Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Van egy kérdésem : Miért ?

Nem lesz egy nagy zseni, aki felteszi ezt a kérdést, de mindenképpen emberibb lesz legalábbis az én szememben. Mert általában mindenre magyarázatot várunk miért nem szeret ? Miért rúgtak ki? És valószínűleg ez a leggyakoribb kérdés, amit akkor teszünk fel, ha nem várunk választ vagy nem is remélhetünk választ. És ez a kis kérdés az, ami arra késztet, hogy magunkban beszéljünk, akár nevezhetnénk minden baj forrásának is, ha az idegeink gyengén bírják a stresszt és ’problémamegoldó megoldom magamban egyedül’ , egyszerre ’hangosan beszélek magamba a villamoson lesz” . Mert mi lenne, ha nem tennék fel ezt a kis kérdést újra és nem rágnánk át magunkat minden kínos gondolaton? Nem javulnának a hibáink. De mint minden kérdésnek ennek is a megfelelő szavak megfelelő sorrendjéből kell állnia. Persze ha a szerelme vagy a főnöke egy pöcs, amire csak most jöttünk rá, mert eddig semmilyen külső jel nem mutatta, ne hibáztassuk magunkat. Ennyit a miértekről ennek a kis bevezetőnek tükrében olvassuk a következő kedves történetet.

A főszereplőnk Anna 27 éves sexi hetero kellőképp intelligens két év gyakorlattal rendelkező könyvelő, aki az egyetemen kitűnően végzett. Egy szóval kinek mi a tökéletes de ö akár még az is lehetett volna. Nah és volt persze egy főnöke Attila a jóképű jó modorú elegáns mindig sexi fenekű főnöke. Hát igen az élet kegyetlen és a mi Annánk beleszeretett a főnökébe ez így már elég lenne egy jó pornó könyv kezdetéhez és leirthatnánk, hogyan játszadoztak egymással az irodában, de mindezeket át kell ugranom és az olvasó elé tárnom egy látványt. Május 12 péntek a fák virágoznak a madarak csicseregnek a szerelmes párok ölelkeznek, ki lehetne boldogabb annál a lánynál, aki épp két kávéval tart az iroda felé, ahol az egész élete van. Igen magam előtt látom, ahogy bemegy az irodaház kapuján kedvesen rámosolyog a perverz portásra és beszáll a liftbe. Ping az a jellegzetes lift hang és az ajtók nyílnak a lány lassan megindul szerelme irodája felé , benyit, és mit talál , hát nem egy gyönyörű vörös rózsacsokorral lepte meg, és egy szeretlek kártyával , de igen, ö az igazi. Ám mielőtt ezt kimondhatná a kártya alján kirajzolódik egy név :Viki cica .

Majd két másodperc múlva Viki cica is szépen kimászik az asztal alól. Azt is kérdezhetnénk magunkban, hogy miért pont az orális szexhez kellett nyúlnia a két kis galambnak, talán hogy még nagyobb legyen a megaláztatás a kártyával? Vagy esetleg azt is kérdezhetnénk: Miért a buta titkárnővel, aki még a szemöldökét sem tudja normálisan kiszedni ? És miért lehet valakit olyan gyorsan kirúgni, hogy fel sem bír mondani? Miért kérdezzük magunktól a perverz portás talán nem is perverz talán csak ö már tudta?

Nos, mielőtt folytatnám a történetet nem kell aggódniuk ö elég jól bírta a stresszt .Ahogy kilépett az irodaházból nem törtek fel rögtön a könnyei , oda ment ahova minden nő ruha és süti boltba. Vett egy 30 ezres felsőt és evett egy kalóriabombát és nem nem kefélt egy hatalmasat az első pasival aki szembe jött az utcán. Hanem csak várt várt és várt egy olyan férfira, aki tényleg szereti, akivel szeretkezhet, akivel csókolózhat, de csak olyanok jöttek, akivel smárolt és kefélt, persze neki ezek mást jelentettek. Miért kellett volna tudnia a vágyuk okát, ha neki, elég volt saját vágya, ami nem csak ösztönökből eredt. Anna meghalt,34 évesen, soha egy férfi se szerette igazán, de ö erről mit sem tudott ö szeretett és ez volt a lényeg.
Miért ? Azt nem tudom, de boldog volt. Mert a pöcs főnöke után megtanulta csak a saját miértjeit feltenni: Miért bújok vele ágyba? Miért nem nézek a szemébe? Miért pont én? És így mindig kaphatott választ, ha akart és mindig javult. Mi lett a főnökkel? Hát ö még mindig egy pöcs és nem érdekli hogy miért. Na és Viki cica? Ő kefélni szokott a pasijával, akit szeret és aki szereti is , aki mellesleg egy balfék. Viki cica sose fogja megkérdezni magától miért is kefél vele és sose fog rájönni hogy szereti. Hogy miért?

Azt nem tudom, de nem is fogok rajta gondolkozni, mert ez nem az én miértem. De azt hiszem, azon fogok, hogy én miért vagyok együtt a barátommal. Szex vagy félelem a magánytól, esetleg megszokás, de kielégit-e csak az egyik vagy mind? Van-e még szerelem és egyáltalán volt-e? Miért féltem eddig feltenni ezeket a kérdéseket ? És te kedves olvasó elég gyakran felteszed a saját miértjeid?
Hasonló történetek
3841
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3891
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
„Házi nyúltra nem lövünk, csak ha ráül a puskacsőre.” Persze ez vica-versa a főnökükkel irodájában játszadozó nőkre is vonatkozik. Hogy miért? Hát ezért.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: