Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
laci78: hehe, jól sikerült újfent - fő...
2024-05-15 18:01
kaliban: Imádom!
2024-05-14 13:59
laci78: szuper, köszi! :) várom, nagyo...
2024-05-14 13:55
Materdoloroza: Nagyon tetszik.
2024-05-14 11:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Vámpírvadászok 1. Felkelések kora.

A vámpír mérge (részlet)

...a hajnal még nagyon messze volt. Napsugaraknak semmi nyoma. Gaun és Xavier kapkodták a fejüket, körülöttük egyre szűkült a vámpírok lovasainak köre. Teljesen a sziklatöredékhez nyomultak, a csatát elvesztették, de mégsem törődtek bele. Még harcoltak, még küzdöttek volna az utolsó cseppig. Szakadt, sötétkék köpenyük, mely magán hordozta a felkelők címerét, vadul táncolt a szélben. A két fiú arcán izzadság- és vércseppek fénylettek. Utolsó erejükkel mindketten kardjukat markolták, félelem nélkül, méltósággal várták életük talán utolsó párbaját a gonosz ellen. A vérszívók gyűrűje azonban nem hatalmasodott tovább. Tisztes távolságban maradtak a fiúktól, s azok érezték, hogy ez jelenthet valamit.
A lovasok visszarántották a pompás, rozsadabarna mének gyeplőjét, majd egytől egyig lehajtották acélsisakos fejüket. Gaun és Xavier futó pillantást váltottak. Néhány másodperc múlva erőteljes patadobogás rázta meg a földet.

Pár lovag kivált a körből, hogy utat engedjen a négy, éjsötét lovon érkező vámpírfejedelemnek. Hátasaik halálhörgése visszhangzott a kihalt, vérmosdatta mezőn. Fekete bársonypalástjaik lobogása, s a szemükben égő pokol tüze hátrálásra késztette a felkelőket... A négy fejedelem megállt Gaun és társa elött. Lassan leszálltak lovaikról. A két vaskesztyűt viselő, szilaj király, Phaldron és Lucio, lesegítették a nyeregből asszonyaikat. Az uralkodók farkasszemet néztek az életben maradt két harcossal. Tekintetükben gúny, lenézés, és a friss vér utáni vágy lebegett, melynek ízét már szinte ott érezhették színtelen, holt ajkukban.
Gaun és Xavier felkészült a mártírhalálra. Lélekben már búcsút vettek egymástól, mint örök bajtársak, s mint gyermekkori barátok. Belenéztek Phaldron és öccse, Lucio izzó szemébe. Phaldron rosszaló mosolyra húzta száját, fehér agyarai kivillantak. Mélyen, velőt rázóan felkacagott, s Gaunra mutatott.

- Asszonyok és urak, hű csatlósaim! A sors akaratából a végzet ma elém vezette a felkelők egykori vézérének fiát, a hősnek kiáltott Gaun Niffet -et!!! - Elhalkult, s mostmár suttogva folytatta: - Hát találkozunk, fiú! Halálba küldted minden híved, kivéve ezt, - bökött a vámpír Xavier- re- de így is jó. Legalább nem veszünk össze az öcsémmel, hogy melyikünk vágja át a torkod...- Gonoszan megnyalta ajkát. Gaun dühödt fintort vágott. Kardját felemelte.
- Elöbb lássam tulajdon kardom a szívemben, semmint a népem a magadfajta pokolfajzat igája alatt! - Vágott vissza a fiú. - Ha nem vagy gyáva, gyere, és küzdj meg velem. Hadd lássuk, mire mégy egyedül, segítség nélkül, Phaldron, te, vámpírok első királya, véred megrontója, vérszívó dög! Gyere!!! - Ordította Gaun. Xavier megmarkolta a vezér köpenyét.
- Gaun, ne, megöl téged, nem árthatsz neki, hisz halott! - A fiú elrántotta vállát.
- Hagyj, Xavier, nem a te dolgod! - Lökte el magától. - Nos, mit lépsz? Kiállsz ellenem? - Phaldron kihúzta kardját ezüsthüvelyéből, és neki szegezte.
- Rendben, ha mindenképpen ragaszkodsz hozzá! Remélem nem bánod, ha addig öcsém a kis barátoddal foglalatoskodik...- Szavára Lucio megindult Xavier felé. - Egyébként ne félj, ugyanolyan hidegvérrel fogom kinyomni a nyamvadék kis beledet, mint annak idején annak a nagyszájú parasztfiúnak....hogy is hívták...- Esett tettetett gondolkodásba a vámpír- lássuk csak...áh, igen...azt hiszem...GADHON NIFFET! - Kiáltotta, megfagyasztva Gaunban a vért.

- Apám! - Nyögte elfúlva, aztán a harag elöntötte az agyát. - Te végeztél az apámmal! - Már nem is hallotta a király velőig hatoló nevetését, csak eszement módon megindult a vérszívó felé, fegyverét magasba lendítette, és kész volt fogadni bármit, csak bosszút állhasson a könyörtelen zsarnokon...

folytatása következik...
Hasonló történetek
7311
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
16094
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Endana Telares ·

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: