Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az életünk során rengeteg kapcsolatot hozunk létre és szakítunk meg. Ezek olyan utakra sodornak...
Ismeretlenül is kívánom legyen annyi kitartásod és erőd az álmaid megvalósításához mint főszereplőmnek...
Jöjjön egy sokkoló történet az íróasztal fiók mélyéről ami novellaíró versenyt is megjárt.Ugyan...
Kitalát történet
Gini a hármas szobában púderezte az arcát. Az ostromgépek hangja sajnos beszűrődött, a nő...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ha a space-val lpegetsz, akkor...
2024-09-23 12:18
laci78: köszönöm, nagyon jó volt!
2024-09-22 10:48
laci78: október 7? De messze van még!...
2024-09-22 10:34
Éva596: Kedves Laci78! Látod ilyen az...
2024-09-22 07:32
laci78: kb a közepén, ebben a bekezdés...
2024-09-21 21:13
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Varázslatos Szavak, Egy Virtuális Kapcsolat Története

  "Varázslatos Szavak: Egy Virtuális Kapcsolat Története"



                                                                        1. Fejezet. Ismerkedés


"A történetem középiskolás koromban kezdődött. Kilencedikes voltam, és mint más korombeliek, én is sokszor a neten szörföztem. Volt egy csoport, ahol különböző sorozatokról osztottunk meg egymás között vicces pillanatokat és jeleneteket. Mikor posztoltam egy képet az egyik kedvenc sorozatomból a csoportba, nem sokkal később egy üzenet kaptam. Egy lány volt. Először nagyon meglepődtem, de ugyanakkor kíváncsi is lettem. Vajon ki lehet ő, és miért írt pont nekem? Mikor megnyitottam az üzenetet, egy kedves, aranyos szöveg fogadott.


A csoportban posztolt fénykép miatt írt, mivel neki is az egyik kedvence volt ez a sorozat, és ő is észrevette azt a bizonyos mókás pillanatot abban a részben. Ez volt az, ami felkeltette az érdeklődését, ez az apró dolog indította el hosszú és érzelmekkel teli utunkat. Akkor még nem sejtettem, hová fog kifutni a történetünk, de izgatott kíváncsisággal vártam a folytatást. Már az első a napon sokat beszélgettünk, leginkább a sorozatról. De más hétköznapi témákat is érintettünk, mint például: mi a kedvenc ételünk, mi a kedvenc színünk, van-e állatunk, stb...


Miközben folyt az üzenetváltás, folyamatosan ott motoszkált az agyam egy sötét szegletében, hogy vajon mit szeretne tőlem ez a lány? Megnéztem a profilképét és azt láttam, hogy gyönyörű és aranyos. Csodaszép hosszú szőke haj, aranyos arc, és gyönyörű kék szemek...Nem tudtam elképzelni akkor, sőt még a mai napig sem tudom, mi volt az, amit meglátott bennem. Nem voltam kimondottan olyan srác, aki vonzó lenne a nők szemében. Egyszerűen csak egy átlagos srác voltam, kivéve az öltözködésemet. Az volt az egyetlen dolog, ami kiemelkedett. Akkoriban nagyon szerettem a rock és metál zenei stílust. Még most is emlékszem, mintha tegnap lett volna, hogy megjegyezte, mennyire tetszett neki a stílusom, hiszen ő is ugyanazokat a zenei műfajokat kedvelte.Meg kérdeztem mi az amit szeret csinálni szabad idejében és ő el mondta hogy a lovaglás közel áll hozzá, nagyon szereti a természetet és az állatokat, meg is kérdezte hogy velem mi a helyzet, lovagoltam e már. Erre el mesélt neki hogy igen, volt szerencsém lovagolni, mivel az egyik közeli rokonom tartott lovakat és gyerekként gyakran fel ültetett a hátukra. Sajnos ahogy idősödtem a lovaglási vágyam elhalvanyult.


Felfedeztük, hogy közös szenvedélyünk a rajzolás mindkettőnk számára kiváló kikapcsolódást és kreatív kifejezési formát jelent. Számomra különleges pillanatokat teremtett, hogy őszinte érdeklődés köti össze minket ebben a művészeti tevékenységben. Rájöttünk, hogy két különböző stílus találkozott: ő a farkasokat szerette, melyekről lenyűgöző rajzokat alkotott, én pedig inkább a kedvenc sorozataim karaktereit igyekeztem a papírra álmodni, bármilyen sikerrel is jártam éppen. Gyakran megosztotta velem alkotásait, melyek mindig lenyűgözőek voltak a részletességükben és az érzelmek, melyeket át tudott ültetni a rajzokba.


Aztán egyszer, egy meghitt pillanatban, átadott nekem egy meglepetés rajzot. Egy számomra kedves játékban szereplő karaktert örökítette meg a papíron, és ezzel a gesztussal valóban mély érzéseket keltett bennem. Nemcsak az ügyessége, hanem az odaadása és a figyelem, amit az alkotásába fektetett. Óriási meghatódottság fogott el, mert ez a rajz nemcsak egy műalkotás volt számomra, hanem az őszinte érzelmek és a közös szenvedélyünk kifejeződése is.


Az elején egyszerű barátságként tekintettem rá. Még soha nem találkoztunk személyesen, és a távolság olyan falat emelt közöttünk, ami miatt kevés esély volt arra, hogy valaha is összefuthatnánk. Ahogy teltek a hetek, azonban észrevettem, hogy egyre inkább kitöltjük egymás hézagjait a virtuális térben. A mindennapok során egyre több időt szenteltünk egymásnak, és lassan, szinte észrevétlenül, az érzéseim is mélyültek. Az üzeneteiben éreztem, hogy van valami különleges a kapcsolatunkban. A beszélgetéseink nem csupán egyszerű szóváltások voltak; mintha a mondataiból áradt volna a valódi érdeklődés és az öröm a beszélgetéseink felett. Egyre gyakrabban találtam magam azon, hogy gondolataimban időzöm vele, és azok a pillanatok, amikor üzeneteket váltottunk, egyre értékesebbekké váltak számomra.


Ebben a virtuális kapcsolatban lassan, de biztosan ébredt bennem valami, ami több volt, mint egyszerű barátság. A távolság ellenére éreztem, hogy egyre közelebb kerülünk egymáshoz, és az a gondolat sem tűnt már olyan elképzelhetetlennek, hogy egyszer találkozni fogunk. Az érzéseim mélyültek, és egyre inkább éreztem, hogy a kapcsolatunk nem csupán a virtuális térben létezik, hanem valódi érzelmi köteléket is jelent számomra.


Az apró gesztusok, a szavak mögött megbúvó érzelmi hullámok mind-mind azt súgták nekem, hogy ez a lány nem hétköznapi. Az a tükröződés, ahogy az ő szemeiben magamra találtam, olyan volt, mintha azok a mélységek mélyén ismerős arcokkal találkoztam volna. Nem számított, hogy még soha sem találkoztunk, a szavak és a gondolatok összekötöttek minket, és én minden pillanatban csodálattal néztem rá. A beszélgetéseink mélyülésével párhuzamosan felfedeztem azt a rejtett érzelmi világot, ami egyre szorosabban kapcsolt bennünket egymáshoz.


                                                                2. Fejezet: Mélyebb érzések kibontakoznak


Ezek a bizonyos mélyebb érzelmek tereltek minket az első hanghívások irányába, ahol a hangja és a nevetése új dimenzióba emelte a kapcsolatunkat. Az első komolyabb érzéseket a hanghívások során éreztem. A hangja és a nevetése már az első pillanatban megbabonázott. Amikor beszélt, mintha egy varázslatos dallamot hallottam volna. Egy dallamot, ami nemcsak a fülemnek, hanem a szívemnek is szólt. A beszélgetés folyamán a hangja érzelemmel és élettel telítődött, mintha az egész érzelmi paletta ott csillogott volna benne. Ahogy mélyült a beszélgetésünk, rájöttem, hogy nem csak a humorban és az érdeklődési körökben egyezünk. Egy új, belülről fakadó, őszinte vídámságon alapuló világot hoztunk létre, ami állandó mosolyt csalt az arcomra. Úgy éreztem, hogy elkezdtünk távolodni a barátságtól egy más, mélyebb és érzelmesebb kapcsolat felé. Az első beszélgetésünk hosszú órákon át tartott, az idő mintha megállt volna. A hangja egyedülálló volt, és a benne rejlő érzelmek mindegyikét ki tudta fejezni vele.  Az érzéseink tökéletes harmóniában ölelkeztek, mint a két szív, amely egyre közelebb került egymáshoz.


Kezdetben ritkán fordultak elő hanghívás formályában  beszélgettünk, de ahogy haladtunk előre, hétről - hétre egyre többször fordult elő.  Megfigyeltük, hogy szinte minden éjszakát beszélgetéssel töltöttünk, és volt, hogy a másik hangját hallva szenderültünk álomra. Mikor elaludt, és hallottam, hogy lélegzik, elöntött a boldogság. Rendkívül aranyos volt, mintha egy kis elefántot ölelgettem volna olyan túlcsorduló szeretettel, mintha ő  lenne. Számtalanszor aludtunk el így mindketten. Azok a hosszú éjszakák, amikor a beszélgetéseinkbe merültünk, olyan volt  mintha a békés   tengeren eveznénk. Ahogy az éjszakai csendben hallgattam a hangját, az azt az érzést keltette bennem, hogy mellettem van és a szerető karjaival ölel át engem.  Aztán jöttek azok a pillanatok, amikor együtt nevettünk kedvenc filmünk idézetein vagy hosszan vitatkoztunk a sorozataink fejlődéséről. Ezek a pillanatok mélyebb kapcsolatot szőttek közénk, és olyan emlékekkel ajándékoztak meg, amelyek örökre velem maradnak.


Legalább fél év is eltelt telt azóta, hogy rám talált és az első lépést megtette. Rengeteget beszélgettünk már mindenről, és szinte már tradícióvá vált, hogy hanghívásokban csevegünk a délutáni vagy éjszakai órákban. Hihetetlen, hogy még mindig mennyire egy hullámhosszon vagyunk. Szinte már a egymás gondolatában olvasunk, befejezzük a másik megkezdett mondatait (gondolatainkat is olvassuk egymásban), ami időnként kissé ijesztő, bár pozitív értelemben. Az, hogy bármilyen témáról  tudunk beszélni, felemelő érzés.


Az egyik este, amikor a lány izgatottan mesélte, hogy "sííímán" sikeresen teljesítette a vizsgáját, és "nöm" lesz semmi probléma, alig bírtam visszafojtani a nevetést. Erre ő is felfigyelt és megkérdezte, min kuncogok. Amikor elmondtam neki, hogy a furcsa tájszólásán nevetek ő is nevetésben tört ki. Ettől a naptól kezdve ezek a szavak mindig mosolyt csaltak az arcunkra, és innentől mindketten szándékosan így ejtettük ki ezeket a szavakat. Így lett a "sííímán" és a "nöm" nem csupán kiejtési hibákból született szavak, hanem két jókedvű barát közötti belső poénok nevetésforrása.


Egy alkalommal előfordult, hogy nem igazán tudtuk, miről is beszéljünk. Az egy olyan nap volt, amikor semmi különös nem történt egyikünkkel sem, így a lány felvetette az ötletet, hogy mi lenne, ha a semmiről beszélgetnénk? Egy pillanatig gondolkodtam, hogy vajon lehet-e egyáltalán a semmiről beszélgetni? Önkéntelenül is válaszoltam, hogy "persze, beszéljünk a semmiről". Ez a beszélgetés nagyon érdekes irányt vett, leginkább filozófiai eszmecsere volt arról, hogy mi is az a semmi, és hogyan képzelhetjük el azt a bizonyos "semmit".


Érdekes módon mindketten egy fehér térként képzeltük el, de ugye az nem lehet a "semmi", hiszen ez már valami. Volt, hogy kitöltöttük ezt a fehér teret saját képzeletünk szabad szárnyalásával. Elképzeltük egymást e terek között , miköben sétálunk egy parkban vagy épp repülünk a város felett. Ilyenfajta baromságokat osztottunk meg azon az éjszakán, de nagyon jól szórakoztunk a saját kis hülyeségünkön. Elképesztő, hogy még egy ilyen témában is képesek voltunk szórakozni, és órákon keresztül beszélgetni.


                                                                            3. Fejeze: Videóhivás


Az első videóhívás, amikor megláttam, egyszerűen elállt a szavam. Gyönyörű volt és aranyos, mindketten kicsit szégyenlősek és zavarban voltunk, mintha két kisgyerek lennénk. Ugyanakkor izgatottak is voltunk, hiszen láthattuk egymás reakcióit, a mosolyt a másik arcán, a grimaszokat, és persze a beszéd közbeni mutogatást.


Már nem is tudom, mikor történt, de az egyik nap kitalálta, hogy ruhákat fog szortírozni, és segítségemet kérte hozzá. Természetesen szívesen segítettem volna neki, de aznap délelőtt dolgom volt, és csak késő délután értem rá. Mondtam neki, hogy nyugodtan csinálja meg nélkülem. De ő végtelenül aranyos volt, mert amikor írtam neki, hogy hazaérek, ő azt mondta: "Na végre, akkor kezdhetjük," és már hívott is. Nagyon meglepődtem, és nagyon jól esett, hogy megvárta.


Eleinte azt gondoltam, hogy majd mutatja, milyen ruhákat válogatott, és kikéri a véleményem. De nem, ennél sokkal izgalmasabb lett a helyzet. Az egyik ruha után egyszer csak elkezdte levenni a felsőjét és a nadrágját, fehérneműben jelent meg a kamera előtt. Én pedig hirtelen elvesztettem a fonalat. Nem tudtam, hogy most szabad-e néznem, szándékosan csinálja-e, vagy elfelejtette, hogy hívásban vagyunk. Amikor észbe kapott, és látta, hogy kicsit zavarban vagyok, csak mosolygott és megkérdezte, hogy tetszenek-e nekem az új ruhái.


Ez a nap a különleges pillanatok sorozata volt, ahol az őszinte és laza hangulatban kölcsönös meglepetéseink és örömünk szövődött egybe. Aznap délután valóban életem legszebb ruhaválogatása volt.


                                                4. Fejezet: Az Érzelmek Mélysége és a Kapcsolat Kihívásai


Az idő múlásával ráébredtem, hogy egy igazi kapcsolat mélysége messze túlmutat az egyszerű közös érdeklődésen. Az éjszakába nyúló beszélgetések során olyan rétegeket fedeztünk fel egymásban, amelyekről korábban nem is álmodtunk. Megérintett a lány művészi szenvedélye és kitartása az álmai felé vezető úton. Az érzékenység, ami mindig a helyes irányba terelte a szívét, valóban mély benyomást tett rám.


Együtt osztoztunk a boldog pillanatokban és a sötét időkben is. A lány mellett álltam, amikor a családi viharok dúltak, és hallgattam, amikor egy másik fiúval találkozott. A tudat, hogy másoknak adja az érzéseit és nem lehet csak az enyém, zavart és fájdalmat okozott, ugyanakkor látni őt boldognak és élettel telinek, enyhítette ezt a fájdalmat.


A lány és barátja kapcsolata lassan romlani kezdett az idő múlásával. Az első boldog pillanatok, elhalványultak, és helyüket olykor feszültség, nézeteltérések és kétségek vették át. A lány észrevette, hogy a barátja megváltozott; kezdetben csak apró jelek voltak, de ezek egyre inkább nőttek és egyre inkább kihatottak a kapcsolatukra.


A barátja fokozatosan megpróbálta uralni és befolyásolni őt. A fiú irányítani akarta a lány életét és döntéseit, teljesen rátelepedett és igényt tartott a teljes figyelmére, ami természetesen konfliktusokat és feszültségeket okozott közöttük. A korábban vidám és élettel teli lány egyre kevésbé volt önmaga, mivel a barátja próbálta az elvárásaihoz igazítani őt. Ez a megváltoztatási kísérlet nem csak a lány önbizalmát rombolta le, hanem a saját érdeklődési körét és céljait is háttérbe szorította.


Ez a romló kapcsolat és a barátja által kifejtett ellenőrzési kísérletek komoly kárt tettek a lányban. Az önbizalma megrendült, és egyre inkább elveszítette azt a képességét, hogy saját maga legyen és kiteljesedjen. Az életöröme és vitalitása fokozatosan elhalványult, mivel a kapcsolatuk terhei egyre nehezebbé váltak. A lány egyre inkább bezárkózott és visszahúzódóvá vált, elveszítve a korábbi életvidám és aktív hozzáállását. Egy ponton a barátja a velem való kapcsolatát is meg akarta szüntetni. Szerencsére a lány ebben már nem engedett ami számomra hatalmas öröm volt, hiszen nagyon féltem hogy végleg elveszitem. Már így is szinte alig maradt belőle valami, annyira lerombolta őt a “párja”. Így mégha nehezen is hiszen a barátja szúró tekintete mindig ott figyelt minket, tudtam neki némi támogatást adni és biztatni hogy merjen lépni és változtatni hiszen ez a kapcsolat amiben van egyoldalú és mérgező.


Végül a kapcsolatuk megszakadt, mivel a fiú olyan cselekedetet követett el, ami megbocsáthatatlan volt! A lány szíve összetört, és ezt látva én is fájdalmat éreztem. Ez a fájdalom abból is fakadt hogy tudtam én sosem bántanám meg szándékosan, mindig arra törekednék hogy boldog legyen. Próbáltam segíteni és erőt adni neki ebben a nehezen átvészelendő időszakban. Azonban ebben a szomorú helyzetben elkezdtem felfedezni, hogy bár boldoggá tesz, hogy mellette lehetek, de már eltávolodtunk attól a varázslatos ponttól, ahol saját magamat találtam  meg a lány oldalán.


Miután a lány és barátja kapcsolata végül megromlott és szakítottak, a szívem újra viharos érzésekkel volt tele. Az öröm és a szomorúság keveredett bennem, hiszen végre megszabadult egy nárcisztikus kapcsolattól, ugyanakkor a látványától, hogy a lányt  fájdalom kínozza, összeszorult a torkom.


Tudtam, hogy most az a legfontosabb, hogy a lány mellett legyek, és segítsek neki abban, hogy újra talpra álljon, mind érzelmileg, mind fizikailag. Ő mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben, és most lehetőségem nyílt arra, hogy valóban ott legyek a számára, hogy támogassam őt a nehéz időben.


Próbáltam mindent megtenni, hogy segítséget nyújtsak a gyógyulása útján. Csendesen hallgattam végig, a mikor úgy érezte mindent ki kell beszélnie magából, ott voltam mellette, a mikor könnyekktől volt maszatos  az arca. A lány ereje és kitartása inspirált engem is. Láttam, ahogy egyre jobban összeszedi magát, és tudtam, hogy a támogatásom valóban értékes volt számára. A folyamat nem volt könnyű, de együtt végigjártuk, és ebben a közös küzdelemben még inkább úgy  éreztem, hogy  fontos és különleges a kapcsolatunk.


A lány végül talpra állt, erősebben és öntudatosabban, mint valaha. Látni, hogy képes volt túllépni a nehézségeken, és újra felfedezni az élet vidám oldalát, igazi öröm volt számomra. A közös élmények és az együtt átélt nehézségek még közelebb hoztak minket egymáshoz, és éreztem, hogy a lány mellett lenni, segíteni és támogatni őt, az egyik legértékesebb dolog a világon számomra.


                                                                  5.Fejezet: Bizonytalanság és egy Nehéz Döntés


Az utóbbi hónapokban a gondolatok és érzések egyre kuszábbá váltak bennem. A beszélgetéseink bár folytatódtak, valahogy nem voltak már olyan könnyedek és természetesek, mint korábban. Egyre több időt töltöttem azzal, hogy azon tűnődjek, vajon mit is érzek valójában, és vajon ő mit érez irántam. Néha úgy tűnt, mintha minden rendben lenne közöttünk, de aztán voltak pillanatok, amikor éreztem, hogy valami nincs rendben. Az üzenetei időnként rövidek és távoliak voltak, mintha ő is küzdene azzal, hogyan kezelje ezt a kapcsolatot.


A legnehezebb az volt, hogy nem tudtam, mit csináljak. Egyik pillanatban még biztos voltam abban, hogy folytatnunk kell, hogy ez a kapcsolat megéri a nehézségeket, a másik pillanatban pedig kétségbe vontam mindent. Ahogy a napok múltak, egyre jobban elbizonytalanodtam.


Egyik este, amikor épp beszélgettünk, úgy döntöttem, hogy őszinte leszek vele. Megkérdeztem tőle, hogy vajon ő is érez-e valami változást, vajon ő is bizonytalan-e abban, hogy merre tartunk.


„Tudod, néha úgy érzem, mintha távolabb lennénk egymástól, mint eddig,” mondtam neki. „Nem tudom, hogy ez csak az én fejemben van-e, vagy te is érzed ezt.”


A hangja nyugodt volt, ahogy válaszolt, de éreztem a mögöttes feszültséget. „Néha én is érzem,” mondta halkan. „De talán ez normális. Nem lehet mindig minden tökéletes. Néha a kapcsolatok nehézségeken mennek keresztül. De ez nem jelenti azt, hogy fel kell adnunk.”


Szavai megnyugtattak, de ugyanakkor el is bizonytalanítottak. Úgy tűnt, mintha ő is ugyanazokat a kétségeket élné át, mint én, de mégis próbálta fenntartani a higgadtságát, és megkeresni a kompromisszumot. Ez volt az egyik dolog, amit mindig is csodáltam benne – az, hogy sosem adta fel könnyen. De ezúttal úgy éreztem, hogy talán épp az ellenkezőjére lenne szükség. Talán most először nem a kompromisszumot kellene keresnünk, hanem szembenézni azzal, hogy valami megváltozott.


Ahogy teltek a hetek, a belső nyomás egyre nagyobb lett. Éjszakánként forgolódtam az ágyban, és azon gondolkodtam, vajon tényleg jó döntés-e folytatni ezt a kapcsolatot. A gondolataimban folyton ott keringett az a kérdés, amit sosem mertem hangosan kimondani: mi van, ha ez a kapcsolat csak a virtuális térben működik, de a valóságban sosem lenne olyan, mint ahogy elképzeltük? Mi van, ha a találkozásunk csalódást okozna, és mindaz, amit eddig felépítettünk, hirtelen összeomlana?


Végül elérkezett az a pillanat, amikor nem bírtam tovább. Úgy éreztem, hogy muszáj döntenem, mert ez az örlődés felemésztett. Írtam neki egy búcsúlevelet, amelyben elmondtam, hogy mennyire fontos volt számomra a kapcsolatunk, de már nem tudok így tovább élni. Mielőtt válaszolhatott volna, letiltottam őt minden felületen. Tudtam, hogy fájdalmat okozok ezzel, de azt is tudtam, hogy számomra ez volt az egyetlen út.


                                                                       6. Fejezet: A Hiány és azzal Járó Szenvedés


A távollétünk alatt a kétségek lassanként növekedni kezdtek bennem, mint egy sötét és szűnni nem akaró felhő. Először talán tényleg megkönnyebbültem, amiért elszántam magam, hogy időt és teret adjak az érzéseimnek. Úgy éreztem, mintha mázsás súlyokat dobtam volna le a vállaimról, és ez által lehetőségem nyílt volna arra, hogy mélyebben megértsem, mi is zajlik bennem. Valamiért azt hihettem, hogy ez az időszak segít majd kibogozni  az érzelmi gubancokat és tisztába tenni mindent magamban. De az idő múlásával és a napok során egyre jobban elhatalmasodó csenddel, amely szinte megfojtott, kezdtem ráébredni, hogy a megkönnyebbülésem valami másba kezd átcsapni.


Azok a kérdőjelek, amelyek eleinte csak halványan pislákoltak a gondolataim mélységeiben, egyre erőteljesebben és fájdalmasabban kezdtek villogni mint egy rikító színekben villódzó reklám szövege. Kétségbeesetten kerestem a válaszokat, saját magamban és döntéseimben. Megfordultam a fejemben, vajon helyesen cselekedtem-e, hogy távol maradtam? Lehet, hogy elhamarkodottan döntöttem? Ezek a kínzó kérdések mintha ördögi körben pörgöttek volna, fokozatosan elvetve szítve bennem a bizonyotalanság magvait. Hibáztam? Vagy helyesen cselekedtem? sságot. Ahogy telt az idő, a vágy egyre hevesebben kezdett felébredni bennem. Sóvárogtam, hogy újra halljam a hangját, beszélhessek vele, és még egyszer részese lehessek annak a mély és értékes kapcsolatnak, amit együtt építettünk.


Az idő múlásával a vágy és a hiány elkezdett  rám telepedni, mint egy ólomnehéz teher a vállamon, amit cipelek magammal mindenhová és mindenkor. Éjszakánként, a mikor a világ aludt és  a csend meg és a sötétség uralkodott, a szívem tomboló érzelmek tengerén  hánykolódtam. Előhívtam az emlékeket, azokat a pillanatokat, amiket együtt töltöttünk,  a beszélgetéseket, a nevetéseinket. Visszavágytam abba a különleges világba, amelyet ketten építettünk, és elgondolkodtam azon, hogy valami olyasmit hagytam-e el, ami igazán fontos volt. A vágy és a szomorúság mindinkább megszállta a gondolataimat, és a létezésünk két eltérő útjának szélein álltam, vergődve a keresztúton, ahol döntenem kell, hogy merre menjek tovább. 


Az érzelmek sodrásában úgy döntöttem, hogy véget vetek a csendnek és újra felveszem a kapcsolatot vele. A bennem dúló viharok és a fájdalom, amit a távollétem okozott, arra ösztönöztek, hogy újra közel kerüljek hozzá. Írtam neki egy üzenetet, amiben megosztottam vele a gondolataimat és azt a vágyat, hogy ismét beszélgethessünk.


                                                                     7. Fejezet: Kapcsolatunk Új Erőre Kap


Amikor végre megszólalt a telefon, és megláttam a nevét a kijelzőn, a szívem gyorsabban kezdett verni. Ahogy beszélgetni kezdtünk, hamar rájöttünk, hogy mindketten hasonlóan éreztünk az elmúlt időszakban. Ő is érezte a hiányomat, és a  szenvedést ét azért, mert hirtelen eltűntem az életéből. A beszélgetés során megosztottuk a vágyainkat, a félelmeinket és azt az örömöt, hogy újra  beszélünk egymással.


Az évek során sokat tanultam arról, hogy a kapcsolatok nem csak közös érdeklődési területeken alapulnak. Az átélt élmények, a közös nevetések és az együtt töltött idő mind-mind mélyebbé tették a kapcsolatunkat. Évről évre mélyebre hatoltunk egymás érzelmi világában , és megtanultuk megosztani a gondokat és örömöket, mint két jó barát. Az évek alatt gyakran elgondolkodtam azon, hogy, ha  más módon találkozhattunk volna, más körülmények között   hogyan  alakult volna a történetünk. De az idő múlásával rájöttem, hogy a mi kapcsolatunk pontosan így értékes és különleges, ahogy van. Bár néha megküzdöttünk azzal, hogy elfogadjuk ezt a különleges helyzetet, ma már hálás vagyok minden pillanatért, amit megoszthattunk egymással.


Új programokat találtun ka virtuális világban, közös játékokat játszottunk, volt hogy ő volt hogy én mutattam meg a kedvenc játékomat és egymást próbáltuk tanitani hogy még élvezetesebb legyen az együtt töltött idő. Azon voltunk hogy minél jobbna kihasználjuk az időt amit egymásra szánhatunk. 


Ahogy az idő telik, egyre mélyebb kötődést érzek felé. Tudom, mikor van rosszabb napja, és bár nem ismerhettem mindig a részleteket, ott voltam neki. Érzem boldogságát, és ez örömöt  adott nekem is. A beszélgetéseink során újra meg újra rájöttünk arra, hogy mennyire hasonlítunk egymásra, és valójában mindketten egymásra vágyunk, annak ellenére is, hogy még ha  találkoztunk személyesen. Ez a közelség és megértés egyre erősebbé vált, és minél jobban megismertem, annál mélyebben beleszerettem a személyiségébe és az általa képviselt értékekbe.


Ahogy a napok teltek, éreztem, hogy valami megváltozik közöttünk. Mintha újra felfedeztük volna azt a különleges összeköttetést, ami korábban létezett. A régi emlékek és nevetések újra elevenedni kezdtek, és úgy tűnt, hogy a kapcsolatunk egyre szorosabban köt össze minket.


Egy nap, amikor épp a telefonomat nyomkodtam, érkezett egy üzenet. Az egyik barátom azt írta, hogy grillpartyt rendez a hétvégén.Hirtelen jött ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy meghívom a lányt is. Izgatottan vártam a válaszát, ami szerencsére nem is késett sokáig. Örömmel fogadta el a meghívást, és úgy éreztem, hogy végre eljött az idő, hogy találkozhassunk személyesen, hús-vér valónkban. . Az izgalom szinte áthatotta a levegőt.


Ahogy a hétvége közeledett, egyre izgatottabbá váltam. Hiszen ez  lesz az első alkalom, hogy ennyi év után végre személyesen is  találkozhatunk. Az örömöm és boldogságom azonban hirtelen szomorúsággá és bánattá változott. Egy váratlan üzenet érkezett a parti előtti estén, amiben a lány közölte, hogy sajnos mégsem tud eljönni a bulira, mert sajnos megbetegedett. Ez a hír nagy csalódást okozott, hiszen már alig vártam, hogy végre személyesen találkozhassak vele. Aztán a másnapi partira is kihatott ez a csalódás, a barátaim észre is vették, és próbáltak a maguk módján feledtetni velem, hogy nem jött el. Az este során sikerrel is jártak, igaz hozzá kell tennem, hogy egy kis alkohol is segítségemre volt, hogy jobb kedvre derítsenek.



Másnap megpróbáltam felfogni a helyzetet, megérteni, hogy miért mondhatta azt, hogy megbetegedett. Aznap délelőtt még beszéltünk, és nem tűnt betegnek. Inkább a fáradtság jelei érződtek a hangján, amelyek az egésznapos munka következményei lehettek. Tudtam, hogy még előtte volt egy teljes éjszaka, amit pihenéssel tölthetett volna. Ezért is furcsa az egész. A beszélgetésünk során egyáltalán nem éreztem, hogy beteg lenne; a hangja olyan volt, mint mindig: édes és könnyed, hangulata vidám még a munka terhe alatt is. Éppen ezért érzem, hogy valami különös volt a válaszában, valami hiányzott belőle, mintha valamit elhallgatott volna előlem. Lehet, hogy ismét elzárkózott, és ez az a bizonyos, szinte tapinthatóan ingadozó kapcsolatunk kezd újra felépülni. 


Egy hónap múlva még egyszer megpróbáltam. Horgászatra hívtam, és örömmel mondott igent. Úgy gondoltam, talán most sikerül újraépíteni kapcsolatunkat. De ahogy közeledett a megbeszélt időpont, újabb ismét üzenet érkezett. Leírta, hogy sajnos mégsem tud jönni, mert egy rokonának segítenie kell a lakásfestésben. Azt írta mondta, tartozik neki egy szívességgel, és most kell megfizetnie.


A második kifogás hallatán erősen megpróbáltam elnyomni a csalódottság érzését, de  valahol mélyen belül tudtam, hogy ez volt az utolsó esélyünk a találkozásra. Nem tudom pontosan, miért nem jött el, és hiába kerestem az okokat, válaszokat nem kaptam. A szívem mélyén tudtam  az igazságot, és bár ő is azt állította, hogy vágyik a személyes találkozásra, évek óta erre vártunk mindketten, mégis ő volt az, aki mindkét alkalommal visszamondta a találkozót. Nem értettem, hogy miért hozott ilyen döntéseket, és ezek után még inkább elveszettnek éreztem magam a gondolataim és érzéseim kusza hálójában.



                                                                       8. Fejezet: Már Nem Olyan, Mint Régen


Az utóbbi időben észrevettem, hogy valami megváltozott. A beszélgetéseink már nem hozták magukkal azt az örömöt és izgalmat, amit korábban éreztünk. Valami mélyen bennem azt súgta, hogy talán most van itt az idő, hogy szembenézzünk ezzel a változással. Lehet, hogy az életünk különböző irányba haladt, és a kapcsolatunk már nem ugyanaz, mint régen.


Próbáltam nem észrevenni a jeleket, de egyre nehezebb volt figyelmen kívül hagyni a csendes, de egyre erősödő távolodást. Nem beszéltünk már annyit, mint régen, és amikor mégis, a beszélgetéseink felszínesebbé váltak. Az a mély érzelmi kapcsolat, ami korábban összekötött minket, mintha eltűnt volna.


Egyik este, amikor ismét csend borult a beszélgetésünkre, úgy döntöttem, hogy megnyitom a szívemet előtte. Elmondtam neki, hogy érzem a változást, és aggódom a kapcsolatunk jövője miatt.


„Tudom, hogy valami nincs rendben,” kezdtem el bizonytalanul. „Talán nem vagyunk már olyan közel, mint régen, és ez félelmetes. De nem tudom, mit kellene tennünk. Azt sem tudom, hogy most mi lenne a helyes döntés.”


A válasza rövid és tömör volt. Nem próbált mentegetőzni vagy megnyugtatni, csak azt mondta: „Én is érzem. De talán nem is az a kérdés, hogy mit kéne tennünk, hanem hogy mit akarunk tenni.”


Ez a válasz mélyen megérintett. Talán igaza volt. Talán a legnagyobb kérdés nem az, hogy merre halad a kapcsolatunk, hanem az, hogy mit akarunk ettől az egésztől. De a válaszokat nem tudtam. Csak azt tudtam, hogy egyre távolabb sodródunk egymástól, és hiába próbálok kapaszkodni, a szakadék egyre mélyül közöttünk.


Ahogy múltak a hetek, a csend egyre fojtogatóbb lett. A korábban könnyed és örömteli beszélgetéseink helyét a rövid és semmitmondó üzenetek vették át. Éreztem, hogy valami eltört bennünk, és bár próbáltam helyrehozni, nem találtam a megoldást.


Végül rá kellett jönnöm, hogy talán ez az út vége. Nem akartam beismerni, de már nem tudtam tovább hinni abban, hogy visszatalálhatunk a régi önmagunkhoz. A kapcsolatunk lassan elhalt, és már nem maradt más, csak a távolság és a csend, amelyek egyre távolabb húztak minket egymástól.


                                                                        9. Fejezet: Örökre Velem Marad


De ezen az úton, amelyen haladunk, bármilyen is legyen a végkimenetele, az én szívem mindig őrizni fogja azt a különleges pillanatot, amikor először hallottam a hangját, és az életemet megvilágította. Az a varázslatos dallam és a közös nevetések mindig velem lesznek, és a mi kis világunk sosem fakul ki teljesen. Mert bár a távolság fizikailag elválasztott minket, az érzéseink ereje és az átélt élmények mindörökké összekötnek bennünket.


Ahogy tovább haladunk az ismeretlenbe, nem voltak biztos válaszok, csak a remény és a vágyak, amelyek útmutatóink lettek. Nem tudtuk, mit hoz a jövő, és hogyan alakulnak az érzéseink. Az élet tele volt  meglepetésekkel és kihívásokkal, és sosem lehetett előre tudni, merre vezetnek az utak.


Én csak azt kívánom, hogy mindketten találjunk boldogságot és beteljesülést az utunkon, bárhová is vezessen minket. Legyen szó barátságról vagy szerelemről, az érzéseink valósak és fontosak. Talán az idő a legjobb tanítómester, és minden történésnek megvan a maga oka és ideje. Ahogy a napok múlnak, lehet, hogy újra megtaláljuk egymást, vagy talán új lehetőségek várnak ránk, amelyekre most még nem is gondolunk.


A történetünk nem egy lezárt fejezet, hanem egy folytonos utazás, amelynek minden pillanata értékes és tanulságos. Én hálás vagyok minden együtt töltött percért és minden érzésért, amit megoszthattunk. Ki tudja, talán az élet még újabb meglepetéseket tartogat számunkra. De legyen bármi is a jövőnk, az emlékeink és érzéseink mindörökké velem maradnak.


 


                                                                                            Végszó


Az élet tele van meglepetésekkel és változással. Ez a kilenc évig tartó kapcsolatunk egy kis szelete, amely emlékeket, érzelmeket és tanulságokat hagyott bennünk. Bár a kapcsolatunk kanyargós útjának egy fejezete véget ért, az élet folytatódik tovább. Megőrzöm a szívemben azokat a pillanatokat, amikor egymásra találtunk, és nyitott szívvel lépek tovább, készen állva a jövőben rejlő új lehetőségekre.

Hasonló történetek
4769
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
5444
Felöltöztették este feketébe a lányt, esküvői díszeket festettek arcára és kezére, felékszerezték, fején a kendőt ezüst pánttal fogták oda, nyakába arany láncot akasztottak, ujjára égköves gyűrűket adtak, derekát arannyal átszőtt övvel díszítették, és lábára selyem szandált húztak. Aztán az asszonyok elénekelték neki a menyasszony dalát...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: