védekezés nélkül beleélvezel. Kicsit hosszan, de azt szerettem volna közölni, hogy még egy fantáziátlan pornófilmnek is gyenge. Köszönöm, hogy leírhattam az észrevételeimet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: